Esileht › Ilu ja tervis › Cerazettega rasedaks? Näitan 3 postitust - vahemik 1 kuni 3 (kokku 3 ) Teema: Cerazettega rasedaks? Postitas: Kägu 19.01.2012 14:51 Kas keegi on seda pilli võttes ka rasestunud? 00 Please wait... Teata ebasobivast Põhjus: * Postitus tehtud teist inimese nime all (Kasutajatingimused 4.1) Isiklik solvang (Kasutajatingimused 4.2) Isiklik kirjavahetus foorumis (Kasutajatingimused 4.3) Solvav ja alandav arutelu teise inimese ja tema lähedaste isikliku elu kohta(Kasutajatingimused 4.4) Valetamine, laim, vulgaarne enese väljendus, teisi kasutajaid alaväärselt kohtlev (Kasutajatingimused 4.5) Seaduse rikkumisele üleskutsuvad ning kehtivate õigusaktidega vastuollu minevad sõnumid (Kasutajatingimused 4.6) Anonüümne abipalve (Kasutajatingimused 4.7) Omavoliline kooskõlastamata reklaam (Kasutajatingimused 4.8) Vihakõne Vale alafoorum Saada Postitas: Kägu 19.01.2012 18:09 RE: Cerazettega rasedaks? Mina ise küll ei ole, aga olen lugenud siit samast foorumist, et neid kes on cerazettet võttes rasedaks jäänud, on olemas küll. 00 Please wait... Teata ebasobivast Põhjus: * Postitus tehtud teist inimese nime all (Kasutajatingimused 4.1) Isiklik solvang (Kasutajatingimused 4.2) Isiklik kirjavahetus foorumis (Kasutajatingimused 4.3) Solvav ja alandav arutelu teise inimese ja tema lähedaste isikliku elu kohta(Kasutajatingimused 4.4) Valetamine, laim, vulgaarne enese väljendus, teisi kasutajaid alaväärselt kohtlev (Kasutajatingimused 4.5) Seaduse rikkumisele üleskutsuvad ning kehtivate õigusaktidega vastuollu minevad sõnumid (Kasutajatingimused 4.6) Anonüümne abipalve (Kasutajatingimused 4.7) Omavoliline kooskõlastamata reklaam (Kasutajatingimused 4.8) Vihakõne Vale alafoorum Saada Postitas: Kägu 20.01.2012 20:50 RE: Cerazettega rasedaks? Mina ei jäänud sellel ajal,kui neid kasutasin. Need on vist kõige nõrgemad beebipillid,kui ma ei eksi ja tänu sellele ma üritasin neid VÄGA täpselt ka võtta kellaajaliselt. 00 Please wait... Teata ebasobivast Põhjus: * Postitus tehtud teist inimese nime all (Kasutajatingimused 4.1) Isiklik solvang (Kasutajatingimused 4.2) Isiklik kirjavahetus foorumis (Kasutajatingimused 4.3) Solvav ja alandav arutelu teise inimese ja tema lähedaste isikliku elu kohta(Kasutajatingimused 4.4) Valetamine, laim, vulgaarne enese väljendus, teisi kasutajaid alaväärselt kohtlev (Kasutajatingimused 4.5) Seaduse rikkumisele üleskutsuvad ning kehtivate õigusaktidega vastuollu minevad sõnumid (Kasutajatingimused 4.6) Anonüümne abipalve (Kasutajatingimused 4.7) Omavoliline kooskõlastamata reklaam (Kasutajatingimused 4.8) Vihakõne Vale alafoorum Saada Näitan 3 postitust - vahemik 1 kuni 3 (kokku 3 ) Esileht › Ilu ja tervis › Cerazettega rasedaks? See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.