Suur aitäh kõigile soojade soovide eest!!
Täna hommikul oli pilt selline:

Ega päris hästi ei ole veel kohale jõudnud, aga tegeleme sellega 😀
Liblikas – ma olen aastaid tagasi kaks korda rase olnud (sama mehega) ja seega triipe näinud (ühe pidime olude sunnil katkestama ja teine katkes ise), aga selle 2.5-aastase püüdmise korral on need täitsa esimesed jah. Okei, ühe korra testisin organismist Ovitrelle süsti välja ja siis süstitriibud ühe korra sain, aga no need ei loe.
Ilussuvi – vaata teemat “Teekond IVF-ini”, seal kohe teine postitus on kogu mu teekond pikalt ja põhjalikult.
Aga täitsa lõpp, tundub siis, et ka mina lähen sinna statistikasse kirja, et aastaid pole rasestunud ja siis ravitakse ureaplasma parvum välja ja põmm kohe järgmine tsükkel rase. Täitsa kurb on mõelda, et huvitav, kui ma oleks edasi ITKsse jäänud, kus seda ei ravita, siis kui kaua ma oleks seal neid IVFe tulutult teinud…?
Ega muidugi ei saa 100% kindel olla, et nüüd just selle ravi pärast õnnestus, aga igatahes paneb mõtlema.
Kägu 21.50 – päevad hilinenud jah, tavapärane tsükkel 28-29 päeva, eile oli CD31. DPOde kohta ei oska öelda, sest see kuu ei teinud OV-teste ega mõõtnud basaali. Aga no ju ta mingi DPO15-16 vast võiks olla.
Tahtsin minna hommikul veretesti ka tegema, aga ei vaadanud, et kas Synlab endiselt Mardi tänaval on – no ei ole. Aga eks siis võibolla käin lõunapausi ajal ära.
Kuidagi naljakalt hea tunne on sees, et kõik läheb hästi. Ma ei tea miks, tegelikult peaks ju see eelmine katkemine (mis oli ca 7 aastat tagasi) muretsema panema, aga praegu veel vähemalt ei pane.
Hoian kõigile pöidlaid ja varbaid ja soovin kiireid triipe! Ja kui sobib, siis veel mujale korrusele ei koli ja tiksun veidi aega veel siin.