Kas need praegused antigeenitestid võivad koroonat (ja ka grippi ning RSV-d) valesti näidata (vale negatiivne)? Töökaaslased on kõik koroonas, ma olen ka päris haige, kuid test haigusi ei näita. Katsetasin 3 erineva testiga.
Esileht › Ilu ja tervis › Antigeenitestid
Teema: Antigeenitestid

Kas need praegused antigeenitestid võivad koroonat (ja ka grippi ning RSV-d) valesti näidata (vale negatiivne)? Töökaaslased on kõik koroonas, ma olen ka päris haige, kuid test haigusi ei näita. Katsetasin 3 erineva testiga.
Ja mis suurt vahet seal on siis, kas on koroona või mõni teine viirus? Kui haige oled, püsid kodus ja ongi kõik.

Ja mis suurt vahet seal on siis, kas on koroona või mõni teine viirus? Kui haige oled, püsid kodus ja ongi kõik.
Haiguse läbipõdemine tekitab immuunsuse.

Tundub, et neil usinatel vaktsineerijatel ei tekita immuunsust ei vaktsiin ega läbipõdemine, sest need on korduvalt ja korduvalt muudkui koroonas.

Tundub, et neil usinatel vaktsineerijatel ei tekita immuunsust ei vaktsiin ega läbipõdemine, sest need on korduvalt ja korduvalt muudkui koroonas.
Immuunsus ju tekibki vaid kuueks kuuks. Vaevalt nad iga kuu covidis on.

Immuunsus ju tekibki vaid kuueks kuuks. Vaevalt nad iga kuu covidis on.
Ei tea. Minu tutvusringkonnas need, kes ei ole vaktsineeritud, on põdenud vaid korra ja kogu lugu. Vaktsiiniusklikud on 3-4 korda juba koroonas olnud.

Ka varasemad antigeenitestid näitasid mul viirust alles 3. päeval peale kergete sümptomite algust. Loomulikult käisin selle ajani tööl, sest kes jääks koju, sest “mul nagu oleks teistsugune tunne ja kurgus imevähe kriibib, aga nohu-köha-palavikku-nõrkust-lihasvalu ei ole ligilähedaseltki ja igapäevaselt tehtud testid on negatiivsed”?

Ei tea. Minu tutvusringkonnas need, kes ei ole vaktsineeritud, on põdenud vaid korra ja kogu lugu. Vaktsiiniusklikud on 3-4 korda juba koroonas olnud.
Tundub, et oled antivaxxer. Nendel nii juhtubki.

Tundub, et oled antivaxxer. Nendel nii juhtubki.
Mismoodi nii? Et põevad korra ja saavutavad pikaajalise immuunsuse? No nii jah 🙂

Mina olen kuulnud kõlakaid (sest kusagil ühegi eksperdi kommentaare pole selle kohta näinud, vaid ainult mingid mainimised jutu sees ja sotsmeedias), et varasemad koroona kiirtestid ei pidavat uusi tüvesid tuvastada suutma.
Ma ei tea, kas see õige ka on, minu mitte-meditsiiniharidusega aju arvab, et nagu ei peaks see võimalik olema. Arvasin, et koroonatest tuvastab seda osakest viirusest, mis teeb koroonast koroona ja kõigil uuematel mutatsioonidel on ikkagi see ühisosa, mis teeb neist koroona ja test tunneb selle ära. Aga ei tea kah.
Mina isiklikult arvasin, et põdesin koroonat, aga kõik kodused testid olid negatiivsed, arst pcrile ei saatnud ja kedagi väga ei huvitanud enam, mis sorti nuhtlus see täpselt mul küljes on. Testid ei olnud aegunud, aga saadud olid eelmisel aastal.
Äkki siin on mõni teadjam inimene, kes oskab kommenteerida, kas varasemate hooaegade kodused testid tuvastavad ka uusi tüvesid?

Koroona ega gripi läbipõdemine küll mingit immuunsust ei tekita. Tean inimesi, kes on koroonas olnud kuuajase vahega.

Koroona ega gripi läbipõdemine küll mingit immuunsust ei tekita. Tean inimesi, kes on koroonas olnud kuuajase vahega.
Teadlased siiski räägivad, et tekitab mingiks ajaks. Aga küllap piisavalt sage buusterdamine aitab ka immuunsüsteemist jagu saada lõpuks. Ka seda räägivad teadlased muide. Ja mitte vaid koroona või gripiga seoses.

Minu tutvusringkonnas sama lugu. Need, kes ei vaktsineerinud, surid ära pärast esimest põdemist ja kes vaktsineerisid, põdesid mitu korda ja jäid elama.

Minu tutvusringkonnas sama lugu. Need, kes ei vaktsineerinud, surid ära pärast esimest põdemist ja kes vaktsineerisid, põdesid mitu korda ja jäid elama.
Täitsa võimalik, kui su tutvusringkond koosnes ülekaalulistest metaboolselt haigetest inimestest.

Täitsa võimalik, kui su tutvusringkond koosnes ülekaalulistest metaboolselt haigetest inimestest.
Tutvusringkonnas on kõiki inimesi – noori ja vanu, haigeid ja terveid. Täiesti tavaline keskmise inimese tutvusringkond. Peab tunnistama, et vaktsineerimise vastu olid vanemad inimesed, nemad ka surid. Noored on haritumad ja vaktsineeritud. Eks see vaktsineerimishirm puudutabki rohkem nõukaaegseid ning madalama vaimse võimekusega inimesi.

Tutvusringkonnas on kõiki inimesi – noori ja vanu, haigeid ja terveid. Täiesti tavaline keskmise inimese tutvusringkond. Peab tunnistama, et vaktsineerimise vastu olid vanemad inimesed, nemad ka surid. Noored on haritumad ja vaktsineeritud. Eks see vaktsineerimishirm puudutabki rohkem nõukaaegseid ning madalama vaimse võimekusega inimesi.
See, et sa siiamaani nende vaktsiinide osas nii vaimustunult hingeldad, küll väga kõrgest vaimsest võimekusest ega erilisest informeeritusest ei kõnele. Aga mul on hea meel, et oled üks neist paljudest, kes tänu sellele kampaaniale said ennast targana identifitseerida (enda jaoks) 🙂

Esileht › Ilu ja tervis › Antigeenitestid