Esileht Beebi ja mitmikud Beebi ja sünnipäev

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 56 )

Teema: Beebi ja sünnipäev

Postitas:
Kägu

Tere:) küsimus seoses alkoholi tarbimisega. Mul on kodus mõne kuune beebi, kes saab pudelist rinnapiima. Tulemas on sünnipäev ja plaanis on tarbida mõistlikus koguses alkoholi ning beebile ette pumbata piima.

Aga kaua peab möödas olema kui saaksin jälle beebile pumbata piima, mis sobiks talle anda?

Laps kaasa ei tule, ta jääb hoidjaga koju.

+8
-11
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Alkohol on rinnapiimas umbes-täpselt sama kaua kui veres.

+7
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas nii palju piime pole, et rohkem ette pumbata?

Ilma alkota ei saa?

+4
-14
Please wait...

Postitas:
Kägu

12 tundi

0
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Suht poogen ju kui veits alkot rinnapiima imendub.

+4
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

https://alkoinfo.ee/et/moju/alkoholi-moju-tervisele/naised/rasedus-ja-imetamine/

+3
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

https://emmedeklubi.ee/beebi/kas-imetamise-ajal-tohib-natuke-alkoholi-tarbida-9548/

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas tõesti üks ema ei suuda oodata alkoholiga, seni kuni ta BEEBI on suuremaks kasvanud?

+13
-24
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas tõesti üks ema ei suuda oodata alkoholiga, seni kuni ta BEEBI on suuremaks kasvanud?

No ei suuda ju! Suitsust ka ei saa loobuda. Meil käib lasteaias laos, kes haiseb niimoodi tubaka järgu, et paha hskkab. Ema viimaseid kuid ümmargune, tossab nagu korsten. Õudne lihtsalt!

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis te moraalitsete, vastake küsimusele. Ema on vastutustundlik ja tahab korraldada asja nii, et kõik oleks ohutu lapsele.

+18
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ema on fertiilses eas (loe: oskab inglise keelt), kogu info on inglise keeles olemas, kui eesti keeles ei leidnud ja YouTube: https://www.youtube.com/results?search_query=can+i+drink+alcohol+while+breastfeeding

+1
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jah, veres ja rinnapiimas püsib võrreldava aja (aga alkomeeter mõõdab hingeõhust).

Samas peab tugev joove olema, et see last piima kaudu üldse mõjutaks.

Vett lisaks tuleb juba selleks juua, et piimatootmisele negatiivset mõju poleks (tuntava dehüdratsiooni – janu – tekkeks polegi palju alkoholi vaja, kui nt veel tantsida ka).

Ja väljapumpamine piima puhtamaks ei tee.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen ka ebapopulaarse arvamuse avaldaja. Minu arust on lapsed beebid nii lühikest aega, et ema võiks imetamisperioodil olla täiesti alkovaba.

Ma olen ka alkoholi tarbija. Ja mul on palju lapsi. Aga nii kaua kuni rase olin ja imetasin, ei tarvitanud üldse. Kui lapsed olid väikesed, siis tarvitasin, kuid üliharva. Täiesti normaalselt sai selle aja alkota üle elada.

Nüüd on lapsed suured ja võtan vabalt.

+8
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mõistlik kogus, pks klaas ei mõjuta rinnapiima kuidagi, mine koju ja anna kohe süüa.

Rohkem ei peaks väikese lapse vanem, ei ema ega isa, võtma. Ka alkoholi tarbimise ajal ja sel ajal kui hoidja on lapsega, on laps sinu vastutada.

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja väljapumpamine piima puhtamaks ei tee.

Mis sellega tahtsid öelda? Välja tahab ta piima pumbata ju ikka sellel ajal, kui ta pole purjus. Targutad ainult mingit lolli juttu.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Olen ka ebapopulaarse arvamuse avaldaja. Minu arust on lapsed beebid nii lühikest aega, et ema võiks imetamisperioodil olla täiesti alkovaba.

Ma olen ka alkoholi tarbija. Ja mul on palju lapsi. Aga nii kaua kuni rase olin ja imetasin, ei tarvitanud üldse. Kui lapsed olid väikesed, siis tarvitasin, kuid üliharva. Täiesti normaalselt sai selle aja alkota üle elada.

Nüüd on lapsed suured ja võtan vabalt.

Julgen arvata, et oled erand. Kellele ikka alkoh maitseb, see ei suuda seda aastateks (9 kuu laps ja väikelapseiga) pausile panna.

+1
-9
Please wait...

Postitas:
Kägu

Viimati küsiti seda naiselt, kelle laps oli “alles” 8. klassis.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Viimati küsiti seda naiselt, kelle laps oli “alles” 8. klassis.

Miks sa sellist teemavälist juttu ajad, ilmselgelt on see mingi teine äärmus.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Välja tahab ta piima pumbata ju ikka sellel ajal, kui ta pole purjus. Targutad ainult mingit lolli juttu.

On olemas müüt, et “protsendiga piim” tuleb eest ära pumbata (äraviskamiseks).

+2
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas oled 100% kindel, et ei jooda beebile alkoholiga segatud rinnapiima sisse? Kui ei ole, siis  parem jäta ise joomata, sa ju ei anna temale lonksu veini, miks peaks laps saama seda siis sinu kaudu piimaga. imetad aastakese, siis lõpetad ära ja võid ilma südamepiinadeta juua.

+2
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tere:) küsimus seoses alkoholi tarbimisega. Mul on kodus mõne kuune beebi, kes saab pudelist rinnapiima. Tulemas on sünnipäev ja plaanis on tarbida mõistlikus koguses alkoholi ning beebile ette pumbata piima.

Aga kaua peab möödas olema kui saaksin jälle beebile pumbata piima, mis sobiks talle anda?

Laps kaasa ei tule, ta jääb hoidjaga koju.

Vaata, selliseid katseid imikutega teaduslikult ei tehta. Seega, mitte keegi ei tea.

+2
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vaata, selliseid katseid imikutega teaduslikult ei tehta. Seega, mitte keegi ei tea.

Ämmakad ikka teavad ju kõike sellest, mis on emale ja lapsele ohutu.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Alkohol on piimas sama kaua, kui sul veres. On nii, et kui oled piisavalt kaine, et sõita, oled ka piisavalt kaine, et imetada. Rinnapiima imendub alati ka vähem alkoholi, kui sul veres. Seega, ma küll ei ütle, et imetav ema peaks absoluutselt kõike endale keelama. Pokaali veini või shampust võib ikka lubada vahel. Rasedus on midagi muud, siis on titaga ühine vereringe ning alkohol 100% välistatud. Ja igasugused targutajad võiks ka veidi normaalsemad olla. Mõni ema saab 3 last suhteliselt järjest ja imetab samuti kohesetundlikult nagu soovitatakse enam-vähem 2a. Et siis 10a ei või isegi pokaali veini juua? Päriselt ka, tulge ikka mõistusele. Ega laste tõttu ei saa elu ikka päris seisma ka jääda.

Ise kavatsen samuti aastavahetusel paar klaasi shampust juua ja jätta imetamisse piisavalt pika pausi ning varuda pisut piima valmis.

+6
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

On olemas müüt, et “protsendiga piim” tuleb eest ära pumbata (äraviskamiseks).

Ei ole nii rumalaid inimesi kohanud, kes midagi sellist arvaks. Ka teemaalgataja jutust ei tulnud välja, et tema selliste hulka kuuluks. Kui oled purjus, sisaldab ka piim alkoholi, vahet ei ole, palju sa piima välja pumpad või ei pumpa.

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mõistlik kogus, pks klaas ei mõjuta rinnapiima kuidagi, mine koju ja anna kohe süüa.

Rohkem ei peaks väikese lapse vanem, ei ema ega isa, võtma. Ka alkoholi tarbimise ajal ja sel ajal kui hoidja on lapsega, on laps sinu vastutada.

Miks siis üldse midagi võtma peaks? Tavaliselt juuakse selleks, et mingi kilk pähe saada. Aga, kui seda soovi ju kindlalt pole, siis võib ju vabalt pokaali veega leppida.

+3
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Miks siis üldse midagi võtma peaks? Tavaliselt juuakse selleks, et mingi kilk pähe saada. Aga, kui seda soovi ju kindlalt pole, siis võib ju vabalt pokaali veega leppida.

Äkki maitse pärast??? Näiteks punast veini? Kui juua täis vaja kiiresti saada, siis eks kange alkoga vast kiirem ja odavam tee, palju sellele 9 kuud rase olnud ja nüüd imetavale emale ikka vaja on.

+1
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Äkki maitse pärast??? Näiteks punast veini? Kui juua täis vaja kiiresti saada, siis eks kange alkoga vast kiirem ja odavam tee, palju sellele 9 kuud rase olnud ja nüüd imetavale emale ikka vaja on.

On´s mingil alkoholil mingi imeline maitse, mille pärast peaks oma beebi imetama jätma?

+4
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

On´s mingil alkoholil mingi imeline maitse, mille pärast peaks oma beebi imetama jätma?

Jah, muuseas on küll. Ja beebil pole häda midagi, kui ta ühe või kaks söögikorda süstlast või pudelist sööb. Igatahes pooldan seda varianti, kui see, et mõni ema nüüd lihtsalt imetamisest liiga vara loobub, et võiks ennast jälle normaalse inimesena tunda ja vahel mehega restorasin klaasi veini lubada või oh õudust, aastavahetusel shampust pisut. Ah, ma lihtsalt ei viitsi rohkem, kui oled oma elus ainult mingit peeti või samakat proovinud, mida siin vaielda. Teemaalgatajal ilmselt vastus käes nagunii.

+6
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui nüüd loogiliselt mõelda, siis alkoholi on rinnapiimas umbes sama palju kui veres või vähem. Seega kahepromillse joobe puhul (mis on ikka täitsa purjakil) on alkoholi rinnapiimas maksimaalselt kaks promilli ehk 0.2% ehk vähem kui keefiris.

+4
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui nüüd loogiliselt mõelda, siis alkoholi on rinnapiimas umbes sama palju kui veres või vähem. Seega kahepromillse joobe puhul (mis on ikka täitsa purjakil) on alkoholi rinnapiimas maksimaalselt kaks promilli ehk 0.2% ehk vähem kui keefiris.

Sinu arvutusoskus on jumalik. Joo aga purupurju ja su piim on ohutum kui keefir. Imeline.

+2
-3
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 56 )

Esileht Beebi ja mitmikud Beebi ja sünnipäev