Esileht Ajaviite- ja muud jutud Argo Aderi sekskirjad naise heale sõbrannale.

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 260 )

Teema: Argo Aderi sekskirjad naise heale sõbrannale.

Postitas:
Kägu

Kes see MTN on?

Sa oled ilmselt see, kes mudijate käest küsib “kust saab ?” kui on selgelt kirjutatud, mis ja kus on 😄

Mulle küll MTN ei ütle midagi.

+38
-3
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu
+54
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kes see MTN on?

Sa oled ilmselt see, kes mudijate käest küsib “kust saab ?” kui on selgelt kirjutatud, mis ja kus on 😄

maile nimi jooksis sealt postitusest läbi. pange tema insta ka

+6
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 8 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

öäk

+19
0
Please wait...

Postitas:
pritnispeeers

See nn. sõbranje pidi ka “suhtlusaldis emand” olema. : )))

Mõnus elu meie pisikeses konnatiigis. Igaks päevaks midagi vahvat lugeda. ; P

* Lastele see muidugi mingi torditükk ei ole. Aastate pärast saavad ise lugeda.

+40
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kes see MTN on?

On ju olemas, loe lõpuni

+10
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kes see MTN on?

Siin eelnevalt lingitud insta postituses tag täitsa olemas, kuid tal on konto privaatne.

+10
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kes see MTN on?

Ütleme nii, et Mai**on eesnimi, T on teine eesnimi, N perekonnanimi

Paluks siis nimi välja öelda, sellist vihjelist nime pole sõbralistis, ilmselt välja visatud

+1
-11
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Milleks küll? Võhivõõrad inimesed kõik, mis neist vahtida.
Lugeda oli vastik. Et üks mees suudab niimoodi oma naist alandada, teeb ta minu jaoks jälgiks.
Jah, inimesed murravad truudust, ilmselt paratamatu. Aga hoidku oma väljavalitute koha pealt küll mokk maas. Oma naise tagarääkimine teeb iga mehe madalaks.

+60
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sõbranna koos mehega itsitas Argo häda ja õhkamiste üle, koos kirjutati vastu ja ilmselt juba siis oli plaan see ükskord Kroonikale maha müüa.

+40
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ei tahaks selle naise nahas olla. Terve Eesti loeb, kuidas teda mõnitati. Sellest annab püstise peaga välja tulla, väga kõva enesekindlus peab olema. Mingi seltskond nagunii ütleb, et ise sa ju endale sellise mehe valisid.

+42
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei saa unustada ka Viperi lugu.

Ütleks hea meelega väga palju asju selle tüübi kohta, aga tänapäeval ei tohi, kohe kaevatakse kohtusse.

Kui palju inimesed ta pojale kaasa tundsid ja lollusest raha kandsid,,,ja mis tegelikult välja tuli

+38
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Aga naisega algas suhe ju ka eelmise naise ja laste kõrvalt. Ei tohiks üllatusena tulla, millise mehe ta endale ära on lohistanud. Kes ise armukesena on alustanud, mida neil pärast kurta on.

Täiesti nõus. Naiivne oleks arvata, et kui sinuga peteti, siis sind kunagi ei peteta. Ega need armukesed ka igavesti noored, pringid ja uued-huvitavad pole. Sellised mehed tahavadki muudkui koguaeg uut ja põnevamat, olgu kõrval siis kasvõi Miss Universum isiklikult.

“Argo langes pärast kaksikute poiste sündi sügavasse depressiooni, sest oli oma naise lastele nii-öelda kaotanud”

“Pärast kaksikute sündi pidi küpses eas Argo toime tulema kolme väikelapse isana, millega kaasnes pidev magamatus.”

Oi-oi, vaesekene! 🙁 TEMAL oli nii raske. Mõistame!

Aga vaadates naispoole viimasti Instagrami postitust, kus ta oma mehe tegusid õigustab, siis… Veidi Luisa-Taavi vibe asjal juures. Ju siis ei ole hetkel muud võimalust, kui halva mängu juures head nägu teha.

“Nõrgad lähevad lahku, tugevad jäävad kokku.”

Mnjah.

+75
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kes see MTN on?

Paluks siis nimi välja öelda, sellist vihjelist nime pole sõbralistis, ilmselt välja visatud

Jummel jeesus küll. Maile-Tr… Nõ….

+19
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Artiklit ei ole lugenud. Ühtegi asjaosalist ei tunne ja ei ole ka mingit huvi nende vastu.

Aga küsimus tekkis küll: kas inimeste eravestlused ja era-kirjavahetus ei ole mitte puutumatu? Isegi kui tegemist on avalikkuses tuntud inimesega, see ei muuda asja. Isegi kui ajakirjandus saab niisugustele kirjavahetustele kuidagi ligi, siis kas see pole mitte keelatud ja karistatav neid avaldada?

Tänapäeval on ülilihtne pääseda häkkimise teel ligi inimeste telefonivestlustele ja muule suhtlusele. Kui ise ei oska, siis teeb häkker selle töö väikese raha eest ära. Kas kõik see materjal on vaba saak, igaüks võib trükkida ja avaldada ükskõik kelle privaatvestlusi? Kuhu niimoodi jõutakse?

Kas nüüd ongi see kõik lubatud, või saab avaldaja ka kuidagimoodi karistada? Kas ajakirjandusväljaannetel tõesti pole mingit põhimõtet, et eravestlusi lihtsalt ei avaldata ja kõik, kuna see on seadusevastane?

+11
-13
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kes see MTN on?

..iin

..lvak

kaunis naine jah!

+4
-10
Please wait...

Postitas:
Kägu

Googeldasin ja pakun, et teine eesnimi on Triin.

Kena naine tundub piltide järgi:)

+3
-19
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Kes see MTN on?

Kas sa oled loll või mängid ? Korduvalt kirjutatud juba peaaegu nime välja, ülejäänud sinu teha.

+19
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oeh, ma olen seda vist alati öelnud, lisaks seda on mulle palju palju öeldud, et Argo peaks hakkama Eesti mehi koolitama, kuidas oma naist hoida, hellitada, märgata ning hinnata ja kõike muud. Mina olen õnnelik, see tähendab, et kogu pere on õnnelik

see siis lõik instagramist

+49
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ohoo. Ja neiul on sama isa dj andres puusepaga. Oli hiljuti Duublist ka poja juhitud saates.

+10
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ta tegi oma esimesele abikaasale ju samamoodi, see Maarja oli ise armuke. Miks ta üldse arvas, et tema sellisesse olukorda ei satu? Nagu Ilveste Evelin. No tõesti, armukesed, kui sinisilmsed te olete?

+54
-3
Please wait...
Postitas:
Kägu

Oeh, ma olen seda vist alati öelnud, lisaks seda on mulle palju palju öeldud, et Argo peaks hakkama Eesti mehi koolitama, kuidas oma naist hoida, hellitada, märgata ning hinnata ja kõike muud. Mina olen õnnelik, see tähendab, et kogu pere on õnnelik

ilmselt Maarja tahtis meeleheitlikult halva mängu juures head nägu teha.

+25
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aderist ei ole ma kunagi hästi arvanud, kuid vanasõna ütleb: “Täkk ei karga kui mära ei indle”. See “sõbranna” näis suisa nautivat tähelepanu, kui aasta otsa sõnumeid vastu võttis ja naerunägudega vastas.

+18
-31
Please wait...
Postitas:
Kägu

“Suuri laevu saadab alati…” ja blablabla. Kuidas küll inimesed aru ei saa, et mingite nõmedate stamplausetega vehkimine on … iuuuu. Nii oli siis täiesti teemasse sobimatult kirjutatud Maarja instaposti alla 🤦‍♀️

Naisest väga kahju. 3 väikese lapse emana selline alandus üle elada..

+47
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mulle on alati tundunud, et inimesed, kes niiviisi oma “õnne” kuulutavad, on sisemiselt pigem õnnetud ning otsivad seda valideerimist väljaspoolt. Kui sa oled õnnelik ja oma eluga rahul, siis ma ei tea, kas seda aega ja tahtmist seda tõestada ongi nii palju, et kõikidele sellest jutustada?

Mina naisena ei suudaks sellist meest enam austada. Need lapsed on ka mehe lapsed ning see on loomulik, et naine sünnitusest kohe hopsti ei taastu, ent selle asemel, et naisele tuge ja mõistmist pakkuda, otsiti tähelepanu naise sõbranna käest – kellele siis naise keha taga klatšiti. No see keha kandis sinu lapsi, kuidas see siis nii vastik on?

+66
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aderist ei ole ma kunagi hästi arvanud, kuid vanasõna ütleb: “Täkk ei karga kui mära ei indle”. Küllap see “sõbranna” ikka andis põhjust ka. Ma ei kujuta ette, et keegi lampi nii julgeid sõnumeid hakkaks saatma.

See on küll üks rumalamaid vanasõnu. Mul on avalik instagrami konto, kuhu postitan vaid oma kodurenoveerimispilte. Ühe pildi peal oli mind (remondiriietes!) ka näha, ja sellest piisas, et mingid täiesti võõrad mehed mulle mittesobivaltkirjutama hakkasid.

Kokkuvõttes me ei tea ju, aga sina juba eeldad, et see naine kindlasti tegi midagi valesti. Äkki lõpetaks selle naiste peedistamise ära?

+48
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

artiklit pole lugenud ega loe ka, aga seda teemat lahati täna hommikul mitmes meedias, sain aru, et neil on seal peres omvahaek asjad selgeks räägitud, või ei?

0
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuidas saab olla hästi, kui sa oled võimeline oma abikaasast ja laste emast niimoodi rääkima?

Mjah, üks asi on kellessegi suhte kõrvalt armuda, aga hoopis teine asi on hakata oma püsikaaslasest vastikuid jutte rääkima…

+47
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina läheks lahku sellises olukorras. Alandus alanduseks, aga ainüksi selline kõnepruuk on neljanda Eesti tase. Ilmselt läheb  selline rõve sõnavara ka kodus käiku, kui “lastest väsinud” mehel närv krussis. Ma üldse ei mõista, kuidas on võimalik sellist asja andestada? Naine sunnib end rohkem seksima väsimuse ja laste kiuste?

+63
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mingi seltskond nagunii ütleb, et ise sa ju endale sellise mehe valisid.

Aga valiski ju. Ka tema suhe sai alguse trennisaalis, kui Argo oli abielus teisega ja peres kasvasid lapsed. Võib-olla tõmbasid seda naist kahekesi samamoodi taga. Aga tundub, et ta oligi sellega arvestanud ja nüüd ju hoopis kaitseb meest, seega selline käitumine sobib talle. Miks siis kaasa tunda.

+47
-1
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 19 korda. Täpsemalt

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 260 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Argo Aderi sekskirjad naise heale sõbrannale.