Esileht Kodunurk Automaatset kastmissüsteemi vaja

Näitan 6 postitust - vahemik 1 kuni 6 (kokku 6 )

Teema: Automaatset kastmissüsteemi vaja

Postitas:
Kägu

Kellel on ja millist soovitate? Oleks vaja väiksemat, 12 taime ja kasvuhoonesse. Vesi tuleb tünnist.

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul Blumat. Väga rahul.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul Blumat. Väga rahul.

Palun ütle kui palju sa seda vett jätsid jooksma, kas kergelt tilgub? Ma ei oska timmida , eile jooksis terve veetünn tühjaks.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul on selline, millel ise ei saa kuidagi tilga suurust reguleerida. Küll aga saab seda reguleerida, et hakkab kastma näiteks kolme (või mistahes enda valitud) päeva pärast. Ja siis kastab täpselt nii kaua, kui soovid – näiteks kas tund aega, kaks tundi vmt.

Mul on väga suur kastmistünn. Liitreid ei oska öelda, aga hetkel on taimed nii väikesed, et piisab veerand paagitäiesti. Seega, hetkel paneb taimer kastma kaheks tunniks ja sellest piisab.

Mul on selline

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu omal (Blumat)  taimerit ei ole, aga saan aru, et ta  peaks ise hakkama mulla niiskustaseme järgi tilkuma.  Eile pidasin vahet, kuna vett sai piisavalt, eks ma keeran täna väiksema tilga peale.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tulin sama küsimust küsima! Blumat paistab olevat saadaval vaid e-kauplustes või on ka tavalistes ehituspoodides? Kas keegi Depos müüdavaid on katsetanud?

0
0
Please wait...

Näitan 6 postitust - vahemik 1 kuni 6 (kokku 6 )

Esileht Kodunurk Automaatset kastmissüsteemi vaja