Kes oli ise aktiivsem pool ja kui ollakse selline “lahke anniga naine”, milline mees ikka ytleb ei? Pole vaja sebida ega midagi (fookus oli nagunii 100% tööteemadel), tuleb ise su juurde ja ajab jalad harali..
Oota! Sina ise olid ju täpselt samamoodi lahke anni naisterahvas. Täpselt samamoodi olid ainult üks kord mehega koos ja kohe ajasid tema ees jalad laiali. Täpselt samamoodi said ühepoolselt, ehk meest teavitamata, lapse. Kuidas see naine siis kuidagi sinust erinevam ja halvem on kui sina?
Kes siin kysis rasestumise kohta, siis soovitaksin tähelepanelikumalt lugeda 😉 Olen juba kirjutanud, et N kasutas pille ja jättis need ära, meest sellest teavitamata.
Mida see veel tähendab? Mees, kes ei taha lapsi saada, kasutab kondoomi, mitte ei jää lootma, et tema jaoks täiesti ebameeldiv ja võõras naine hoolitseb selle eest, et soovimatut last ei tuleks. Ja haigused? Kas TARK MEES ei muretse võimalike haiguste pärast? Eriti veel juhul, kui ta kepib poolvõõrast naist, kes on talle vastik?
Uskumatult harimatud ja ebameeldivad inimesed tundute nii sina kui ka mees. Ja väärite üksteist täiega!
Oledki rumal v6i mängid rumalat? Mis m6ttes yks kord olime koos ja kohe saime lapse, heh! Selgelt on ju kirjas, et polnud mingit kohest voodisse tormamist. Mina oma olemuselt olen olnud läbi elu pigem preili Pipar: meeldivad vähesed mehed! Ehtne s6nn (vägagi valiv).
Seega v6imles tema pigem ikka minu tähelepanu nimel, mitte vastupidi. Nt. soetas omale suusad ja ka vastava riietuse, nähes, kui paljud nv-sed ma suusaradadel veedan (oma isa ja vendadega). Nii armas! Kuigi ise ta polnud yldse tegelikult suusahuviline, hakkas ajapikku isegi meeldima 🙂 On yldse igasugu hulle tempe teinud, näitamaks oma kiindumust.
Kirjas oli seegi, et meie soov last saada oli yhine otsus. Me esimesel reisil see teostuski.. Enne seda käiski kogu teema kummiga. Selleks ajaks olime 4 kuud tihedalt läbi käinud.
Ei olnud see naine talle vastik ega ka ebameeldiv. Pigem selline lihtsake. Pärit ääremaalt ja kombed olid nagu nad olid.. Avalikult nad kuskil koos ei käinud. Rääkida polevat olnud millestki. Nii erinevates maailmades viibisid. Sellepärast ilmselt mees korrutaski mulle alatasa, et “oled ilus ja tark”. Tobe seda siin kirjutada, aga kui k6nealuse naisega kohtusin, olin ikka yllatunud kyll… ja kahjuks mitte heas m6ttes :S
Seoses pyhadega meenus, kui kinksime poisile (ta oli siis 5) ilusa paksu muinasjuturaamatu. Et kasv6i vanaema saaks sellest talle ette lugeda. Ei pea koju viima.
Mina kirjutasin sisse ka pyhenduse (viisaka ja armsa; poiss ongi olnud ja on väga armas). Raamat visati prygikasti…