Väga, väga, väga loodan, et lapseootel naine ja tema laps ei saanud fataalseid vigastusi.
Seda uudist lugedes tõmbusid minul kui muidu rahumeelsel inimesel käed rusikasse, nii kuradi vihane olen selle jota ja tema naise peale. Ma ei teagi, kumb oleks hullem variant. Kas naine ja joodik (lapsevanemad!) olid mõlemad joobes või see kui naine oli kaine, aga nii tumba, et oma joodikuga sõitma läks ja tagatipuks veel laps ka kaasas.
Mõlemal juhul peab see pere nüüd lastekaitsele tööd andma. Vastasel juhul pole lastekaitsel mingit mõtet. Lisaks sellele, et selle 11-aastase poisi elu on oma vanematega koos viibides ohus, võib selles seltskonnas kasvamine ka temast samasuguse inimese vormida.
Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Avarii: joodik vigastas rasedat naist
Teema: Avarii: joodik vigastas rasedat naist

Mõlemal juhul peab see pere nüüd lastekaitsele tööd andma. Vastasel juhul pole lastekaitsel mingit mõtet.
Arvad, et parem oleks laps kodust ära võtta ja las kasvab lastekodus üles?
Eesti keeles on selle kohta üks sõna olemas ja see sobiks sinu kohta ka: lollakas.
Süda läheb pahaks selliste lugude peale. Saaremaa õnnetus on siiani meeles ja kui ma saaksin kuskil anda hääle, et õnnetuse põhjustanud roolijoodikutele määrata kohapeal karmid šokivangistused, siis ma teeksin seda.

õnnetuse põhjustanud roolijoodikutele määrata kohapeal karmid šokivangistused, siis ma teeksin seda.
Lumehelbekeste räme maailmavalu ja ühiskonnaviha otsib väljapääsu.
Kui objekt leitud, siis on nad valmis ta sisuliselt pooleks rebima.
Sallivuse ja headuse sõnakõlksud on selleks korraks unustatud.
Kui viha üle läheb, siis häbenevad pisut ja hakkavad uuesti leebe häälega lõõritama, kuidas nad kõiki sallivad.
Eile seda uudist lugedes tekkis mul küsimus a`la millega see rase naine mõtles, kui purjus inimese autosse ronis? See oli raseda poolt teadlikult vastu võetud otsus, millega ta ohustas lisaks endale ka veel sündimata last. Ma ise küll ei suuda välja mõelda põhjuseid, mis mind nt. purjus inimese autosse sunniks istuma. Sama kehtib ka teise naisterahva kohta.
Eile seda uudist lugedes tekkis mul küsimus a`la millega see rase naine mõtles, kui purjus inimese autosse ronis? See oli raseda poolt teadlikult vastu võetud otsus, millega ta ohustas lisaks endale ka veel sündimata last. Ma ise küll ei suuda välja mõelda põhjuseid, mis mind nt. purjus inimese autosse sunniks istuma. Sama kehtib ka teise naisterahva kohta.
Rase juhtis teist autot.

õnnetuse põhjustanud roolijoodikutele määrata kohapeal karmid šokivangistused, siis ma teeksin seda.
Kui viha üle läheb, siis häbenevad pisut ja hakkavad uuesti leebe häälega lõõritama, kuidas nad kõiki sallivad.
Sul on sallivusest küll õige huvitav arusaam.

Funktsionaalne lugemisoskus kadus sul ära või? Rase oli teises autos.

Mind huvitab, mis kuradi “perega” tegu oli, kus roolis on purupurjus “isa” ja tema autosse istub veel naine ja tema laps?! Wtf?!
Loodan, et raseda naisega saab kõik korda.

Sul on sallivusest küll õige huvitav arusaam.
Huvitav, muidugi.
Teadmiseks sulle, et on kaks riiki, kus selline kuritegevus praktiliselt puudub: Lõuna-Korea ja Põhja-Korea.
Kui sa P-Koreas mingi käkiga hakkama saad, siis lähed kas kohe sunnitööle või lastakse lihtsalt kuul pähe. (sinu meetodid)
Lõuna Koreas on pisut teised kasvatuspõhimõtted ning asi samuti toimib. Soulis võid kesklinnas pargipingil tukkuda ja keegi ei võta su kõrval lebavat rahakotti ära.
Kuigi, sina ütled selle kohta,, et “huvitavad” ja pooldad tuliselt seda P-Koread.
Aga igaühele oma.
Lugesid uudist, aga mitte millestki aru ei saanud. Aga hinnanguid andma oled kõva!

Need roolijoodikud on EKRE valijad.
Need roolijoodikud on EKRE valijad.
tead, et need konkreetsed on?
või arvad, et kõik üldiselt on?
või mida sa öelda üritasidki?

Kurb lugu, kõigist on kahju välja arvatud joodikust. Lihtsalt nii kahju on sellest, et inimene võib kõik endast oleneva anda, et turvaliselt sõita aga teise inimese eest kel mõistust peas ei ole, selle eest ei kaitse miski. Me kõik peame olema tähelepanekud, nii kui märkame kahtlast sõidukit, näeme purjus inimest autosse istumas, kohe politseisse helistama ja sellest teada andma, äkki nii suudame mõne sellise õnnetuse ära hoida.

tead, et need konkreetsed on?
või arvad, et kõik üldiselt on?
või mida sa öelda üritasidki?
Ära erutu, see on see tavaline pk sotsid..biil, kes igal pool ja igas teemas oma lemmikerakonnakese 6%-lise valimistoetuse pärast kiunub.
Ja tema tutvuringkond vaid joodikutest koosnebki.
Alati ei mängi promill rolli. Arenenud riikides igal pool 0,5 + lubatud. Neid ka kuhjaga kes kaine peaga ka rooli ei tohiks minna.
Konkreetse õnnetuse puhul võisid talvised teeolud saatuslikuks saada.

Ehk siis “õige” maailmavaatega inimesed ei mõista hukka roolijoodikuid ja nende poolt põhjustatud õnnetusi? “Õige” maailmavaatega inimestel ei teki valu kuuldes roolijoodikute tekitatud surmadest ja neil ei teki viha roolijoodikute süüdimatu käitumise pärast?
Tegelikult ongi see “lumehelbekeste” seltskond ehk prokuratuur ja kohtud liikunud sinna suunda, et roolijoodikud saavadki reaalseid vangistusi, sest neid elusid, mis roolijoodikute tõttu meie liikluses hukka või raskelt viga saavad, on lihtsalt liiga palju.
Tee oma “õigele” maailmavaatelisele erakonnale siis ettepanek roolijoodikuid edaspidi siidikinnastega kohelda ühiskonna poolt kui nad valitsusse saama peaksid.

Alati ei mängi promill rolli. Arenenud riikides igal pool 0,5 + lubatud. Neid ka kuhjaga kes kaine peaga ka rooli ei tohiks minna.
Konkreetse õnnetuse puhul võisid talvised teeolud saatuslikuks saada.
tõsi, paljud sõidavad poole promilliga olulsielt paremini kui mõni teine päris kaine peaga, aga antud juhul oli juht siiski kriminaalses joobes. seega poole promilli ja arenenud riikdie praktika jutt ei ole kaugeltki asjakohane.

Kurb lugu, kõigist on kahju välja arvatud joodikust. Lihtsalt nii kahju on sellest, et inimene võib kõik endast oleneva anda, et turvaliselt sõita aga teise inimese eest kel mõistust peas ei ole, selle eest ei kaitse miski. Me kõik peame olema tähelepanekud, nii kui märkame kahtlast sõidukit, näeme purjus inimest autosse istumas, kohe politseisse helistama ja sellest teada andma, äkki nii suudame mõne sellise õnnetuse ära hoida.
Aga miks see naine oma lapsega purjus mehe autosse istus? Mina ei oleks istunud, mina oleks hoopis politseisse helistanud ja teada andnud, et inimene läks purjus peaga sõitma. Kokkuvõttes oleks see teatamine olnud kasulik kõigile, ka joodik ise oleks terveks jäänud.

Seda uudist lugedes tõmbusid minul kui muidu rahumeelsel inimesel käed rusikasse, nii kuradi vihane olen selle jota ja tema naise peale.
Päris raske elu peab olema, kui iga maailma häda läbi elad.

Mõlemal juhul peab see pere nüüd lastekaitsele tööd andma. Vastasel juhul pole lastekaitsel mingit mõtet.
Arvad, et parem oleks laps kodust ära võtta ja las kasvab lastekodus üles?
Eesti keeles on selle kohta üks sõna olemas ja see sobiks sinu kohta ka: lollakas.
Mina arvan küll, et kui vanemad ennast muuta ei suvatse, siis loomulikult peaks sellisest kasvukeskkonnast lapse eemaldama!

See laps ja naine on juba ammu lastekaitse huviorbiidis. Kahjuks mõned ikka ei õpi enda vigadest. Tegemist ei olnud lapse isaga, vaid see naine lasi enda uuel elukaaslasel purjus peaga enda auto rooli istuda, ilmselt ei tahtnud voodisoojendaga tülli minna. Tühja sest lapsest, saab surma, tehakse uus.

Tee oma “õigele” maailmavaatelisele erakonnale siis ettepanek
Kas on mõni teema, kus sinusugune kibestunud mutt ilma poliitikata suudab kah mõnikord asju selgitada?
Ehk siis mis krdi erakondadest te kogu aeg jahute, ise pole kindlasti valimaski käinud.

Tee oma “õigele” maailmavaatelisele erakonnale siis ettepanek
Kas on mõni teema, kus sinusugune kibestunud mutt ilma poliitikata suudab kah mõnikord asju selgitada?
Ehk siis mis krdi erakondadest te kogu aeg jahute, ise pole kindlasti valimaski käinud.
Eestis on teadaolevalt ainult üks erakond, mille toetajad kasutavad teiste solvamiseks sõnu nagu “sallijad”, “lumehelbekesed”. Ehk siis poliitiliseks pööras asja see esmane postitus.
Normaalsed inimesed mõistavad roolijoodikud hukka oma maailmavaatest sõltumata.

Jah, ja pooldavad nende roolijoodikute karistamiset ka seaduse täie karmusega ning kohtu abil.
Mitte mingi hullunud ja käed rusikas verejanullise perekoolika vendetta läbi.
(kas pean selle perekoolika kohta samuti erakonna kohta järeldusi tegema?)

Jah, ja pooldavad nende roolijoodikute karistamiset ka seaduse täie karmusega ning kohtu abil.
Mitte mingi hullunud ja käed rusikas verejanullise perekoolika vendetta läbi.
(kas pean selle perekoolika kohta samuti erakonna kohta järeldusi tegema?)
Kas sa üldse ei vaata keda või mida sa tsiteerid?
Ma kirjutasingi, et kohtud on hakanud mõistma reaalseid vanglakaristusi, sest roolijoodikute tõttu hukkunuid lihtsalt liiga palju juba.

Kas sa üldse ei vaata keda või mida sa tsiteerid?
Ei.
Pean või?

See laps ja naine on juba ammu lastekaitse huviorbiidis. Kahjuks mõned ikka ei õpi enda vigadest. Tegemist ei olnud lapse isaga, vaid see naine lasi enda uuel elukaaslasel purjus peaga enda auto rooli istuda, ilmselt ei tahtnud voodisoojendaga tülli minna. Tühja sest lapsest, saab surma, tehakse uus.
Kui sa tead niipalju, äkki tead ka, kas teise auto roolis olnud naise tita jäi ellu?

Kui sa tead niipalju, äkki tead ka, kas teise auto roolis olnud naise tita jäi ellu?
Ma tahaks ka teada, mitte uudishimust vaid südamerahuks. Olen ise pidanud sünnitama surnud lapse ja see avarii tõi kohe kõik jälle meelde. Ma siiralt loodan, et see rase naine pääses kergelt, päriselt.

Ma tahaks ka teada, mitte uudishimust vaid südamerahuks. Olen ise pidanud sünnitama surnud lapse ja see avarii tõi kohe kõik jälle meelde. Ma siiralt loodan, et see rase naine pääses kergelt, päriselt.
Jah, mõneti on see absurdne küll, et kui uudistes igal pool toonitati et rase ja et viimased nädalad, et siis hiljem tuli selle koha pealt täielik vaikus. Miks siis oli vaja naise lapseootust uudistesse lisada üldse, kui ei oldud valmis vastama üldsuse kõige suuremale küsimusele selles olukorras- kas laps jäi ellu? Ja küsimus justnimelt polegi uudishimust vaid kuna see rõhuasetus olukorrale läks paljudele hinge, siis südamerahuks just.

Esileht › Ajaviite- ja muud jutud › Avarii: joodik vigastas rasedat naist