Teema: Lävepakuküsitlus: Kelle poolt hääletasite?
Valimispäev on alles pühapäeval, viiendal.
Seaduse järgi peaksid olema meie valimised ühtlased, ühetaolised ja salajased.
Mina kavatsen seda järgida ja jalutan pühapäeval valimisjaoskonda.
Olen nõus kasutama muid e-teenuseid peale valimisvõimaluse.
Sa kaagutad oma parteist pidwvalt ja igal pool. Mis salajasus?
Jah, loomulikult võid sa pühapäeval valima minna, kui soovid. Mina käisin ka seekord kohal, valisin juba ära. Lisaks e-hääletusele käib ka eelhääletus ju. Valisin reformi. Kaalusin pikalt Eesti 200 ja reformi vahel, lõpuks otsustasin ikka reformi. Ja seekord tõesti tegin seda valimisjaoskonnas, kuigi vahepeal olen kõik valimised e-hääletanud. Kahel põhjusel. Ühelt poolt olen igapäevane Smart ID kasutaja. Kuskil on ka ID kaardi koodid, aga ei viitsinud neid otsida, kui valimisjaoskond otse teele jäi. Ja teine ja olulisem põhjus – ära tüüdanud see EKRE-toetajate kisa, et kõik need reformi e-hääled suur pettus. Nii et minu hääl reformi paberhääletanute statistikasse lisaks, loodetavasti te vähemalt neid ei vaidlusta.
Ja siis räägivad targad inimesed, et ekreiidid räuskavad….
Muidugi salajane. Kas kodanik Mätas tahab hirmsasti välja uurida, millises jaoskonnas ja millise kandidaadi eest kodanik Jaagular oma hääle annab?
Ja siis räägivad targad inimesed, et ekreiidid räuskavad….
Muidugi salajane. Kas kodanik Mätas tahab hirmsasti välja uurida, millises jaoskonnas ja millise kandidaadi eest kodanik Jaagular oma hääle annab?
Oiei, säästa meid. Pole huvitatud.
Oh, ja sõna kodanik kasutati prantsuse revolutsioonis ja NLs karistuste ettelugemisel.
Oh, ja sõna kodanik kasutati prantsuse revolutsioonis ja NLs karistuste ettelugemisel.
Sul on hall pass, et kodanik pole?
perekooli ajuhiiglane mätas (oo, meil on täpid!, pk areneb!) ei tea mõisteid kodanik ja kodakondsus.
Kommentaarist on juba teavitatud
Kodanik olen ma suhtluses riigiga. Sina ei ole riik.
Valisin keski koondnimekirja tipust noorema eestlasest mehe, ei-mitte Kiik.
Kes veel ei ole õiget leidnud, soovitan moekat meest

Kersti, möllad juba siin vä??
Endalegi üllatuseks said minu hääle lõpuks parempoolsed … ketrasin, mis ma ketrasin neid nimekirju, aga no ei olnud minu ringkonnas midagi targemat võtta. Milline normintellektiga inimene hääletab näiteks Siim Kallase poolt?!?
EKRE poolt hääletasin.
miinustage nüüd!
RE ja juba esmaspäeval . ega enam kui 100% on kindel, et EKRE hakkab süüdistama, et e-hääletus on võltsitud.
RE ja juba esmaspäeval . ega enam kui 100% on kindel, et EKRE hakkab süüdistama, et e-hääletus on võltsitud.
Millal ekre ei süüdistaks ükskõik mida või keda? Seega otseloomulikult hakkavad.
Järjest jaburamate ideedega tulevad välja või ei suuda uskuda, et kõik ei olegi nende poolt.
Reform, et kremlimeelsed jumala eest valitsema ei pääseks.
Masendavalt palju venemeelsete ekre valijaid. Aga no osside lemmik erakond see on, ka neil peab olema mida valida.
Reform, selleks et lollide venemeelne erakond ei võimutseks.
Valimised ongi suhtlus riigiga. Mina ei ole riik (erinevalt ühest Prantsuse kuningast). Olen Eesti vabariigi kodanik. Lihtne ja selge? Või ei ole?
Kui Venemaa soovibki võimule mõnda konkreetset erakonda Eestis, kas ta siis teeks kõik selleks, et seda erakonda diskrediteerida ning võiduvõimalusi vähendada? Kōige tõenäolisemalt on Vene toetus erakonnal, kel läheb kõige paremini.
Kui Venemaa soovibki võimule mõnda konkreetset erakonda Eestis, kas ta siis teeks kõik selleks, et seda erakonda diskrediteerida ning võiduvõimalusi vähendada? Kōige tõenäolisemalt on Vene toetus erakonnal, kel läheb kõige paremini.
Venemaa ei pruugi soovida konkreetse erakonna võimuletulekut, piisab sellestki, kui segadust, vaenu ja vastandumist külvata. See on neil siiani väga hästi õnnestunud.
Venemaa ei pruugi soovida konkreetse erakonna võimuletulekut, piisab sellestki, kui segadust, vaenu ja vastandumist külvata. See on neil siiani väga hästi õnnestunud.
Ja kes seda vaenu siis õhutab ja võimendab? Mille abil seda tehakse? Kui meie meedia niisuguse jamaga ei tegeleks, poleks ka vaenu ja vastandumist.
Reformierakond loomulikult.
Valimispäev on alles pühapäeval, viiendal.
Seaduse järgi peaksid olema meie valimised ühtlased, ühetaolised ja salajased.
Mina kavatsen seda järgida ja jalutan pühapäeval valimisjaoskonda.
Olen nõus kasutama muid e-teenuseid peale valimisvõimaluse.
Ära unusta oma pastakat kaasa võtta! 😉
Millal ekre ei süüdistaks ükskõik mida või keda? Seega otseloomulikult hakkavad.
Järjest jaburamate ideedega tulevad välja või ei suuda uskuda, et kõik ei olegi nende poolt.
No ma ei saa aru, Grünthal käis ise jaoskondades vaatlemas ja siis oli ving, et asjad on valesti. Vaatlejal on ometi rikkumise korral õigus suu lahti teha. Tema kiunus pärast. Tüüpiline ekreiit – kõik, eesotsas Kaja Kallasega, teevad liiga.
Sa pead olema sisse logitud, et vastata selle teemale.