Esileht Ajaviite- ja muud jutud Argo Aderi sekskirjad naise heale sõbrannale.

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 260 )

Teema: Argo Aderi sekskirjad naise heale sõbrannale.

Postitas:
Kägu

Kas lugesite Kroonika artiklit juba? Jah, pole Aderist ja ta prouast kunagi midagi arvanud, aga need msg tekstid ajasid lihtsalt oksele. Kurat vana mees, võtku mõiatus pähe! Naine ei jõua nii palju seksida kaksikute kõrvalt kui tema tahab, naine on pekine ja naine on väsinud jnejne. Appi kui vastik oli lugeda. Naisest on väga kahju :/

+138
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Kas lugesite Kroonika artiklit juba? Jah, pole Aderist ja ta prouast kunagi midagi arvanud, aga need msg tekstid ajasid lihtsalt oksele. Kurat vana mees, võtku mõiatus pähe! Naine ei jõua nii palju seksida kaksikute kõrvalt kui tema tahab, naine on pekine ja naine on väsinud jnejne. Appi kui vastik oli lugeda. Naisest on väga kahju :/

Aga naisega algas suhe ju ka eelmise naise ja laste kõrvalt. Ei tohiks üllatusena tulla, millise mehe ta endale ära on lohistanud. Kes ise armukesena on alustanud, mida neil pärast kurta on.

+116
-6
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 19 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Lugesin jah hommikukohvi kõrvale. Kargas ette, kui delfit sirvisin (mitte, et delfi parem oleks:D). Ja samad mõtted. Okse. Vaatasin Aderi vanust ja mõtlesin, et loll on loll, siin ei saa vanuse kaela ka ajada. Ma ei kujuta ette, kuidas sellist asja üldse oleks võimalik andestada. Ise kommenteeris, et jah meil olid mõõnad, aga nüüd on kõik hästi!? Kuidas saab olla hästi, kui sa oled võimeline oma abikaasast ja laste emast niimoodi rääkima? See ju ütleb kõik tema kui inimese kohta. Olgu kui raske tahes, te olete selles asjas koos ja mingi lugupidamine võiks säilida oma inimese suhtes. Ma ise tiksuks kuni lapsed kannavad kaela ja siis pakaa. Mingit “näeme vaeva” ja “saame  üle” sellise inimesega ei tuleks mõttessegi.

+108
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

See tõestab, et iga muinasjutt ikka ei ole päris !

+34
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 8 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Uhh jah. Ju see sõbranna mees need edastas, sai lõpuks küllalt.
See sõbranna veidi ikka vastas ka. Äkki oligi juba Kroonika-loo stsenaarium vaikselt küpsemas:)

+27
-2
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Päris rõve käitumine ju! Mina ei suudaks küll sellise mehega enam koos olla. Olen Maarjaga samas beebigrupis, mulle jäänud alati nende pereelust idülliline mulje.

+63
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga selline ongi reaalne elu. Kuidas need mehed siis naisi sebivad-räägivad, et lähme poliitikast rääkima või? Minnaks ekohe asja kallale ja räigelt

+22
-4
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ma oleks Maarja asemel oma sõbrannas pettunud. Vastustest ei paistnud, et ta oleks meest kuidagi paika pannud, pigem flirtis vastu ja õhutas seda suhtlust. Uss. Mehe osas mul pettumust poleks, täpselt sellise mulje ta ongi ju jätnud ja Maarja suhe temaga sai samamoodi alguse.

+30
-20
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu kogemus ka selline, et mehed ongi sellised. Väga paljud mehed, kellest iialgi sellist asja ei usuks (aga Aderi puhul ei tekita imestust, tegelikult). Just täpselt selliseid sõnumeid saadavadki.

Väga halekoomiline, et selline asi terve Eesti ees avalikuks tuli 🙂

+50
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma oleks Maarja asemel oma sõbrannas pettunud. Vastustest ei paistnud, et ta oleks meest kuidagi paika pannud, pigem flirtis vastu ja õhutas seda suhtlust. Uss. Mehe osas mul pettumust poleks, täpselt sellise mulje ta ongi ju jätnud ja Maarja suhe temaga sai samamoodi alguse.

MTN on juba instas nähtu põhjal selline.

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Milleks kroonikale et terve eesti saaks lõksutada? Ükskõik mis rollis ma seal oleks, oleks halb olla.

+26
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Argo on edukas mees ja ta on kindlustanud naisele materjaalselt mugava elu. Abielu naine peab arvestama ,et mehe elus võib olla kriise , sellepärast ei pea veel konservatiivsest pere elust loobuma. Hea on lasta mehel enda eest hoolt kanda:

https://epl.delfi.ee/artikkel/85529945/moonika-helme-kui-mees-teenib-korralikult-siis-naine-ei-peagi-kaima-orjatool

+4
-86
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Jaa, sõbrannaga kõik ühised pildid instast kadunud. Ader tundub vist selline vend, kes üritab kirstus olles ka kedagi veel tagumikust krabada.

+64
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Milleks kroonikale et terve eesti saaks lõksutada? Ükskõik mis rollis ma seal oleks, oleks halb olla.

Tundub, et objekti mees tegi kõik avalikuks. Ei suuda endale tunnistada, et ta naisel on siin ka ikka osa. Hale kamp.

+16
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Inimene, kelle jaoks nii suur osa elust ja prioriteetidest on seotud iseenese välimusega, ei olegi kõige hoolivam ja arusaavam inimtüüp. Kui naise sünnitusest tulenev kaalumuutus mõjutab tema ideaalse paari kuvandit, siis on tema elu suurim vajadus “olla ilus” täitmata.

Ise ma mingil juhul ei oleks Aderi suguse tegelasega nõus koos elama. Aga igale oma.

+66
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kes see naine siis oli sobranna?

+5
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kes see naine siis oli sobranna?

MTN

+3
-7
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lihtsalt vastikust tekitavad sellised mehed 🙁

Olgegi siis vabad mehed ja elage laialt ringi kuidas syda jaksab. Aga ilusad lapsed, tubli naine…. väga alatu nii neile teha. Ja kutsuda naist pekiseks? Naist, kes on yliheas vormis alati olnud!? Piinlik

+55
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Päris rõve käitumine ju! Mina ei suudaks küll sellise mehega enam koos olla. Olen Maarjaga samas beebigrupis, mulle jäänud alati nende pereelust idülliline mulje.

ükski normaalne konservatiivne naine ei jätta poegi isast ilma! Maarja peab mõtlema miks nii läks ja proovima muutuda ja meelt parandada.  Lahutatud üksik emade peale hästi ei vaadata kuna ei osanud pere koos hoida.

+4
-85
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kes see MTN on?

+58
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ader, see on üks asi. Seksipuudus paneb meestel katuse sõitma, ma natuke saan sellest isegi aru (kuigi muidugi peaks mees ikkagi suutma sellega toime tulla).

Aga veel räigem on, et keegi sellise asja meediasse paiskab, teadlikult, tahtlikult, ei narkotsi ega sugutungi ajel, vaid täie mõistuse juures. Kui enne sai Aderi naine ainult natuke haiget, siis nüüd saab väga. Krt, mis asi meie meediast saanud on, mingi kättemaksu tööriist, timukakirves. Ajage asju omavahel, mis te pasundate sellest. Madal.

Aa, see ilmselt oligi neil nii mõeldud, et naine ka haiget saaks! “”Maarja sai sellest teada ja tundub, et leppis või mõistis oma meest, kes väitis, et selline käitumine oli tingitud suurest depressioonist, millesse ta beebimajandusega seoses on vajunud. See oli ka viimane kord, kui Maarja ja ta sõbranna omavahel suhtlesid. Argo on püüdnud aga hiljemgi veel paaril korral naisega ühendust võtta,” räägib allikas.” Sõbranna solvus, et Aderi naine temaga enam ei suhtle või et paar kokku jäi – ja pani ära! Puhas karistus, probleem oli ju selleks ajaks juba lahendatud. Okse!!!!

+20
-42
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 15 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

kulturistid jms jõusaalis musklikasvatajad söövad meessuguhormoone näost sisse igapäevaselt, vastasel juhul musklit ei kasva sellist, ja see tõstab ka sugutungi. iga naine, kes sellisega kokku kavatseb elama hakata, võiks teadlik olla ja ette arvestada.

+39
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kes see MTN on?

Sa oled ilmselt see, kes mudijate käest küsib “kust saab ?” kui on selgelt kirjutatud, mis ja kus on 😄

0
-50
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kes see MTN on?

Ütleme nii, et Mai**on eesnimi, T on teine eesnimi, N perekonnanimi

https://www.instagram.com/p/CF5JpfLpC1t/?igshid=ksxittj68sg

Siit instapostitusest nt leiab sõbranna vihje 😄

+23
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja mina pole jälle kunagi aru saanud, mis ilu ta selles Maarjas üldse kunagi nägi.

+27
-24
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tõepoolest. Aderi naisest on kahju. Jah, ega asja saladuses hoidmine ei muuda seda olematuks, aga üks asi on vaikselt haavu lakkuda ja ise otsustada, mida oma kehvast pereelust pajatada. Teine asi on seda must-valgel koos avalikkusega lugeda.

+36
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ja mina pole jälle kunagi aru saanud, mis ilu ta selles Maarjas üldse kunagi nägi.

Jajah… eks Ader ise on ju erakordselt kaunis.

+76
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

sellel sõbrannal on ju ka perekond, või vähemalt väike laps(ed). Argo lihtsalt sõidabki teiste pereellu niimoodi sisse? lootes, et kõik tema ees loogu kukuvad?

+48
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

meenuvad luuleread

Hästi ader künnab vagu
üles küntud saab see pragu
ja kui pikalt hullatud
saab seeme sisse külvatud

Tahan tunda sinu keha
midagi võiks praegu teha
olen valmis iga kell
sest mu püksis laetud relv

+15
-9
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ma ei tea, mul küll sellest mehest kahju ei ole. Las tuleb avalikuks, teebki oma margi täis, nagu tagaselja naisele tegi. Fookus ju mehe tegudel ja kirjutatud ju, et isegi peale rääkimisi ei lõppenud see pull ära. Nüüd äkki lõppeb siis. Ega suhe võib edasi kesta ju, kui naisel piisavalt südant ja mees siiralt kahetseb, lubab parandada ennast ja päriselt ka enam selliste asjadega ei tegele. Pigem võib see just kasuks tulla, nüüd vast tõmbabki tagasi, muidu olekski jätkunud see.

+41
-6
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 260 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Argo Aderi sekskirjad naise heale sõbrannale.