Esileht Pereelu ja suhted Armastus otsas. Kas võib uuesti tekkida?

Näitan 8 postitust - vahemik 1 kuni 8 (kokku 8 )

Teema: Armastus otsas. Kas võib uuesti tekkida?

Postitas:
Kägu

Mehega koos olnud üle 10 aasta, väike laps ka. Suhted on pärast lapse sündi nii tuksis kui tuksis saavad olla. Nn hingesugulased pole me kunagi olnud, pigem oli algusaastatel tõesti kohe väga suur armastus. Aga nüüd on see läind. Ja austust, mis nüüd võiks selle asemel olla, ka ei ole. Nokime üksiteise kallal hommikust õhtuni ja iga päevaga aina hullemini. Solvame ja alandame nii kui jaksame. Ainsad põhjused, miks kumbki omas suunas pole läinud, on see, et rahaliselt oleks raske toime tulla (kumbki on nii palju mugav ka, et väga palju elatustasemes kaotada ei taha) ja muidugi lapse kaalutlustel. Kuigi mis eeskuju me oma pideva nääklemise ja hääleka nagelemisega lapsele anname. Täna jäin mõtlema, et huvitav, kas sellisest suhtest üldse kunagi võiks veel asja saada ja kui, kas siis ainult terapeutide abiga? Kas Kellelgi ehk huvitavat kogemust jagada.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

RE: Armastus otsas. Kas võib uuesti tekkida?

Üksteise solvamine ja alandamine on ju teie endi vaba valik. Kui otsustate teisiti valida ning üksteisesse austavalt ja normaalselt suhtuma hakata, siis kes teab, mis kõik juhtuda võib…

Armastus ei kao iseenesest, selleks peab järjekindlalt vaeva nägema.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Meil peaaegu sama lugu kuid meil on tegelikult asi selles,et mina ei suuda leppida mehe egoistliku poolega. Eriti on häirima hakanud see peale lapse sündi..Kas armastus kadunud on,seda ma ei usu kuid igapäevaga justkui kaoks tükk…peres 2 last ja materjaalsuse suhtes ei saa lahku minna.Kuid ma usun et armastus on olemas,lihtsalt saatus paneb proovile:(

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Temaalgataja, aga miks sa siis ometi solvad ja alandad oma meest?

0
0
Please wait...

Postitas:
Mrs M

vastuseks teemale, et kas armastus võib uuesti tekkida – siis jah!

väga abiks koht on http://www.marriagebuilders.com

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Võib küll, tean omast käest. Lõpeta esialgu ise nägelemine ära ja mehele sama puuga vastamast, mul oli sama komme, panin aga tagasi iga kommentaari peale ja nii see lumepall keris. Teraapiast oleks ka abi, aga see peab siiski olema suunatud suhete päästmisele, mitte lammutamisele.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

See, mis teil alguses oli, oli armumine, kirg, mitte armastus. Armastus tekib ikka hingesugulaste vahel.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui teil armastus üldse oli, siis on võimalik see taasleida. Kui polnud armastust vaid kirg, siis pole midagi teha.

0
0
Please wait...

Näitan 8 postitust - vahemik 1 kuni 8 (kokku 8 )

Esileht Pereelu ja suhted Armastus otsas. Kas võib uuesti tekkida?

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.