Tere,
Palun soovitage Instagrami kontosid keda jälgida kes kas rasedad või beebid olemas juba.
Sofiamatvejev ja helenrandmetsa ning Berit Piho tean aga äkki keegi veel?
Aitäh!
Esileht › Rasestumine ja lapse ootamine › Beebiootused Instagramis
Tere,
Palun soovitage Instagrami kontosid keda jälgida kes kas rasedad või beebid olemas juba.
Sofiamatvejev ja helenrandmetsa ning Berit Piho tean aga äkki keegi veel?
Aitäh!
Mina seda Sofiat vaadata ei suuda, minu jaoks on ta komto sisutühi ja tema jutt on teinekord nii elukauge.
Kas muidu inglise keelest saad aru?
Saan aru küll inglise keelest aga soovin pigem ainult eestikeelseid jälgida (:
Mybabydolls on ainuke mida olen välismaistest kontodest jälgima jäänud juba pikalt.
Ootavad teist heeliasillamaa ja kesadepesa
Hiljutised sünnid s1k1m1k1, a.toming,
Mina alguses jälgisin teda, aga enam mitte, sest sisu kui sellist tal ei ole jah. Aga no samas on mõistetav, kui ta viimased aastad on päevad läbi kodus istunud ja kodu-koera-lapse eest hoolitsenud. Ma ei taha olla õel, aga tema jutt kuidas ta pärast põhikooli ei viitsinud edasi õppima minna ja läks paariks kuuks koristajaks aga põle läbi ja siis hakkas sots.meediaga tegelema kõlab tõesti väga elukaugelt… Tundubki, et laps saadi eelkõige sellepärast, et tal oleks päeval midagi teha.
Mina alguses jälgisin teda, aga enam mitte, sest sisu kui sellist tal ei ole jah. Aga no samas on mõistetav, kui ta viimased aastad on päevad läbi kodus istunud ja kodu-koera-lapse eest hoolitsenud. Ma ei taha olla õel, aga tema jutt kuidas ta pärast põhikooli ei viitsinud edasi õppima minna ja läks paariks kuuks koristajaks aga põle läbi ja siis hakkas sots.meediaga tegelema kõlab tõesti väga elukaugelt… Tundubki, et laps saadi eelkõige sellepärast, et tal oleks päeval midagi teha.
Kellest jutt?
Janel on ka kari lapsi aga enamus tema sisust on nagu TopShopi reklaam.
Kellest jutt?
Ups, tahtsin 19.45 Kägule vastata, aga ju siis vajutasin valet nuppu.
Sofiast
laura_klauzer
alleebra
a.toming
sandyvoncandy
s1k1m1k1
See inimene seostub mulle ainult EKREga. On ta sotsiaalmeedias tuntust kogunud või niisama soovitad?
a.toming on ju see, kes koroona ajal vaktsiini vastane oli.
s1k1m1k1
See inimene seostub mulle ainult EKREga. On ta sotsiaalmeedias tuntust kogunud või niisama soovitad?
Miks ta siis abielus ei ole? Ma arvasin, et ekreiidid peavad traditsioonilist perekonnamudelit tähtsaks.
lapseheaks, muretulapsepolv, merjemiller(storydes jagab), liisarmen, thehelenmarz, mondelaurbala, pinkukissu, liskakodu (kaksikud), nellyjakratid, getxel, innakairite, carolyrohela, inga.ilves, sigrid_sss, liinakolomainen
Mõndadel küll natuke vanemad, aga samas sellised, et huvitav
Kesadepesa teeb ka youtube vloge.
Kerli Laas jaanuaris sündinud beebiga, esimene laps aastane.
Majast koduks ig.
Liisa Pärnpuu
@p2rnpuu
Kerli Laas jaanuaris sündinud beebiga, esimene laps aastane.
Gry ja Gerri saab väga edukalt lastele nimeks panna aga millegipärast Nelery ei sobi kohe üldse? 😂
Esileht › Rasestumine ja lapse ootamine › Beebiootused Instagramis