Ma soovitaks neil vihkajail ja sõnavõtjail kuulata mõni Tate’i intervjuu päriselt ära ja siis uuesti mõelda, milise tema seisukohaga (eriti, mis puudutab meheks kasvamist) v soovitusega saab mitte nõus olla. Mitte juhinduda meedias ettesöödetavatest lausekildudest.
miks peaks mingit ambaalist kriminaali kuulama hakkama? muud enam teha pole v?
Kui sa pole kuulanud, siis millele tuginedes oled kujundanud oma arvamuse temast? Meediakõlksudest?
Oledki juba ajupestud.
Ajupestud olen mina, kes ma olen kuulanud paari tema intervjuud – püüdes aru saada millest see furoor tema ümber? Aga mitte sina, kes sa juhindud ainult meediakõlksudest ehk sellest, millega meedia rahva aju peseb? Tõesti? :d
Sa oled kuulanud paari intervjuud, ometi kaitsed teda? Soovitan siis sügavamale kaevata. Kas sinu arvates on tema suhtumine naistesse ok? Kas sinu arust on tegu süütu inimesega, keda politsei ja meedia taga kiusab?
Pole kunagi aru saanud, miks mõnedele sellised kriminaalid peale lähevad. Tema “eneseabijutus” meestele pole mitte midagi uut ju, see on leierdatud vana. Õnnelike ja tervete paarisuheteni see tema õpetus paraku ei vii – sest seda pole tal isegi. Ja mis kasu on uhketest autodest, kui needki talt ära võeti : ))
Nii, 1. Mida see sinu üldine “milline on tema suhtumine naistesse” sisuliselt tähendab? Tate on öelnud, et mehed ja naised on erinevad – tõsi. Tate on öelnud, et mehe asi on naise eest hoolt kanda – tõsi. Palun too välja, mida on Tate naiste kohta halvustavat öelnud?
2. Mina usun süütuse presumptsiooni – ehk kuni ei ole leitud ühtegi tema vastu olevat tõendit – on ta loomulikult süütu. Ja siiani ei ole ainsatki, vastupidi, riburada on naised teda toetanud ja öelnud, et nad ei ole midagi oma tahte vastast teinud. Seda ka need kaks, kes olla justkui kannatanutena kirjas…
3. Jah, ma usun täiesti, et kuna ta olnud süsteemi suhtes nii otsese ütlemisega, siis tõesti ongi võimalik, et mees on vaja “kõrvale tõsta”.
Siinjuures on paslik ka mainida, et mulle isiklikult ta mehena ei meeldi, ei välimuselt ega käitumislaadilt, ka tegevuselt mitte – minu jaoks ei ole ok, et ta panin terve hulga (vist 70 inimest) naist veebikaamerate ette meestega jumal teab mida tegema, mis siis, et vabatahtlikult ja see oligi nende inimeste töö. Ma ei kiida seda heaks, aga no see pole minu asi. Kuid tõdeda tuleb, et tema seisukohad ja tõekspidamised on väga paljus tõsi.