Teema: Aprill 2023 on sündimas beebi!
Palju õnne kõikidele, kes on triibud saanud ja TA jääb aprillikuusse!
Mina sain eile oma triibud kätte ja nii nii õnnelik olen:) Tähtajaks näitab 6.04. Panin ka kohe ämmaka aja ja nüüd tuleb vaikselt oodata ja loota, et kõik korras oleks.
Palju õnne kõigile aprillibeebide ootajatele!
M.
Sain eile heleda triibu, täna hommikul tegin 3 erineva firma oma ja kõigile tulid triibud 🙂
Peaks aprilli lõppu jääma 🙂
Sain eile heleda triibu, täna hommikul tegin 3 erineva firma oma ja kõigile tulid triibud 🙂
Peaks aprilli lõppu jääma 🙂
Palju õnne triipude puhul, aga millal sul siis OV või viimased päevad olid? Sest kuidagi väga ruttu läks test positiivseks, kui aprilli lõpus alles TA. Võib-olla tahtsid kirjutada, et aprilli alguses?
Arvutasin valesti, tõesti peaks alguse poole jääma, viimati päevad olid 7Juuli, täpset ov aega ei tea, tegin tundlikusega 10 teste 🙂
Hei.
Ühinen ka aprillikatega. Positiivse testi sain juba eelmisel nädalal, paar päeva enne päevi. Tänaseks päevad hilinenud, veretest kinnitab rasedust. Ainuke jama, et sain koroona positiivse tulemuse ka. Topelt-triibuline. Enesetunne on üsna ok, nagu oleks külmetushaigus.
TA näitab 10.aprill
LyS
Heiheiiiii.. märtsist alates iga kuu testi teinud.. ja täna on see päev kui saain lõpuls triibud😍 Ilusat ooteaega teistelegi 😉
Heihei. Üle aasta poole proovinud teist tibu saada. Nüüd 30. Juuli sain teise väga tumeda triibu. Kordustest esmasp oli ka tumeda triibuga. Tähtis triip oli isegi tumedam kui tava triip.
- Ilusat ooteaega kõigile 😊
Heihei.
Ühinen ka aprillikatega , tähtaeg 16.04
Meie pere kaua oodatud pesamuna 🙂
https://www.upload.ee/image/14397362/0F1FBAB4-8AEE-4052-852A-7A79CE6D638D.jpeg
Kas keegi näeb ka?Täna cd29. Alumine test 10 tundlikkusega ja ülemine 25. Päevad peaksid Flo järgi hakkama homme
Leenu
Tere !
Mina näed kahte triipu 🙂
neiuke31
Tere !
Mina näed kahte triipu 🙂
neiuke31
Ma ka ikka nagu midagi näen mõlemal testil, kuigi loota ei julge.
Eelmise aasta detsembris oli katkemine(16+nädalal). Ma tahaksin õnnelikum olla aga mõistus ei lase😭
Tere !
Mina näed kahte triipu 🙂
neiuke31
Ma ka ikka nagu midagi näen mõlemal testil, kuigi loota ei julge.
Eelmise aasta detsembris oli katkemine(16+nädalal). Ma tahaksin õnnelikum olla aga mõistus ei lase😭
Leenu
https://www.upload.ee/image/14397362/0F1FBAB4-8AEE-4052-852A-7A79CE6D638D.jpeg
Kas keegi näeb ka?Täna cd29. Alumine test 10 tundlikkusega ja ülemine 25. Päevad peaksid Flo järgi hakkama homme
Leenu
Mine lase veretest teha.
Kas keegi on elites ka arvel? Seal on rasedana arvelolek haigekassa poolt tasustatud või peab ise ka midagi maksma?
Näen samuti kahte triibukest mõlemal testil.
Heihei
Keegi arstile ka minemas juba? Minule pqnsi aeg 24.08. Siis peaks 7 nädalat täis olema .
Mul 17.08. Siis peaks ka üle seitsme nädala olema 😊
Mina lähen 18.08 äe juurde tuvastama. Ootan põnevusega juba.
LyS
Ma peaksin augusti lõpus minema aga mitte ühtegi aega digiregistratuuris ei ole. Kas helistades nad pakuksid mulle või peangi hoopis septembrisse panema aja?🤨
Minule pakuti ka digis eaimene aeg 20.sept. Aga kirja all oli nõuandla nr et kui rasedusega teema sis helistada. Saingi nii aja 24. August.
Minule pakuti ka digis eaimene aeg 20.sept. Aga kirja all oli nõuandla nr et kui rasedusega teema sis helistada. Saingi nii aja 24. August.
Okei, helistan siis hoopis parem
Kas aprillikate gruppi fb pole tehtud veel?
Mingi aeg teeb keegi nagunii mõne grupi Facebook’i. Tavaliselt need on otsinguga leitavad ja liikmeid on teinekord mitmesaja ringis.
Ise eelistaks salajast gruppi, mis otsinguga leitav pole, liituda saab lingi kaudu, kui grupi andmin seda jagab.
Liiga vara ei taha ka hälle grupiga liituda 😉
Mingi aeg teeb keegi nagunii mõne grupi Facebook’i. Tavaliselt need on otsinguga leitavad ja liikmeid on teinekord mitmesaja ringis.
Ise eelistaks salajast gruppi, mis otsinguga leitav pole, liituda saab lingi kaudu, kui grupi andmin seda jagab.
Liiga vara ei taha ka hälle grupiga liituda 😉
Jälle mitte hälle 😀 kirjaviga tuli sisse.
Liituksin ka salajase grupiga kui see ükskord tehakse, aga mitte veel.
Ilmselt alles peale Oscarit.
Kuidas Teil sümptomitega on?
LyS
Mul oli ka algul sept aeg alles kui helistasin aga siis helistasin teisele numbrile ja sain augusti aja. Aga mitte naistearsti juurde vaid ämmaemada juurde. Sümptomid vähe võrreldes esimese lapsega. Esimesega olid rinnad ikka väga tundlikud. Nüüd veidi valusad kui pihta minna. Aga puhitused olid vahepeal väga suured nüüd enam vähem. Pissi kaka ära viskamine ajab iiveldama ja mõned lõhnad veel. Kuidas teil?
Kas keegi on elites ka arvel? Seal on rasedana arvelolek haigekassa poolt tasustatud või peab ise ka midagi maksma?
Mina olen. Elites maksad iga liigutuse eest ise. Arved igal visiidil 90-200.- (lisa uuringud su omal soovil maksad ka ise). Haigekassa maksab ainult siis kui midagi on pahasti ja pead lisauuringud tegema. Üsna kallis lõbu. Aga selle eest koheldakse sind ja su beebit ülima hoolivusega. Kui raha on siis kindlasti soovitan.
Mina olen. Elites maksad iga liigutuse eest ise. Arved igal visiidil 90-200.- (lisa uuringud su omal soovil maksad ka ise). Haigekassa maksab ainult siis kui midagi on pahasti ja pead lisauuringud tegema. Üsna kallis lõbu. Aga selle eest koheldakse sind ja su beebit ülima hoolivusega. Kui raha on siis kindlasti soovitan.
Kirjutasin elitesse ja sain sellise vastuse
mis see siis tähendab?😀
“Jah, Elite kliinikus saab rasedust jälgida EHK poolt tasustatuna, visiidid ja ENS poolt ette nähtud rasedusaegsed uuringud maksab kinni haigekassa.”
Elite kliinikul on leping Haigekassaga ju.
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.