Esileht Ilu Appi, varsti olen kiilakas! Juuksediagnostika vms kogemusi? N37

Näitan 8 postitust - vahemik 31 kuni 38 (kokku 38 )

Teema: Appi, varsti olen kiilakas! Juuksediagnostika vms kogemusi? N37

Postitas:
Kägu

Juuksed on igatahes väga hästi peas kinni, ainult pestes saan aru, et paar karva tuleb ära, juuksehari peaaegu puhastamist ei vajagi.

Ehh, iga päev kukub ära 50-100 juuksekarva, mis on normaalne.

Ise sellest enam aru ei saa. Varem võtsin suuri peotäisi juukseharja seest peale kammimist. Nüüd ei jää enam midagi pihku ja kuskil juuksekarvu ei vedele ka. Silmnähtavalt on aru saada, et juuksed on hästi kinni.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minulgi on pigem õhemapoolsed juuksed ja väga peenikesed karvad, aga olen enda ja tuttavate põhjal jõudnud järeldusele, et selliste juuste lõputu säästmine ei anna tegelikult mitte midagi.

Kui juuksed on väga rasused, siis värv mingil määral ikkagi kuivatab neid ja nii näivad juuksed peale värvimist vähemalt paar nädalatki puhtamad välja. Seda on öelnud ka mitmed juuksurid. Värvisin ligi kuus aastat Loreali Preference sarja blondiga ja kui otsustasin hiljuti vahelduse mõttes juuksuril lasta pisut tumedakas värvida, sain endale üllatuseks kiita, et juuksed on väga terved.

Föönitamist ei tasuks samuti karta. Seda ei tohiks lihtsalt teha kõige kõrgema kuumusega ja mitte väga peanaha lähedalt, optimaalne kaugus on 30 cm. Kindlasti tuleks peadligi hoidvate juuste puhul kasutada pea alaspidi föönitamise tehnikat. See annab volüümi juurde just sinna, kus seda kõige rohkem vaja!

Lõpetuseks julgustan selliste juuste omanikke sageli ja regulaarselt otsi lõikama. Väga tihti on näha naisi, kellel on peas üliõhuke, aga poolde selga ulatuv välja veninud karvadega sabake. See ei ole ei ilus ega juustele hea.

Sellised hiiresabad on igal teisel, tahavad pikki jukseid aga paksusest jääb puudu ja annabki hiiresaba efekti.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minulgi on pigem õhemapoolsed juuksed ja väga peenikesed karvad, aga olen enda ja tuttavate põhjal jõudnud järeldusele, et selliste juuste lõputu säästmine ei anna tegelikult mitte midagi.

Kui juuksed on väga rasused, siis värv mingil määral ikkagi kuivatab neid ja nii näivad juuksed peale värvimist vähemalt paar nädalatki puhtamad välja. Seda on öelnud ka mitmed juuksurid. Värvisin ligi kuus aastat Loreali Preference sarja blondiga ja kui otsustasin hiljuti vahelduse mõttes juuksuril lasta pisut tumedakas värvida, sain endale üllatuseks kiita, et juuksed on väga terved.

Föönitamist ei tasuks samuti karta. Seda ei tohiks lihtsalt teha kõige kõrgema kuumusega ja mitte väga peanaha lähedalt, optimaalne kaugus on 30 cm. Kindlasti tuleks peadligi hoidvate juuste puhul kasutada pea alaspidi föönitamise tehnikat. See annab volüümi juurde just sinna, kus seda kõige rohkem vaja!

Lõpetuseks julgustan selliste juuste omanikke sageli ja regulaarselt otsi lõikama. Väga tihti on näha naisi, kellel on peas üliõhuke, aga poolde selga ulatuv välja veninud karvadega sabake. See ei ole ei ilus ega juustele hea.

Päris problleemsete juuste ja peanahaga, kellel kaasa sündinud või haiguslik seisund, ei ole värv kuidagi kasuks. See võib alguses neid õrnu ja õhukesi karvakesi kuivatada kuigi palju, aga pärast teeb see hetkelinegi tunne karuteene, kuna kuivatab otsad ära, nii et katkevad needki. Kõik, kellele õhukesed ja õrnad ja langevad juuksed ja tundlik peanahk, ning rasvasus, nendel ongi tavaliselt otsad kuivad, mida siis värv veelgi hullemaks muudab.
On erinev, kas inimesel on see juustehäda ajutine ja saab leevendust varsti. Ja siis on veel need ka, kellel ongi sellised õhemad juuksed, aga need on kogu elu sellised, mis ei hõrene, mis kasvavad, mis on olemuselt normaalsed  st ei ole liiga rasused ega katkised. Lihtsalt keskmisest veidi õhemad.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

TA olen.

Pereõde suunas murega nahaarstile, ei mingeid analüüse enne seda. Järjekord on pikk, 26.05 sain nahaarstile aja.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

TA olen.

Pereõde suunas murega nahaarstile, ei mingeid analüüse enne seda. Järjekord on pikk, 26.05 sain nahaarstile aja.

Kui on aega ja tahtmist siis jälgides seda broneerimissüsteemi võib leida kiirema aja. Paljud tühistavad või muudavad oma aja, see läheb uuesti üles ja samamoodi saad varasemaks muuta kui hästi läheb.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

TA olen

Vedas! Sain varem nahaarstile- lapsele oli ammu aeg pandud ja kurtsin muret.

Vaatas juukseid ja ütles, et need on tõesti lahtised ja on väljalangevad. Soovitas apteegikosmeetikat.

Andis vereproovidele saatekirja- TSH (kilpnääre), ferritiin, folaat, D-vitamiin ja settekiirus.

Arst oli imestunud, et perearst ise mingeid analüüse ei teinud ja laseb inimesel mitu kuud nahaarsti järjekorras oodata .

Ehk saan homme mingeid uudiseid.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

TA olen

Vedas! Sain varem nahaarstile- lapsele oli ammu aeg pandud ja kurtsin muret.

Vaatas juukseid ja ütles, et need on tõesti lahtised ja on väljalangevad. Soovitas apteegikosmeetikat.

Andis vereproovidele saatekirja- TSH (kilpnääre), ferritiin, folaat, D-vitamiin ja settekiirus.

Arst oli imestunud, et perearst ise mingeid analüüse ei teinud ja laseb inimesel mitu kuud nahaarsti järjekorras oodata .

Ehk saan homme mingeid uudiseid.

Mulle nahaarst soovitas apteegist Plantur39 sarja, halb see polnud aga kas aitas, pole kindel. Arvatavasti oli lihtsalt hooajaline karvasadu.

Väljast ravi ei aita kui probleem sees on, eks analüüsid annavad vastuse.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul on elus mitmeid kordi karv kole lahti olnud ja alati on aidanud räni sisaldavad juuksevitamiinid. Aga seekord oli pikemalt ja mida ma ka sisse ei söönud ja peale ei määrinud, miski ei aidanud. Kasutasin seda https://www.trihholoogia.ee/tootekategooria/crescina-transdermic/ , aga otsisin allahindlusi. Ropult kallis ka allahindlusega ja ma ei tea küll lubada, et igaühele aitab, minul võttis mitu kuud aega, enne kui mingit tulemust näha oli. Sain juuksed kinni ja uued karvad kasvama, aga hõredad-haledad ikka. Aga vähemalt ei ole kõik kohad karvu täis.

0
0
Please wait...

Näitan 8 postitust - vahemik 31 kuni 38 (kokku 38 )

Esileht Ilu Appi, varsti olen kiilakas! Juuksediagnostika vms kogemusi? N37