Esileht Hobinurk Blogijad

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 287 )

Teema: Blogijad

Postitas:
Kägu

Eks lesbid neid vahivad.

0
-13
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vabandust, aga MIDA on nendel kontodel vaadata ja seda veel raha eest?

Olen klikkinud mõnele ajaviite rubriigis mainitud nn suunamudijate kontole. Kokkuvõtvalt võib öelda, et tegemist on väga pealiskaudsete tibidega. Tuunitud noored naised seksikates poosides, pildi all pealkirjaks “happy puppy”, “sunshine”, “õhtu musudega” või midagi muud imalat. Seda siis vaatate ja jälgitegi? Oleksite nõus sellise jampsi eest veel raha maksma?

Veel jäi silma, et mitte üks neist ei maini oma kontol näiteks raamatute lugemist või mõnda kultuurisündmust, mida külastati. Igal teisel pildil on tibil käes kas veiniklaas või mingi aksessuaaar, aga mitte raamat. Kallid riided- ehted, hoolikalt valitud taust ja kogu lugu.

Minu jaoks kohutavalt igav ja mõttetu. Midagi uut sa neilt kontodelt teada ei saa, tooni annab pealiskaudsus ja rumalus.

Mis sa rabeled? Keegi ei ole siin öelnud, et on nõus maksma. See 2 sekundit korraks kellegi piltide vaatamist ei tee ajaliselt oluliselt vaesemaks ka, sinu kommentaaride kirjutamine siin röövib palju rohkem aega.

+1
-19
Please wait...

Postitas:
Kägu

Veel jäi silma, et mitte üks neist ei maini oma kontol näiteks raamatute lugemist või mõnda kultuurisündmust, mida külastati. Igal teisel pildil on tibil käes kas veiniklaas või mingi aksessuaaar, aga mitte raamat. Kallid riided- ehted, hoolikalt valitud taust ja kogu lugu.

Minu jaoks kohutavalt igav ja mõttetu. Midagi uut sa neilt kontodelt teada ei saa, tooni annab pealiskaudsus ja rumalus.

Instagramis näed sa seda, mida sa vaadata tahad. Keegi ei sunni ebameeldivaid ja sinuga mittehaakuvaid inimesi jälgima, vaid sa saad ise valida, millist temaatikat tahad jälgida.

Raamatuid oskan ma ise ka valida ja lugeda. Ei pea selleks teiste arvamust kuulama. Kultuurisündmuste puhul jälgin samuti ikka enda maitset, mitte kellegi teise oma. Mõnikord teised inspireerivad, mõnikord mitte. See, et keegi midagi luges või kuskil käis ei olegi minu jaoks sama huvitav kui enda valitud lugemised ja käimised. Aga ma ka ei jaga enda tegemisi mitte kuskil.

Minul on Instagramis jälgimises üle 1600 väga erineva konto. Enamik neist ongi erinevate inimeste elust ja mõtetest osa saamiseks. Täpselt samamoodi nagu ma loeksin raamatutest väljamõeldud inimeste elu kohta, võin seda vaadata ka piltide vahendusel päriselt olemasolevate inimeste kohta. Huvitavaks teevad need inimeste erinevad valikud, nende mõtted ja kogemused, näha nende rõõmu õnnestunud asjade puhul, tunda samastumist või jällegi minu enda elust täiesti erinevate valikute ja võimaluste nägemine.

+3
-16
Please wait...

Postitas:
Kägu

Öelgu siis välja kui tahab nii väga teatada, milleks selline mõttetu komejant?

Selleks, et teid enda küljes rippumas hoida? Maksate ka oma arulageduse eest või?

Kiruvad ja maksavad. 😀

+12
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul on Instagramis jälgimises üle 1600 väga erineva konto. Enamik neist ongi erinevate inimeste elust ja mõtetest osa saamiseks.

Jah, eks inimesi on võimalik orjastada erineval moel.

+19
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Minul on Instagramis jälgimises üle 1600 väga erineva konto. Enamik neist ongi erinevate inimeste elust ja mõtetest osa saamiseks.

Jah, eks inimesi on võimalik orjastada erineval moel.

Üle 1600 kaasaegse mõttehiiglase! Ossa!

+25
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kaardimüüja pani täna mõned “väikeste dzentelmenide” riided müüki, mis tal oma poistest alles olid jäänud, et kõik ikka aru saaksid, et seekord on tulemas tüdruk 😀

+17
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kaardimüüja pani täna mõned “väikeste dzentelmenide” riided müüki, mis tal oma poistest alles olid jäänud, et kõik ikka aru saaksid, et seekord on tulemas tüdruk 😀

Saab huvitav olema 😀 Mäletan, kuidas ta ühes stooris kirjutas, kui õnnelik ta on, et tal ikka ainult poisid on, ja et kuidas ta ei tea ühtegi tervet ema-tütre suhet jne jne. Aga samal ajal kiirustas mainima, et ärgu jälgijad jumala eest hakaku tervest ema-tütre suhtest näiteid tooma, tal pole seda vaja!

+13
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jep. Turvahäll oli ka kenasti pildile jäetud, et kõik ikka aru saaks. 😀

+9
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Jep. Turvahäll oli ka kenasti pildile jäetud, et kõik ikka aru saaks. 😀

Vaatasin just sama just! Et järgmises storys oli sättinud oma müügikottidega samale pildile turvahälli :´)

+6
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Üle 1600 kaasaegse mõttehiiglase! Ossa!

Perefoorumis blogijate teema lugemine ja postitamine ei ole samuti mingi mõttehiiglaste kokkutulek, nii et veidi imelik on siin nüüd kedagi naeruvääristama hakata.

Mis mõttehiiglust sa ootad näiteks reisipiltidest, toiduvalmistamisest või kodusisustamisest? See on meelelahutus ja iga inimese vaba valik, millele paarkümmend minutit päevast kulutada teiste tegevuste kõrvalt.

+2
-10
Please wait...

Postitas:
Kägu

Vaatasin just sama just! Et järgmises storys oli sättinud oma müügikottidega samale pildile turvahälli :´)

See, et ka turvahäll läks koos teiste asjadega müügiks on siis täiesti välistatud?

+2
-9
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis mõttehiiglust sa ootad näiteks reisipiltidest, toiduvalmistamisest või kodusisustamisest?

Toiduvalmistamist ma ei kritiseeri. Jälgin paari kokka, kelle retseptid eeldavadki just- no kui mitte mõttehiiglust- siis leidlikkust ja taipu kindlasti.

Kodususustamist ja reisimist ei halvusta samuti. Need on vähemalt asjalikud tegevused.

Pidasin silmas igasugu tibi-influsid, kes endast neid ülimõttetuid ilupilte postitavad, jalakane ette sirutatud, huuled meelalt prunti aetud. Vahel on mõni meikar või moekunstnik ka ära täägitud, et tõsiseltvõetavust juurde lisada. Pealiskaudne ja rumal mulje jääb.

+13
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis mõttehiiglust sa ootad näiteks reisipiltidest, toiduvalmistamisest või kodusisustamisest?

Toiduvalmistamist ma ei kritiseeri. Jälgin paari kokka, kelle retseptid eeldavadki just- no kui mitte mõttehiiglust- siis leidlikkust ja taipu kindlasti.

Kodususustamist ja reisimist ei halvusta samuti. Need on vähemalt asjalikud tegevused.

Pidasin silmas igasugu tibi-influsid, kes endast neid ülimõttetuid ilupilte postitavad, jalakane ette sirutatud, huuled meelalt prunti aetud. Vahel on mõni meikar või moekunstnik ka ära täägitud, et tõsiseltvõetavust juurde lisada. Pealiskaudne ja rumal mulje jääb.

No kolleeg pani täna üles pildi, kus istub vanas fliisis kuskil lahtises veoautos js all siis, et Keenia. No mida imet see mulle annab.

+2
-12
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nii, ja miks sa arvad, et ma selliseid üldse jälgin?

+2
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

No kolleeg pani täna üles pildi, kus istub vanas fliisis kuskil lahtises veoautos js all siis, et Keenia. No mida imet see mulle annab.

Kui tema postitused sind millelegi muule mõtlema ei pane, siis ei annagi need midagi peale teadmise, et see kolleeg reisib Keenias.

Mind paneks see esiteks mõtlema, et lahe inimene, kes niimoodi reisib. Saan mõelda, millistele reisidele ise tahaksin veel minna. Siis mõtleksin veel, et mida ta Keenias teeb, kas niisama reisib või on tal mingi eesmärgiga projekt käsil. Järgnevad postitused annavad sellest rohkem aimu, nii et huvitav on edasi vaadata, mis sellest reisist tuleb, mida Keenial on pakkuda, näha seda maad just selle inimese pilgu läbi ja mõelda, kas tahaksin ka ise seda kunagi külastada. Saab tema kui inimesega ka rohkem tuttavamaks kui kolleegidena seda muidu oled. Üleüldisest silmaringi avardamisest rääkimatagi, sest ilmselt uuriksin ka iseseisvalt Keenia kohta rohkem infot.

+9
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja millest sa automaatselt järeldasid, et see 1500 konto jälgija just tibisid jälgib?

+2
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sulle ei anna, aga kellelegi teisele äkki annab. Kõige lihtsam-unfollow, kui ei meeldi, mida postitatakse.

+3
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei, nad ei unfollow, nad muudkui jälgivad, ärrituvad ja siis jooksevad siia mõnitama. Korras inimesed

+1
-11
Please wait...

Postitas:
Kägu

See, et ka turvahäll läks koos teiste asjadega müügiks on siis täiesti välistatud?

Ilmselgelt ei müüks keegi normaalne turvahälli, kui noorim laps oleks 6a, selle hälli parim enne ammu möödas.

Lisaks oli kaadris olev häll tutikas, mitte kasutatud.

+15
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ilmselgelt ei müüks keegi normaalne turvahälli, kui noorim laps oleks 6a, selle hälli parim enne ammu möödas.

Lisaks oli kaadris olev häll tutikas, mitte kasutatud.

Ja lisaks uued stoorid ilmselgelt räägivad rasedate struggelitest.

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei, nad ei unfollow, nad muudkui jälgivad, ärrituvad ja siis jooksevad siia mõnitama. Korras inimesed

Ma ei saa osakomnajuhti lambist unfollida, töösuhteid tuleb paraku säilitada.

0
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

mute siis

+11
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja lisaks uued stoorid ilmselgelt räägivad rasedate struggelitest.

Kas ta võlgneb avalikkusele rasedakuulutuse? Või mis probleem sellega siis on?

+3
-12
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis ajast alluvad ülemuse kontot sotsiaalmeedias on kohustatud jälgima?

Mina olen näiteks paar ebameeldivat kolleegi oma sotsmeediast üldse ära blokkinud. Ma EI PEA jälgima inimest, kes mulle ei meeldi. Ülemused kohe kindlasti mu sõbralisti ei satu. Paar osakonnajuhti on sõbrakutsed saatnud, olen tagasi lükanud.

+11
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Teil käib tööl suhtlemine läbi IG või? Miks sa oma ülemust üldse jälgima hakkasid? Ma olen absoluutselt kõigile oma töökaaslastele öelnud, et mul on sotsmeedia konto vaid töögrupi jaoks, mitte kellegagi sõbraks ei saa ja kedagi ei jälgi.

+8
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Teil käib tööl suhtlemine läbi IG või? Miks sa oma ülemust üldse jälgima hakkasid? Ma olen absoluutselt kõigile oma töökaaslastele öelnud, et mul on sotsmeedia konto vaid töögrupi jaoks, mitte kellegagi sõbraks ei saa ja kedagi ei jälgi.

Jah, sest sa oled tähtsusetu. Kedagi ei huvita, kui sa sõbralistis pole.

+1
-10
Please wait...

Postitas:
Kägu

Nii, ja miks sa arvad, et ma selliseid üldse jälgin?

Sina vbla ei jälgi, keegi teine aga küll. Miks neist muidu nii palju seal teises teemas juttu on.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Keda see missmarlee jälle oma instas siunab?

0
0
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Ja lisaks uued stoorid ilmselgelt räägivad rasedate struggelitest.

Kas ta võlgneb avalikkusele rasedakuulutuse? Või mis probleem sellega siis on?

Kindlasti ei võlgne. Ta lihtsalt on armastanud rõhutada, et kui ta peaks rasedaks jääma, siis ta iial ei tahaks, et tema insta jälgijad sellest teada saaks ja et ta 100% ei räägiks ja jagaks, et ta rase. Paradoksaalne on aga see, et ta teadlikult jagab seda infot, ilma otse välja ütlemata.  Otsib tähelepanu ja tahab seda öelda, ilma ütlemata.

Kui ta ise nii õel inimene ei oleks siis ei kotiks kedagi, mis ta seal teeb või ei tee, aga ta on üks hukkamõistvamaid (reeglid sulle, mitte mulle) inimesi.

+17
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 287 )

Esileht Hobinurk Blogijad