<p style=”box-sizing: border-box; margin-top: 0px; margin-bottom: 1em; color: #212529; font-family: ‘Helvetica Neue’, Helvetica, Arial, sans-serif;”>Närvitseda pole vaja, aga inimesed võiks kord aru saada et selle vaktsiini kasutegur on meie kogemuste põhjal üsna olematu. Ma pole vandenõuteoreetik ega loll ning räägin oma kogemuse mis põhineb viimase 1.5 nädala jooksul kogetule. Minu abikaasa käis sünnipäeval kus oli tore tavapärane sõpruskond koos. Vaktsineeritud olid 70%,teised 30% mitte. Peale seda pidu haigestus enamik vaktsineerituid, tegid kiirtesti mis positiivne ja järgi ka pcr testi. Nad on karantiinis ja päriselt haiged. Üks neist õpetaja. Tema väikelapsel oli vaid ühe päeva palavik 37.5 ja nohu-et õnneks kerge täiesti nagu lastel ikka. Õpetajal muidugi halvem ja ikka täitsa siruli maas kolmas päev. Ülejäänud sealt sünnipäevapeolt ka just terved ei ole ning testid positiivsed. Vanusegrupp nii 35-50a. Ja asja tuum on nüüd selles mida ilmselt keegi ei usu, aga mittevaktsineeritud sealt seltskonnast on terved kõik peale ühe!</p>
<p style=”box-sizing: border-box; margin-top: 0px; margin-bottom: 1em; color: #212529; font-family: ‘Helvetica Neue’, Helvetica, Arial, sans-serif;”>Ilmselgelt seda lugu ju keegi ei usu, ka minu silmad ega kõrvad ei taha uskuda, aga nii on. Ise olen vaktsineeritud, aga mees on hetkel peale seda istumist linnakodus üksi,sest minu kevadine astrazeneca on nende nakatunud pfizeri omade kõrval ikka päris mõttetu, teised nakatunud seal alles suvel süstid saanud. Eks ootame ja vaatame, asi on enam, kui segane. Ilmselt on antud juhumeid kordades rohkem kui meie seltskonna oma, sest igapäevaselt neid vaktsineeritud positiivseid lisandub ja ilmselt on nad ka haiged,miks muidu testima saadetakse. Eks me kõik lootsime et vaktsiinid peatavad selle pandeemia, aga paistab,et mitte. Ka who vist kirjutas paari päeva eest, et sellest pole tolku.</p>