Esileht Lapse ootamine Aprill 2023 on sündimas beebi!

Näitan 30 postitust - vahemik 121 kuni 150 (kokku 182 )

Teema: Aprill 2023 on sündimas beebi!

Postitas:
Kägu

24 ja esimene väga oodatud pisike🥰

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina olen 22 ning tegu on esimese lapsega. Käisin 22. august rasedust tuvastamas ning tundus kõik hästi. 8. september võeti arvele ning võeti proovid. Nädalavahetusel aga märkasin midagi veidrat tualetis käies ning tormasin emosse, et kõik ikka hästi oleks. Õnneks arstid olid väga toredad ning ütlesid et sisemise uh järgi on juba 10ndl täis.

Hirm on kogu teemaga väga-väga suur. Esimene rasedus ning alguses oli väga raske selle mõttega harjuda. Ega eriti ju ei tea ka midagi – uudistan siin foorumis juba pikalt, aga kõik need testid ja asjad on väga võõrad minu jaoks. Kahjuks ei oska veel ämmaka käest ka midagi küsida. Alati olen niigi kogu infost nii segaduses.

/M.

+3
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

32 ja teine.

Algus läks raskelt iiveldamine ja oksendamise saatel. Järgmine nädal juba oscar.

Tundra, kuidas sinuga lood?

/T.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas keegi on juba fb grupiga ka liitunud?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tunda, tunnen ka mure kuidas sul olukord?

LyS

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina 28 ja tulemas teine. Esimene on 4 ja ütleme et kogu see rasedus ja beebiaeg on veits hägune 😀

Hetkel siis äpp näitab ka 8 nädalat, aga esimeses uh’s mõõdeti 2 päeva väiksema, nii et siis on 7+5? 😀

Selline küsimus ka, et millal kavatsete tööandjale öelda? Ma alustasin just uues kohas. Oleks tahtnud juba vestlusel aus olla aga noh… siin võib ju tegelt veel kõike juhtuda.

P-K

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina 28 ja tulemas teine. Esimene on 4 ja ütleme et kogu see rasedus ja beebiaeg on veits hägune 😀

Hetkel siis äpp näitab ka 8 nädalat, aga esimeses uh’s mõõdeti 2 päeva väiksema, nii et siis on 7+5? 😀

Selline küsimus ka, et millal kavatsete tööandjale öelda? Ma alustasin just uues kohas. Oleks tahtnud juba vestlusel aus olla aga noh… siin võib ju tegelt veel kõike juhtuda.

P-K

Mina pidin teada andma juba 6nädalal, hetkel 10+3, alates 5+4 igapäevased oksendamised ja õhtuni välja ja kahjuks ei saa üldse tänu sellele tööd teha.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul oscar testil käidud, riskid olid madalad. Kõhuelanik ei liigutanud kordagi 😀 vähemalt ei näinud ma, et oleks siputan, käed olid silme ees vaid 😀

/T.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oh juba oscarid. Tore, et riskid madalad ja kõik korras.

Mul pidi homme ÄE aeg olema. Aga .. Eelmisel nädalal sai mees corona positiivse, ma siin igapäev/üle päeva testinud (testid said osta ja tellisin juurde vahepeal) . Juba lootsin, et pääsesin jaaaa siiis täna hommikul test positiivne. Helistasin kliinikumi üldnumbrile, aga sealt ei saadud mu aega muuta. Nii et pean homme hommikul arstile helistama ja siis ringi muutma. Huh ..  Nii kaua ootasin ja nüüd ikka ei saa oma kõhuelanikku näha. Loodan, et ehk saab järgmiseks nädalaks juba aja. Sest esimesel visiidil ei saanud mulle kohe kõiki teste teha ja nüüd pidime siis need järgi kõik tegema ja oscari aja panema.
Tunnustest on hommikuti ikkagi kerge iiveldus. Nüüd nipp, et hommikul  vaikselt sööma midagi ja tass kohvi jooma. Kui nt vett hommikul joon siis uuuuuh seda iiveldust ei kannata ära. Ja samuti saadab mind peavalu. Aga see oli ka esimese rasedusega, kuna vererõhk madal. Aa ja vahepeal tunnen juba kõrvetisi. Eelmine kord tulid need raseduse lõpus, nii et see on asi mida ei oodanud veel 😀

Kuidas teil isudega lood on? Mul pigem kas istutus või vahest siis magusat midagi. Esimese rasedusega oli mul rääiiiigeee liha isu, nii et palusin mehel kell 22 õhtul mulle liha praadida 😀 või siis hapud kommid või üldse midagi haput.

Ja kuna siin nii vaikne, siis kõik on juba kuskil fb kommuuni kolinud? Mingi päev viskas mulle soovituste alla mingi grupi, aga seal oli üle 100 liikme juba.
Olgu, ma siis.. jään nüüd vait.
P-K

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul oscar testil käidud, riskid olid madalad. Kõhuelanik ei liigutanud kordagi 😀 vähemalt ei näinud ma, et oleks siputan, käed olid silme ees vaid 😀

/T.

Mina käisin ka eelmine nädal oscaril ära Pelgus. Riskid kõik madalad, beebs hüppas kõhus ringi ja keerutas ennast koguaeg, lemmik asend oli pepu kaamerasse 😂 võttis täitsa aega et kõik vajalikud asjad üle mõõta ja vaadata. Aga sai tehtud ja saime kenasti ka 3d ja tavapildid kaasa. Tähtaeg jäi täpselt samale päevale – 03.04.

Üleüldine enesetunne ka nüüdseks juba täitsa hea (rasedus 13+1), iiveldus ära kadunud ja muidu ka ei saa kurta väga millegi üle. Kui siis ainult et näonahk on ikka mega hulluks läinud, lisaks punnidele ka miskit punased laigud ja pisikesed valged täpikesed just silmalaugude peal ja silmade nurgas. On kellegil sama olukord ja oskaks soovitada mida teha/mitte teha? Hetkel olen bepantheni sinna peale pannud aega ei tundu väga aitavat.

Liitusin ka Facebookis aprillibeebide grupiga aga seal ka juba 4 päeva täielik vaikus, ei tea mis toimub.. Seal tehti ka mingi grupichät aga ma sellega veel ei liitunud siiski.

Pix

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul ka Oscaris käidud. Tähtaeg jäeti samaks kuigi 1 päev Uh järgi väiksem.

Kõik riskid madalad. Oli üks aktiivne tegelane.  Mõne mõõdu saamisega oli veidi pusimist.

Enesetunne on juba veidi parem ja koguaeg sööma enam ka ei pea. Päris üle veel pole läinud, mõni päev viskab ikka sisse seda kehva tunnet.

Fb aprillibeebidega olen liitunud, aga sõna pole võtnud. Vahepeal seal ka täielik vaikus ja grupichatiga pole viitsimist liituda. Poleks ilmselt nagunii aega jälgida.

Tahaks nii loota imele ja et, Tundra ikka meie seas alles on?

LyS

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul ka Oscaris käidud. 21. Sept oli. Kuna numbrid olid vahepealsed siis tehti ka tasuta niptifyi test. Nüüd eile õhtul sain lõpuks vastused, sinnamaani sai kõvasti praadida. Kõik näidud madalad ja tuleb pisike neiu meile. Üks pisike 2 ja poole aastane ees tüdruk meil juba ootamas ka õde. Tähtaeg läks varasemaks 2. Aprillile, endal esimesel sünnipäev. 🙂

Agm

Facebook aprillibeebidega pole veel liitunud. Veidi veel ootan sellega.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei,

Ma siin lugemas olen käinud algusest peale, aga sõna pole veel jõudnud võtta. Eelnevad rasedused on mul möödunud ilma tunnusteta, aga seekord on iiveldanud mõnuga ja korra isegi sain potti kallistada. Hetkel piinab alaseljavalu juba paar nädalat.

Oscar oli mul ka 21 sept. Põnn oli väga aktiivne. Riskid madalad. TA 1.04.

Ma plaanin teha Niptify testi ka ja sugu ümbrikusse. Viimase beebiga tahaks teha väikse peo ka ja sugu siis seal teada saada. Eelnevate lastega olen kuklavoldis juba soo teada saanud ja kõik paika pidanud.

Fb grupiga pole veel liitunud, enne ei liitu ka, kui pere/sõbrad teada on saanud.

K. 33

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei.

Ma sain teisipäeval ämmakal lõpuks käidud. Pidin edasi lükkama seda ennist. Võttis proove, tegi uh ja saatis verd andma. Homme on uus uh, aga see siis juba oscar/kv. Ta ei täpsustanud aga ma arvan et see.

Ämmakal uh’s väikene siputas ja süda tuksus ilusti. Sain südamerahu, et kõik ikka korras. Või noh, nüüd oli jälle natuke väiksem kui päevade järgi arvestada. Samas ma ise ka väike, et ehk normis kõik ikka. Äpp näitas 11+4 ja äe mõõtis 10+6. Esimene visiit mõõdeti kaks päeva väiksemaks, nüüd jälle paar päeva juures.

Äe juures pidin kaaluma ja minu üllatuseks olen ma kaalust alla võtnud..samas arvestades kui palju mul vahepeal iiveldas ja sellist isutust oli, siis ikka väga ei üllata ka. Oleks enne rasedust sellist numbrit näinud, oleks väga õnnelik olnud 😀

Aa ja facebooki grupiga liitusin ka, aga ma pole seal veel sõna võtnud. Peale homset teen äkki seal ka suu lahti.

Samuti rääkisin ämmale, et meie esimesest saab venna. Ja oiiii kui shokis ta oli, aga nii õnnelik. Kallistas ja vaatas mind nii hämmingus ilmega 😀😀

Käin siin vahepeal mai’kaid lugemas, kuna see siin nii vaikne. Väike hasart neile ka kaasa elada. Mine tea äkki pannakse mulle uus tähtaeg ja see hoopis mais😀😀

P-K

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Auu, kus te kõik olete? Või jutustate kuskil mujal?

Lõpuks saab vist öelda, ei iiveldus möödas. Nädalake pole enam esinenud. Seekord kestis üsna pikalt.
Kõhuke muudkui kasvab, liigutusi hakkasin ka tundma. Nüüd vaid oodata LA uh.
Olen ka juba ühe suurema ostu ära teinud- häll ja isofix alus.
Muid asju ilmselt hakkan peale uut aastat varuma. Vanker jääb viimaseks, valik tehtud ja kibelen ostma, aga ei ole ju liiga vara ka mõtet seda jalgu osta.

LyS

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oi keegi veel käib siin. Nii tore.
Mille eest see miinus küll on? Inimesed on veidrad.

Tahaks iivelduse osas ka sama öelda, aga mul vahepeal ikkagi natuke tõmbab õõnsaks seest.  Kuigi on ka päevi kus pole üldse miskit ja elu nagu enne 😀
LA kohta ma veel ei tea miskit. Mul on 11ndal GTT tulemas ja samas on ka ÄE aeg, et ehk siis paneb mulle ka LA aja paika. Tahaks loota vähemalt. Saab ehk kindlamalt teada, kes tulemas on. Oscaris kui käisin, siis küsisin ka, et kas liiga vara soo kohta küsida, siis öeldi et tundub, et vist on poiss, aga päris kindel ei saa veel olla.
Ma ise pole veel miskit ostnud, aga sellegi poolest on mul välja vaadatud. Me ootame musta reedet siis tellime ka hälli ära ja suuremale uue tooli.
Vankri osas on meil muidu vana alles, aga kuna me kolisime maale vahepeal, siis jääb see siia kahjuks vähe lahjaks. Peab miskit parema vedrustusega vaatama. Aga vana jätame ikkagi veel alles, et kui linna minek, siis see hea mida kaasa haarata. Ehk siis uue vankri osas veel uurimustöö käib 😀

P-K

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oii, siin ka lõpuks elu tagasi tulnud.

Ma ise käisin GTT oktoobris tegemas ja sellega oli korras.

Iiveldust pole enam ammu õnneks.

LA tuleb 15dal. Ma nii kahevahel, et kas lasta sugu öelda või mitte. Algselt plaanisin nipty teha, aga ikka ei teinud.

Ja nii tore oleks, kui siin ka vestlused aktiivsemaks läheks.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ootasin ka, et siia elu veidi rohkem tuleks.

Mul on tänaseks 17+3 ja samuti on iiveldus lõpuks kadunud.

LA on 23.11 ja oleme kaasaga otsustanud, et me soovime soo teada saada, kuid teistele ütleme alles siis, kui beebi sünnib.

Loodan, et suudan ka saladust hoida siis nii kaua 🙂

J

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Puhume veel natuke elu siia.

Käisin reedel GTT tegemas siis. Esimesed kaks näitu olid väga viisakad, aga viimane näit oli 8,4 ja ‘lubatud’ on 8,5. Öeldi, et kui miskit korrast ära, siis nad helistavad nädala jooksul. Nii et ma ei tea kas ma pean nüüd kõnet ootama või on see ikkagi okei? Esimene näit, ilma selle löga joomata oli 4,3 (max 5,1 mis lubatud) ja tund peale löga joomist oli 9,0 (max 10,0 lubatud).
Kui ma seda pean kordama minema, siis ma ei tea, ma nutan seal uksetaga vist. Minul hakkas see jook kohe väga vastu. Kui viimane näit antud oli ja ära võis minna, siis tuli see asi kõik välja. Nii et.. ma loodan et ma seda uuesti tegema ei pea.
Positiivne on see, et ämmakas võttis mind seal vahepeal vastu. Mõõtis ja tegi UH. Sain ka esimese pildi kasvavast elanikust. Kõik muu oli ka vinks-vonks. Pani LA aja ka, mis jääb detsembri teise nädalasse.
Muus osas.. Iiveldust enam nii ei ole. Siin vahepeal köha kimbutas, aga sain apteegist head rohud ja see sai ruttu ületatud. Kõhuke vaikselt kasvab ja kõik on nagu hästi. Nüüd lihtsalt see GTT näit kummitab vaikselt, et kas on hästi või peab sealt nüüd miskit edasi mõõtma/tegema. Aa ja hetkel siis 16+5. See siis päevade järgi arvutades. Kui KV järgi võtta, siis peaks miskit 17+ juba olema 😀

Samuti sain nüüd ülemusele ka ära räägitud, et sellises olukorras olen. Rumal juhus, sest ma alles septembris alustasin siin ja juba märtsis plaan puhkusele jääda. Aga töö miskit tapvat/kurnavat ei ole, et saab suht viimase vindini siin tegutseda.

Nii järgmine romaan kirjutatud.
Nagu ikka P-K

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vaatasin enda GTT tulemused üle, mul oli 4.5-6.8-6.6. Aga mul see “tore” asi, et ma pean nagunii minema teist korda ka tegema, emal oli diabeet.

Mul täna oli LA, arst kohe alguses küsis, et kas on soov sugu ka teada saada, ütlesin siis, et ärgu valjusti öelgu, aga kirja võib panna 😀 niiet kodus kapil on ootamas vastus 🙃

Tööle pole veel öelnud. Ämm sai ka alles pühapäeval teada.

TA 1.04.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vaatasin oma tulemused üle-4,87-6,68-6,11. Samuti pean varsti seda testi uuesti tegema, sest eelmise rasedusega oli nö diabeet. Hommikune näit oli siis 5,13 mitte 5,10- ülejäänud näidud korras. Jälgisin terve raseduse kuid toitumist jms ei pidanud muutma. Veresuhkur oli normis.

Järgmine nädal LA, kõhus käib juba paar nädalt korralik poksimine õhtuti 😀 isegi mees tundis käega, küsis kuidas nii väike nii kõvasti müksab 😀

/T. /

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oi jeerum, teil nii eeskujulikud GTT tulemused. Ja ma siin lootsin, et äkki mul veel suht okei 😀 Vist jääb siis kõnet ootama.

Mulle tundub, et ma olen paari müksu tundnud, aga samas mul on platsenta eesseinas, et ma ei tahaks uskuda, et ma nii vara neid tunnen. Eelmine rasedus oli tagaseinas ja ma kuramus ei kirjutanud üles, et millal ma liigutusi tundma hakkasin.

Soo osas saime juba Oscaris vist aimu, aga see pole kindel. Aga ma vast tahaks kohe teada, kui näevad 😀 Eelmine rasedus öeldi, et vist tundub et poiss ja ma olin suht viimaste nädalateni, et äkki on poiss aga päris kindel veel ei ole. Ja siis viimane UH mis tehti, laiutas seal jalad harkis ja öeldi, et eii siin ei ole mingit kahtlust, täitsa poiss on 😀

Ma seekord rääkisin suht vara ära. Tahtsin ülemusele ka siis öelda, kui ta siia tuleb, aga ta pole niipea kohapeale tulemas, nii et ma siis pidin telefonitsi ära ütlema 😀 Õnneks kuri/pahane ei olnud, aga hakkas arvutama, et kaua ma olla saan ja millal asendajat vaja oleks. Mis tähendab, et peabki hakkama vaikselt nuputama sellele puhkusele jäämist. Aega veel on aga..
Üritasime sellest puhkuse asjast ka aru saada ja jeerum kui keeruliseks see sõnastus seal tehtud on. Esimene rasedus oli nagu kuidagi lihtsam see paberimajandus 😀 Loed seda, siis tundub et saad nagu aru ja siis loed järgmist lehte ja jälle mitte midagi aru ei saa 😀

P-K

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma arvan, et nad ei helista sulle 😀 Sest lubatud oli 8,5 ja sul 8,4 😀 Ämmakas vähemalt mulle ütles eelmise rasedusega, et nad ei saa selle 0,3 pärast mis üle oli silma kinni pigistada, sest “normid” on sellised. Ja sinul jäi siiski alla normi ju 🙂 Kas meil on siin enda väike grupike ka tehtud? Ma pole mitte üheskis, kohati on hea ka, et ei ole (eelmise lapse ajast olin väikses grupis- väga tore oli. Aga samas kui lugeda neid postitusi, kuidas ühel teeb juba seda ja teisel seda ja oma laps veel selliseid asju ei teinud.. siis tekkis kerge ärevus, et miks minu oma nii juba ei tee:D)

/T./

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Unustasin lisada, et sugu tahaks ka LAs kohe teada ( loomulikult kui näitab). Eelmine laps oli oscari uhs tüdruk, LA ajaks oli poisiks saanud ja jäi ka selleks. Seekord öeldi jälle, et tundub tüdruk, eks ole näha kas tuleb jälle poiss 😀

/T./

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oh julgustav 😀 Äkki siis tõesti veel ok.

Ma olen nüüd seal suures grupis, aga ma olen vist kaks korda miskit rääkinud seal 😀 Eelmine rasedus tegin meile oma väikse grupi, meid jäi sinna kuskil 20 naist. Rääkisime suht palju, kuniks lapsed enam-vähem 3seks said. Siis juba enamused tagasi tööle ja pole aega niisama tühjast tähjast rääkida 😀
Selles mõttes oli küll hea võrrelda. Nt tüdrukud olid meil grupis väga tublid ja tragid ja mõned poisid ka. Ja olid osad ka sellised laisemad ja sai ikkagi lohutust, et see on täiesti okei ja lapsed ongi erinevad. Väga palju häid soovitusi ja julgustusi sai 😀 Keegi ei vaadanud viltu või pahasti kui miskit küsisid.

Hetkel suures grupis ei ole ka miskit silma jäänud, et mingi toxic vibe oleks, aga ei tea kuidas siis kui lapsed juba sündinud on ja emad oma soovitusi jagama hakkavad 😀 Seal on see chat ka messengeris, aga ma vaatan kui paljud on tahtnud sinna lisada ennast, siis ma ei kujuta ette kuidas seal üldse võimalik jälgida on, või aega et seal nii lugeda ja midagi kirjutada 😀

Aga võimalus on ka mingi väiksem grupp teha. Ma ise pole sellist leidnud veel 😀 Vb nii kinnine, et niisama ei leiagi.

P-K

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei!
Kuidas läheb? Kas kõik juba tunnevad liigutusi?
Ma vist kuskil 16 nädalal arvasin, et tundsin liigutust, aga vist oli ikkagi mingi suurem mull. Aga nüüd juba 1,5 nädalat kindlasti, olen siblimist tundnud. Eriti just põie peale 😀 (täna 19+0)

Olete miskit juba soetanud ka? Tellisin mustal reedel turvahälli ära. Koos alusega oli minu jaoks natuke liiga krõbe hind, eriti kuna ma ostsin ka suuremale uue tooli. Aga aluse saab hiljem juurde vaadata. Vanker on ka enam-vähem juba valmis vaadatud, tahaks katsumas käia ja siis kindla otsuse teha. Ja siis on voodit vaja ja mida veel seekord tahaks oleks BB tool. Muud asjad on suuremast järgi jäänud.

P-K

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina pole mitte midagi ostnud, eelmisest lapsest käru alles jne. Turvahälli vaid kindlasti vaja. LA läks ka kõik hästi. Liigutusi hakkasin tundma vist juba 17 nädalal. Aga nüüd on ikka tugevaks läinud, kui öösel wc lähen ja tagasi voodisse, siis mõnikord und ei tule, sest keegi hakkab kõhus tantsupidu korraldama 😀

P-K, kas helistati siis GTT tulemuste osas? Kuidas kaalutõusuga on? Mul hetkel 22 nädal ja kaalu juures vaid 2 kg (kui arvestada algkaaluks ämmaka esimest visiiti), kuid võrreldes viimaste päevadega olen täpselt algkaalus. Kurta selles osas ei saa, endal hea kerge kuidagi olla.

T.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

T. ei helistatudki 😀 Ma võtsin igast võõraid numbreid vastu, aga pakuti igast asju pähe, kuid GTT osas ei miskit. Õnneks.
Kui viimane kord ÄEl käisin siis olin 200g kergem kui eelmisel visiidil. Ja nüüd sportlikust huvist astusin kaalule. Oppaa patareid tühjad. Patareid vahetatud, sain et olen 700g rohkem kui eelmisel kaalumisel. Ehk siis 19 nädalaga pole isegi kilo juurde tulnud 😀
Võtsin eelmise raseduskaardi ka välja, et võrdluseks. Samamoodi, teisel kaalumisel oli -200g 😀
Eelmine rasedus olin tööl terve aja jalgadel. Nüüd on istuv töö, aga ma üritan võimalikult palju ikkagi liikuda. Hommikul jalutan tööle ja õhtul kui vähegi jaksu on, siis jalutan tagasi.

P-K

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei!

Sain täna LAs käidud. Kõike mis mõõdeti ja vaadati, kõik oli ilus ja korras. Samuti sain ka peale pikka otsimist soo teada. Küll ta oli liiga kägaras ja jalad ristis, ja siis ta sirutas IKKA jalad ristis ja lõpus siis sai piisavalt hea nurga, et sugu öelda.
Kui KV uuringus öeldi, et tundub et on poiss, siis nüüd öeldi et tüdruk. Mis tähendab, et mul on natuke rohkem asju vaja juurde varuda kui ma algselt siis arvasin. (mõned neutraalses toonis riided on olemas, aga mingeid tudukaid ja asju on kindlasti juurde vaja varuda. Päris Batmani asju vist ei hakka tüdrukule selga suruma 😀 Kui siis peale kakaplahvast ja sos olukorras 😀 )

Järgmine nädal on ÄE, ei tea kas ta tahab ise ka veel UH teha, äkki teeb ja näitab paremini kes kõhus on 😀 Sest, kui sulle öeldakse et TUNDUB et on see, siis jääb mingi kahtlus ikka sisse, et KAS IKKA ON??
Ja kui meil oli poisile nii raske nime valida, siis ma ei tea kuidas me tüdruku nimega hakkama saame 😀 Aga õnneks see on tuleviku meie probleem.

Aga mis ikkagi kõige tähtsam, siis laps on ilusti terve. Olgu see sugu mis ta on.

P-K

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Heh, minul täpselt sama seis. Esimene poiss, nüüd tulemas tüdruk 😀 Esimesel lapsele pakuti ka oscaris, et tüdruk. Aga LA-ks oli poisiks saanud ja jäi ka. Seekord pakuti jälle oscaris, et tüdruk. LA-s ütles ka arst, et tundub, et tüdruk aga samsa digiloosse oli konkreetselt kirjutanud, et sugu tüdruk.
Tundub, et me oleme viimased, kes veel siia on jäänud, teised kõik kuskile mujale ära kolinud:D
/T.

+1
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 121 kuni 150 (kokku 182 )

Esileht Lapse ootamine Aprill 2023 on sündimas beebi!