Esileht Kodunurk Balsami äädikas

Näitan 4 postitust - vahemik 1 kuni 4 (kokku 4 )

Teema: Balsami äädikas

Postitas:

Kus te seda kasutate üldse? Missugust salatikastet teete?

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Palsamiäädikas on see, mille kohta kysid. Palsamiäädikas.

Kasutan pea igal pool, kus ââdikat kasutaks, va konserveermise puhul.
salatikastet vâga ei teegi, panen niisama palsamiââdikat ja ôli. Vahel teen tavalisest tavalisemat vinegretti nn salatikastmeks.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Mina panen igale poole, marinaadi, salatile, kastmele, liha hautistele…salatikaste oleks siis SELLINE.. palsamiäädikas 1 spl+ 2 spl oliiviõli + till või petersell või pune või mõni muu ürt ja siis salatile. Jube hea.
Proovi õune ahjus teha, tee õuna sisse ristlõige või puuri auk ja pane 1 tl palsamiäädikat + 1 tl fariini suhkrut ja natuke kaneeli ja küpseta ahjus pehmeks ja serveeri vanillejäätisega..IMEHEA.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Postitas:

Palsamiäädika kvaliteedi määrab ta vanus, mida vanem (laagerdunum) ta on, seda magusam ta on. Hea palsamiäädikas on tumepruun ning paksema konsistentsiga, mitte mingil juhul vedel nagu tavaline (eesti) äädikas!

Mina olen ostnud 10-aastast äädikat ning kasutan seda salatikastmeks.
25-aastast palsamiäädikat valan värskete maasikate peale, tegu on väga magusa ja mõnusa kastmega.
Neid jubedusi mida müüakse Eesti suurtes poodides a la Prisma ja Selver ma soovitada ei julge, korra proovisin ja äädikahais tappis kõik muud maitsed.

0
0
Please wait...
To report this post you need to login first.
Näitan 4 postitust - vahemik 1 kuni 4 (kokku 4 )


Esileht Kodunurk Balsami äädikas

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.