Sinu poolarmuke ei ole aseksuaalne mees, vanem naisterahvas võiks sellest ikka aru saada. Võib-olla impotent või suurte kiiksudega või siis on korralik mees, saab siiski aru, et kuna ta on abielus, siis ei tasu võõraste naistega seksida, seda ehk küll, aga mitte aseksuaalne. Seega sinu juhtum ei lähe absoluutselt teemasse. Aga see sinu jura, et sina pole teda tahtnudki, sina pole peale käinudki, aga pidevalt on olukorrad, et tahaks seksida, aga ei tule asjast midagi, sellepärast on sinu huvi vähenenud, no see on ikka silmakirjalikkuse tipp.
No ei ole impotent ka! Kuidas seda nüüd delikaatselt öelda, aga ütlen veel kord, et oleme nii lähedased olnud, et olen füüsiliselt tundud tema kehaosa, mis on töövalmis.
Võib ka see olla, et korralikkus takistab teda. Jah, usun, et elu tõekspidamised abielu kohta – tema enda ja ta abikaasa vanemate arvamus kindlasti mõjutavad tema käitumist. Ja seda ei saa pahaks panna, kui inimene nii mõtleb. Samas tean, et oma naisega ta koos ei maga.
Mina pole juranud. Mina tahaksin teda, aga koos seksiga. Aga kuna tema tahab mind, aga seksi ei taha, siis ainuüksi sellest jääb mulle kahjuks väheseks.
Jah, räme lits olen, et nii mõtlen!