Milline lihaliik/ osa sobiks kõige paremini?
Teema: Böfstrooganov ja kooreklops
böfstrooganovi tehakse loomalihaga, kooreklopsi sealihaga
Ma teeks sea sisefileest, selline kindla peale minek; strooganovi võib ka kalkunilihast teha. “Böfstrooganov” on mõistagi veiselihast tehtud, mõne teise liha kasutamisel muutub ka nimi.
Tänan, seda kõike ma tean!????
Küsin, milline osa oleks kõige sobivam: rind, selg, tagumik…selles stiilis. Vabandan, kui küsimus halvasti koostatud! Tõesti ei vajanud teadmisi loomaliikide kohta – iseenesestki mõista, et need kaks toitu on loomalihast, kooreklops veel eriti noorloomalihast. Sealihast kooreklopsi? Ausalt öeldes kuulen esimest korda.
Niisiis milline kehaosa oleks sobivaim?
Tänan, seda kõike ma tean!????
Küsin, milline osa oleks kõige sobivam: rind, selg, tagumik…selles stiilis. Vabandan, kui küsimus halvasti koostatud! Tõesti ei vajanud teadmisi loomaliikide kohta – iseenesestki mõista, et need kaks toitu on loomalihast, kooreklops veel eriti noorloomalihast. Sealihast kooreklopsi? Ausalt öeldes kuulen esimest korda.
Niisiis milline kehaosa oleks sobivaim?
Minu arust ei saa ise aru oma küsimusest. Böfstroagnoff ja koorekops? Võiksid ise otsida, böff ütleb iseenest et tegu on veise sisefileega. Kooreklops on pmt sealiha sibulaga koorekastmes.
Olen teinud mõlemaid asju nii (mets)sealihast ja ka põdralihast. Kindlasti profikokad põletaksid mind tuleriidal, aga kohadan restepte vastavalt toorainele, teen muudatusi jne.
Natuke mõlema kohta lugemist:
http://toiduteemal.blogspot.com/2010/11/kooreklops-ja-bofstrooganov-teenimatult.html
No igasugune blogipostitus küll mingi piibel pole.
Kooreklopsi tehti küll sealihast. Praegu iga blogija 20 aastates alati üks õige teadja. Enda arust.
Kooreklopsi tehakse ikka loomalihast. Ja tegelikult suurt vahet pole, mis tükist, lihtsalt hautamise aeg pikeneb mõnel juhul. Sisefileed loomulikult selle roa jaoks pole raisanud, nii et muudest tükkidest tehes on ikka paar tundi hautamist tulnud.
See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.