Esileht Kodunurk Blenderi kannu materjal kuuma supi püreestamiseks

Näitan 8 postitust - vahemik 1 kuni 8 (kokku 8 )

Teema: Blenderi kannu materjal kuuma supi püreestamiseks

Postitas:
Kägu

Klaas, tritaan, plastik? On mingi vahe?

Oleme püreesuppide austajad.

Mul on Sage köögikombain, aga ilma blenderita. Purustab võimsalt, aga siidist püreesuppi ei tee. Saumikser jätab ka nt tomatite purustamisel seemned natukene tükiliseks.

Otsin blenderit praegu, mulle soovitati, et see tegevat ühtlase massi.

Kas on nii?

Smuutisid ei armasta ja selleks blenderit pole vaja. Või jätkan ikka saumiksriga…

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul blender jätab smuutis ka paljud asjad tükiliseks, samas püreesupid on ikkagi siidised ja ühtlase massiga kuna asjad eelnevalt läbi keedetud. Tomati kohta ei oska öelda, seda proovinud pole.

Kann on paksust klaasist aga päris kuuma sinna panna ei ole julgenud, ikkagi jahutan.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Blender pole selleks mõeldud. Saumikser on ikka parem, osta võimsam lihtsalt. Andsin oma saumikseri lapsele ja ei jõudnud veel uut osta, tegin siis blenderiga, see lülitab end välja, vähendasin siis kogust poole kannu peale ja sain nii hädapärast tehtud, aga mingi hea lahendus see küll pole.

+4
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Saumikser jätab ka nt tomatite purustamisel seemned natukene tükiliseks.

Mul on Boschi  vaakumblender, väga hästi püreestab, aga no nii kaua ma küll pole viitsinud käiata, et tomatiseemned ka läbi hekseldaks. Milleks?

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Blender sobib väga hästi püreesupi tegemiseks ja teeb siidiseks, kahe kannutäiega saab läbi lasta suure potitäie suppi. Mul on blenderil plastkann, seega päris keevat suppi ma ei pane sinna, jahutan ca 60-kraadiseks, siis ongi blenderdamise järel söömisvalmis, samas koor, või jms seguneb ilusti.

Kui tahta teha tomatist, siis ma kallaks valmis blenderdatud supi lihtsalt läbi sõela potti tagasi, siis ei pea tomatite koorimisega vaeva nägema. Ma teen tomatiga supid tavaliselt passatast või frito tomatipüreest.

Klaasist blenderkannud on tavaliselt küllalt paksud ja kannatavad kuuma suppi kindlasti, sellevõrra on muidugi kann ka raskem. Võimsus ja kannu materjal on ülioluline jää vms purustamiseks, keedetud ködist püreesuppi suudab teha ikka pea iga blender.

Kui saumikser, siis kindlasti metallotsikuga (mul kunagi õnnestus üks saumikseri plastots suht lapikuks mikserdada keeva supi sees), aga blenderiga saab väga hästi. Aga minu meelest on blenderiga mugavam teha kui saumikseriga potis pläristada ja pritsida. Kui sa just väga tahad veel ühte masinat, siis blender jah, aga saumikeriga on ka võimalik teha, kui kaua käiata.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul on blender paksust klaasist. Täiesti kindlasti võib sinna keeva supi sisse kallata. Olengi seda teinud. Tehnilisi andmeid ma ei tea, aga välja näeb mu blender selline.

See on väga võimas blender ning püreestab tõesti mõne sekundiga täiesti sodiks.

Ma ei kujuta ette, et saumiksriga saaks nii kiiresti ja lihtsasti. Minu kodus leiab saumikser üldse suhteliselt vähe kasutust, sest see pritsib, jätab tükid sisse ja teeb palju aeglasemalt ja vähemefektiivsemalt kui blender.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Oleneb võimsusest ka. Mul on raske uskuda, et näiteks see või see ei teeks siidist püreesuppi.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Pead kasutusjuhendist vaatama, osad ei kannata kuumust. Kartuli peksab tapeediliimiks. Saumikser veidi mõnusam

0
0
Please wait...

Näitan 8 postitust - vahemik 1 kuni 8 (kokku 8 )


Esileht Kodunurk Blenderi kannu materjal kuuma supi püreestamiseks