Esileht Lapse ootamine Aprillibeebid 2024

Näitan 30 postitust - vahemik 91 kuni 120 (kokku 141 )

Teema: Aprillibeebid 2024

Postitas:
Kägu

Minul täna sai Oscaris käidud. Hästi tore arst ja nii põhjalikult vaatas, umbes 25 minutit lebasin seal ja iga nurga alt mõõdeti ja vaadati. 😊

Riskid on väiksed, aga suure tõenäoususega pean minema seda rasedusdiabeedi asja tegema, see mingisugune jubeda joogi joomine. Ei mäleta, kuidas selle nimi oli. 😄

Eelmise nädala vereproov näitas, et veresuhkur oli piiri peal.

Iiveldus on veidi tagasi andnud, nii hullusti süda paha ei ole enam. Väsimus on endiselt tappev. Kaalu on juures ca 1 kg.

Apelsinimahla isu sain ka rahuldatud. Nüüd on juba uued isud. Magus endiselt ajab südame pahaks. 😄

Peab vist hakkama rasedariideid otsima. 😄

Yaga ja FB marketplace it is… 😄

Liisu

12+3

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul täna sai Oscaris käidud. Hästi tore arst ja nii põhjalikult vaatas, umbes 25 minutit lebasin seal ja iga nurga alt mõõdeti ja vaadati. 😊

Riskid on väiksed, aga suure tõenäoususega pean minema seda rasedusdiabeedi asja tegema, see mingisugune jubeda joogi joomine. Ei mäleta, kuidas selle nimi oli. 😄

Eelmise nädala vereproov näitas, et veresuhkur oli piiri peal.

Iiveldus on veidi tagasi andnud, nii hullusti süda paha ei ole enam. Väsimus on endiselt tappev. Kaalu on juures ca 1 kg.

Apelsinimahla isu sain ka rahuldatud. Nüüd on juba uued isud. Magus endiselt ajab südame pahaks. 😄

Peab vist hakkama rasedariideid otsima. 😄

Yaga ja FB marketplace it is… 😄

Liisu

12+3

GTT testist ilmselt jutt.😄

Oi, kiloke, mina siin oma kolmega ja mōnus potsa kõht on ka ees.. see on liigne rämps, olen selles veendunud. Tööle tagasi siis ilmselt saab asju natuke jonksu juba.

Kas sugu ka öeldi või ei näidanud?
🐝

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

GTT testist ilmselt jutt.😄

Oi, kiloke, mina siin oma kolmega ja mōnus potsa kõht on ka ees.. see on liigne rämps, olen selles veendunud. Tööle tagasi siis ilmselt saab asju natuke jonksu juba.

Kas sugu ka öeldi või ei näidanud?

🐝

Jah, täpselt see sama test oligi.

Soo kohta ei uurinud. Praen veel mõned nädalad.  😄

Mul on süda lihtsalt nii paha olnud, et ega väga palju pole süüa tahtnud ja eks algkaal on ka mõned kilod raskem, kui see ideaalis olla võiks. 😄😄😄

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere! Hoian ka siis nüüd siin silma peal, ei ole varem kirjutanud 🙂

Minul täna 13+6, Oscar ja Niptify korras, riskid madalad ja tulemas tüdruk!

Sümptomite osas hakkab õnneks see iiveldus ja kurnatus järgi andma ning tänahommikuse seisuga olen tagasi raseduseelses kaalus. Vahepeal läks ikka paar kg alla ka, mis minu puhul nii väga oodatud ei ole. Muus osas on kõik hästi ja praegu olemine täitsa nauditav 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas olete mehad oskarisse kaasa võtnud?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul oli ka täna oscar, riskid madalad ja kõik tundus korras olevat 🙂 TA 18.04, nädalaid täna täpselt 12+0. 6-10nda nädalani oli väga kehva olla (iiveldus, pidev oksendamine, meeletu kurnatus ja südame puperdamine), aga nüüd on juba tunduvalt paremaks läinud. Õhtuti tuleb natuke suurem väsimus ja vahepeal kerge iiveldus, aga saab hakkama. Meeleolumuutused on muidugi ka päris hullud 😅 Tulemas kolmas (ning viimane) laps.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas olete mehad oskarisse kaasa võtnud?

Loomulikult. Igal vastuvõtul käib tema ka.

MSP

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuu lõpuga on ehk kõigil oscarid käidud, siis võiks mingi grupi luua?

Seda võib ju vast praegu juba teha, eks kõik liituvad siis kui julgevad või tahavad. Märtsi grupis nt mõni ootab liitumisega lausa LAni.

MSP

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas kellegil on lootedoppler ka? Mis arvate sellest?
Nii pikk ootamine on lihtsalt oscarini, hirm on nahavahel kui hea olla on, eelmisest rasedusest ikka korralik trauma.

11+0🐝

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nii pikk ootamine on lihtsalt oscarini, hirm on nahavahel kui hea olla on, eelmisest rasedusest ikka korralik trauma.

11+0🐝

Mul on ja esimesed südamelöögid sain kätte alles 11+3 ehk üleeile, eile samas ei leidnud südamelööke üles. Pigem tekkitab rohkem paanikat. Täna oli nkn arsti aeg ja beebiga kõik korras.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

11+0🐝

Mul on ja esimesed südamelöögid sain kätte alles 11+3 ehk üleeile, eile samas ei leidnud südamelööke üles. Pigem tekkitab rohkem paanikat. Täna oli nkn arsti aeg ja beebiga kõik korras.

Kust kohast umbes otsid? Mul on ka olemas, aga pole kordagi leidnud.. tekitab paanikat küll ..

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

11+0🐝

Kust kohast umbes otsid? Mul on ka olemas, aga pole kordagi leidnud.. tekitab paanikat küll ..

Ma ei oska väga hästi seletada aga hästi kõhu all, nabast alla ja u sellel joonel kus on puusakont

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Beebi on praegu hästi madalal jaa, nabast allpool

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul on nüüdseks oskaris käidud. Kõik riskid on madalad ja pisike poisipõnn siples rõõmsalt. Vahepeal tõmbas emakas toonusesse, siis pisike tõmbas end hästi kägarasse. Päris vahva oli teda vaadata, arstil õnnestus sugu kenasti ära näha. Nägin ise ka, et tüdrukut temast enam ei saa.
Õhtuti endiselt iiveldab veidi, aga sellest hoolimata kaalu on juba 5.5 kg juures. Söön kül palju tervislikumalt kui enne, aga keha talletab iga ampsu. Ehk lähevad ülekilod peale sünnitust ka seekord kiirelt maha. Ämmakas isegi ei teinud probleemi, vaatas et eelmisel rasedusel oli ka keskmisest tunduvalt suurem kaalutõus.
Väsimust eriti enam pole õnneks. Äkilised liigutused pole endiselt mu sõbrad. Doplerit ma igaks juhuks koju ei muretse. Hoian oma närve. Hormoonid juba on häiretasemel, pingelisi ja kurbasid filme parem ei vaata. Kõik asjad lähevad hinge ja kõigist on kahju. Pisarakanalid elavad oma elu… ai see ei meeldi mulle ültse. Olen harjunud kõva kivi olema.
Lapsele midagi ostnud veel ei ole, mõtlesin, et esimese asja ostan jõuludeks.
Pildistamiseks on veebruarisse pandud. Nüüd tuleb lihtsalt nautida ja oodata.

X

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ämmakas GTT-le ka ei saada? Praeguseks juba 5,5kg juurde võtta tegelikult tundub natuke palju ja võiks ära kontrollida küll.

MSP

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ämmakas GTT-le ka ei saada? Praeguseks juba 5,5kg juurde võtta tegelikult tundub natuke palju ja võiks ära kontrollida küll.

MSP

Ämmakas ütles, et kui 2 kuu pärast uuel vastuvõtul on kaalu tõus olnud sama kiire, siis teevad lisateste. Hetkel ta veel probleemi ei näinud, sest kõik analüüsid olid korras. Osa rasedaid võtavadki alguses rohkem juurde. Ma ise tahan väga loota, et tõus ei jätku, endal läheb lõpus raskeks. Eelmise rasedusega tuli 30 kg, jah läks paari kuuga kenasti maha ning beebi oma sünnikaal oli 3.450g . Aga no päris raske oli viimased 2 kuud ringi veereda. Nüüd on laps juba 12a. terve ja tubli.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Palun abi. Kas keegi oskab platsenta kasvufaktori (PLGF) normväärtust öelda? Seda mõõdetakse selle vereprooviga, mis tuleb teha enne Oscarit. Mul on PLGF väärtuseks 15, millegipärast on see rohelisega märgitud digiloos. Ma ei saa nüüd aru, kas selle näiduga on midagi valesti? Mis teil on PLGF olnud? Mul on rasedust hetkel 11 + 1.

Riina

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ainult see väärtus ei näita midagi. Neid kõrvutatakse ultrahelis saadud mõõtude ja tulemustega, vererõhuga jne ning siis tuleb alles vastus kokku.

MSP

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tean jaa, et see number üksi ainult ei näita, aga midagi ta samas ikka näitab. Sest näiteks PLGF 5 on ikka kindlasti liiga madal. Lihtsalt tahtsingi teada, et kas minu väärtus on nö “keskmine” või pigem mitte.

Riina

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul hakkab ka järgmise nädalaga oscari aeg kätte jõudma. 😇 Ei jõua ära oodata, peatselt kuu aega viimasest ultrahelist möödas.😁

Palju Teil kaalutõusu on olnud?

11+6 🐝

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul hakkab ka järgmise nädalaga oscari aeg kätte jõudma. 😇 Ei jõua ära oodata, peatselt kuu aega viimasest ultrahelist möödas.😁

Palju Teil kaalutõusu on olnud?

11+6 🐝

Ahjaa, lisaks sellele olen endale mõnusalt külmetuse saanud, kurguvalu pluss ninakinnisus. Apteegist väga midagi ei soovitatudki, ainult salvi.
🐝

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere,
Küsimus selline, kas enne Oscarit tehakse enne mingi vereproov ka?
Mul on hetkel olemas vaid saatekiri Oscarile 24.10, aga vereproove ei ole määratud.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei!

Vastuseks Riinale, platsenta kasvufaktori normväärtust öelda ei oska kuid minul oli see 18, Oscar ultrahelis oli lapsega kõik korras ja igasugu riskid madalad, sain aga preeklampsia riski 1:45.

🐝 Ninakinnisusega soovitan Afrin ninaspreid (imerohi) ja Sinupret tablette, kasutasin neid eelmise raseduse ajal kui koroonas olin ja kasutasin nüüdki kui samuti kurguvalus ja nohus olin (nohu on järkuvalt). Mõlemaid on lubatud raseduse ajal kasutada.

G

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere,

Mul on hetkel olemas vaid saatekiri Oscarile 24.10, aga vereproove ei ole määratud.

Jah, vereproov ja uriiniproov.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere,

Mul tehti need 10ndal nädalal.🙄

ongi varieeruv?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul tehti 9+ nädalal ja oskar oli 13+

X

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere,

Mul tehti need 10ndal nädalal.🙄

ongi varieeruv?

Minul võeti proovid 12+2 ja Oscar on 13+0

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

🐝 Ninakinnisusega soovitan Afrin ninaspreid (imerohi) ja Sinupret tablette, kasutasin neid eelmise raseduse ajal kui koroonas olin ja kasutasin nüüdki kui samuti kurguvalus ja nohus olin (nohu on järkuvalt). Mõlemaid on lubatud raseduse ajal kasutada.

Nii Afrin kui ka Sinupret on sobilikud ainult arsti soovitusel tegelikult kui korrektne olla, imerohuna siin soovitada ei söandaks. Taimsete ekstraktide (Sinupret) puhul puuduvad piisavad ohutusandmed ning Afrini puhul tuleb ettevaatusega kasutada hüpertensiooni või platsenta vähenenud perfusiooniga patsientide puhul. Keelatud nende kasutamine ei ole kuid siiski ettevaatusega ja lühiajaliselt vajadusel.

Apteeker 15+2

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei,

mis Teil papp-a ja fb-hcg tulemused olid enne oscar uuringut?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei,

loen siin juba tükk aega, aga pole viitsinud sisse logida, et ka tere öelda 😀

Minul TA 03.04 ja hetkel 15+6.

ausalt öeldes väike paanika naha vahel, sest peale Oscarit läks tervis nii heaks, ei ühtki tunnust ega halba olekut, et kas ikka sipleb seal keegi või ei.

Varem olnud peetumist, seega selline paanikaosakond tõstab pead.

Kas mingi kinnise fb grupi või chati keegi teeb? Saaks rohkem suhelda ja jagada igapäevast ranti 😂

0
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 91 kuni 120 (kokku 141 )

Esileht Lapse ootamine Aprillibeebid 2024