Huvitav kas tuleb midagi originaalilähedast või taaskord mingi eesti odavversioon?
Huvitav miks just tema valiti ja lausa tema nõusolekut 4 aastat oodati.
Ja kas mehekandidaadid on tavapärased Rannamaja ja Poissmeeste peo tasemel põhiharidusega joodikud või enamjaolt normaalsed inimesed nagu USA ja Austraalia versioonides.
Kas teate mõnda meheks kandideerijat? Bachelor-saate fännina olen mõnelt oma vallalist meessoost tuttavalt pärinud, mis ta kandideerimisest arvaks, aga kõik on pikalt saatnud, et nemad ennast lolliks tegema küll ei lähe, samas on juttu olnud et kandideerijaid on juba väga palju.
+21
-4
Please wait...
Postitas:
kingi
30.06.2022 13:11
Lugesin ka, et kandideerijaid palju, aga ilmselt on just need Poissmehe peo laadis Kevinid. Väga raske on uskuda, et üks tõesti väärt ja tahetud mees saatesse klouni mängima läheks. Eesti on selleks liiga väike. Samas ootan põnevusega, et saade juba eetrisse tuleks. Äkki saab veel positiivselt üllatuda. Kuigi kahtlen sügavalt.
Miks just Brigitte naisosaliseks valiti? Vast sellepärast, et ta on kaameratega harjunud ja suudab kerget ning sundimatut õhkkonda hoida. Eks loodetakse, et ta potentsiaalselt ka mõne normaalse mehe kohale meelitab. Eks siis saame näha.
+34
-2
Please wait...
Postitas:
Tervist
30.06.2022 13:19
Tegemist on lavastusega, nii et inimene peab olema ikkagi saate tegijate poolt juhitav ja peab suutma korraldusi ellu viima. Nii et igaüks ei sobi. Seda, et saates inimesed osaleda tahavad, sellest saan ma aru, inimene vajab sissetulekut. Aga seda, miks selliseid saateid inimesed vaatavad, sellest ma aru ei saa. Kui kütta end emotsionaalselt üles võõraste inimeste elu vaadates ( mis veel pealegi on kehva näidend), siis keerab oma isikliku elu ikka korralikku tunksi. Näinud korduvalt kõrvalt, mis juhtub igasugu seriaalide ja nn tõsielusarju vaatavate inimestega. Eks tulevad kohtulood ka ühel hetkel, kui saadakse aru, kuidas see enda elu mõjutab ja piisab ainult saate vaatamisest, et oma isiklikule elule eluks ajaks kriips peale tõmmata.
+7
-23
Please wait...
Postitas:
Mauno
30.06.2022 13:59
Et Brigitte valiti, ei ole üllatav. Ta on ju selline seltskonnahing ja tükimat aega vallaline, hea telekogemusega, ma ei oskaks kedagi teist sinna rolli ka pakkuda. Olen üsna kindel, et ega ta teab ise ka et ta mingit meest sealt ei leia – lihtsalt pull ja show.
+30
-2
Please wait...
Postitas:
jarv
30.06.2022 14:22
Oleks võinud olla näiteks Polina Mattisen – hoiab stiilsemat joont ilma labasusteta ja võibolla meelitaks mõne tõsisema mehe ka kohale.
Silvia Ilves – väga teatraalne inimene, keda oleks huvitav vaadata, ja kes tundub, et armub kergelt, seega võibolla leiaks suurema tõenäosusega kandideerijate seast endale sobiliku ka. Tuleks päris suhe, mida jälgitakse pärast saate lõppugi.
Elina Nechayeva – oskab esineda, rääkida, oskaks ka mittesobilikud mehed stiilselt paika panna. Harjunud glamuurse eluga ja pidulik kleit ei näeks tema seljas välja nagu seal sadul.
Oleks võinud olla näiteks Polina Mattisen – hoiab stiilsemat joont ilma labasusteta ja võibolla meelitaks mõne tõsisema mehe ka kohale.
Silvia Ilves – väga teatraalne inimene, keda oleks huvitav vaadata, ja kes tundub, et armub kergelt, seega võibolla leiaks suurema tõenäosusega kandideerijate seast endale sobiliku ka. Tuleks päris suhe, mida jälgitakse pärast saate lõppugi.
Elina Nechayeva – oskab esineda, rääkida, oskaks ka mittesobilikud mehed stiilselt paika panna. Harjunud glamuurse eluga ja pidulik kleit ei näeks tema seljas välja nagu seal sadul.
Silvia Ilves? Kas tal neid lapseisasid vähe veel või?
Need kandidaadid küll ei kõlba. Või äkki see esimene siiski, ma ei tea, kes see on.
Ilves on liiga … volatiilne. Ja pealegi, tal on ju lapsed ja neid poleks eetiline sellisesse saatesse segada.
Netšajeva ilmselt ei oleks nõus, tema imidž on ju elegantne ja glamuurne kultuurieliit.
+24
-4
Please wait...
Postitas:
taivopalm
30.06.2022 16:36
BSH on igati sobilik sinna saatesse. Välimus on olema, telekogemus on olemas, kooliharidust on piisavalt, sõnaosavus on olemas jne Tema nimi peaks televaatajaid meelitama ja saatele hea reitingu tegema (siis saab reklaami saatesse müüa). Kas BSH saatest tegelikult meest soovib leida, selles ma kahtlen. Pigem show nagu keegi juba mainis.
Elina on ehtne slaavi tibi, kel on vaja, et (slaavi) mees tema ilusa elu kinni maksaks. Rääkigu ta avalikult mida iganes. BSH on temast kindlasti parem valik. Ilmselt sobiks sinna saatesse ka Saagim, kui ta 30 aastat noorem oleks:)
+39
-5
Please wait...
Postitas:
Anonymous
30.06.2022 18:04
Välimuse mõttes sobib ja rääkida oskab ka, aga uudistest on silma jäänud, et ta on kommentaaride suhtes vist õrna nahaga ja kriitikuid võib tabada advokaadi kirjake. Meelelahutusmaailmas ja teleekraanil “seigeldes” võiks veidi suurema taluvusvõimega olla… minu arvates.
BSH on igati sobilik sinna saatesse. Välimus on olema, telekogemus on olemas, kooliharidust on piisavalt, sõnaosavus on olemas jne Tema nimi peaks televaatajaid meelitama ja saatele hea reitingu tegema (siis saab reklaami saatesse müüa). Kas BSH saatest tegelikult meest soovib leida, selles ma kahtlen. Pigem show nagu keegi juba mainis.
Elina on ehtne slaavi tibi, kel on vaja, et (slaavi) mees tema ilusa elu kinni maksaks. Rääkigu ta avalikult mida iganes. BSH on temast kindlasti parem valik. Ilmselt sobiks sinna saatesse ka Saagim, kui ta 30 aastat noorem oleks:)
Arvad, et Elina ise ei teeni raha või? 😀
+2
-20
Please wait...
Postitas:
k2rbestejumal
30.06.2022 21:45
Elina ei oska ekraanil kuidagi loomuliku muljet jätta. Tema juhitud Eesti Laulu oli lausa piinlik vaadata.
Luksusliku elustiili jaoks jääb tema enda teenistusest küll ilmselt väheks. Saab paar kleiti osta ja ongi kõik, autod, korterid jne jäävad käeulatusest välja.
Luksusliku elustiili jaoks jääb tema enda teenistusest küll ilmselt väheks. Saab paar kleiti osta ja ongi kõik, autod, korterid jne jäävad käeulatusest välja.
Ja kust sina tead, kui palju ta teenib? Korter ja auto on ju tal olemas 😀
Kas teate mõnda meheks kandideerijat? Bachelor-saate fännina olen mõnelt oma vallalist meessoost tuttavalt pärinud, mis ta kandideerimisest arvaks, aga kõik on pikalt saatnud, et nemad ennast lolliks tegema küll ei lähe, samas on juttu olnud et kandideerijaid on juba väga palju.
Kus sellest juttu on olnud? Ma isegi ei teadnud, et selle formaadiga saadet eesti tv-kanalis plaanitakse. Miks küll ja kes sellises imelikus projektis, mis terve su elu ära rikkuda võib, osaleda tahaks?
Elina ei oska ekraanil kuidagi loomuliku muljet jätta. Tema juhitud Eesti Laulu oli lausa piinlik vaadata.
No tema juhitud Eesti Laul oli ju mitu aastat tagasi, nüüd on ta kindlast arenenud, kuna kogemusi on ka rohkem olnud (:
Noh, jah.. Üks asi on kogemus, teine asi on olla karismaatiline. Elina on väga andekas muusik.
Ega see BSH samuti minu jaoks just karismast ei nõretu, kuidagi liiga.. räuskav maneer on tal kohati. Aga eks ta tsirkust oskab teha ning ilmselt seda selle showga ka üritatakse pakkuda.
+7
-3
Please wait...
Postitas:
mobile
01.07.2022 01:52
Ju see saade peab ka veidigi realistliku mulje jätma – et tõepoolest otsitakse elu armastust. Ja äkki tõesti leitaksegi, sõu või mitte. Elina pole ilmselt selline inimene, kes sooviks sellises rollis esineda, pole austajatest niigi puudust. Ja vaevalt tal ka selleks aega oleks. Ei tundu ka selline inimene, kes end kaamerate ees suudaks vabaks lasta ja sellise saate välja kanda.
Ja kust sina tead, kui palju ta teenib? Korter ja auto on ju tal olemas 😀
Mulle tundub BSH sugune möllumutt, kes ennast ei häbene, kõvasti sümpaatsem kui võltsvaga proua, kellel sponsorid pidevalt vahetuvad.
+23
-2
Please wait...
Postitas:
karusmarikarvane
01.07.2022 11:31
selle BSH-ga sealt mingit armastust küll ei tule – tavaline teleshow.
Kui oleks täiesti tundmatu kena tüdruk, siis vast kandideeriks ka mõni “õigetel põhjustel”. Austraalias vahel ikka leitakse neist saadetest tulevasi abikaasasid.
+15
0
Please wait...
Postitas:
minakahsiin
01.07.2022 15:15
Ma ise pole neid Bachelore ja Bachelorette süvitsi vaadanud, aga kui telekas klõpsutades ette on jäänud, on tundunud pigem sellised tõsisemad saated. BSH on tõesti pigem nagu Saagim ihihii ja ahahaa, nii et ei kujuta väga ette, mis sellest välja tuleb. Sellise poole kaamera pöörad, hakkab kohe edvistama. Mitte, et see nüüd halb oleks, aga ei kujuta ette, kuidas ta selle formaadiga sobiks.
+2
-6
Please wait...
Postitas:
saiko
01.07.2022 16:59
Lugesin ka, et kandideerijaid palju, aga ilmselt on just need Poissmehe peo laadis Kevinid.
Huvitav. Ometi tean, et tuttava elukaaslasele helistati lausa, kas ta tahaks seal saates osaleda 🙂
/Meesterahvas on eelnevalt meedias figureerinud ja ilmselt silma jäänud siis/
Kui kandidaatide valik nii suur oleks, miks siis osalisi ise telefoni teel taga ajama peaks?
Kui kandidaatide valik nii suur oleks, miks siis osalisi ise telefoni teel taga ajama peaks?
Ilmselt on soov teha “veidike soliidsem” saade kui see Rannamaja. Sinna viimasesse tulid igasugused joobarid kohale, kel kooliharidust “kolm klassi külakooli”. BSH sellistega maid ja puid jagada ei soovi ja sestap otsitakse saatesse pisut kobedamaid (loe rohkem koolis käinud) mehi, kes paremini käituda oskaksid.
Ilmselt on soov teha “veidike soliidsem” saade kui see Rannamaja. Sinna viimasesse tulid igasugused joobarid kohale, kel kooliharidust “kolm klassi külakooli”. BSH sellistega maid ja puid jagada ei soovi ja sestap otsitakse saatesse pisut kobedamaid (loe rohkem koolis käinud) mehi, kes paremini käituda oskaksid.
Ma arvan ka, et ennast pakuvad käsnakalled, kevinid ja speedodes hobikunstnikud. Kui tahetakse mõnda kainet ja normintellektiga meest, siis neile peab helistama ja kutsuma.
Kui tahetakse mõnda kainet ja normintellektiga meest, siis neile peab helistama ja kutsuma.
Ma üldse ei usu, et ükski tõeline normintellekt sellises projektis osaleks. NÄILINE normintellekt vast?
+13
-2
Please wait...
Postitas:
Wanda
01.07.2022 21:50
Minu arust on see neiu piltilus. Las siis sealt tullagi mingi ihhi ja ahhahaa saade. Minu silm igal juhul puhkab, kui seda neiut vaatab.
+9
-14
Please wait...
Postitas:
OriginalTaste
01.07.2022 22:32
Mida sellel preilil on ühelegi mehele pakkuda? Ainult üle linna tolvanid lähevad sellisesse saatesse.
+9
-17
Please wait...
Postitas:
Pipake
05.07.2022 13:39
Mul juba praegu piinlik, kui kujutan ette neid kandidaate Brigitte ees seismas 😀
Aga kindlasti ma ei tee maha neid mehi kes julgevad saatesse minna ja oskavad olla, iseasi kas seda üldse lubatakse, sest tihti on stsenaarium juba ette kirjutatud.
+9
0
Please wait...
Postitas:
Rullike
08.07.2022 18:28
Pakun, et kindlasti ei puudu sellest saatest hobinäitleja Juhan Rodrik, sest pole lihtsalt ühtegi saadet kus see tüüp ei osaleks.
+16
-1
Please wait...
Postitas:
tereesaemil
09.07.2022 10:39
Oleksin eelistanud täiesti tundmatu vallalise kaunitari osalemist, kes tõesti tahaks peikat leida endale. Siin välja pakutud nimed käituvad nii ylevõlli kaamera ees ja ei jäta ekraanil siirast muljet. Põnev saab olema, sest konnatiigist on ka kindlasti raske leida potsensiaalseid peikasid