Vaatasin ka seda leinasaadet ja plussid Rootslasele! Tegelikult pole tehnikas mida ta kasutab, midagi uut. Pole tema leiutis. Aga mingil põhjusel meie päris terapeudid ei kasuta ei seda, ega ühtki teist tehnikat peale lõputu sonimise. Muidugi pole teada, kauaks see nüüd leinad ema aitas, lolliks ma abi saanud naist kindlasti ei pea. Ja päris kindlasti pole ka Rootslane loll. Mina küll südamest loodan, et naine sai oma leinas sammukese edasi ja suudab kogu leina läbi elada.
Jah, minu meelest ka head ja terapeutilised meetodid. Muidu olen ka Rootslasest halval arvamusel ja pean ebaeetiliseks. Ei meeldinud vaid see lapse rolli minek ja mulje jätmine nagu laps oleks midagi teispoolsusest öelnud. Aga psühholoogiat valdab päris hästi ja saab aru, mida inimene kõige rohkem vajab. Päris terapeudid on ehk õppinud ja üritavad ka midagi, kes paremini, kes kehvemini, aga ehk sellepärast inimesed nn posijate poole pöörduvadki, et nad saavad aru, mida inimene TEGELIKULT vajab ehk siis mis teda kõige rohkem aitaks. Lihtsalt teaduslik raamatuteksti pajatamine üldiselt mitte.
Sel emal olid klassikalised küsimused, et miks küll mina ja miks küll minu laps ja miks nii juhtus. Miks, miks, miks. Samas ongi ju nii, et sageli polegi mingit päris põhjust, vaid kõik ongi juhuslik. Leppimine ongi see kõige raskem ja tegelikult leinaprotsessi viimasem ja lõplikum samm. 3 kuud on liiga lühike aeg minu meelest, et üldse peaks jõudma leppimiseni.