RE: arusaamatud memmekad
[small]Kägu kirjutas:[/small]
[tsitaat]Mh, no mina ei saanud küll algusest peale aru, et ta selline logard on, sest elasime korteris , seega muru niitma ei pidanud ja korter oli korras ka. Tegelikult ei saa teda selles mõttes logardiks nimetada,et maja ehitas ta oma kätega (koos paari sugulasega). Aga mind hämmastab seejuures suhtumine, et kuna tema ehitas maja, siis olevat minu kohus teha elulõpuni kõiki aiatöid jm.Kui tema maja ehitas, siis mässasin ehitajatele toidu valmistamisega ja kantseldasin tittesid +aiatööd. No krt. isegi laste rattaid pean mina parandama. Kord vihastas ta seaks sellepärast, et ma ei tundnud mingit huvi auto pesemise vastu. Vot see võiks küll tema asi olla, mina kasutan autot enda otstarbeks nii 3 X kuus. Muruniitmisest ma ei räägigi parem. Eelmisel aastal niitis ühe korra. Naabrinaine ütles mulle, et ma olen loll, et niimoodi rabelen. No mina tahan, et aed korras oleks, kui rohi pikk, siis võivad ju kasvõi puugid lastele külge hakata. Mehe pärast võib 3 ndl. niitmata olla. Ta ei saa aru sellestki, et kui muruniiduk nii kõrget rohtu niidab, siis koormab see mootorit.Kj. tema ülekaalu juures võiks see muruniitmine trenni eest olla.[/tsitaat]
Sinu jutust koorub nii mõndagi. Kui autot nii vähe kasutad, siis käib ilmselt poes mees. 3 korraga kuus too ära 2 suure ja tittede sööke-kraami. Lisaks teeb siis ilmselt mees ka kõik muud tarvilikud sõidud või on neil puhkudel perele autojuht. See pole sinu meelest ilmselt midagi aga tegelikult on see suur asi, ja võib väga tüütu olla. Kogu sõitude asja oled-olete (ka) tema tööks teinud. Ja see muru, ise ütled selge sõnaga sina tahad, et oleks – siis sel juhtul pidada meest, kes sinu tahtele ei allu, memmekaks on küll loogika viga. Ta on vastupidi, iseseiseva tahtega, mitte memmekas. Päris normaalne, kui see kes tahab midagi, see ka teeb! Võib olla ta tegi maja sinu tahtele vastu tulles!? Mina sellises olukorras ja peres ei iriseks, ei tülitseks, vaid müüks maja ja ostaks avara korteri.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt 21.01 14:42; 21.01 15:52; 21.01 21:50; 21.01 21:54; 22.01 17:45;