Teema: Lävepakuküsitlus: Kelle poolt hääletasite?
Paluksin siia vastata vaid neil, kel valik tehtud. Ja kui e-hääletusel muutsite meelt, siis parandada ka siin.
Mina andsin oma hääle Parempoolsetele.
Perekooli statistika:
Reformierakond; 12
Keskerakond;
Ekre; 6
Eesti200; 1
Isamaaliit;
Sotsiaaldemokraadid; 3
Parempoolsed; 9
Üksikkandidaadid; 1
Rohelised; 2
Kommentaarist on juba teavitatud
Oma häält saab e-valimistel korduvalt ümber hääletada ja kõige lõpuks ka pabersedeliga valimispäeval, seega pole praegusel küsitlusel suht mõtet, kolme päeva pärast saad oma lõplikud tulemused nagunii. Ja pikk-lai jututamise teema on olemas.
Aga valisin ka parempoolseid. Kuigi nad on väga noor ja väga väike erakond veel, las näitavad, ehk on neis mingi sisu. Teisi on nähtud küllalt ja näodki oksendamiseni pähe kulunud.
A mis see sinu asi on? Hääletamine on salajane.
Ja vastamine on vabatahtlik.
Ja vastamine on vabatahtlik.
Ei, sa nagu nõuakse seda. Ja kõik parandused ka.
Ühest teemast ei piisanud?
Üksikkandidaadi poolt. V.R
Sotsid. Reform saab nagunii hääled ja, et sotsidele ka võimalust anda ja teisi tasakaalustada.
Oioi, teie, kes te siin ekre poolt hääletasite – teie isekustuva pastakaga märgitud saadikunumbrid haihtuvad valimispäevaks ja eeltäidetud valimissedelile ilmutub refi kandidaadi number. Või, hoidku taevas selle patu eest, hääletasite koguni elektrooniliselt? Ketserid!
🤪
Oioi, teie, kes te siin ekre poolt hääletasite – teie isekustuva pastakaga märgitud saadikunumbrid haihtuvad valimispäevaks ja eeltäidetud valimissedelile ilmutub refi kandidaadi number. Või, hoidku taevas selle patu eest, hääletasite koguni elektrooniliselt? Ketserid!
🤪
Mida lamedamaks te EKRE valijate mõnitamisega muutute, seda kindlam ma oma valikus olen. Ilmselt teised ka.
🤪
Mida lamedamaks te EKRE valijate mõnitamisega muutute, seda kindlam ma oma valikus olen. Ilmselt teised ka.
Tubli, lase käia.
Lihtsalt ühegi teise erakonna poolehoidjate seas ei ole silma hakanud sellist hulka erivärvilisi vandenõugeneraatoreid. Üks jaburam kui teine. Vähemalt lõbus on neid jälgida. No annab ikka selliste “ärge kasutage valimisjaoskonna pastakaid!” ja “ärge laske id-kaarte skanneerida!” Peale tulla.
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.