Petmine petmiseks… aga kõige hullem on minu meelest see selja taga naise mõnitamine. Kuidas üldse kooselus või abielus saab end vabalt ja turvaliselt tunda, kui sa ei saa kindel olla, et olles kõige haavatavamas olukorras – haigena – rasedana – väikeste kaksikute pärast magamata, siis teine sinu ebatäiuslikkust sellistel hetkedel kogu maailmale ei jaga. Mitte mingit vabandust sellisele tegevusele ei ole.
Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Argo Aderi sekskirjad naise heale sõbrannale.
Teema: Argo Aderi sekskirjad naise heale sõbrannale.

Meheau pildid oleks Kroonika võinud üles laadida ju
Litsi mehe riist ei ole meheau vaid mehehäbi 😛

Kaksikute saamine ongi risk abielule:

Ei üllata…
See Ader pole kunagi oma intelligentsusega silma jäänud 😀 Selline mees ongi pigem ainult oma ihade rahuldamise peal väljas, Kupli all muud väga pole. Vanus ajab tal ka takka- on vaja näidata noortele, et vänt ikka töötab .

Põhiline nali on arusaam, et kõik inimesed on ühesugused ja kõik mehed on sellised mõtlemisvõimetud sugutäkud, et tingimata petavad. Reaalelu statistika paraku sinu arvamust ei toeta.
Reaalelu statistika on ikka see, et pigem petab, kui ei peta. Mittepetjaid on selge vähemus.

Kadedus
Kuna pere on asja omavahel juba ammu selgeks rääkinud, andestanud ja saavad vähemalt esialgu hästi läbi, siis on ilmselgelt selle teise naise poolt mingi okas hinges, et nii läks…..miks muidu tulla selle asjaga nii palju hiljem avalikkuse ette. Et hoiatada….no keda, täiskasvanud inimesi või? Või siis oli juba algusest ettekavatsetud avalikustamine, kuna vastas sõnumitele, mitte ei katkestanud suhtlust.

Reaalelu statistika on ikka see, et pigem petab, kui ei peta. Mittepetjaid on selge vähemus.
Seda on ju palju uuritud ja suurem osa ikka ei peta. Samas inimesed otsustavad enda kogemuste põhjal, ilmselt sinu tutvusringkonnas petavad. Ütleb nii mõndagi sinu kohta, mis seltskonnas liigud.

Kuna pere on asja omavahel juba ammu selgeks rääkinud, andestanud ja saavad vähemalt esialgu hästi läbi, siis on ilmselgelt selle teise naise poolt mingi okas hinges, et nii läks…..miks muidu tulla selle asjaga nii palju hiljem avalikkuse ette. Et hoiatada….no keda, täiskasvanud inimesi või? Või siis oli juba algusest ettekavatsetud avalikustamine, kuna vastas sõnumitele, mitte ei katkestanud suhtlust.
See ongi selle teema kõige okseleajavam nüanss minu jaoks. Abikaasadevahelistele suhetele hoidun ma rangelt hinnanguid jagamast, sest keegi meist ei tea nende asju. Aga see võõra kirjavahetuse avalikustamine on lihtsalt no nii madal.

Olles ise hetkel ÜHE 10nädalase imiku ema – PEKINE, karvane, pesemata, söömata, magamata, täis oksendatud, pissitud ja kakatud, nutetud silmadega ja depressiooni äärel – kui mu mees peaks midagi sellist tegema, siis ma läheks päevapealt ja blokiks ta kogu täiega oma elust ja ilmselt ka lapse elust. Tema tuleb mingist sünnitusjärgsest depressioonist rääkima?? Tema vaeseke on kõrvalejäetud?? Ma hetkel vihkan oma meest, kui ta pole hommikuks nõusid ära pesnud või rahulikult ristsõna lahendab, aga seksipuudust surmani väsinud naisele õnneks ette ei heideta.

Mina läheks lahku sellises olukorras. Alandus alanduseks, aga ainüksi selline kõnepruuk on neljanda Eesti tase. Ilmselt läheb selline rõve sõnavara ka kodus käiku, kui “lastest väsinud” mehel närv krussis. Ma üldse ei mõista, kuidas on võimalik sellist asja andestada? Naine sunnib end rohkem seksima väsimuse ja laste kiuste?
näib, et Maarja pigem süüdistab sõbrannat, kõik pildid eemaldanud ja sõbralistist kustutanud.
mis tal üle jääbki, sest endal ju sissetulekut pole, seega jääb tal ainult leppida ja oma mehele vabandusi otsida.
<p style=”text-align: right;”>meenub 2 vanasõna:
1. sõnumitooja lastakse kõigepealt maha (sõbranna kustutada oma elust)
2. omad koerad kisuvad, omad koerad lepivad (sõbranna elust välja visatud ja mees vabandas)
seepärast ei topigi kunagi oma nina teiste asjadesse
</p>
Sõbranna ei olnud vist mingi sõnumitooja, kui lasi endale aasta aega nilbet juttu rääkida ja vinnas kuke pilte saata.
Kroonikasse läks sõbranna mees. Ilmselt lootis, et avalik häbi teeb asjale lõpu. Sõbranna ise oleks saanud asjale lõpu teha juba ammu. No ju siis ikka ei tahtnud.

Mina läheks lahku sellises olukorras. Alandus alanduseks, aga ainüksi selline kõnepruuk on neljanda Eesti tase. Ilmselt läheb selline rõve sõnavara ka kodus käiku, kui “lastest väsinud” mehel närv krussis. Ma üldse ei mõista, kuidas on võimalik sellist asja andestada? Naine sunnib end rohkem seksima väsimuse ja laste kiuste?
näib, et Maarja pigem süüdistab sõbrannat, kõik pildid eemaldanud ja sõbralistist kustutanud.
mis tal üle jääbki, sest endal ju sissetulekut pole, seega jääb tal ainult leppida ja oma mehele vabandusi otsida.
<p style=”text-align: right;”>meenub 2 vanasõna:
1. sõnumitooja lastakse kõigepealt maha (sõbranna kustutada oma elust)
2. omad koerad kisuvad, omad koerad lepivad (sõbranna elust välja visatud ja mees vabandas)
seepärast ei topigi kunagi oma nina teiste asjadesse
</p>
Sõbranna ei olnud vist mingi sõnumitooja, kui lasi endale aasta aega nilbet juttu rääkida ja vinnas kuke pilte saata.
Kroonikasse läks sõbranna mees. Ilmselt lootis, et avalik häbi teeb asjale lõpu. Sõbranna ise oleks saanud asjale lõpu teha juba ammu. No ju siis ikka ei tahtnud.
nii- aga millal siis sõbranna “hüljati”- kas siis kui andis prouale teada, või kui lugu Kroonikas ilmus täna? ja miks see mees nii kaua ootas, sõnumid olid eelmisest aastast ja nagu ma lugesin, siis ju istuti 4-kesi maha (mõlemad pered) ja räägiti asjad selgeks- milleks siis veel see artikkel?

Sõbranna ise oleks saanud asjale lõpu teha juba ammu. No ju siis ikka ei tahtnud.
Jah, isegi kui ta poleks teinud midagi muud, kui lihtsalt vastamata jätnud, poleks enam neid sõnumeid varsti tulnud. Aga tema vastas, saatis vastu naerunägusid, pigem tunnustavaid lauseid ja aasta otsa nii. Lisaks ta vist ise ei rääkinudki midagi välja, tema mees tegi seda. Minu arust pole ka just ilus käitumine.

Argo Aderil on viis poega. Hea eeskuju küll oma poegadele.

Seda on ju palju uuritud ja suurem osa ikka ei peta. Samas inimesed otsustavad enda kogemuste põhjal, ilmselt sinu tutvusringkonnas petavad. Ütleb nii mõndagi sinu kohta, mis seltskonnas liigud.
Oi jummel, naiivitar oled. Või siis ei tunne sa edukaid ja/või kenasid mehi. Kõik need petetud naised on nagu sina, kes poleks oma mehest seda kunagi uskunud.

Sinu ja paljude teiste meelest on muidugi sõbranna süüdi.IGs ka kõik kiidavad kaasa, nagu oleks tegu mingi mehest sõltumatu tragöödiaga ja sõimavad loo avalikustajaid. Ainus, kes antud loos kohatult käitus, oli mees. Sõbranna ei provotseerinud ja isegi kui ta oleks seda teinud, isegi KUI ta oleks nt. endast alastipilte saatnud- normaalne mees oleks öelnud: mul on kodus rase/imikutega naine ja ma pole huvitatud. Oma naist ja laste ema halvustada ja alandada on ülimalt madal.
Ei ole sõbranna süüdi, ikka mees on täielik saast. Küll aga on silmakirjalik hakata halama, kuidas teda ahistati ja oma mees nüüd siis suurest murest teiste naiste pärast avalikustas asja. Tegelikkuses oleks sõbranna saanud asjale kohe alguses kriipsu peale tõmmata, aga ju siis ei tahtnud.

Sinu ja paljude teiste meelest on muidugi sõbranna süüdi.IGs ka kõik kiidavad kaasa, nagu oleks tegu mingi mehest sõltumatu tragöödiaga ja sõimavad loo avalikustajaid.
Mina ei arva, et sõbranna on süüdi, aga tahaks siiski küsida, et miks ta Kroonikasse läks?

Kus see jutuajamine nähtaval on? Mida see sõbranna siis nendele nilbustele vastu kirjutas? Ju tal ikka polnud siis nii väga nende sõnumite vastu midagi.

Kus see jutuajamine nähtaval on? Mida see sõbranna siis nendele nilbustele vastu kirjutas? Ju tal ikka polnud siis nii väga nende sõnumite vastu midagi.
Kroonikas on üleval.

Ega tema ei läinudki, ikka tema mees läks. Nendest vastustest, mis Kroonikas olid toodud, küll välja ei lugenud, et sõnumid kuidagi ebameeldivad oleks olnud. Vastusteks olid naerunäod ja mingi lause stiilis, et oled ikka mees.

Mina ei arva, et sõbranna on süüdi
aga mis sõbranna see selline on? kas sina teeks oma sõbrannale sellist asja?
muidugi on tema ka süüdi.

Sõbranna ise oleks saanud asjale lõpu teha juba ammu. No ju siis ikka ei tahtnud.
Jah, isegi kui ta poleks teinud midagi muud, kui lihtsalt vastamata jätnud, poleks enam neid sõnumeid varsti tulnud. Aga tema vastas, saatis vastu naerunägusid, pigem tunnustavaid lauseid ja aasta otsa nii. Lisaks ta vist ise ei rääkinudki midagi välja, tema mees tegi seda. Minu arust pole ka just ilus käitumine.
Sinu ja paljude teiste meelest on muidugi sõbranna süüdi.IGs ka kõik kiidavad kaasa, nagu oleks tegu mingi mehest sõltumatu tragöödiaga ja sõimavad loo avalikustajaid.
Ainus, kes antud loos kohatult käitus, oli mees. Sõbranna ei provotseerinud ja isegi kui ta oleks seda teinud, isegi KUI ta oleks nt. endast alastipilte saatnud- normaalne mees oleks öelnud: mul on kodus rase/imikutega naine ja ma pole huvitatud. Oma naist ja laste ema halvustada ja alandada on ülimalt madal.
Loomulikult on selle loo peasüüdlane mees, siin ei saagi olla muudpidi mõtlemist.
Aga “sõbranna” lasi aasta aega mehel oma abikaasat mõnitada ja alandada sellise käitumisega. Seega reetis täpselt samamoodi.
Sõbranna poleks midagi valesti teinud, kui oleks esimesele nilbele sõnumile pannud resoluutse stopi ja kui ikka oleks teine ka tulnud, siis saatnud selle edasi mehe abikaasale. Aga praegu kihistas aasta aega kaasa ja lasi sellega jätkata. Võibolla paitas ego mõte, et näe, ma olen su mehe arvates parem. Aga näo ees oli suur sõbranna ja peresõber edasi.
Oleks see “sõbranna” tahtnud asjale lõppu teha, oleks Kroonikas ka need sõnumid ilmunud, kus ta mehe korrale kutsub. Aga ei ilmunud ju.

Kas seal artiklis seda ka selgitas, miks see sõbranna mitu kuud ootas, enne kui ütles, et “kle, su mees tikub ligi”? Või kas ta üldse ütles ise või viskas sõbranna mehel kopa ette?
Tsitaat Kroonikast:
“Allika sõnul saatis Argo esimesed kummalised sõnumid naisele, kelle isik on Kroonikale teada, juba mullu jaanuaris. /…/
Selle saatis Argo naisele 1. jaanuaril 2020.”
Seega, aasta aega “talus” see sõbranna neid sõnumeid ja vastas neile. Hea küsimus, et miks ta varem midagi ette ei võtnud.
Lisan, et depressioon oli mehikesel sügisel…. 🤔

Ainus, kes antud loos kohatult käitus, oli mees. Sõbranna ei provotseerinud ja isegi kui ta oleks seda teinud, isegi KUI ta oleks nt. endast alastipilte saatnud- normaalne mees oleks öelnud: mul on kodus rase/imikutega naine ja ma pole huvitatud. Oma naist ja laste ema halvustada ja alandada on ülimalt madal.
Loomulikult on selle loo peasüüdlane mees, siin ei saagi olla muudpidi mõtlemist.
Aga “sõbranna” lasi aasta aega mehel oma abikaasat mõnitada ja alandada sellise käitumisega. Seega reetis täpselt samamoodi.
Sõbranna poleks midagi valesti teinud, kui oleks esimesele nilbele sõnumile pannud resoluutse stopi ja kui ikka oleks teine ka tulnud, siis saatnud selle edasi mehe abikaasale. Aga praegu kihistas aasta aega kaasa ja lasi sellega jätkata. Võibolla paitas ego mõte, et näe, ma olen su mehe arvates parem. Aga näo ees oli suur sõbranna ja peresõber edasi.
Oleks see “sõbranna” tahtnud asjale lõppu teha, oleks Kroonikas ka need sõnumid ilmunud, kus ta mehe korrale kutsub. Aga ei ilmunud ju.
Vastutavad ikka naised, kes siis veel. Esmalt sõbranna “kes lasi sel kõigel juhtuda”, siis abikaasa ja laste ema, sest “ise ta oli ka armuke”. Mees… no poisid jäävad poisteks, ei maksa nüüd mehele turja karata selle väikese asja pärast.
Sa ei saanud aru mu mõttest. Ma pole mitte kuskil öelnud, et poisid jäävad poisteks. See, et mees on tõbras, ei anna “sõbrannale” mingit väärikust juurde.
Kas sina tõesti arvad, et sõbranna on käitunud, nagu parim sõbranna peakski, ja seetõttu sõprus loomulikult jätkub pärast asja avalikuks tulekut?
Sõbranna lasi mehel endale aasta aega nilbet teksti ja m…pilte saata. Järelikult meeldis. Järelikult ei olnud väidetava parima sõbranna vastu mitte mingit sõprust, lojaalsust ega lugupidamist.
Miks peaks jätkama temaga suhtlemist? Temaga koos ei kasvatata lapsi, temaga ei jagata rahakotti. Minu meelest sellise inimesega suhtlemist lõpetades pole mitte midagi kaotada.

Kas selles loos saab olla ainult üks süüdlane? Loomulikult on peamine süüdlane Ader. Jube tõbras, midagi ei vabanda tema käitumist. Aga see tema kirjasõbranna on ka imelik. Naerunäod ja mingid uih-aih vastused. Ma saaks aru, kui paar korda vaataks sellistest kirjadest kõrvale, mõtleks, et kehv päev olnud mehel. Poleks vastanud või oleks käskinud lõpetada ja ähvardanud Maarjale ära rääkida. Aga neil käis see sõnumineerimine ju aasta otsa! Ilmselgelt oli tol “sõbrannal” ikka hea meel neid sõnumeid saada, tundis ennast kõrvust tõstetuna, Maarjast paremana.

Lihtsalt järjekordne kurb lugu. See, et tegemist tuntud inimestega, teeb olukorra muidugi eriti vastikuks. Aga selliseid asju juhtub. Maarjal pole ühtegi head valikut. Need kes ütlevad, et jätku mees maha … Üksikemad teavad kui keeruline on üksinda lapsi kasvatada, eriti kui nad on nii väikesed. Oleneb muidugi tugivõrgustikust, aga ainult üksinda ta seda hetkel ei teeks,suudaks. Insta postitus mehe kaitseks oli omal. Ole väärikas ja ütle, et pere tegeleb olukorraga ja eks aeg näitab. See, et Maarja hakkab olukorda pisendama, viskab nagu kerget huumorit, õigustab meest ja väidab, et kõik on korras. Olgu siis vähemalt väärikalt vait, sest väärikust tal paljude teiste arvates küll ei ole.

Küllap see “sõbranna” ikka andis põhjust ka. Ma ei kujuta ette, et keegi lampi nii julgeid sõnumeid hakkaks saatma.
Sellisel seisukohal saab olla kas ainult mees või naine, kes on nii keskpärase välimusega, et mehed pole talle kunagi tähelepanu pööranud. Liiga palju joonud mehed hakkavad kuidas veel reede õhtuti lolle sõnumeid saatma ja laupäeva hommikul paluma, et ära naisele ütle. Kehvemal juhul saad peenisepildi ka.
Minu välimuse osas sa eksid. Olen keskmisest kenam ja näen ka noorem välja. Olen juba 40+, elan rahulikku pereelu, ja ei ole tõesti selliseid sõnumeid/pilte ise põhjust andmata saanud. Tähelepanu tänaval olen saanud küll suvalistelt. Hakkasin mõtlema, et võib olla ma tõesti eksisin ja tänapäeva nutiajastul saadavadki mehed naistele selliseid tekste ja pilte niisama. Minu tutvusringkonnas õnneks selliseid mehi ei ole. Muidugi üks asi on saada reede õhtul ühelt jommis peaga tegelaselt loll sõnum ja teine asi sõnumeid pool aastat vastu võtta ilma, et asjale piir panna kohe. Minu jaoks oleks selline asi ahistamine ja kindlasti kaasa ei naeraks sõnumites nagu see sõbranna tegi.

Alati vaatasin, kui imalaid ideaalse elu postitusi Maarja pidevalt teeb. Ju siis ikkagi kompenseeris midagi. See muidugi näitas, et ega Maarjalgi kupli all kõik korras ei ole. Milleks sellist imalat idüll-pereelu juttu tervele maailmale ajada? Kellelgi pole sellist idülli. Nüüd on litakas käes. Ja sõbranna konto on skandaali puhkemisest alates Instas privaatseks tehtud. See sõbranna muidugi postituste järgi on ka täielik hull, peast segi nartsissist. Näiteks, kui normaalne on naine, kes teeb endast WCs poolalasti selfie ja kirjutab, et elu tuleb elada nii, et seda ei raiska. Ise kulutab seda WC selfidele 😀 😀 😀 Nii rumalaid ilusaid naisi on olemas.

Sattusin ema pool lugema Kroonikat. Mul jäi suu lahti. See, et Aderil katus sõidab, võib isegi aru saada. Niinimetatud sõbrannast ei saagi aru, aga…
…mis see nüüd oli?
Miks ma pean lugema detailselt nilbeid sõnumeid üleriiklikust ajakirjast! Esiteks, ma ei ei taha seda teada, mulle piisanuks vaid ühest, et aru saada olukorrast. Ega kellegi kadedus, ärapanemine ei tähenda seda, et sa võid isiklikke sõnumeid saata ajakirjandusse. Ja ajakirjandus tunneb sellest rõõmu ja lausa avaldabki! Mu mõistusse see ei mahu. Nüüd on siis nii, et minnakse konkreetselt alandamise teed – alandame meest, kes käitub alatult, alandame naist, kes õnnetu. Alandame smsi saajat, kes naudib pea aasta sõbranna mehega suhtlemist. Kusjuures nime avaldame artiklis vaid naisel ja mehel, miskipärast niiöelda ihaldatav, kes ei oska asju paika panna saab puutumatuse.
Mis see nüüd oli?!

See, et Aderil katus sõidab, võib isegi aru saada.
Jälle. Normaliseerime nilbet meest, kes oma äsjasünnitanud naist alandab igal võimalikul moel, saadab teisele abielunaisele nilbeid sõnumeid, sest vaesekesel ju katus sõidab. Saame aru, loomulikult. Miks selliseid alati naised õigustama hakkavad, ei saa aru. Millega see oma naise mõnitamine küll sinu arvates õigustatud on, ei mahu pähe.

See, et Aderil katus sõidab, võib isegi aru saada.
Jälle. Normaliseerime nilbet meest, kes oma äsjasünnitanud naist alandab igal võimalikul moel, saadab teisele abielunaisele nilbeid sõnumeid, sest vaesekesel ju katus sõidab. Saame aru, loomulikult. Miks selliseid alati naised õigustama hakkavad, ei saa aru. Millega see oma naise mõnitamine küll sinu arvates õigustatud on, ei mahu pähe.
Kust sa lugesid, et ma normaliseerin seda??? Ehk ma pidasin silmas, et selle ma saan sellest aru, tema ongi selline. Aderi tegu ei õigusta absoluutselt mitte miski ja ma ei taha sellest isegi arutada. Kui keegi ütleb mulle, et joodik nurga taga oksendas, siis ma ütlen, talle, et ma saan sellest aru, mitte ei õigusta.
Aga ilmas on loll jalaga segada, kõikide sms ei avaldata ajakirjanduses.

Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Argo Aderi sekskirjad naise heale sõbrannale.