See on kindlasti kokkulepitud turundustrikk, kuidas blogisse rohkem juttu saada ja härrat promoda. Välismaa staarid teevad sarnaseid diile juba kümneid aastaid! Käsi peseb kätt :)))
Teema: Blogijad

Mallu on ehene näide sellest, miks ei peaks nii noorelt lapsi saama ja abielluma. Ta teeb kõiki neid vigu, mida paljud naised tegid kahekümnendate alguses. Loomulikult ma ei pea silmas seda, et ollakse suhtes kriminaalidega, aga meestega, kes ei ole just kõige paremad valikud.
õige jutt, kuid vanaM on veel hullem, tassib iga kvartal uued “onud” omale koju, POHH, mida lapsed arvavad ja laste isal pole vist siiani selgroog tagasi kasvanud
Et eks peaks talle ütlema, kellega ta tohib suhtes olla ja kellega mitte?

Eks ei pea ütlema, kellega tohib koos olla, kellega mitte. Ema võiks ise mõelda, et iga suvakat “uut armastust” ei pea lastega kokku vedama.

Mallu on ehene näide sellest, miks ei peaks nii noorelt lapsi saama ja abielluma. Ta teeb kõiki neid vigu, mida paljud naised tegid kahekümnendate alguses. Loomulikult ma ei pea silmas seda, et ollakse suhtes kriminaalidega, aga meestega, kes ei ole just kõige paremad valikud.
õige jutt, kuid vanaM on veel hullem, tassib iga kvartal uued “onud” omale koju, POHH, mida lapsed arvavad ja laste isal pole vist siiani selgroog tagasi kasvanud
Et eks peaks talle ütlema, kellega ta tohib suhtes olla ja kellega mitte?
niipalju võiks ju huvi tunda, miks mingid kahtlased tüübid tema lastega hängivad? see, kui ruttu uus “onu” seal kodu mängima hakkas on väga kriipi 😀

Vaatasin mõnda siin mainitud sisuloojat ja ausalt öelda halb vaadata, kui levinud on estonglish nende kõnekastuses.
Masendav, kui inimene ei suuda oma emakeekes sündmusi või tundeid kirjeldada vaid räägib haulidest, keha boostimisest, kuidas kõik on nii creepy, kui ägeda vaibiga oli viimane restoran ning kui obsessed ta mingist uuest toidust on. Ja kui kui ka kirjutatakse eesti keeles, siis stiilis “musuuudegaaa lõunaleee”, “kallaga kelgutamaaa” jne.
Huvitav, kas käimas on mingi võistlus, kus infantiilseim ja tobedaim saab auhinna või millest selline taandareng?

Mis te siin kirute, vangi-onu teeb niiii nunnusti lastega piparkooke. Ja mallukas, ära põe, SIND kindlasti onu ju ära ei kasuta, tema pahateod on minevik, eksju!

Kuidas te viitsite siin lehekülgede kaupa mingist Malluka peikast jahuda? Las nad olla, nii palju kui aru olen saanud, pole see M ise ka mingi väljapeetud daam. Ja kui see tüüp finantskuritegusid toime pani, siis lastele ta ilmselt ohtlik ei ole.

See on kindlasti kokkulepitud turundustrikk, kuidas blogisse rohkem juttu saada ja härrat promoda. Välismaa staarid teevad sarnaseid diile juba kümneid aastaid! Käsi peseb kätt :)))
Turundustrikina töötab see ainult meespoole heaks ja mitte vähe. Ta on ju eikeegi. Karjäärikriminaal. Polnud enne M kokku saamist temast kuulnudki, nimi oli täiesti võõras. Mõtlesin vaid, et see ei saa õige nimi olla ja kõlab nagu “lekrants”, mis on ehk taotluslik.
M jaoks oleks kasulik kui ta mõne tuntud mehega seda teeks. Suhtest ja lahkuminekust blogida saab siis ka, aga ei kaasne kõike seda, mis sellise tüübiga.
Pigem paistab, et peale Kardot tal ongi järjest maitsemeeled sinna nartsissistide poole kaldu ja see Gert oli paipoiss selle praeguse kõrval. Edu kunagi tütardele seletamisega, et sellise koju vedas…

Vot, see on üks koht, kus mina, tegelikult, puhtalt tavalise eesti mehena, kellel on ka lapsed – ma olen koolis pidanud kaklema, olen öelnud teistele koledalt, on mulle öeldud koledalt – mina arvan, et see oleks OK, kui kooliealised lapsed sõimamise eest vastu toud võivad anda teineteisele. Sest keegi ei satu haiglasse niimoodi! Aga see kutsub korrale võib-olla selle, kes sind solvab.
Selliste väärtustega on see Tomas Legrant. Väljavõte siit intervjuust: https://www.youtube.com/watch?v=SzlA2qSVOXI

Vot, see on üks koht, kus mina, tegelikult, puhtalt tavalise eesti mehena, kellel on ka lapsed – ma olen koolis pidanud kaklema, olen öelnud teistele koledalt, on mulle öeldud koledalt – mina arvan, et see oleks OK, kui kooliealised lapsed sõimamise eest vastu toud võivad anda teineteisele. Sest keegi ei satu haiglasse niimoodi! Aga see kutsub korrale võib-olla selle, kes sind solvab.
Selliste väärtustega on see Tomas Legrant. Väljavõte siit intervjuust: https://www.youtube.com/watch?v=SzlA2qSVOXI
selles osas olen temaga 100% nõus.

Jään siiski arvamusele, et füüsiline vägivald mitte ühtegi probleemi koolis ei lahenda. See, kellele tou kirja paned jääb lihtsalt uut võimalust ootama, kuidas sulle veel vägevamalt tagasi virutada. Hirm ei ole respekt.

Selliste väärtustega on see Tomas Legrant. Väljavõte siit intervjuust.
Absoluutselt ei nõustu. Selliselt arvab inimene, kes ei tunne sõna jõudu ega oska olukordi rääkimise teel lahendada. Murettekitav igatahes.

Kas see mees oma 3 naise 5-le lapsele elatist ka maksab?

Mallukas kindlasti pole nõus.
Alles oli mingi teema, et üks poiss süüdistas Mari kiusamises ja Mallukas läks juba sellise süüdistuse peale endast hullult välja. Mis veel siis oleks saanud, kui poiss oleks Marile kiusamise eest tou ka ära pannud. 😀

Kellel selle uue peika vastu huvi, siis tema raamatud annavad temast päris hea pildi.

Kellel selle uue peika vastu huvi, siis tema raamatud annavad temast päris hea pildi.
Tema Instagrami profiilist piisab. Seda see mees tahakski, et huvist tema vastu keegi ta raamatuid lõpuks ostma hakkaks.

Ühesõnaga, need on lambad kes vabaabielus ja mehe nime kannavad nende lapsed. Oeh… vau.

Tema Instagrami profiilist piisab. Seda see mees tahakski, et huvist tema vastu keegi ta raamatuid lõpuks ostma hakkaks.
Mis sa ostad, raamatukogudest pole kuulnud või? Iseasi jah, kelle elu see kirjandus nüüd rikkamaks teeb.

Ühesõnaga, need on lambad kes vabaabielus ja mehe nime kannavad nende lapsed. Oeh… vau.
Mulle jäi sama silma. Väga tore üldistamine, et kõik, kellel lapsed mehe nimega on lambad. Mul on kaks last, mehega 10+ aastat koos, aga me kumbki ei taha abielluda. Kanname erinevat perekonnanime, lapsed on mehe perekonnanimega. Eks ma siis olen lammas edasi 🐑😃 Aga vähemalt olen eluga/pereeluga/mehega/ rahul ja õnnelik ja ei pea kellelegi näitama või tõestama, kui “strong ja independent” naine ma olen, kui lapse “enda” nimele võtan. 😃 Mul on täiesti ükskõik kas mees “võtab mind ära” või kelle perekonnanime lapsed kannavad. On ikka mured inimestel🫣

Mulle jäi sama silma. Väga tore üldistamine, et kõik, kellel lapsed mehe nimega on lambad. Mul on kaks last, mehega 10+ aastat koos, aga me kumbki ei taha abielluda. Kanname erinevat perekonnanime, lapsed on mehe perekonnanimega. Eks ma siis olen lammas edasi 🐑😃 Aga vähemalt olen eluga/pereeluga/mehega/ rahul ja õnnelik ja ei pea kellelegi näitama või tõestama, kui “strong ja independent” naine ma olen, kui lapse “enda” nimele võtan. 😃 Mul on täiesti ükskõik kas mees “võtab mind ära” või kelle perekonnanime lapsed kannavad. On ikka mured inimestel🫣
H5, samuti 10a koos, oleme arutanud abielu teemat ja leian, et see pole kellegi asi öelda, et kui abielus pole, siis oled lammas, et mehe nimega laps. No ja siis? Iga mees ei ole tropp!

Mulle jäi sama silma. Väga tore üldistamine, et kõik, kellel lapsed mehe nimega on lambad. Mul on kaks last, mehega 10+ aastat koos, aga me kumbki ei taha abielluda. Kanname erinevat perekonnanime, lapsed on mehe perekonnanimega. Eks ma siis olen lammas edasi
Aga vähemalt olen eluga/pereeluga/mehega/ rahul ja õnnelik ja ei pea kellelegi näitama või tõestama, kui “strong ja independent” naine ma olen, kui lapse “enda” nimele võtan.
Mul on täiesti ükskõik kas mees “võtab mind ära” või kelle perekonnanime lapsed kannavad. On ikka mured inimestel
H5, samuti 10a koos, oleme arutanud abielu teemat ja leian, et see pole kellegi asi öelda, et kui abielus pole, siis oled lammas, et mehe nimega laps. No ja siis? Iga mees ei ole tropp!
Eks viinamarjad on hapud. Küll te tahaks abielluda, aga kuna mees ei palu naiseks, siis peate seda udu ajama, et te ise ka ei taha. Kurb muidugi.

Mis sa ostad, raamatukogudest pole kuulnud või? Iseasi jah, kelle elu see kirjandus nüüd rikkamaks teeb.
Ega ei teegi kedagi rikkamaks. Ilmselt ka kirjutajat mitte. Kõik ei ole marjukarinid, et hoogsa sule ja huumoriga paned kirja oma elu juhtumised.

Mis värk selle suu matsutamisega on? Kui instas storytime tehakse, siis vaja lausete vahel suud matsutada😃 Ingrid M, Pärtelpoeg, Arabella… 😂 “Räägin juttu ja siis *korraks jään mõtlema* ja matsutan”

Mis värk selle suu matsutamisega on? Kui instas storytime tehakse, siis vaja lausete vahel suud matsutada😃 Ingrid M, Pärtelpoeg, Arabella… 😂 “Räägin juttu ja siis *korraks jään mõtlema* ja matsutan”
No eks selle suure jutustamise peale läheb suu kuivaks. Sellepärast koosolekutel ja näiteks pressikonverentsidel on alati klaas vett laua peal. No ja eks profid muidugi oskavad õige tehnikaga seda matsutamist vaos hoida.

No eks selle suure jutustamise peale läheb suu kuivaks. Sellepärast koosolekutel ja näiteks pressikonverentsidel on alati klaas vett laua peal. No ja eks profid muidugi oskavad õige tehnikaga seda matsutamist vaos hoida.
Mkm, see matsutuspaus tihti juba tuleb peale esimest sõna😂 Just ükspäev Ingridi stoorys panin ka tähele. “Tere….*matsutan targalt enne kui edasi räägin*…”

Mulle jäi sama silma. Väga tore üldistamine, et kõik, kellel lapsed mehe nimega on lambad. Mul on kaks last, mehega 10+ aastat koos, aga me kumbki ei taha abielluda. Kanname erinevat perekonnanime, lapsed on mehe perekonnanimega. Eks ma siis olen lammas edasi
Aga vähemalt olen eluga/pereeluga/mehega/ rahul ja õnnelik ja ei pea kellelegi näitama või tõestama, kui “strong ja independent” naine ma olen, kui lapse “enda” nimele võtan.
Mul on täiesti ükskõik kas mees “võtab mind ära” või kelle perekonnanime lapsed kannavad. On ikka mured inimestel
Eks viinamarjad on hapud. Küll te tahaks abielluda, aga kuna mees ei palu naiseks, siis peate seda udu ajama, et te ise ka ei taha. Kurb muidugi.
Sest kui meile sobib see variant, et elame koos, ühine kodulaen, ühine rahakott, aga vot abielus ei ole, siis oleme lambad ja halvad😀
sest abielu ei ole nagu keskaeg eks😝

Mis seal täpselt kurb on?

Et mees teist isegi nii palju ei hooli, et sind oma sõbranna staatusest naiseks muuta.

Ma ei saa ka aru, et miks pannakse lastele laste isade perekonnanimed (minu lastel on ka isaga sama perekonnanimi, aga mul on juhtumisi sama nimi 💍).
Töötan lasteasutuses ja julgelt 80% (kui mitte rohkem) kontakteeruvad asutusega ja ajavad laste asju emad. Ehk et see ei ole mu enda sõpruskonna statistika. Seega igati loogiline, et kes rohkem asju ajab, lapsega ringi käib jne, sellega ka üks nimi. Ja kui öelda, et lapse sündides ju ei tea seda ette, siis.. nojah.. ma ütleks, et sinisilmsus või pole asjad omavahel läbi räägitid ja lapsed saadi, sest kõik ju saavad .
Ja kõige loogilisem muidugi jätkuvalt PEREnimi, lihtne.

Et mees teist isegi nii palju ei hooli, et sind oma sõbranna staatusest naiseks muuta.
Naise staatus ei sõltu mehe olemasolust.