Teema: Äpp menstruatsiooni jälgimiseks
Tere
Palun soovitage äppi mis oleks tasuta. Kuhu saaks kirja panna oma mensruatsiooni ja mis ennustaks ette ka tulevatel kuudel mensese aegu.
Äpp mida siiani kasutasin enam kahjuks ei toimi.
Mina olen kasutanud Flo’d. Tasuta versioon on üsna pealetükkiv ja tüütu oma reklaamide pakkumisega, aga paremat pole hetkel viitsinud otsida.
Teaduspõhine on Lady Cycle
Loe järgnevalt lehelt, miks seda parimaks peetakse.
https://www.ladycycle.com/
Kasutan femometerit. Mytracker oli ka ok.
Mina olen kasutanud Flo’d. Tasuta versioon on üsna pealetükkiv ja tüütu oma reklaamide pakkumisega, aga paremat pole hetkel viitsinud otsida.
Minul ka Flo. Ei ütleks, et mingeid reklaame või teavitusi jube palju oleks. Kõik teavitused keelasin ära ja vahel harva pakub, et osta täisversioon vms. Ei häiri ja kiidan 🙂 2 rasedust sellega planeeritud 👍
Garmini äpp ja ka nutikella programmis on
Minul ka Flo. Ei ütleks, et mingeid reklaame või teavitusi jube palju oleks. Kõik teavitused keelasin ära ja vahel harva pakub, et osta täisversioon vms. Ei häiri ja kiidan 🙂 2 rasedust sellega planeeritud 👍
+1 Flo
Clue äppi kasutan aastaid.
Mul on aastaid “Period Calendar” (äpi ikoonil punane raamatuke lilleõiega)
Kasutan eelkõige ainult päevade “logimiseks”, aga väga palju lisavõimalusi (alates päevade iseloomustusest, vererohkus jne kuni vahekorra kalendrisse märkimiseni)
Soovi korral kalkuleerib pidevalt tsükli pikkust 6 kuu keskmise järgi, mis mulle ka meeldib
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.