Esileht Ajaviite- ja muud jutud Argo Aderi sekskirjad naise heale sõbrannale.

Näitan 30 postitust - vahemik 211 kuni 240 (kokku 260 )

Teema: Argo Aderi sekskirjad naise heale sõbrannale.

Postitas:
Kägu

Oot, teema jätab mind muidu üsna külmaks, aga kas te tõesti kustutate igapäevaselt oma sõnumeid? Ma ei ole vist mitte kunagi ühtki smsi kustutanud, ega nad seal leiba ei küsi ju.

No SELLISED sõnumid kustutaks küll ära. Eriti, kui need tulevad mu sõbranna mehelt. Minu telefon ei ole mingi prügikast.

Nende alles hoidmise, aga eelkõige neile vastamisega oled neile mingis mõttes aktsepteeringu andnud.

+8
-5
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 10 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Mul on sõbrannadega üsna usalduslik suhe, nii et arvan pigem, et ma ei kustutaks midagi, vaid saadaks sõbrannale edasi.

+15
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ja kuna mul pole Kroonikat ees, siis mis ajal need smsid saadeti, mis avaldati. Et keegi hoiab mingeid nõmedaid sõnumeid telefonis pikka aega ja veel tegelaselt, kellest naine väidetavalt üldse huvitatud pole… Haige kamp.

Oot, teema jätab mind muidu üsna külmaks, aga kas te tõesti kustutate igapäevaselt oma sõnumeid? Ma ei ole vist mitte kunagi ühtki smsi kustutanud, ega nad seal leiba ei küsi ju.

küsivad leiba küll, eiriti kui mingi vanem õunakese mudel, kus suht piiratud mälumaht…

+7
-3
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Minu ilumeele p6hjal need Argo ja Maarja näevad v6rdsed välja. Seega sobisid omavahel.

Kirjutasin minevikus, kuna normaalse m6istusega naine sellist reedetud liitu ei jätka.

Tal on ju sigitajalt 3 lapse toetus saada… peaks toime tulema kyll.

Sellele lontrus-Argole on juba näkku kirjutatud: ebameeldiv tyyp :S

Loodan, et Maarja loeb ka siinseid postitusi… /kui keegi vihje saadab teemale/

M6istuse omale kohale tagasi loksutamiseks.

+27
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Arvad, et sinu nõuanded on sedavõrd väärtuslikud, et Maarja nendeta ei oska ise otsustada, mis talle parim on? No on ikka enesekindlust mõnel 😀

+5
-22
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 15 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Arvad, et sinu nõuanded on sedavõrd väärtuslikud, et Maarja nendeta ei oska ise otsustada, mis talle parim on? No on ikka enesekindlust mõnel 😀

Ei, minu oma on vaid kybeke.. Pidasin silmas ikka teemat tervikuna.

+21
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

No SELLISED sõnumid kustutaks küll ära. Eriti, kui need tulevad mu sõbranna mehelt. Minu telefon ei ole mingi prügikast.

Nende alles hoidmise, aga eelkõige neile vastamisega oled neile mingis mõttes aktsepteeringu andnud.

Ma eriti ei kustuta oma msn-i vestlusi. Praegu vaatasin, et on idasugu vestlusi väga ammustest aegadest. Olen mõne inimesega paar lauset vahetanud. Ega nad mul ju telefonis ole, netikontol kõik. Ja kui ise kustutan, siis teisele poolele jäävad nad ikkagi alles. Ja tema võib nendega teha, mida heaks arvab.
Seetõttu tark inimene ei kirjutagi msn-i midagi säärast, mida ta hiljem kahetseks. Kogu aeg ju hoiatatakse ka oma suvaliste paroolide sisestamise eest – igaüks võib sisse häkkida ja ära kasutada.
Alles oli juhtum, kui keegi laadis netti üles oma vestluse I. Lutsariga – polnud millegi eest karistada, nagu aru sain. Kui oled ise osaline, võid salvestada vabalt.

+14
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei, minu oma on vaid kybeke.. Pidasin silmas ikka teemat tervikuna.

Kui sina teed otsuseid, siis ikka perekooli soovituste järgi? Mina ei tee. Loodan, et ka Maarja ei tee. Jabur mõte sul.

0
-15
Please wait...

Postitas:
Kägu

Seetõttu tark inimene ei kirjutagi msn-i midagi säärast, mida ta hiljem kahetseks.

Msn-s saab ju ometi kasutada secret mode’i, millega sōnum kustub kohe peale selle lugemist. Tark inimene kasutab seda moodust.

+5
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

küsivad leiba küll, eiriti kui mingi vanem õunakese mudel, kus suht piiratud mälumaht…

Mul on telefonis viimase 10 aasta sõnumid ja need võtavad tervelt 8 mega ruumi. Selle pärast ei pea tõesti muretsema.

+6
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Seetõttu tark inimene ei kirjutagi msn-i midagi säärast, mida ta hiljem kahetseks.

Msn-s saab ju ometi kasutada secret mode’i, millega sōnum kustub kohe peale selle lugemist. Tark inimene kasutab seda moodust.

Nende vestlus toimus SMSides.

+1
-4
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

küll ikka lähevad sellised teemad peale, arutelusid jätkub väga kauaks

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma ei andestaks. Kui mees minust niimoodi räägib ja nina ees head nägu teeb. Wtf ??

Ma võiksin andestada teatud juhtudel, et mees mind petab. Aga kui mu mees minust NIIMOODI räägiks – mitte eladeski. Mitte iialgi!

Ei saa naise motiividest aru kokku jääda ja veel seda nö kireobjekti vaenata.

+33
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei saa naise motiividest aru kokku jääda ja veel seda nö kireobjekti vaenata.

Mis seal muud ikka on, kui – armastus.

0
-14
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul on mõistus olemas ning arusaam ka mõistetest “mõnel”, “osadel”, “kõigil”.

Faktid, mis kehtivad ainult osade kohta, on liiga mõttetud, et nende najal midagi tõestada üritada.
Iga teema kohta leidub fakte, mis kehtivad “osadel juhtudel”. Sisult on need faktid on infopraht, mitte midagi väärt

+2
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Digiprügi – seda tuleb ka korrastada.

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Faktid, mis kehtivad ainult osade kohta, on liiga mõttetud, et nende najal midagi tõestada üritada.

Mida tõestada? Mis mõttes mõttetud? Kuhu su jutt viib? Väljendu palun selgemini.

0
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mida tõestada? Mis mõttes mõttetud? Kuhu su jutt viib? Väljendu palun selgemini.

Huvitav, et ise oled enda arvates suur intelligent, aga lihtsast jutust aru ei saa. Ise vahutasid mitmes postituses, kuidas inimesed ei saa aru sinu toodud faktidest: OSAD mehed ei suuda ennast talitseda. Inimene, kelle jutust sa aru ei saanud, ütles seda, et see ei ole mingi fakt, mida välja tuua, mis kehtib OSADE inimeste kohta, sest iga väide (ükskõik kui jabur) kehtib kellegi kohta. See on lihtsalt müra.

+1
-5
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 19 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Huvitav, et ise oled enda arvates suur intelligent, aga lihtsast jutust aru ei saa. Ise vahutasid mitmes postituses, kuidas inimesed ei saa aru sinu toodud faktidest: OSAD mehed ei suuda ennast talitseda. Inimene, kelle jutust sa aru ei saanud, ütles seda, et see ei ole mingi fakt, mida välja tuua, mis kehtib OSADE inimeste kohta, sest iga väide (ükskõik kui jabur) kehtib kellegi kohta. See on lihtsalt müra.

Ausalt, jooksen kohe peaga vastu seina, ma ei suuda seda lollust taluda. Antud teemas ongi jutt just  sellest osast meestest, kes ei suuda end taltsutada. Või millest sina räägid? Aga sina (või keegi teine põmmpea, no ei viitsi jälgi ajada), raiub, et kui ma väidan, et mõned mehed ei suuda end talitseda, siis solvan sellega kogu meessugu. Ei solva. Ma räägin faktist – antud mees, Argo Ader, on mees, kes ei suuda oma seksinälga taltsutada. Ja see ei solva kuidagi kõiki mehi, nagu ei solva naisi fakt, et mõned naised on lollid.

+5
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ausalt, jooksen kohe peaga vastu seina, ma ei suuda seda lollust taluda. Antud teemas ongi jutt just  sellest osast meestest, kes ei suuda end taltsutada. Või millest sina räägid? Aga sina (või keegi teine põmmpea, no ei viitsi jälgi ajada), raiub, et kui ma väidan, et mõned mehed ei suuda end talitseda, siis solvan sellega kogu meessugu. Ei solva. Ma räägin faktist – antud mees, Argo Ader, on mees, kes ei suuda oma seksinälga taltsutada. Ja see ei solva kuidagi kõiki mehi, nagu ei solva naisi fakt, et mõned naised on lollid.

Ikka sa ei saa aru, mida öeldi. No mis lolliga vaielda.

+1
-8
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 19 korda. Täpsemalt
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Kõige koomilisem sõnum oli muidugi see, et miks ma sind küll varem ei kohanud, oleksid minu kaksikute ema 😀

+41
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kõige koomilisem sõnum oli muidugi see, et miks ma sind küll varem ei kohanud, oleksid minu kaksikute ema 😀

Seksiteema on selles loos isegi ütleks et teisejärguline. Täiskasvanute vahel võib tõesti igasugu seksijuttu ja -fantaasiaid ajada, maitse asi (eks see nn sõbranna pidi ka ikka omalt poolt hagu alla andma).

Küll aga mees, kes on võimeline selliselt mõnitama oma väikeste laste ema välimust, emaks ja  naiseks olemist, lubama oma lapsed ja laste ema kõige kaitsetumal elu perioodil (mil naisel on väga keeruline enda tööalast karjääri edendada) rahata jätta, jätab tõesti suu hämmingust lahti. Need on ju ülimad solvangud. Ma ekstra vaatasin, et äkki on sõnumid saadetud öösel, kui inimene võis purjus olla ja segast panna, aga ei olnud isegi nii. Nagu mees ütles, ta ei tahtvat enam kodus olla. Ilmselt oligi naine kogu koorma ja vastutusega üksinda.

Mina ei peagi asjast aru saama, sest mina tõesti ei tea, kuidas saab olla edasi mehele armastav naine, kui koguaeg taob kuklas teadmine, et oma kodus väsinud ei tohi olla ja iga hetk tuleb seksikiisu olla, sest muidu terendab kohe majanduslik kättemaks? Kas sellises peres valitseb tõesti siiras armastus, lugupidamine ja õnn?

Klikid on Kroonika selle looga kätte saanud, nüüd võiks selle loo ainüksi laste pärast internetist maha võtta.

+25
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Seksiteema on selles loos isegi ütleks et teisejärguline. Täiskasvanute vahel võib tõesti igasugu seksijuttu ja -fantaasiaid ajada, maitse asi (eks see nn sõbranna pidi ka ikka omalt poolt hagu alla andma).

Küll aga mees, kes on võimeline selliselt mõnitama oma väikeste laste ema välimust, emaks ja naiseks olemist, lubama oma lapsed ja laste ema kõige kaitsetumal elu perioodil (mil naisel on väga keeruline enda tööalast karjääri edendada) rahata jätta, jätab tõesti suu hämmingust lahti. Need on ju ülimad solvangud. Ma ekstra vaatasin, et äkki on sõnumid saadetud öösel, kui inimene võis purjus olla ja segast panna, aga ei olnud isegi nii. Nagu mees ütles, ta ei tahtvat enam kodus olla. Ilmselt oligi naine kogu koorma ja vastutusega üksinda.

Mina ei peagi asjast aru saama, sest mina tõesti ei tea, kuidas saab olla edasi mehele armastav naine, kui koguaeg taob kuklas teadmine, et oma kodus väsinud ei tohi olla ja iga hetk tuleb seksikiisu olla, sest muidu terendab kohe majanduslik kättemaks? Kas sellises peres valitseb tõesti siiras armastus, lugupidamine ja õnn?

Klikid on Kroonika selle looga kätte saanud, nüüd võiks selle loo ainüksi laste pärast internetist maha võtta.

Pakun huupi, et see naine võib olla sama mõtteviisiga, nagu mu üks kunagine tuttav, et lapsed peavad kasvama koos ema ja isaga. See on kõige olulisem!

+10
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pakun huupi, et see naine võib olla sama mõtteviisiga, nagu mu üks kunagine tuttav, et lapsed peavad kasvama koos ema ja isaga. See on kõige olu7lisem!

Kahjuks olin kunagi ise samasuguse mõtteviisiga, valmis ära kannatama petva mehe ja kõik sellega kaasvneva, et ainult pere koos oleks. Lisaks kaitsesin oma eksi sama moodi oma sugulaste ees, kui tema petmised ja muud sigadused välja tulid. Nii nagu M kirjutab oma postituses, et “ärge siis Arksi väga hukka mõistke”…

Loomulikult läksime lahku. Minul aga tuli hakata oma enesekindlust kild-killu haaval kokku panema ja üldse endaga tööd tegema, sest olin ennast totaalselt kaotanud.

Loodan, et selle pere naispool saab ühel hetkel aru, mis TEMA JAOKS õige on ja teeb oma otsused sellest lähtuvalt. Ei ole mõtet kaitsta inimest, kes samas olukorras olles sind ei kaitseks.

+22
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 10 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Küll aga mees, kes on võimeline selliselt mõnitama oma väikeste laste ema välimust, emaks ja naiseks olemist, lubama oma lapsed ja laste ema kõige kaitsetumal elu perioodil (mil naisel on väga keeruline enda tööalast karjääri edendada) rahata jätta, jätab tõesti suu hämmingust lahti. Need on ju ülimad solvangud. Ma ekstra vaatasin, et äkki on sõnumid saadetud öösel, kui inimene võis purjus olla ja segast panna, aga ei olnud isegi nii. Nagu mees ütles, ta ei tahtvat enam kodus olla. Ilmselt oligi naine kogu koorma ja vastutusega üksinda.

Pakun huupi, et see naine võib olla sama mõtteviisiga, nagu mu üks kunagine tuttav, et lapsed peavad kasvama koos ema ja isaga. See on kõige olulisem!

Aga ainult tema lapsed, eks, mitte Argo eksi omad. Need ei pea isaga kasvama.

+14
0
Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt

Postitas:
Kägu

Ausalt, jooksen kohe peaga vastu seina, ma ei suuda seda lollust taluda. Antud teemas ongi jutt just  sellest osast meestest, kes ei suuda end taltsutada.

Meenutan siis, et sinu esimene väide siin teemas oli, et seksipuudus paneb meestel katuse sõitma. Punkt. Ilma “osadeta”. Edasi viitasid, et “osad” ei saa sellega hakkama.
Aga katus hakkab sõitma kõigil – sellega panid kohe alguses mööda, jookse siis pealegi vastu seina.

+3
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Meenutan siis, et sinu esimene väide siin teemas oli, et seksipuudus paneb meestel katuse sõitma. Punkt. Ilma “osadeta”. Edasi viitasid, et “osad” ei saa sellega hakkama. Aga katus hakkab sõitma kõigil – sellega panid kohe alguses mööda, jookse siis pealegi vastu seina.

Eksid!!! Ma ei öelnud, et seksipuudus paneb meestel katuse sõitma. Kõigil paneb, ütlesin, naistel ka 😀 . Ja siis ütlesin, et osad mehed ei saa selle talitsemisega hakkama. Just nii ütlesingi. Ma ei pannud kuskil mööda. (Tsiteerin ennast: “On fakt, et meeste seksuaalsus on teistsugune kui naistel; on fakt, et rahuldamata seksinälg paneb katuse sõitma; on fakt, et iga mees ei oska sellega toime tulla”)

Proovige palun korralikult lugeda, mitte nii pealiskaudselt. Õudselt tüütu ja tobe on pidevalt selgitada, mida ma tegelikult ütlesin.

+2
-11
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eksid!!! Ma ei öelnud, et seksipuudus paneb meestel katuse sõitma.

Sa nagu… ei tea, et kõiki postitusi saab järgi vaadata või mängid lolli või…
Sinu esimene postitust siin teemas algab nii ( ja mina tõesti tsiteerin):

Ader, see on üks asi. Seksipuudus paneb meestel katuse sõitma

+5
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Meenutan siis, et sinu esimene väide siin teemas oli, et seksipuudus paneb meestel katuse sõitma. Punkt. Ilma “osadeta”. Edasi viitasid, et “osad” ei saa sellega hakkama. Aga katus hakkab sõitma kõigil – sellega panid kohe alguses mööda, jookse siis pealegi vastu seina.

Eksid!!! Ma ei öelnud, et seksipuudus paneb meestel katuse sõitma. Kõigil paneb, ütlesin, naistel ka 😀 . Ja siis ütlesin, et osad mehed ei saa selle talitsemisega hakkama. Just nii ütlesingi. Ma ei pannud kuskil mööda. (Tsiteerin ennast: “On fakt, et meeste seksuaalsus on teistsugune kui naistel; on fakt, et rahuldamata seksinälg paneb katuse sõitma; on fakt, et iga mees ei oska sellega toime tulla”)

Proovige palun korralikult lugeda, mitte nii pealiskaudselt. Õudselt tüütu ja tobe on pidevalt selgitada, mida ma tegelikult ütlesin.

Üldiselt on nii, et kui inimene peab pidevalt selgitama, mida ta tegelikult ütles, siis ei ole asi info vastuvõtjates, vaid selle edastajas. Ehk siis: kui sa pead kogu aeg üle rääkima, mida sa tegelikult millegagi mõtlesid, tuleks põhjust otsida endas.

+11
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Eksid!!! Ma ei öelnud, et seksipuudus paneb meestel katuse sõitma.

Sa nagu… ei tea, et kõiki postitusi saab järgi vaadata või mängid lolli või…

Sinu esimene postitust siin teemas algab nii ( ja mina tõesti tsiteerin):

Ader, see on üks asi. Seksipuudus paneb meestel katuse sõitma

Olgu, minu viga, ma ei vaadanud, et ka varem olin sama väitnud, võtan tähelepaneliku lugemise kohta käiva etteheite tagasi (mina tsiteerisin hilisemat postitust, lehelt 7). Aga mis see sinu arust sisuliselt muudab siis? Kohutavalt solvav on, et ma arvan, et kõigil, sealhulgas meestel, rahuldamatus katuse sõitma paneb? Või sa ei pea mu väidet õigeks? Kui ei pea, siis ilmselt oled sa üks õnnelikest, kes pole seksinälga tundnud, mis iganes põhjusel, on selleks põhjuseks heade sekspartnerite pidev olemasolu või siis aseksuaalsus. Mina ei näe selles küll midagi solvavat, et rahuldamatus katuse sõitma viib, puhas inimfüsioloogia. Solvav võiks olla, kui väitnuks, et kõik needsamad, kellel katus sõidab, seda talitseda ei suuda … aga seda ma ju ei väitnud, enamik suudavad. Ainult osad ei suuda. Ja paraku Ader on üks neist viimastest.

Üldiselt on nii, et kui inimene peab pidevalt selgitama, mida ta tegelikult ütles, siis ei ole asi info vastuvõtjates, vaid selle edastajas. Ehk siis: kui sa pead kogu aeg üle rääkima, mida sa tegelikult millegagi mõtlesid, tuleks põhjust otsida endas.

Üldiselt võib see küll nii olla, kuid mitte alati. Väljendusoskusega mul probleeme pole, selles olen kindel. Sa väidad, et on? Või sa väidad, et perekoolis tekstide mõistmisega lugejatel probleeme kunagi ei ole? Siis sa vist pole kuigi tihe külaline siin.

0
-14
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 211 kuni 240 (kokku 260 )

Esileht Ajaviite- ja muud jutud Argo Aderi sekskirjad naise heale sõbrannale.