Esileht Hobinurk Blogijad

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 230 )

Teema: Blogijad

Postitas:
Kägu

Minu suurimaks hobiks on blogide lugemine ja katsugu keegi vastupidist väita. Nii et siia teemasse võib kirjutada kõike, mis minu hobiga haakub.

+35
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minu suurimaks hobiks on blogide lugemine ja katsugu keegi vastupidist väita. Nii et siia teemasse võib kirjutada kõike, mis minu hobiga haakub.

😀

+12
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mulle tundub, et “kuulsaimal eestlasel” on raskusi oma raamatust lahti saamisega. Muudkui korrutab, et viimane võimalus ja juurde ei trüki, aga raamat ikka saadaval. 😀
Mõttekoht võibolla ka ühele teisele blogijale, kes raamatut plaanib kirjutada.

+23
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis teema nende vestlusõhtutega on? Kõik blogijad ja mudijad järsku teevad kusagil ilusalongides ja jumal teab kus. Piletihind ka üsna krõbe, uus viis kuidas ullikestelt raha kätte saada?

+20
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis teema nende vestlusõhtutega on? Kõik blogijad ja mudijad järsku teevad kusagil ilusalongides ja jumal teab kus. Piletihind ka üsna krõbe, uus viis kuidas ullikestelt raha kätte saada?

No ullikesed ju ise pakuvad oma raha, ole vaid mees ja korja kokku. Ei tea, mis valu peaks olema, et tahta minna mõne sellise “mudijaga” juttu puhuma või teda kuulama. Mingu selle taha eest teatrisse või ostke raamat (mitte muidugi mudija elutöö) ja avardage oma silmaringi.

+25
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuidas selline õhtu välja näeb? Kõik räägivad, nii publik ja blogijad? Et pead valmis olema ” vestlema”?

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Täna on vestlusõhtu tulnukaga, keda Triin Lellepi mees “kanaldab” 🤯

https://www.piletilevi.ee/eng/tickets/varia/vestlus/vestlused-tulnukas-rohaaniga-kuidas-luua-unistuste-elu-409579/

+10
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mõttekoht võibolla ka ühele teisele blogijale, kes raamatut plaanib kirjutada.

Nonoh, loodab ju 50 000 puhtalt teenida, sina nüüd kohe niimoodi.

+10
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

https://www.piletilevi.ee/eng/tickets/varia/vestlus/vestlused-tulnukas-rohaaniga-kuidas-luua-unistuste-elu-409579/

Püha jumal, kas tõesti on inimesi, kes selle asja eest 45 eurot maksavad? See on ju päris õudne teadmine.

+29
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Püha jumal, kas tõesti on inimesi, kes selle asja eest 45 eurot maksavad? See on ju päris õudne teadmine.

Kuni leidub nõudlust, leidub ka pakkumist. Minu jaoks ka õudne, et inimesed millegi sellise peale oma raha raatsivad raisata, aga no selline see elu juba kord on.

+20
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ma nägin seda reklaami Reklaamipärlite grupis ja seal ka küsiti, et miks Lellep tulnuka juttu tõlkima peab. Ses mõttes, et sihuke üliarenenud olend võiks ju eesti rahvale kohe eesti keeles kanalduda. Aga tema vist õppis ära ainult rootsi keele?

+18
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

See on ju päris õudne teadmine.

No tegelikult on see ka õudne et Ülikooli kohvikus selline asi toimub.

+24
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

See on ju päris õudne teadmine.

No tegelikult on see ka õudne et Ülikooli kohvikus selline asi toimub.

õnneks pole ülikoolis vist sellega midagi pistmist, lihtsalt selline nimi kohvikul. Aga tõesti… 45 euro eest halba teatrit? Vanasti saadeti need “kanaldajad” sundravile Jämejalga või Paldiski mnt-le.

+14
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas nõukaajal olid selline petturlus keelatud või tegutses väga kitsas ringkonnas, et mina nendest midagi ei teadnud?

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas keegi oskab soovitada kodumaist raamatublogi või bookstagrammereid, kes loeks midagi muud ka peale nende Colleen Hooveri tüüpi armastusromaanide?

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

https://tildajatarakanid.wordpress.com/

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mind ei pane see üldse imestama, arvestades, et blogide lugemise eest nii paljud maksavad, samas kui mõnes bogis selle raha eest lausa vaikus on või paar punnitatud postitust tuleb. Kui mitte midag vastui pakkumata raha küsida saab, siis miks mitte ka teemaõhtuid teha?

+10
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kaardimüüja vihjeid jätmas kuidas ta riietus on praegu whatever fits ja kuidas ta koristab ja puhkab ja koristab ja puhkab. Täna kogemata jälle beebi kombekas pildile jäänud. NII SALAPÄRANE 🤡

+14
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Aga tõesti… 45 euro eest halba teatrit? Vanasti saadeti need “kanaldajad” sundravile Jämejalga või Paldiski mnt-le.

Segane aeg nõuab segaseid inimesi. Igasugu uhhuu, pseudoteadus ja unenägude püüdmise koolitused müüvad mis mühiseb.

+10
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kaardimüüja vihjeid jätmas kuidas ta riietus on praegu whatever fits ja kuidas ta koristab ja puhkab ja koristab ja puhkab. Täna kogemata jälle beebi kombekas pildile jäänud. NII SALAPÄRANE 🤡

Ta on täielik kloun jah, pikemat aega vihjab elu eest, et ta rase😄 Aa, neid foolhappe purgikesi sätib ka piltidele ja kirjutab, kuidas ta jälllllle hemoglobiini määramas🫢 Öelgu siis välja kui tahab nii väga teatada, milleks selline mõttetu komejant?

+15
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ta on täielik kloun jah, pikemat aega vihjab elu eest, et ta rase😄 Aa, neid foolhappe purgikesi sätib ka piltidele ja kirjutab, kuidas ta jälllllle hemoglobiini määramas🫢 Öelgu siis välja kui tahab nii väga teatada, milleks selline mõttetu komejant?

+8
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nii kahju, et ma täitsa lambist bloki olen saanud, tahaks ka seda G tsirkust jälgida 😿

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Öelgu siis välja kui tahab nii väga teatada, milleks selline mõttetu komejant?

Selleks, et teid enda küljes rippumas hoida? Maksate ka oma arulageduse eest või?

+8
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Tšau, Missmarlee! Nii kergelt sa meist ei vabane!

+1
-4
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Nii kahju, et ma täitsa lambist bloki olen saanud, tahaks ka seda G tsirkust jälgida 😿

Minul sama asi. Ainuke suhtus temaga oli mõned aastad tagasi, kui temalt klassiõpetajale jõulukaardi tellisin. Ehk siis potensiaalne klient. Mingi hetk avastasin,et olen lampi ära blokeeritud.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Öelgu siis välja kui tahab nii väga teatada, milleks selline mõttetu komejant?

Selleks, et teid enda küljes rippumas hoida? Maksate ka oma arulageduse eest või?

Miks ajast instas storyde vaatamise eest maksma peaks?

+8
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ega see aeg enam kaugel ei ole.

+6
0
Please wait...

Postitas:
jomibor

Ega see aeg enam kaugel ei ole.

On ka ju osad tasulised juba, saad tellida seal nö kanalit vms

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Selle teema pealkiri natuke liiga kitsas, aga tundub, et ka Instagramist kirjutate siin. Igaljuhul tahtsin sõna sekka öelda, et ühest küljest hea, kui nii paljud asjad tasuliseks lähevad, tekib endal äkki aega midagi kasulikku teha, aga natuke ikka kahju ka 😅

+5
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vabandust, aga MIDA on nendel kontodel vaadata ja seda veel raha eest?

Olen klikkinud mõnele ajaviite rubriigis mainitud nn suunamudijate kontole. Kokkuvõtvalt võib öelda, et tegemist on väga pealiskaudsete tibidega. Tuunitud noored naised seksikates poosides, pildi all pealkirjaks “happy puppy”, “sunshine”, “õhtu musudega” või midagi muud imalat. Seda siis vaatate ja jälgitegi? Oleksite nõus sellise jampsi eest veel raha maksma?

Veel jäi silma, et mitte üks neist ei maini oma kontol näiteks raamatute lugemist või mõnda kultuurisündmust, mida külastati. Igal teisel pildil on tibil käes kas veiniklaas või mingi aksessuaaar, aga mitte raamat. Kallid riided- ehted, hoolikalt valitud taust ja kogu lugu.

Minu jaoks kohutavalt igav ja mõttetu. Midagi uut sa neilt kontodelt teada ei saa, tooni annab pealiskaudsus ja rumalus.

+22
-2
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 230 )

Esileht Hobinurk Blogijad