Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 238 )

Teema: Avandi

Postitas:
Tuti Helve

No,mis Avandi loost siis ka arvate? Mina olin ikka väga üllatunud. Teadsin, et alkoga probleeme, aga et 10a narkosõltuvust… See oli ikka väga üllatav.

+28
-4
Please wait...

Postitas:
iwar

Suht savi, probleeme on kõigil, kellel alkoga, kellel rahaga, kellel ämmaga

+14
-23
Please wait...

Postitas:
ninanips

Tarvitamine ei ole veel sõltuvus. Nii nagu iga inimene ,kes joob veini, ei ole veel alkohoolik. Sõltlaseks jääb vaid 10 % tarvitajatest .

0
-76
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
AnniMarin

Näidake inimest kel ei oleks sõltuvust.

+16
-20
Please wait...

Postitas:
Wanda

Väga ehmatav uudis! Siin perekooliski on palju väidetud, et narkootikume on ok tarvitada ja tähelepanu nende sõltuvusttekitavusele on täiesti ülepaisutatud.

Tema aga ütles, et ta oli kohe, esimesest korrast lõa otsas.

+54
0
Please wait...

Postitas:
paadund perekoolik

Mõtlesin, et vaene tema naine – ei võitnud just loteriil. Mitte ainult probleemid alkoga, vaid veelgi hullem. Ja siis mõtlesin veel, et ei tea, kas ikka on vaja oma eraelu nii detailideni jagada. Kuidagi maru popiks on see oma isiklike probleemide avalik lahkamine muutunud.

+37
-34
Please wait...

Postitas:
malakari

Mina mõtlen temaga seoses alati sellele, et ta on oma väikese lapse matnud. See on nii ränk katsumus, et ma ei kujuta üldse ette, kuidas on võimalik tervet mõistust säilitada. Eks inimestel on igasuguseid probleeme, aga mõni kogemus on ikka eriti hull.

+91
-1
Please wait...

Postitas:
anukuu

Mõtlema pani see, et diilereid loomulikult ei avaldata.

+14
-28
Please wait...

Postitas:
Proovikas111

Ilmselt on mingi raamat varsti ilmumas..🥱

+13
-29
Please wait...

Postitas:
taivopalm

Mina mõtlen temaga seoses alati sellele, et ta on oma väikese lapse matnud.

Ajaliselt jookseb see kokku. Lapse surm ja kokaiini tarvitamise algus 2012 aastal. Siin võib seos olla. Miks ta seda tegi? Ilmselt selleks, et südamelt ära saaks, et kergem hakkaks. Kuigi kahtlustan seda, et tal seisab ees vestlus meie jõustruktuuri ametnikega. Kust ta mõnuaineid hankis? Ega see kokaiini müük meie riigis päris seaduslik tegevus ei ole.

+55
-6
Please wait...

Postitas:
AnniMarin

Minu jaoks on alati hämmastav kuidas suudetakse inimesi idealiseerida? Lapse matmine on kohutav kogemus millest elu lõpuni üle ei saa, aga kas on vaja selleks inimene püünele panna ja talle jumala staatus juurde mõelda? Avandi tahab olla tavaline inimene, aga kõik ootavad temast täiuslikkust, tema publiku ootus on ju selline. See on suur koorem ja ükski inimene ei kannataks selliseid ootusi välja, sõltvus on võimalus sellest põgeneda ja seda ta tegigi. Teda ei ole mõtet mutta seetõttu tampida, vaid tunnustada, et ta ütles välja, et ta on inimene. Ma võin ju samuti pead vangutada, et kokaiin, see on ju narkootikum, aga arvestades, et peale kella 22 on lihtsam Eestist kokaiini kui alkoholi osta, siis ei ole selles midagi üllatavat. Ta on praegu puhas ja kiusatused jäävad talle alatiseks, tagasilangus võib üsna ootamatult tulla, aga tema ja ta lähedased teavad mis deemoniga tuleb tal võidelda.

+45
-15
Please wait...

Postitas:
paadund perekoolik

Vaatasin saate ära ja paneb ikkagi imestama, kuidas ta on suutnud nii kõva kokaiinitarvitamise kõrvalt siiski sedavõrd hästi ja edukalt funktsioneerida. Enda sõnul tarvitas ju suuri koguseid. Kõik need saated, filmid, etendused, ühiskondlikult aktiivsed tegevused – kuidas ta selle kõigega ikkagi nii hästi toime on tulnud? Kuidas see tema tööelu seganud ei ole?

+42
-4
Please wait...

Postitas:
WilmaMaria

Mis ma arvan? Arvan, et midagi on ilmumas või kandideerib riigikokku? Või tegelikult siiski pandi “kõrgemate instantside” poolt valiku ette? Ei oska öelda. Puhtsüdamlikku heatahtlikkust ei loe isiklikult klipist välja, aga mine tea…

+9
-37
Please wait...

Postitas:
paadund perekoolik

Vaatasin saate ära ja paneb ikkagi imestama, kuidas ta on suutnud nii kõva kokaiinitarvitamise kõrvalt siiski sedavõrd hästi ja edukalt funktsioneerida. Enda sõnul tarvitas ju suuri koguseid. Kõik need saated, filmid, etendused, ühiskondlikult aktiivsed tegevused – kuidas ta selle kõigega ikkagi nii hästi toime on tulnud? Kuidas see tema tööelu seganud ei ole?

Segas ju, lugesid ta kokkuvõtet oma narkouimas taidlemisest, et see oli ta halvim esitus üldse, kus rahvas vaatas et mida hekki, nemad said aru ja ta sai ise aru, et see ei sobi lavale. Jälgi enne mida kirjutad ene kui sul ila hakkab tilkuma

Mis kokkuvõtet ma lugesin? Räägin saatest ju. Ja pean silmas seda, et ta on ometigi üks Eesti edukamaid näitlejaid, kui see nii hullult ta tööd seganud oleks, siis ei oleks teda ju järjest igale poole suurtesse rollidesse valitud.

+26
0
Please wait...

Postitas:
Metsik Meeta

Kuidagi maru popiks on see oma isiklike probleemide avalik lahkamine muutunud.

Siin on suur vahe, mida isiklike probleemide all silmas peetakse.

Narkosõltuvus on niivõrd suur probleem, et on igati tervitatav, kui mõni tarvitaja oma kogemusest räägib. Tundub, et Eestis on sellest rääkimine siiani stigma ja suur häbiasi. Selles mõttes on Avandi samm oma sõltuvus avalikustada suurepärane. Ehk aitab see teisi temasuguseid.

Ega see avaldus mind väga ei üllatanud. Töötan ise sõltlastega ja mäletan algajana oma üllatust, kui normaalsed nad välja näevad. Loomulikult on ka palju nö paadialuseid, aga päris suure protsendi sõltlastest moodustavad inimesed meie seast. Tavalised, pealtnäha eluga hakkama saavad inimesed. Ja väga suur protsent neist töötab mõnel loomingulisel alal.

+59
0
Please wait...

Postitas:
AmandaRosaalie

Mindki ei üllatanud see. Väga kahju on lihtsalt.

https://www.youtube.com/watch?v=epDfc4LF3I8&list=RDepDfc4LF3I8&start_radio=1

+8
0
Please wait...

Postitas:
km70

Minu jaoks teenis Avandi pigem plusspunkte. Nõrkusi, sõltuvusi, vigu, häbenemisväärset on meist kõigil, me kõik varjame midagi. Sõltuvusest vabaneda või kasvõi sellele vastugi hakata suudab aga ikka vaid ülikõva mees. Ja mis sellest, et “vaid” kolm kuud, need ongi kõige raskemad kuud. Siiani olen teda suht udukoguks pidanud, aga see on väga kõva sõna. Jõudu ja vastupidavust talle.

+44
-13
Please wait...

Postitas:
Lacrimosa

Ma jäin mõtlema, et äkki just seetõttu suutiski? Kokaiin ju erguti. Näiteks ATH puhul ju ergutid, tõsi legaalsed, aga toimemehhanismilt sarnased, aitavad üldse toimida ja keskenduda.
Ma olen veendunud, et nii isiklike ja raskete teemade jagamine on kellegi jaoks kindlasti omakorda päästepaat.

+37
-2
Please wait...

Postitas:
paadund perekoolik

Ma olen veendunud, et nii isiklike ja raskete teemade jagamine on kellegi jaoks kindlasti omakorda päästepaat.

Võimalik. Aga kui loo teist poolt vaadata – kuidas see avalik ülestunnistus ta enda varateismelist poega mõjutab? Kas tundlikus eas laps ikka tahab, et selliseid asju tema isast teatakse?

+22
-18
Please wait...

Postitas:
km70

Aga kui loo teist poolt vaadata – kuidas see avalik ülestunnistus ta enda varateismelist poega mõjutab? Kas tundlikus eas laps ikka tahab, et selliseid asju tema isast teatakse?

Seda teab ilmselgelt perekond ise paremini kui meie.

+27
-4
Please wait...

Postitas:
temake

Kui Lasnamäe narkar Semjon leitakse narkouimas, siis paljud ei tunneks talle kaasa, ta oleks kõigi hukkamõistu väärt, aga nüüd on kohalik eesti narkar kangelane-ja talle andestatakse, isegi aplodeeritakse,  sest ta on oma, ta tunnistas kõik ausalt ise üles jne, minus tekib vastumeelsus, mingi tülgastus selle vahetegemise ees.

+29
-41
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
AnniMarin

Kui Lanamäe narkar Semjon leitakse narkouimas, siis paljud ei tunneks talle kaasa, ta oleks kõigi hukkamõistu väärt, aga nüüd on kohalik eesti narkar kangelane-ja talle andestatakse, isegi aplodeeritakse, sest ta on oma, ta tunnistas kõik ausalt ise üles jne, minus tekib vastumeelsus, mingi tülgastus selle vahetegemise ees.

Sa võiks üle ühe postituse kommenteerimise vahele jätta, kas tahad, et me kruviks teema üles ja ütleks paha-paha? Võta nüüd rahulikult, sinu elu ei muutu mingil moel, et Avandi selle üles tunnistas. Rahune maha ja mine magama.

+30
-13
Please wait...

Postitas:
temake

Kui Lanamäe narkar Semjon leitakse narkouimas, siis paljud ei tunneks talle kaasa, ta oleks kõigi hukkamõistu väärt, aga nüüd on kohalik eesti narkar kangelane-ja talle andestatakse, isegi aplodeeritakse, sest ta on oma, ta tunnistas kõik ausalt ise üles jne, minus tekib vastumeelsus, mingi tülgastus selle vahetegemise ees.

Sa võiks üle ühe postituse kommenteerimise vahele jätta, kas tahad, et me kruviks teema üles ja ütleks paha-paha? Võta nüüd rahulikult, sinu elu ei muutu mingil moel, et Avandi selle üles tunnistas. Rahune maha ja mine magama.

Kas sina pead narkootikumide tarvitamist õigeks kui keegi isik on sulle positiivsem ja omasem?

+14
-29
Please wait...

Postitas:
saskia2

Kuidagi maru popiks on see oma isiklike probleemide avalik lahkamine muutunud.

Siin on suur vahe, mida isiklike probleemide all silmas peetakse.

Narkosõltuvus on niivõrd suur probleem, et on igati tervitatav, kui mõni tarvitaja oma kogemusest räägib. Tundub, et Eestis on sellest rääkimine siiani stigma ja suur häbiasi. Selles mõttes on Avandi samm oma sõltuvus avalikustada suurepärane. Ehk aitab see teisi temasuguseid.

Ega see avaldus mind väga ei üllatanud. Töötan ise sõltlastega ja mäletan algajana oma üllatust, kui normaalsed nad välja näevad. Loomulikult on ka palju nö paadialuseid, aga päris suure protsendi sõltlastest moodustavad inimesed meie seast. Tavalised, pealtnäha eluga hakkama saavad inimesed. Ja väga suur protsent neist töötab mõnel loomingulisel alal.

No paadialused sul kokaiini ikka ei tarvita, need mingi odava kräpi peal.

Mind tänane uudis väga üllatas ja mitte positiivselt, et oh kui tubli, et avalikustas. Kokaiini otsas istuda on ikka täiesti pildist väljas minu jaoks.

Täiega nõme on ka laste suhtes. Meil kolm hilisteismelist, väiksest saati neile korrutatud, et narkots on nulltolerants. Avandi meeldib neile tohutult ja nyyd siis lugesid ja kulmud täiega kerkisid, et aga siis pole ju midagi hullu, tegusad lahedad edukad inimesed tarvitavad ja miskit ei juhtu. No vot.

Karuteene pubekatele, ütleks ma. Vastik mõtlematu mees.

+31
-38
Please wait...

Postitas:
Simone2

Mul on väga hea meel, et ta on suutnud sellest välja ronida ja on saanud perele toetuda.

Minu jaoks muutus sümpaatsemaks pärast oma ülestunnistust – oligi lihtsalt nii tugevas hingevalus, et läks see asi üle käte. Väga autentne, inimlik ja liigutav intervjuu oli.

Loodetavasti läheb tal kõik nüüd ülesmäge.

+31
-10
Please wait...

Postitas:
Tahesara

Täiega nõme on ka laste suhtes. Meil kolm hilisteismelist, väiksest saati neile korrutatud, et narkots on nulltolerants. Avandi meeldib neile tohutult ja nyyd siis lugesid ja kulmud täiega kerkisid, et aga siis pole ju midagi hullu, tegusad lahedad edukad inimesed tarvitavad ja miskit ei juhtu. No vot.

Ka minule jäi mulje, et lisaks kanepile on alanud nüüd ka kokaiini propageerimine.
Vinge mees tõmbab 4 grammi ja on üliedukas, tehke järele noored!
Jama, et liigub viletsat kraami, teeme legaalseks, ametlikult apteegist kõigile vabalt kvaliteetset.
Alati saab lõdvalt maha jätta kui enam tõmmata ei viitsi ja ennast veel kangelaseks ka rääkida.
Vastik, väga vastik!!!

+30
-45
Please wait...

Postitas:
Wanda

Ma jäin mõtlema, et äkki just seetõttu suutiski? Kokaiin ju erguti. Näiteks ATH puhul ju ergutid, tõsi legaalsed, aga toimemehhanismilt sarnased, aitavad üldse toimida ja keskenduda. Ma olen veendunud, et nii isiklike ja raskete teemade jagamine on kellegi jaoks kindlasti omakorda päästepaat.

Kas need ATH ravimid mitte amfetamiini-laadsetel ainetel põhine?

+15
-2
Please wait...

Postitas:
maris189

Samuti arvan, et see et see saade mõjutab meie lapsi. Et mis siis järgmiseks tuleb, millest Avandi veel pole rääkinud.

+18
-23
Please wait...

Postitas:
Style

Oma sõltuvusest avalikult rääkida, seda suudab vaid tugev inimene. Eriti, kui seda oled 10a saladuses hoidnud ja sellega elanud. Ma pole kunagi narkootikume proovinud. Ma ei tea, mida see tunne tähendab, aga kokaiini puhul olen alati mõelnud, et selle kaif peab olema ikka midagi enneolematut, et inimesed esimesest korrast sõltuvusse jäävad. Ja kui paljud inimesed ei suuda 🚬 maha jätta, mis siis kaifi tekitavatest ainetest rääkida.

+29
-7
Please wait...

Postitas:
AnniMarin

Ka minule jäi mulje, et lisaks kanepile on alanud nüüd ka kokaiini propageerimine.

Vinge mees tõmbab 4 grammi ja on üliedukas, tehke järele noored!

Jama, et liigub viletsat kraami, teeme legaalseks, ametlikult apteegist kõigile vabalt kvaliteetset.

Alati saab lõdvalt maha jätta kui enam tõmmata ei viitsi ja ennast veel kangelaseks ka rääkida.

Vastik, väga vastik!!!

Sellist juttu räägivad tavaliselt inimesed kes sulgevad silmad reaalsuse ees, tavaliselt kisavad kõigile, et küll need homod on halvad, aga ise vaatavad netist homoseksi või nõuavad naiselt kodus teatavate kohustuste täitmist. Maailm ei ole must-valge ja need, kuulutavad kõigile, et kui ideaalsed on nende teismelised ja ei räägi nendega narkootikumide ja alkoholi teemal, avastavad ühel hetkel oma teismelise joomas, veipimas ja tablette tarbimas. Need kõige kõvemalt kisavad poliitikud peaksid oma kodus asjad korda tegema, enne kui silmakirjalikult tõde kuulutama lähevad.

Keegi ei propageeri siin kokaiini tarbimist, aga narkootikumide kättesaadavus on Eestis lihtne ja tarbijaid on aina rohkem, selle eest ei maksa silmi sulgeda. Ei maksa sõnumitoojat kividega surnuks loopida.

+43
-20
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 238 )