No kui mikrolaineahi on, seal saab sama teha. Põmst pannistad või või õliga läbi sibulad, kyslad, hakkliha, ingveri, seened, porknad, mis iganes kätte satub, valad vastavasse anumasse, lisad suti suhkrut, maitse järgi soola või pipart. Muskaat, till, vyrts või petersell on ka okei. Tatra võid rasvaselt pannilt yle kärutada, aga kohustust ei ole. Kui hakkliha polnud, lisad puljongit. Muul juhul lisad vett. Yx osa tatart, kax kuni kolm osa vedelikku. Exootikat aitavad vajadusel luua seesam õli või seemnetena, sojakaste, Kingix Saadud Arusaamatu Alkohol või hoolega juliennitud kodumaised köögiviljad. Balsamico oli Eriti Halb Idee Inc, ära seda katseta, aga Tai kalakaste Nam Blja, magus soja, valge redis, ananass & granaatõunasiirup, yhekaupa mõistagi, olid täitsa muhedad.
(Nonde vanade raamatute retseptid on täpsemad, ma tean. Katseta Sina ka lõhnapõhist kokandust, elu saab lõbus & põnev.)