Minul V.M järgi TA 01.04, hetkel rasedust 7+1. Teadlik olen alates 3+, kui nibude tundlikkus asja reetis. Need on siiamaani tundlikud aga järjest on lisandunud väsimus ja iiveldus. Eile hommikul ka oksendasin aga tundub, et see oli tingitud peale jooksu liiga suurest kogusest vee joomisest. Iivelduse vastu ostsin endale Seaband randmepaelad ja no need aitavad küll ülimalt hästi, soovitan.
Tuvastamiseks aeg on 21.08 ja see tundub praegu nii kaugel olevat.
Kuidas teistel saatusekaaslastel?
MSP
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
15.08.2023 20:11
Hei
Tulen piilun ka siia. Minul rasedus väga alguses, 5+2 kui arvestada tsüklit. Tegelikult vist on rohkem, sest kaks varasemat katkemist on tsükli veidi sassi ajanud. Eeldatav tähtaeg on aprilli keskel. Senini on tunnustusest kohal metsik iiveldus ning kõht on punnis. Ei suuda üldse kõhtu sees hoida enam, midagi nagu väga häirib 😀
Proovisime elukaaslasega juba aasta algusest teist last saada ja nüüd on kolmas rasedus. Ehk jääb see püsima. Käisime ka ITK-s mehega mõlemad proove andmas ja minul olid kilpnäärmega väiksed probleemid. Nüüd krõbistan tablasid süüa ja hoian pöidlad peos, et beebi kasvaks.
Ämmaemanda juurde ei ole veel aega kirja pannud, aga uuel nädalal lähen uuesti naistearsti juurde, kes vaatab kuidas rasedus kulgeb. Ehk siis saan üks hetk ka arvele võtta.
HCG-d olen ka käinud kolm korda mõõtmas ja senini on see ilusasti tõusnud. 🙂
Liisu
+1
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
16.08.2023 10:51
Tervitus
Meil ka kolmas katse sellel aastal. Päevade järgi 5+4
Täna oli juba varem ette pandud arstiaeg. Näitas 6+0, südametööd veel näha ei olnud.
Vähemalt polnud seekord lootemuna tühi.
Kutsus 2 nädala pärast tagasi.
Vahel veidi iiveldab, õnneks hooti.
X
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
16.08.2023 15:44
Hei!
Ühinen ka, päevade järgi peaks olema 7+0, täna käisin ka esimesel ämmaemanda visiidil, vastas 6+4 ja süda lõi. 😊
G
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
16.08.2023 21:12
Ühinen ka, päevade järgi peaks olema 5+5, reedel lähen ämmaka juurde, loodan, et midagi juba ka näha. Teine rasedus ja õnnestus nüüd kohe esimese kuuga rasedaks jääda. Muud ei ole, kui mega uni koguaeg, võiks igas asendis magada ainult 😀
0
0
Please wait...
Postitas:
p2ikseke89
18.08.2023 10:18
Liitun ka. Täna arstil käidud 7+0 ja kaks süda lõi 😊
+1
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
21.08.2023 20:09
Mina sain täna arstil käidud ja vastas täpselt päevadele, 8+0. Järgmine nädal lähen ÄE juurde arvele võtma. Kui muidu tubdus, et aeg väga ei liigu, siis täna seda UH vaadates oli küll pisut hirmus mõelda, et juba kaks kuud läbi.
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
25.08.2023 09:53
Lootsin, et seekord pidevat iivedust ei tule. Aga eksisin, tööl on lausa piin olla.
Kuidas teistel?
X
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
25.08.2023 13:21
Ikka iiveldab korralikult. Mõni päev on parem, mõni päev hullem aga töö juures on jah keeruline. Põhiliselt aitab mind tööl randmepaelad, konditsioneer (muidu ei kannata absoluutselt kui see mulle peale puhub aga praegu aitab väga hästi iiveldusele), pidev söömine ning vajadusel lähen õue korra hingama. Söön iga paari tunni tagant ja vahele näkitsen selliseid asju, mida jagub pikaks ajaks – galett, viilutatud õun/kurk vms, ploomid, murelid, küpsised. Mul lähebki praegu peale kas miskit kuiva või värsket. Söökideks on praegu põhiliselt kartul eri variatsioonis ja mingi värske salat juurde.
MSP
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
25.08.2023 18:41
Mina käisin nüüd kolmapäeval arstil. Südametööd oli ilusasti näha ja 1.09 lähen arvele võtma.
Jätkan kilpnäärme rohtude võtmist.
Tahtsin seda rasedust nii kaua enda teada hoida kui võimalik, aga kõht on nii metsikult punnis, et ma ei tea mis imenipiga ma selle riiete alla peitu panen.
Enesetunne on ka kohutav. Esimese lapsega seda ei olnudki, aga nüüd iiveldab 24/7. Kõrvetised on platsis ja uni on ka selline, et andke abi.
Vahva aeg. 😀
Liisu
0
0
Please wait...
Postitas:
Rohelinekurk
29.08.2023 12:05
Tühi lootekott
Hei, käisin eile ITK s naistearsti vastuvõtul rasedust tuvastamas kellegi Tatjana Serebrova juures. Ei saanudki muud teada kui,et lootekott on hetkel tühi ja kahe nädala pärast uuest vastuvõtule. Rasedus on emakasisene ja lootekott 7mm. Jube iiveldus ja väsimus on.
Ütles,et rasedus nii väike et ei näita v polegi seal kedagi lihtsalt.Rasedust pidi UH järgi olema kuskil 3-4 nädalat. Päevad olid viimati 17 juuli ja laupäeval sain positiivse vastuse kui päevad polnud ikka hakanud. Triip tuli kohe ja oli ikka mega tugev.
Õel oli olnud sarnane olukord,et lootekott oli aga kedagi sees polnud 4+5 ja hiljem tekkis (6+1 polnud ka veel südametööd), plika on nüüdseks juba 9 aastane.
Hei, käisin eile ITK s naistearsti vastuvõtul rasedust tuvastamas kellegi Tatjana Serebrova juures. Ei saanudki muud teada kui,et lootekott on hetkel tühi ja kahe nädala pärast uuest vastuvõtule. Rasedus on emakasisene ja lootekott 7mm. Jube iiveldus ja väsimus on.
Ütles,et rasedus nii väike et ei näita v polegi seal kedagi lihtsalt.Rasedust pidi UH järgi olema kuskil 3-4 nädalat. Päevad olid viimati 17 juuli ja laupäeval sain positiivse vastuse kui päevad polnud ikka hakanud. Triip tuli kohe ja oli ikka mega tugev.
Õel oli olnud sarnane olukord,et lootekott oli aga kedagi sees polnud 4+5 ja hiljem tekkis (6+1 polnud ka veel südametööd), plika on nüüdseks juba 9 aastane.
Kellegil kogemusi jagada?🥺
Ei ole küll arst, aga kui rasedust alles 3-4 nädalat on olnud, siis tegelik viljastamine juhtus alles 1-2 nädala eest ju. Sel hetkel ei olegi midagi näha veel, embrüo on mooniseemne suurune kui mitte väiksem hetkel. Üldiselt selle pärast nii vara UH ei tehtagi, tekitab asjata muret, sest sel hetkel lihtsalt ei olegi midagi näha. Alates 6ndast nädalast on vist võib olla midagi näha, 7+ on kindlam. ITK ise soovitab alates 7ndast nädalast minna kontrolli. Ma käisin meelega 8ndal nädalal esimest korda, siis oli ilusti näha ja südamelööke ka kuulda, ei jäänud mingeid küsimusi. Võib ka juhtuda, et tõesti jääbki tühjaks, aga praegu lihtsalt vara veel öelda. Loodan, et järgmine kord minnes on juba midagi näha!
Räägin sama mis Gecko, 3-4 nädalat ei peagi mitte midagi näha olema ning veider, et sul nii vara aeg pandi. 5-6 nädalat on loode näha aga südametööd ei pruugi veel näha olla, 7-8 on kõige kindlam aeg minekuks. Mina läksin ka tuvastama alles 8+0, varem poleks tahtnudki. Seega tõepoolest võib-olla, et midagi ei tekigi või et kahe nädala pärast on nagu su õel, loode on aga südametööd veel ei näe. Praegu pole sul aga muud teha, kui lihtsalt oodata ja parimat loota.
Kui sul viimased päevad olid tõesti 17.07, siis praegu peaks rasedus 6 nädalat olema, mitte 3-4 nagu UH näitas.
Endal hetkel 6+6 ja homme arstile, loodetavasti on midagi näha 🙂 Enesetunne viimased 3 päeva päris kehva olnud, iiveldab.
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
30.08.2023 11:57
Mina käisin ka arstil ära. Viimased päevad olid 14.07 täna mõõdeti vanuseks 7+1
Südametöö oli olemas.
2 nädalat tagasi vanuseks 6+0, aga mõõtmisviga võis olla kuni 11 päeva.
Olen nüüd veidi rahulikum, aga muretsen seekord ikka kuidagi rohkem.
X
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
30.08.2023 14:44
Kas keegi 5+ nädalal ka HCGd on käinud mõõtmas? Mis oli tulemus? 🙂
Kas keegi 5+ nädalal ka HCGd on käinud mõõtmas? Mis oli tulemus? 🙂
Käisin just täna, rasedust peaks olema 4+5 ja hCG oli 2500.
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
31.08.2023 18:37
Mulnoli üks Synlabi hCG test nö üle ja käisin 5+1 mõõtmas seda. Tulemus oli 11884
Liisu
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
31.08.2023 18:40
Enestunne läheb aina kehvemaks ja uni aina suuremaks….
Tööd teen juba praktiliselt üks silm kinni arvuti taga 😄
Laupäeval tuleb üks pikem paadisõit üle elada ja iiveldus on kohutav. Kui keegi oskab soovitada mõnda head merehaiguse/iivelduse vastast asja, siis oleksin hirmus tänulik 😊
Liisu
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
31.08.2023 20:11
Minul on ka väga halb olla. Ainus, mis leevendab on puhkamine ja magamine. Arst võimaldas mul lehele jääda. Loodan väga, et seekord ei kesta poole raseduseni. Tahan tööle tagasi.
Laupäeval tuleb üks pikem paadisõit üle elada ja iiveldus on kohutav. Kui keegi oskab soovitada mõnda head merehaiguse/iivelduse vastast asja, siis oleksin hirmus tänulik 😊
Käepaelad apteegist, tihe söömine ning kiidetakse ka ingveri närimistablette. Ingverit pole ise proovinud aga muu toimib.
Mulnoli üks Synlabi hCG test nö üle ja käisin 5+1 mõõtmas seda. Tulemus oli 11884
Liisu
vau, ilus number
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
01.09.2023 22:51
Hei
Nii tore on sellisesse gruppi lôpuks saada!
Proovisime juba eelmise aasta lõpust saati ja ei miskit, vaimselt oli juba päris raske. Eelmine nädal sain oma esimesed kaks triipu. Päevade järgi peaksin täna olema 6+2 ja ämmaka juurde sain aja 7sept.
Algul oli päris palju kôhuvalu, nüüd need kadunud. Rinnanibud ikka tundlikud ja vaheleal rinades kiskuv tunne. Vahepeal väsimust ka rohkem ja iivelduse osas pole väga midagi, vahepeal on imelik olla. Pigem suuri kaebusi pole, loodan, et kõhubeebi kasvab tublisti ja kôik oleks korras.
Käepaelad apteegist, tihe söömine ning kiidetakse ka ingveri närimistablette. Ingverit pole ise proovinud aga muu toimib.
MSP
Sain ingveri tablette ja ostsin kanget piparmündinätsu. Elasin sõidu üle. Õnneks paat väga hullusti ei loksunud. 😀
Liisu
vau, ilus number
Ise arvasin juba, et äkki on kaks beebit. Number ehmatas ennast veidi ära. 😀
Liisu
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
03.09.2023 11:15
Ma sain ennast nüüd reedel arvele võetud.
Tehti veel üks ultraheli. Vastas ilusasti mõõtudele ja pikkust oli 1.39 cm.
Vähemalt on see iiveldus asja ette läinud ja pisike kasvab. 😀 Süda on ikka väga paha ja kogu aeg.
Sain aja ka Oscar testile. See saab toimuma oktoobri alguses. Lisaks anti veel topse ja asju vere- ja pissiproovi jaoks. Kuulasin ämmakat läbi udu. Vaikselt hakkas meenuma kogu see majandamine, mis rasedusega kaasneb. 😀
Loodan, et midagi ära ei unusta.
Liisu
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
05.09.2023 11:10
Hei hei!
Suht vaikseks siin jäänud. Tuli môte küsida, kaugel teie rasedus on ja millised on hetkel sümptomid?
Endal àpi järgi peaks olema 6+6, neljapäeval esimest korda ämmakale- uhh palvetan, et kôik on hästi ja südametöö olemas. Hulle sümptomeid polegi hetkel, ainult rinnad tundlikud veel ning vahepeal viskab vaikselt ka iiveldust sisse- viimasel kahel ôhtul.
Suht vaikseks siin jäänud. Tuli môte küsida, kaugel teie rasedus on ja millised on hetkel sümptomid?
Endal àpi järgi peaks olema 6+6, neljapäeval esimest korda ämmakale- uhh palvetan, et kôik on hästi ja südametöö olemas. Hulle sümptomeid polegi hetkel, ainult rinnad tundlikud veel ning vahepeal viskab vaikselt ka iiveldust sisse- viimasel kahel ôhtul.
K
Hei
Rasedus hetkel 8+2.
Mul on metsik iiveldus ja uni 24/7. See uni on ikka meeletu. 😄
Rinnad on ka valusad veidi.
Lisaks on kõht vastikult punnis ja kõrvetised ka on tekkinud. See kord on see seedimine kuidagi eriti tuksis.
Ainuke hetk, kus ei iivelda, on see kui söön, aga ma ei saa ju lõpmatuseni süüa. Jube keeruline.
Muus osas on elu lill. 😄
Tegelikult ootan, et juba paremaks läheks see olemine. 😄
K
Hei
Rasedus hetkel 8+2.
Mul on metsik iiveldus ja uni 24/7. See uni on ikka meeletu. 😄
Rinnad on ka valusad veidi.
Lisaks on kõht vastikult punnis ja kõrvetised ka on tekkinud. See kord on see seedimine kuidagi eriti tuksis.
Ainuke hetk, kus ei iivelda, on see kui söön, aga ma ei saa ju lõpmatuseni süüa. Jube keeruline.
Muus osas on elu lill. 😄
Tegelikult ootan, et juba paremaks läheks see olemine. 😄