Esileht Lapse ootamine Aprillibeebid 2024

Näitan 21 postitust - vahemik 121 kuni 141 (kokku 141 )

Teema: Aprillibeebid 2024

Postitas:
Kägu

Mul nüüd 16+2 tänasega. Kaaluga on mul asi korras, sest võtsin alguses kuskil 3 kg ringis alla ja nüüd vaikselt olen seda tagasi kogunud. Stardikaal veel käes pole ja see kergendab mu südant kaalutõusu osas.

Ma jäin ka eelmine nädal haigeks. Köha, nohu, kurguvalu. Nädalavahetusel oli päris halb olla ja seetõttu võtsin eilse-tänase töö juurest vabaks. Olen kodus puhanud ja taastunud. Muidu polekski koju jäänud aga rasedus natuke distsiplineerib ja tahaks võimalikult kiiresti paraneda.

FBs võiks küll grupi või chati teha.

MSP

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere,

Küsimus selline, kas enne Oscarit tehakse enne mingi vereproov ka?

Mul on hetkel olemas vaid saatekiri Oscarile 24.10, aga vereproove ei ole määratud.

Jah, vereproov ja uriiniproov.

Mul tehti need 10ndal nädalal.🙄

ongi varieeruv?

Seal on antud jah ajavahemik mis ajast teha tohib ja sealt kuni uuringuni ongi varieeruv. Kuna mõistlik teha koos muude veranalüüsidega, siis igaühe täpne aeg sõltubki ämmakast ja visiitide ajast.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Annan ka endast vahepeal märku.

Mul on olemine läinud peaaegu heaks. Süda enam nii paha ei ole, aga rinnad on väga hellad.

Vahepeal mõtlen, et kas ikka olen rase. Kuna on kaks katkemist olnud, siis veidi kardan.

Lisaks suutsin nohusse jääda… kohutav.  Õnneks hakkab see nüüd järgi jääma.

Kaal on kerkinud umbes 1,5 kilo.

Järgmisel nädala on ämmaka visiit. Eks paistab, kuidas seal läheb 😄

Liisu

14+2

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul on olemine hea, samuti ainult viirus kallal koos ulme nohuga. Rinnad ei ole hellad suurema osa ajast, iiveldus on vägagi järgi andnud, paar asja ajab öökima. Kõhus on pigem torked, pisted.. muretsen vägaaaa enne oscarit, mida päev lähemale, et kõik korras oleks. 🙏🏼🙏🏼Oscar on sel nädalal õnneks ja ämmaemand samuti.

Käin tihti piilumas, kas on midagi postitatud, huvitav ikka jagada. 😁

12+1🐝

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul ka kohutav nohu juba 4 päeva ja nüüd kraabib kurgus ka 🥴 Nina on nuuskamisest täiesti lõhki, aga õnneks üldine olek on suhteliselt norm.

Viimati oli äe visiit 2n tagasi peale Oscarit ja järgmine kohtumine alles dets alguses peale looteanatoomiat.. tahaks juba meeletult liigutusi tunda, et kuidagi kindlustunnet saada, et kõik on ok 🥺

Muidu kõhu järgi võiks oletada küll, et beebi ikka kasvab korralikult 😅

C, 14+0

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oscaris käidud, riskid madalad, olen super õnnelik!😍

Nohu ei anna mul samuti järgi ja soolalahusest ei tundu väga kasu olevat.. kehva on igaljuhul olla ja peavalu ka kimbutab ilmselt juba nädalasest nohust.

13+1 🐝 (jään nüüd Oscari aja juurde)

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma sain täna omale doppleri. Ei pidanud vastu. 😄

Leidsin südametöö ilusasti üles.

Järgmine ämmaka visiit 27.10 ja siis ehk saab juba ka looteanatoomiasse aja.

Süda on endiselt paha. Õnneks nohu tõmbab tagasi. Nuusata on küll nõme. Terve alakõht on krampis. 😄

Liisu

14+4

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Meil pandi LA aeg ära kohe samal päeval kui Oskar oli. Vahepeal visiite ei ole. Kui selleks ajaks on kaal endiselt 1 kg nädalas tõusnud, tehakse ka suhkrutest.
Enesetunne läheb järjest paremaks, ainult veenilaiendid annavad tunda.

X

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul on viimase kuuga kaalutõus 1kg, enne seda võtsin kiirelt 3 kilo juurde. Kogu tõus 4 kg ja sellises tempos olen rahul.

13+4 🐝

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul kaaluga nii, et olen kaks kilo alla võtnud, nii et nö stardikaalu saavutamiseni läheb ilmselt veel aega.

Kuna veresuhkur oli aga kõrgemapoolne, siis tuleb ka minna GTT testile.

Iivelduse poolest õnneks kannatab juba elada, iiveldab ainult õhtupoolikutel, mitte enam terve ärkveloleku aja, mis on juba kõva edasiminek.

Mul ka veenilaiendid ühel säärel andsid tunda, aga pärast seda, kui hakkasin preeklampsia riski pärast õhtuti Hjertamagnyi võtma, on see kaebus õnneks taandunud.

Päris hull on mõelda ikka, et juba poole aasta pärast lähebki sünnituseks!

Kuidas teistel ootajatel läheb? Kas keegi on juba ka Perekooli loengutega algust teinud?

Riina

13+1

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul oli täna ämmaka vastuvõtt ning pandi paika LA.

Hetkel on juurde tulnud 1.6kg, mis on vähem kui eelmise rasedusega samal ajal ja võiks olla isegi natuke rohkem, kuna alustasin väikese alakaaluga. Eelmise rasedusega oli algkaal sama ja juurde tuli ca 10kg, mis tundus, et oli minu kehale täpselt paras. Õnneks enam ei iivelda ja söök läheb alla ning püsib ka sees.

Perekooli loenguid vist seekord ei kuula kuna kuulasin neid viimati 4 a tagasi ning on meeles kogu see ootuse ja sünnituse protsess.

Hetkel mitteühtegi ebameeldivat sümptomi enam ei esine ja enesetunne on isegi väga hea.

A 16+4

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas keegi väiksemast aprillibeebide grupist ka on huvitatud? Facebooki avalik grupp tundub juba liiga suur…

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Liituksin ka nüüd hea meelega väiksema grupiga. Oscaris käidud ja riskid madalad.

14+1

Chrizzu

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Võiks küll aga kas grupp või messengeri vestlus?

MSP

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Võiks küll aga kas grupp või messengeri vestlus?

MSP

Ma liituks ilmselt mõlemaga, siin foorumis avalikult täis nime küll ei tahaks öelda, et keegi lisama hakkaks messengeri.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Täna oli ämmaka visiit. Süda lõi pisikesel ilusasti ja korra näidati mulle teda ka ultraheliga. 😊

Juurde on tulnud 2,1 kg.

Looteanatoomiasse sain aja novembri lõpuks.

Kaasa anti ka üks verevõtu kaart. Kas kellelgi on aimu, millal jälle verd peaks andma minema, kas enne LA-d? Mul unus täiesti küsimata.

Kui keegi genereerib mingi väikse FB grupi ja/või chati, siis oleksin ka liitumas.

Liisu

15+5

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei,

mul LA detsembri esimene nädal ja ämmakas novembri kolmas nv, vereproovid pean andma selle nädala alguses, kui ämmakale lähen.

Leidsin ühe korra kuskilt kaugustest doppleriga südametöö, täna ei leidnud jälle.

Kas keegi oscaris soo ka teada sai?

Liitun ka, kui keegi viitsib fb grupi teha.😄

🐝 14+3

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei,

mul LA detsembri esimene nädal ja ämmakas novembri kolmas nv, vereproovid pean andma selle nädala alguses, kui ämmakale lähen.

Leidsin ühe korra kuskilt kaugustest doppleriga südametöö, täna ei leidnud jälle.

Kas keegi oscaris soo ka teada sai?

Liitun ka, kui keegi viitsib fb grupi teha.😄

🐝 14+3

Minul LA 11.12. Vereproovide andmisest mulle ei räägitud praegu midagi. Enne igat ämmaemanda visiiti pean uriiniproovi andma. Mul rohkem visiite ka, ilmselt kuulen järgmine kord mis proovid jne.

Oscaris sugu teada ei saanud, aga kuna beebi ei teinud koostööd ja ei pööranud ennast õiget pidi, ei saanud arst kõiki asju mõõta ja pidin tegema Niptify testi. Sellega saime ka soo teada, tulemas on tüdruk ja riskid madalad 🥰

14+3

Chrizzu

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

https://fb.me/g/p_YbLLLAUoFNpf4XY7/lIc7qMLp

Link kehtib 2 päeva, hiljem saab siis uuesti jagada.

MSP

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hakkasin nädal tagasi õrnu liigutusi tundma, nüüdseks on muutunud tugevamaks ja paremini gaaside vahelt ära tuntavamaks 😁 Tihti ta küll ringi ei sibli, aga mõnel rahulikumal hetkel diivanil vedeledes on kenasti tunda 😌

Kas fb grupis elu käib? Siin tundub küll vaikne olevat 😁 Jäin enne lingile klikkimisega hiljaks, ehk saaks mõni hetk uuesti jagada?

C, 18+3

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hakkasin nädal tagasi õrnu liigutusi tundma, nüüdseks on muutunud tugevamaks ja paremini gaaside vahelt ära tuntavamaks 😁 Tihti ta küll ringi ei sibli, aga mõnel rahulikumal hetkel diivanil vedeledes on kenasti tunda 😌

Kas fb grupis elu käib? Siin tundub küll vaikne olevat 😁 Jäin enne lingile klikkimisega hiljaks, ehk saaks mõni hetk uuesti jagada?

C, 18+3

Suhtlus ikka toimib, kuigi kõik on veel suhteliselt vaiksed  aga tule tõmba elu käima 🙂 https://fb.me/g/p_me3auQQyR6Z3bH9P/3yQv6vwx

Link kehtib 2 päeva, kui jaole ei jõua, ütle, panen uuesti.

0
0
Please wait...

Näitan 21 postitust - vahemik 121 kuni 141 (kokku 141 )

Esileht Lapse ootamine Aprillibeebid 2024