Siis leidsin ikka tõese info. Väga hää 😀
Kuidas teil unega lood on? Mul on see ikka vääääga kesiseks jäänud. Kell käel ütleb pidevalt, et sügavat und on 0 ja samas neid öiseid ärkamisi on kaa juba viimased kuu vist. Kaks ärkamist on kindlati. Üks on kell 2 ja teine on kell 4 hommikul 😀 Üks armastab hirmsasti öösel mu põit kallistada ja see on ka üks põhjus miks uni läheb. Aga see tavaliselt kella 2se ärkamise põhjuseks. Kell 4 on lihtsalt uni läinud. Siputan ja vahetan asendeid ja lõpuks jään ikka magama õnneks.
Ja vaikselt hakkab see pesapunumise tuhin peale tulema. Meil on vaja siin paar suuremat asja osta, et saaks korralikult prääniku tulekuks valmistuda.
Käisin möödunud nädalal ÄE juures ka. Kaalu juures 1,9kg. Minu suureks üllatuseks. Arvasin, et see nr on suurem. Aga positiivne 😀 Tüütu on see, et nüüd peab enne igat visiiti proovi viima. Aa ja ämmakas küsis, et kas me juba kuskil perekooli loengus või kuskil ka käime. Ausalt ma isegi ei mõelnud, et peaks see kord minema. Aga vaatab kuidas hiljem tunne on, kas tekib selline hirm ja vajame mingit suuremat valmistust loengu näol või ei. Kuidas teil? Olete kuskil loengutel käinud? Plaanite minna?
Aaa ja kelle on varasemalt juba ka lapsi, siis kuidas te plaanite suuremaga teha, esiteks, kas plaan on nt lasteaiast koju jätta? Aprill on selline nohu/külmetuste aeg veel, et kas viia lastekasse edasi, et saaks pisikuid koju tuua või jätta pigem koju? Samuti, kui haiglast tulek, siis kas nö uus kodanik viib suuremale mingi kingituse? Või see sõltub nt vanusevahest, et kui on väiksem vanusevahe, et siis kodus olev lepiks kergemini? Ma ei oska selle kohapealt mingit seisukohta võtta 😀
Ja jeesus maria, ma oskan neid romaane kirjutada siia ikka 😀
P-K, teie romaani meister 😀