Ühesõnaga, need on lambad kes vabaabielus ja mehe nime kannavad nende lapsed. Oeh… vau.
Mulle jäi sama silma. Väga tore üldistamine, et kõik, kellel lapsed mehe nimega on lambad. Mul on kaks last, mehega 10+ aastat koos, aga me kumbki ei taha abielluda. Kanname erinevat perekonnanime, lapsed on mehe perekonnanimega. Eks ma siis olen lammas edasi
Aga vähemalt olen eluga/pereeluga/mehega/ rahul ja õnnelik ja ei pea kellelegi näitama või tõestama, kui “strong ja independent” naine ma olen, kui lapse “enda” nimele võtan.
Mul on täiesti ükskõik kas mees “võtab mind ära” või kelle perekonnanime lapsed kannavad. On ikka mured inimestel
H5, samuti 10a koos, oleme arutanud abielu teemat ja leian, et see pole kellegi asi öelda, et kui abielus pole, siis oled lammas, et mehe nimega laps. No ja siis? Iga mees ei ole tropp!
Eks viinamarjad on hapud. Küll te tahaks abielluda, aga kuna mees ei palu naiseks, siis peate seda udu ajama, et te ise ka ei taha. Kurb muidugi.
Mis seal täpselt kurb on?
Et mees teist isegi nii palju ei hooli, et sind oma sõbranna staatusest naiseks muuta.
Kahju hoopis sinust sel juhul, kui ainult abielu muudab su väärtuslikuks kaaslaseks.