Oi jeerum, teil nii eeskujulikud GTT tulemused. Ja ma siin lootsin, et äkki mul veel suht okei 😀 Vist jääb siis kõnet ootama.
Mulle tundub, et ma olen paari müksu tundnud, aga samas mul on platsenta eesseinas, et ma ei tahaks uskuda, et ma nii vara neid tunnen. Eelmine rasedus oli tagaseinas ja ma kuramus ei kirjutanud üles, et millal ma liigutusi tundma hakkasin.
Soo osas saime juba Oscaris vist aimu, aga see pole kindel. Aga ma vast tahaks kohe teada, kui näevad 😀 Eelmine rasedus öeldi, et vist tundub et poiss ja ma olin suht viimaste nädalateni, et äkki on poiss aga päris kindel veel ei ole. Ja siis viimane UH mis tehti, laiutas seal jalad harkis ja öeldi, et eii siin ei ole mingit kahtlust, täitsa poiss on 😀
Ma seekord rääkisin suht vara ära. Tahtsin ülemusele ka siis öelda, kui ta siia tuleb, aga ta pole niipea kohapeale tulemas, nii et ma siis pidin telefonitsi ära ütlema 😀 Õnneks kuri/pahane ei olnud, aga hakkas arvutama, et kaua ma olla saan ja millal asendajat vaja oleks. Mis tähendab, et peabki hakkama vaikselt nuputama sellele puhkusele jäämist. Aega veel on aga..
Üritasime sellest puhkuse asjast ka aru saada ja jeerum kui keeruliseks see sõnastus seal tehtud on. Esimene rasedus oli nagu kuidagi lihtsam see paberimajandus 😀 Loed seda, siis tundub et saad nagu aru ja siis loed järgmist lehte ja jälle mitte midagi aru ei saa 😀
P-K