Esileht Lapse ootamine Aprillibeebid 2024

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 141 )

Teema: Aprillibeebid 2024

Postitas:
Kägu

Hei hei!

Suht vaikseks siin jäänud. Tuli môte küsida, kaugel teie rasedus on ja millised on hetkel sümptomid?

Endal àpi järgi peaks olema 6+6, neljapäeval esimest korda ämmakale- uhh palvetan, et kôik on hästi ja südametöö olemas. Hulle sümptomeid polegi hetkel, ainult rinnad tundlikud veel ning vahepeal viskab vaikselt ka iiveldust sisse- viimasel kahel ôhtul.

K

Hei

Rasedus hetkel 8+2.

Mul on metsik iiveldus ja uni 24/7. See uni on ikka meeletu. 😄

Rinnad on ka valusad veidi.

Lisaks on kõht vastikult punnis ja kõrvetised ka on tekkinud. See kord on see seedimine kuidagi eriti tuksis.

Ainuke hetk, kus ei iivelda, on see kui söön, aga ma ei saa ju lõpmatuseni süüa. Jube keeruline.

Muus osas on elu lill. 😄

Tegelikult ootan, et juba paremaks läheks see olemine. 😄

Hei

Millal sul iiveldama hakkas?

K

Liisu

Praktiliselt kohe kui päevade aeg saabuma hakkas. Selle tõttu tegin ka testi paar päeva varem, sest süda oli nii paha.

Aga korralik iiveldus saabus umbes paar päeva pärast seda, kui päevad oleks pidanud hakkama ja kestab siiani. Olen nii umbes kuu ja veidi peale iiveldanud juba. Hirmus kurnav 😄

Liisu

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul täna 10+1. Vahepeal tundus juba iiveldamisega paremaks minevat aga nüüd on ikka sama seis, sekka mõni hommik poti kallistamist. Päeval on ka okei siis kui söön, töö juures enam-vähem kogu aeg suu käib. Keeruline on aga, et pole väga asju, mida süüa, just sooja toidu osas. Mõned nädalad olen kartuli peal olnud, keedetud/praetud/ahjukartulid, kuid nüüd vaikselt hakkavad need ka üle ajama. Samas ei suuda välja mõelda, mis muu alla läheks. Makarone üks päev proovisin, päris halb kogemus sai. Õudusega mõtlen, et 19 pean minema vereanalüüse andma söömata. ÄE ütles, et eelmisel õhtul kella 8st ei sööks, samal päeval ei jooks ka. Mul on kodust 80 km haiglasse sõita ja ma päris ausalt ei kujuta ette, kuidas ma 12h söömata sinna kohale suudan sõita.

Mis veel, nibud on ka ikka hellad ja rinnad hakkavad vaikselt muutuma. On kuidagi raskemaks ja tihkemaks muutunud, natuke vist ka kasvanud. Väikserinnalisena just üks päev avastasin, et kõndides on rindadel selline hüplemine juurde tulnud. Peab ikka imetamisrinnahoidjate jahile minema aga ma ei kujuta ette kuidas neid osta, kui vajalikust suurusest pole õrna aimugi.

Praegu muud polegi. Ootan järgmist UH, see on 25 ja peale seda tahaks rohkematele pereliikmetele rääkida uudist.

MSP

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma just sõin õuna ja oi kui paha hakkas.

Nüüd söön eilset ahjukana peale. Hakkas parem. Mulle sobivad hästi soolased ja piprased toidud. Magus ja lääge teeb asja hullemaks.

Eriti vahva on see, et tuleb isu ja söön midagi ning siis ei taha mitu päeva seda asja enam süüa. Proovin siin kogu aeg aru saada, et mille järgi nüüd isu oleks, mis südant pahaks ei ajaks…

Liisu

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul täna päevade järgi 8+4
Iiveldama hakkas 3 nädalat tagasi. Oksendanud veel ei ole, eelmiste rasedustega võrreldes on algus veidi kergem. Pidev iiveldus algab tavaliselt peale hommikusööki. Õhtud on hommikutest hullemad.
Üle nädala on olnud kohutavad kõrvetised, varem pole mul raseduse alguses neid olnud. Varem olen maomahlad suures osas välja oksendanud vist.
Kõik lõhnad on talumatud, süüa saan üksikuid asju. Avastasin, et keedetud muna on hea, pole lõhna ja maitseaineid. Riis, mida ma väga tavaliselt ei söö on hetkel päris hea.
Magus on välistatud ja hapud asjad sammuti. Kõige kohutavam tundub hetkel hapukurk, tavaliselt mu lemmik.
Mida vähem maitseatatud toit seda parem.
Kaalus olen paar kilo juurde võtnud, rinnahoidjad vajavad väljavahetamist, veidi veel ootan. Rinnad on valusad kuju ja nibude värvus muutunud.
Ajutegevus on aeglustunud ja pidev väsimus piinab.
Äkiline püsti tõusmine on valus.
Viimased kaks päeva on hommikupoolne osa päevast liiga hea olla, paneb veidi muretsema. Kolmas katse sellel aastal, nii kaugele pole veel jõudnud. Eelnevate katkemiste põhjusele sain ravi. Aga muretsen ikka. Õnneks käin hetkel iga 2 nädala tagant kontrollis.

X

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jaa, äkiline püsti tõusmine ja ka aevastamine on mul ka valusad. Aevasted nüüd juba tean, hoian kõhtu kinni. Kui liiga äkki püsti tõusin, jään hetkeks pookummargile. Ühte ja samasse kohta lööb krambi või valu sisse. See on selline huvitav harjumine olnud.

MSP

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei teagi kumma grupiga liituda, kuna tähtaeg on aprilli lõpp vs mai algus.

Teine rasedus, oleks esimene sünnitus. Täna südametöö nähtud, olen üliõnnelik. ☺️

6+2 🐝

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Päris hull lugeda siin osade iiveldust ja oksendamist. Ma see õnnelik, kes pole kordagi iiveldanud, oksendanud ja söön mõnuga kõike.

Täna 8+5, eelmine reede võttis ämmakas mind ka arvele. 29.09 on oscari uh.

Natuke väsimust ikka on, nii kui diivanile istuma jään siis ikka silm kinni kohe.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei teagi kumma grupiga liituda, kuna tähtaeg on aprilli lõpp vs mai algus.

Teine rasedus, oleks esimene sünnitus. Täna südametöö nähtud, olen üliõnnelik. ☺️

6+2 🐝

Jap, mul sama seis- äpi järgi peaks tähtaeg olema aprilli lôpp/mai algus. Hoian môlemal grupil silma peal🙂

Veitsa ärev olen homse ämmaka juurde mineku osas, siiralt loodan, et kôik hästi.

Olge tublid ja kôik kes iiveldavad, loodan et siiski hakkab kiirelt parem🤗

K

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul olemine suhteliselt okei, veidi väsimust on. Vahepeal sain suure ehmatuse osaliseks, tekkis verejooks ja käisin emos, õnneks oli kõhuelanikuga kõik korras, süda lõi ja oli ilusti kasvanud. 11.09 NIPTIFY testile ja 21.09 oscarile.

G

10+1

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul peaks olema rasedust täna 7+1 aga eile arstil käies sai arst 6+4. Kuna nähtavus oli väga halb siis arst ka ütles et vôib eksida. Kuna mul IVF rasedus siis peaks olema väga täpne, et rasedus suurus oleks pidanud vastama eile 7+0. Südametöö oli igaljuhul olemas 😍

Arst kutsuda tagasi 27.09, mis on allles 3 nädala pärast. Ma ei jôua nii kaua küll teadmatuses enam olla ja panin järgmiseks nädalaks Šoisi juurde aja.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul peaks olema rasedust täna 7+1 aga eile arstil käies sai arst 6+4. Kuna nähtavus oli väga halb siis arst ka ütles et vôib eksida. Kuna mul IVF rasedus siis peaks olema väga täpne, et rasedus suurus oleks pidanud vastama eile 7+0. Südametöö oli igaljuhul olemas 😍

Arst kutsuda tagasi 27.09, mis on allles 3 nädala pärast. Ma ei jôua nii kaua küll teadmatuses enam olla ja panin järgmiseks nädalaks Šoisi juurde aja.

Minul ka IVF rasedus ja suuruseks oli eile 6+2, äpi järgi oli 6+5.
Mul uus aeg 2 nädala pärast.

6+3🐝

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei

Käisin täna ämmaka juures

Niisiis

Seal andmete järgi (viimase mensi esimene päev) peaks mul olema 7 nädal rasedust nagu mu äpiski nâitas.

Võttis enne proove ja siis vaatas vaginaalselt mind. Rasedus ôiges kohas, ehk siis ilusasti emakas. Kuna mul on muidu pigem pikem tsùkkel kui keskmisel naisel siis tegelikult tuli välja, et mul on rasedust kôvasti vähem kui 7 nädalat, pigem selline 5-6 nädalat. Lootekotti oli ilusasti näha ja väike täpike ka sees. Kuna rasedus nii väike veel siis ütles, et südametöö aimatav, et midagi seal pildil sähvatas aegajalt. Aga lähen uuesti 19 sept ja siis vaatab mind uuesti üle, et kas loode kasvanud ja ehk siis juba näeb kindlalt südametööd.

Tegelt läks hästi ja nägime ekraanil ka väikest täpikest ja nüüd vaja lihtsalt oodata ja loota, et täpike areneb tublisti ja et jägmisel korral näeme kindlamat südametööd ja et loode on kasvanud ka selle ajaga.

K

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas on kedagi, kellel nt.rindade tundlikkus ja valulikkus tuleb ja läheb?

Veits hirmutav, et ära kaob

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul ka nii. Pidivalt kontrollin kas on valusad ja kui pole siis paanika 😬

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul ka nii. Pidivalt kontrollin kas on valusad ja kui pole siis paanika 😬

Mul on viimased päevad iiveldusega sedasi olnud. Muidu on nonstop iiveldanud algusest peale, aga kui nüüd paaril päeval ennast paremini olen tundnud, siis on paanikajaanika lahti kohe, et miks süda enam paha ei ole. 😄

Hetkel muidugi on väga paha olla jälle.

Liisu

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul ka olnud sedasama nii nube tundikkuse kui iiveldusega.  Nibud õnneks katsudes on ikka tundlikud olnud, tõmbab selle muremõtte kohe maha. Iiveldusega olen käepaelad ära võtnud varsti tunnen, kuidas halb hakkab. Nädalavahetus oli ka päris hea, sain pikad söögivahed juba ja nagu normaalne. Täna unustasin käepaelad panna peale ning nüüd istun tööl ja öögin. Vähemalt ei saa see muremõte ligi hiilida.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul ka olnud sedasama nii nube tundikkuse kui iiveldusega. Nibud õnneks katsudes on ikka tundlikud olnud, tõmbab selle muremõtte kohe maha. Iiveldusega olen käepaelad ära võtnud varsti tunnen, kuidas halb hakkab. Nädalavahetus oli ka päris hea, sain pikad söögivahed juba ja nagu normaalne. Täna unustasin käepaelad panna peale ning nüüd istun tööl ja öögin. Vähemalt ei saa see muremõte ligi hiilida.

Johhaidii, nibude tundlikkuse, pidi seal lauses olema.

MSP

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tervist!

Pärast pea 2a unistamist ja proovimist on õnnestunud ka õnnistatud olekusse saada. Beebi sai koos südametööga kinnitust 7.09, täpselt 7 nädalat ja tähtaeg võiks olla aprilli lõpus. Nüüd 13.09 läheme arvele võtma ja loodame, et kõik kulgeb ilusti. Kuna rasestumine võttis kaua aega ja pool aastat ka viljatusravi (polütsüstilised munasarjad), siis ei osanud enam triipe oodatagi. Suvepuhkusega tekkis arstivisiitidesse ja ravimitesse paus (vist 2 tsüklit) ning järgmisel visiidil pidime kontrollima ka munajuhade läbitavust. Kuna mens ei olnud sel tsüklil alanud, siis helistasin kliinikusse, et aeg tühistada – sealt öeldi, et tehke ikka enne test. Mina pööritasin silmi, et eks ma siis teen 🙂 Testile tulid koheselt 2 tugevat triipu, rasedust oli siis 4+4. Beebi tuleb lõpuks ikka siis kui tema arvab, et õige aeg.

Enne testi tegemist oli kohutav väsimus mõnda aega, mõtlesin minna perearsti vastuvõtule, et vereproovi vms teha, aga selle peale ei tulnud, et rasedustesti teha.

Väsimus ei ole siiani kuhugi kadunud, 6. nädalal oli leebem, kuid siis oli jällegi süda paha ja väga midagi süüa ei tahtnud. 7. nädalast on süda paha olekut vähem, kuid nüüd jälle meeletu väsimus ja ma ei valeta, kui ma ütlen, et kogu aeg on tahtmine magada. Magan öösel vähemalt 8-10 h ja ikka tahaks magada. Nädalavahetusel magasin sellele juurde lõunaund lausa üle 2 tunni… Teine päev lebasin tundide viisi voodis silmad kinni, magama küll päris ei jäänud. Rinnad on ka hellad.

Küsimus teistele, kel ka kohutav väsimus – kuidas saate tööga toimetatud, kui ei ole võimalik igal ajal teki alla kerra tõmmata?
Ma tunnen, et mul on meeletult raske kontoris hakkama saada selle väsimuse ja jõuetusega ning pean päris palju ka inimestega suhtlema, mis omakorda väsitab väga.

Mari

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tervist!

Pärast pea 2a unistamist ja proovimist on õnnestunud ka õnnistatud olekusse saada. Beebi sai koos südametööga kinnitust 7.09, täpselt 7 nädalat ja tähtaeg võiks olla aprilli lõpus. Nüüd 13.09 läheme arvele võtma ja loodame, et kõik kulgeb ilusti. Kuna rasestumine võttis kaua aega ja pool aastat ka viljatusravi (polütsüstilised munasarjad), siis ei osanud enam triipe oodatagi. Suvepuhkusega tekkis arstivisiitidesse ja ravimitesse paus (vist 2 tsüklit) ning järgmisel visiidil pidime kontrollima ka munajuhade läbitavust. Kuna mens ei olnud sel tsüklil alanud, siis helistasin kliinikusse, et aeg tühistada – sealt öeldi, et tehke ikka enne test. Mina pööritasin silmi, et eks ma siis teen 🙂 Testile tulid koheselt 2 tugevat triipu, rasedust oli siis 4+4. Beebi tuleb lõpuks ikka siis kui tema arvab, et õige aeg.

Enne testi tegemist oli kohutav väsimus mõnda aega, mõtlesin minna perearsti vastuvõtule, et vereproovi vms teha, aga selle peale ei tulnud, et rasedustesti teha.

Väsimus ei ole siiani kuhugi kadunud, 6. nädalal oli leebem, kuid siis oli jällegi süda paha ja väga midagi süüa ei tahtnud. 7. nädalast on süda paha olekut vähem, kuid nüüd jälle meeletu väsimus ja ma ei valeta, kui ma ütlen, et kogu aeg on tahtmine magada. Magan öösel vähemalt 8-10 h ja ikka tahaks magada. Nädalavahetusel magasin sellele juurde lõunaund lausa üle 2 tunni… Teine päev lebasin tundide viisi voodis silmad kinni, magama küll päris ei jäänud. Rinnad on ka hellad.

Küsimus teistele, kel ka kohutav väsimus – kuidas saate tööga toimetatud, kui ei ole võimalik igal ajal teki alla kerra tõmmata?

Ma tunnen, et mul on meeletult raske kontoris hakkama saada selle väsimuse ja jõuetusega ning pean päris palju ka inimestega suhtlema, mis omakorda väsitab väga.

Mari

See väsimus on jah päris hull. Ma teen enamasti kodukontoris tööd ja siis saan vahepeal minna õue värsket õhku hingama, et pea värskeks saada. Kontoris olles on silmad vägisi lahti ja vahepeal olen nägu vastu lauda ja panen silmad korraks kinni.

Aga jah veidi liigutamist ja näksimist aitavad natukene, aga selle suure rammestuse vastu vist ei aita vist peale reaalselt magamise midagi.

Mul iga päev peale lõunat 14 ajal tuleb see kõige hullem väsimus peale. Jube 😄

Käisin nädalavahetusel sünnipäeval ja see oli niiii kurnav. Käisin vahepeal tualetis poti peal istumas ja puhkamas inimestest. 😄

Liisu

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei

Minul tulemas teine laps ja hetkel rasedust 10+5. Kodus väike 3a tüdruk 🙂 Neljapäeval lähen äe vastuvõtule teist korda. Näis mis ta mu kaalutõusust arvab. Kuu ajaga +5kg 🙁 Tänu sellele, et süda on paha, tühja kõhuga olla ei saa ja ajab oksele. Kui ära söön siis jällegist on sellest söömisest paha olla jne. Lisaks sellele okse maigule ei sobi see ja teine, eks suhu lähevad asjad isude jàrgi. 24/7 väsinud ja okse maik suus 😀 Enne triipe käisin ilusti jooksmas ja kõndimas, nüüd ei jaksa üldse sellega tegeleda enam. Koguaeg max väsinud, eriti peale tööpäeva. Esimese raseduse ajal sellist pulli ei olnud, ideaalne rasedus. 😀

Rasedusest kellegile veel teatanud pole, kuid ilmselt lähiajal pole sellest pääsu kuna kõht on sel korral väga kiiresti ette tulnud ja vaikselt peab garderoobi hakkama vahetama 😀

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma just sõin õuna ja oi kui paha hakkas.

Nüüd söön eilset ahjukana peale. Hakkas parem. Mulle sobivad hästi soolased ja piprased toidud. Magus ja lääge teeb asja hullemaks.

Eriti vahva on see, et tuleb isu ja söön midagi ning siis ei taha mitu päeva seda asja enam süüa. Proovin siin kogu aeg aru saada, et mille järgi nüüd isu oleks, mis südant pahaks ei ajaks…

Liisu

Oeh, mul oli täna tööl just sama – sõin isuga õuna ära ja mõne hetke pärast hakkas jube halb. Läksin igaks juhuks vetsu ja siis puhkeruumi pikali. Sõin natuke soolast krõpsu peale ja läks paremaks 😀 Õnneks olen täna üksi ja seega ei pidanud kellelegi midagi seletama hakkama, sest keegi ju ei tea veel mis toimumas:)

Mari

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lihtsalt surusin end tööpäevast läbi. Kui tuli hull väsimus peale, siis läksin tegin pikema tualetitiiru, käisin korra õues või tõin endale miskit söömiseks. See õnneks oli ainult paar nädalat, praegu 11+1 ja väsimus on juba meelest läinud.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei

Minul tulemas teine laps ja hetkel rasedust 10+5. Kodus väike 3a tüdruk 🙂 Neljapäeval lähen äe vastuvõtule teist korda. Näis mis ta mu kaalutõusust arvab. Kuu ajaga +5kg 🙁 Tänu sellele, et süda on paha, tühja kõhuga olla ei saa ja ajab oksele. Kui ära söön siis jällegist on sellest söömisest paha olla jne. Lisaks sellele okse maigule ei sobi see ja teine, eks suhu lähevad asjad isude jàrgi. 24/7 väsinud ja okse maik suus 😀 Enne triipe käisin ilusti jooksmas ja kõndimas, nüüd ei jaksa üldse sellega tegeleda enam. Koguaeg max väsinud, eriti peale tööpäeva. Esimese raseduse ajal sellist pulli ei olnud, ideaalne rasedus. 😀

Rasedusest kellegile veel teatanud pole, kuid ilmselt lähiajal pole sellest pääsu kuna kõht on sel korral väga kiiresti ette tulnud ja vaikselt peab garderoobi hakkama vahetama 😀

Aga mida sa sööd, et nii palju juurde tuleb? Ma ka reaalselt kogu aeg söön aga valin värsked asjad, puuviljad, juurviljad, köögiviljad. Küpsised jm jätan hädavajaduseks just selle kaalutõusu hirmus. Ja praegu ongi, et kuigi ma ainult söön, siis mul kaal lihtsalt langeb. Jooksmas-kõndimas käin ma enne tööpäeva, on küll raske hommikul nüüd pimedas voodist välja ajada aga õhtul peale tööd ei viitsiks ma elu sees sellega tegeleda.

MSP

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei

Mina eelmise rasedusega oksendasin mitu korda päevas kuni 20 nädalani. Sõin mida suutsin, sest nii kui suu ei käinud oksendasin, sõin enamasti jääkuubikuid, limpa jäätist, soolakõrsikuid ja valget saia. Võtsin juurde 30 kg. Aga midagi muud ka sisse ei läinud. Nii kohutavalt halb oli 24/7. Ämmakalt sain iga visiit pahandada, aga no ma lihtsalt ei saanud midagi teha. Õnneks läks peale sünnitust kaal paari kuuga normi tagasi.
Seekord on ka halb olla ja menüü üsna kesine, oksendanud ei ole ja kaal langeb. Tundub eelmise kõrval ideaalne rasedus.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul uuesti arstil käidud. Kindluse mõttes tehti taas uh. Täitsa beebi moodi juba 9+6
Seekord vist pääsen kergemini, iiveldus pole enam nii hull. Päris kadunud pole, aga on talutav.
10.10 on oskar. Sain ämmakalt hunniku pabereid. Vereproovi, uuriiniproovi ja uh jaoks. Ja no aju ei ole….. Sain aru, et vereproov kohe, uriiniproov kuu lõpus ja uh 10.10 koos ämmaka vastuvõtuga.
Nüüd hakkasin kahtlema, äkki tegin vereproovi liiga vara ära. Eks siis järgmine kord kuulda ole.

X

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul uuesti arstil käidud. Kindluse mõttes tehti taas uh. Täitsa beebi moodi juba 9+6

Seekord vist pääsen kergemini, iiveldus pole enam nii hull. Päris kadunud pole, aga on talutav.

10.10 on oskar. Sain ämmakalt hunniku pabereid. Vereproovi, uuriiniproovi ja uh jaoks. Ja no aju ei ole….. Sain aru, et vereproov kohe, uriiniproov kuu lõpus ja uh 10.10 koos ämmaka vastuvõtuga.

Nüüd hakkasin kahtlema, äkki tegin vereproovi liiga vara ära. Eks siis järgmine kord kuulda ole.

X

Äkki sa kirjutad oma ämmakale ja küsid üle, sest 9+ tundub pisut vara küll. Tavapäraselt tehakse vereanalüüs 11-12 nädalal. Parem praegu üle küsida, sest kui läksidki vara, saab ta uue saatekirja teha, 10.10 küsid, siis on juba vereanalüüsi jaoks pigem hilja.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

X

Äkki sa kirjutad oma ämmakale ja küsid üle, sest 9+ tundub pisut vara küll. Tavapäraselt tehakse vereanalüüs 11-12 nädalal. Parem praegu üle küsida, sest kui läksidki vara, saab ta uue saatekirja teha, 10.10 küsid, siis on juba vereanalüüsi jaoks pigem hilja.

Minul 8 nädalat ja pean ka vereproovi andma (kontrollitakse veresuhkrutaset jms) ning mõne nädala pärast uuesti, kus hormoonide tasemeid kontrollitakse.

Mari

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul 8 nädalat ja pean ka vereproovi andma (kontrollitakse veresuhkrutaset jms) ning mõne nädala pärast uuesti, kus hormoonide tasemeid kontrollitakse.

Üks asi on vereproov veresuhkru jms kontrollimiseks, sellel tõesti ajalist piirangut ei ole aga sõeluuringuks vereanalüüs on tavaliselt kindlas vahemikus.

MSP

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eile riideid vahetades kummardasin ja vaatasin, et rinnad kukuvad kohe rinnahoidjast välja. Käisin siis eile HMis vaatamas ja korvi võrra suurem imetamisrinnahoidja oli oi kui mugav. Riiete hinnad on muidugi huhh. Kõik särgid-püksid on vähemalt 20-30 euri, kooner vist aga ma muud küll ei raatsinud osta peale rinnahoidjate. Seda enam, et pükside valik oli teksad või dressid. Aga normaalsed püksid?

MSP

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen siin aeg-ajalt silma peal hoidnud, aga jagan nüüd enda senist kogemust ka 🙂

Tänasega 9+2, esmased analüüsid olid kõik korras. 28. sept saan enda rasedapassi ning 5.10 oscarile. Kas keegi oskab öelda, kui palju ITK-s saatekirjaga oscar test maksab?

Eelmisel visiidil andis ämmakas kaasa mulle mitu pissiproovi tarvikut, millega siis 28ndal kohapeale lähen. Sellel hetkel hakkas kõik kohale jõudma ja reaalseks muutuma, mis on ühtlasi ka üsna ärevust tekitav, kuna tegu minu esimese rasedusega.

Siiani olen kuskil 5-6 korda oksendanud, iiveldan aeg-ajalt ja meeletult lõhnatundlik – kaaslase dušigeel nt tundub kohutav nüüd 😀

kt

0
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 141 )

Esileht Lapse ootamine Aprillibeebid 2024