Esileht Pereelu ja suhted Armastusekindel voodi

Näitan 26 postitust - vahemik 1 kuni 26 (kokku 26 )

Teema: Armastusekindel voodi

Postitas:
Kägu

Palun soovitage voodit, mis kannatab kirglikumat ja hoogsamat kasutust ning ei hakka seejuures nagisema ega mööda põrandat edasi-tagasi sõitma. Vaipa alla panna ei soovi.

0
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kontinentaalvoodi. Need on massiivsed ja liigutamiseks läheb jõudu vaja.

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sobib ka raske tammepuust voodi: pole meil see veel naksunud ega paigalt kusagile liikunud!

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lapsik teema. Loodame, et pole sama kasutaja poolt, kes juba minu hinnangul on arenenud respekteerimistasemele oma elus, tasemele, kus on võimalik austada ümerkaudsetel ja ka võõrastel.

+3
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kontinentaalvoodi. Need on massiivsed ja liigutamiseks läheb jõudu vaja.

Jep!

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Täispuit ja kontinentaal mõlemad üsna rasked liigutada. Me oleks kogemata seina koos uksepiidaga kaasa viinud, kui suurt diivanit uksest välja lükkasime.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Lapsik teema. Loodame, et pole sama kasutaja poolt, kes juba minu hinnangul on arenenud respekteerimistasemele oma elus, tasemele, kus on võimalik austada ümerkaudsetel ja ka võõrastel.

Mitu korda lugesin, aga ikka aru ei saanud, millist voodit sa soovitad siin. Saad äkki ümber sõnastada?

+5
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Suur kattemadratsiga jenkkivoodi/kontinentaalvoodi. Ei nagise kunagi, sest seal lihtsalt pole ppuu või metallpindu üskteise vastu käimas. ja ma tahaks näha, kes seda seksides paigast liigutada saaks…

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu arust on selle teema algatanud see perekooli uus mees, kellel on sportlik huvi ja kes puusalt tulistab.

Miks te talle vastate?

+4
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu arust on selle teema algatanud see perekooli uus mees, kellel on sportlik huvi ja kes puusalt tulistab. Miks te talle vastate?

Mis vahet sel on, kes algatab. Ega see teema pole kuidagi nõmedam kui siin paljud teised.

+2
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu arust on selle teema algatanud see perekooli uus mees, kellel on sportlik huvi ja kes puusalt tulistab.

Miks te talle vastate?

Ma mehena sportlikust huvist tulun seda teemat lugema, et mis asi on armastuskindel voodi.
Ja ennäe, kellegil on suur sportlik huvi minu vastu.
Millega ma selle au olen ära teeninud?
Mis teha, sportlik huvi.
Teemat enda omaks ei võta.

+2
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina olen teema autor. Ei ole mees, samuti puudub mul sportlik huvi millegi vastu. Tahaks lihtsalt kallimaga aega veeta, ilma, et naabrid sellest iga kord osa saaksid.

Nagisemise vastu aitas voodi kruvide pingutamine, aga mööda põrandat sõidab ja vastu seina prõmmib ikkagi.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mitu korda lugesin, aga ikka aru ei saanud, millist voodit sa soovitad siin. Saad äkki ümber sõnastada?

Hästi.

Oleneb teie olukorrast. Olen ise kahest üürikorterist raske voodiga välja kolinud, voodi kokkupanek ja lahtivõtt ei olnud õnneks minu ülesanne, aga siiski tassijatel ei olnud kerge. Voodi oli täispuidust. Kujutan ette, kuigi mul endal pole olnud, et kontinentaalvoodid on rasked. Seega mõelge sellele, kas peate kolima tulevikus nt suuremale pinnale vms, siis kuidas te mehega seda lahti võtate jne. Neid metallvoodeid ma ei soovita, sellepärast, et kuigi sinna saate oma käed siduda mehega, siis pea võib ka ära äkki lüüa kogemata nt või tuleb laps teile voodisse unejutule või äikse eest peitu, kuigi müüakse ka spetsiaalseid katteid Amazonis ja mujal mille tõmbad ümber peatsile. Müüakse veel selliseid voodeid, kus madrats kinnitub puitkülgedele ja peatsile otse, aga seda ma ei soovita, kahe peale mehega olete ikka üle 100 kg, ei kujuta ette, et oleksite paksud. Soovitan suvalist kangast voodit, millele ostate sobiva madratsi, kui ühele poolele meeldib kõvem madratsipool, siis selliseid müüakse ka. Müüakse veel selliseid madratseid, mida ostes valid lisamaksu ja nad viivad vana madratsi ära. Madratsit soovitan katta kattemadratsiga kasvõi valgena hoidmiseks, kasvõi öine pisike higistamine paraku ajapikku ikka määrib ajaga. Nii et kokkuvõttes soovitan kas kontinentaalvoodit, mida eelpool soovitati, kuid need on kallimad vist ka, või soovitan pehme peatsiga voodit.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nagisemise vastu aitas voodi kruvide pingutamine, aga mööda põrandat sõidab ja vastu seina prõmmib ikkagi.

Tegelikult sobib suvaline alla 1000 euro voodi, millele ostad madratsi peale. Mul vennatütar ostis aastaid tagasi endale reaalselt 500 eurose voodi, olen seal külas käinud ja niisama selili visanud, täiesti liikumatu ja ma olen ikka üsna raske. Pm ei soovitagi kõrgete jalgadega metallraami- ja peatsiga voodit, aga kes tahab, siis kindlasti võib ka nende seas häid olla. Maale ostis isa väga raske voodi kuskilt secondhandist eelmisel aastal, no see on ikka nii raske, et vähe pole, madratsit sinna ostnud pole, aga kujutan ette, et madratsiga koos ei liigu ta mitte kusagile kui seal kergem inimene peal trambib. Raskema puhul või jõu suunamisel (teie mehega või hüppamine) meh, ikka vajub kusagilt läbi.

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja kusjuures mulle see metallraam üldsee ei meeldi, kuigi ta on raske. Maitsed erinevad, nii et kui otsite koos mehega magamiseks, siis otsige koos ikka.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja ma kusjuures pean nentima, et minu peal elab üks paar juba ikka väga pikki aegu ja nende hääled on alati kuulda, mitte isegi hääled, vaid see lõppohe, kui nad saavad. Ja sama oli teises üürikorteris – vot seal nagises voodi ikka pidevalt öösiti ja tõesti häiris, aga mitte sellepärast, et nad head aega veetsid, vaid oleks häirinud iga suvaline öine kõva hääl. Nii et, ei trolli ma midagi, mul on reaalsed kogemused nii voodite kui häälekate (voodi- või inimäältega) paaridega.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Magamiseks sobib mu praegune voodi ka hästi. Puidust raam ja Sleepwelli madrats on. Lamades ideaalne, aga tõukeid ei kannata noh 😀

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja ma soovitan ka vaip alla panna, äkki aitab kuidagi.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Magamiseks sobib mu praegune voodi ka hästi. Puidust raam ja Sleepwelli madrats on. Lamades ideaalne, aga tõukeid ei kannata noh

Missugune kõvadus sel Sleepwellil on, mille peal hea magada? Ma alati mõtlesin, et see on hea madrats, aga kartsin, et magamiseks väga jäik?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja ma soovitan ka vaip alla panna, äkki aitab kuidagi.

Ei taha vaipa, mul pikakarvalised kassid ja see vaip läheks ülikiiresti ülerõvedaks.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Maale ostis isa väga raske voodi kuskilt secondhandist eelmisel aastal, no see on ikka nii raske, et vähe pole, madratsit sinna ostnud pole, aga kujutan ette, et madratsiga koos ei liigu ta mitte kusagile kui seal kergem inimene peal trambib.

Mille jaoks kasutatakse voodit, millel ei ole madratsit? Kui ta juba aasta otsa ilma madratsita on, siis magamiseks seda ilmselt vaja pole?

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mille jaoks kasutatakse voodit, millel ei ole madratsit? Kui ta juba aasta otsa ilma madratsita on, siis magamiseks seda ilmselt vaja pole?

Sest me pole pururikas perekond ja meil on muid oste olnud, elektrer oli juba väga kallis.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Magamiseks sobib mu praegune voodi ka hästi. Puidust raam ja Sleepwelli madrats on. Lamades ideaalne, aga tõukeid ei kannata noh

Missugune kõvadus sel Sleepwellil on, mille peal hea magada? Ma alati mõtlesin, et see on hea madrats, aga kartsin, et magamiseks väga jäik?

Mul ongi kõige kõvem variant, meeldib plate peal magada, ei jää selg kangeks. Pehmemaid variante on ka, mine proovi poes, milline sulle sobib.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga meil on vanad diivanid ja paar voodit. Ma ei ööbi seal küll, sest pesemisvõimalus puudub ja mina pean end korra päevas pesema, kui mitte kaks. Aga ma ei saa keelata inimestel osta, kui nad soovivad. Ilmselgelt odavam kui veevärk teha.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei taha vaipa, mul pikakarvalised kassid ja see vaip läheks ülikiiresti ülerõvedaks.

Ma ostaks terrassivaipa. Teppichcenterist nt. See kaitseb ka põrandat voodijalgade eest.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuigi Eestis müüakse ka neid vaipu pöris mitmetes kohtades. Kuigi ma ei tea, kuidas plastikvaip aitab müra summutada ja kas üldse, selleks peab füüsikas rohkem kodus olema.

0
0
Please wait...

Näitan 26 postitust - vahemik 1 kuni 26 (kokku 26 )

Esileht Pereelu ja suhted Armastusekindel voodi