ma võtan kogu aeg antidepressante, rasketel aegadel on kogus kahekordne.
minu autist on nüüd avastanud enda jaoks narkootikumid. ma arvasin, et mul oli temaga raske väikelapseeas, lasteaias ja algklassides, aga praegu on veel raskem. kardan või pigem juba nendin fakti, et ta jääb eluks ajaks vanglate ja haiglate vahel käima.
issand 🙁
julm teema.
kui su autist on süstiv küürunarkomaan, siis on temaga tegelikult kõik selge, no ei saa sealt head tulla…
aga tal niikuinii liitpuue ja diagnoose jagub, keegi ei taha oma lapsele et ta kuhugile “ära” pannakse, aga palun mõtle tõsiselt võimalusele, et tänapäeval kohaldatakse endiselt sundravi…sa kooled murest enne ise ää, kujutad ette, et hooldad vaimuhaiget?
vajad ise psühhiaatri abi, kas haiglaravi ei tahaks endale paar nädalat lubada?
arsti käest saad järgmise visiidi ajal paluda, kui tunned, et hulluks murest lähed!
ah, sulle ei piisa ainult antidepressandist…kas psühhiaater tõesti on natuke juhm sul, sulle on vaja uut ravimiskeemi…haiglas on teine maailm, saad endale vajadusel tugiisiku, saad funktsioneerivama raviskeemi ja tugevned natukenegi, teed autogeenset, õpid kõhuhingamise ära…sa pead eelkõige iseennast praegu aitama..
mul naabripoiss määrati kohtuga sundravile, Seewaldi kinnises oli aastaid, sest autist oli ja hakkas jooma ja ema eelistas seda sundravi potensiaalsele kirvetapjale, on ilus mõelda, et raske puudega patsiente suunatakse vangla asemel mingile imeravile. pannakse vanglasse autistid, ja sa tead, et tegelikult sobib autitile haigla enam
aga ise pead asju hakkama ajama,
jube olukord 🙁
aga sa ei saa vaimuhaiget jääda hooldama, sa saad vanaks, jääd haigemaks, mure teeb laastava töö paari aastaga, antidepressantide toime kaduv…
elate ühe katuse all hetkel?
varastab, vägivallatseb, kas vajad kaitset, kas kannatad vägivalla all, ja loodad ad-le?
NB! saan aidata nõu ja jõuga, võid mulle kirjutada meilile dee@online.ee
Kasutaja on kirjutanud teemasse 7 korda. Täpsemalt 01.10 04:55; 01.10 05:10; 01.10 22:00; 01.10 23:31; 01.10 23:34; 01.10 23:38; 18.10 22:09;