Esileht Koroonaviirus COVID-19 Covid hetkel

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 47 )

Teema: Covid hetkel

Postitas:
Kägu

Kellel hetkel või just olnud covid, milliste sümptomitega ja kuidas on kulgenud? Olen haige, aga kuna pole testimisvõimalust hetkel, siis ei tea, kas külmetus või äkki peaks covidit kahtlustama.

+1
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis seal vahet on? Viirushaige peaks ikka olema isolatsioonis.

+12
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja miks sa arvad, et pole. Kui ei ole midagi teemakohast öelda, siis miks pead vajalikuks sõna võtta? Teine on haige ja niigi ilmselt kehv olla ilma sinusuguste inimeste näägutamisetagi.

+5
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja miks sa arvad, et pole. Kui ei ole midagi teemakohast öelda, siis miks pead vajalikuks sõna võtta? Teine on haige ja niigi ilmselt kehv olla ilma sinusuguste inimeste näägutamisetagi.

Sa ise näägutad ja lõugad. Ole vait.

+3
-11
Please wait...
Kommentaarist on juba teavitatud
Postitas:
Kägu

Minu meelest kulgeb see kõigil nii erinevalt.

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ärge grippi unustage, vaktsineerige.

+1
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

mul kolm tuttavat korraga just olnud. Korduvad fraasid: luud-kondid valutavad, jube paha olla. Kahel oli palavik ca 38, kõigil kolmel oli köha. Pärast põdemist rääkisid kõik, et väsimus ja higi voolab iga liigutuse peale.

+2
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

mul kolm tuttavat korraga just olnud. Korduvad fraasid: luud-kondid valutavad, jube paha olla. Kahel oli palavik ca 38, kõigil kolmel oli köha. Pärast põdemist rääkisid kõik, et väsimus ja higi voolab iga liigutuse peale.

ka gripp kulgeb üsna sarnaselt. sestap ilma testita ei saa kindlalt väita, millega täpselt tegu.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja miks sa arvad, et pole.

Mis vahe siis täpsemalt ka on? Kui on covid, siis istud kodus, kui pole, siis käid ringi? Või ravid kuidagi erineval?

+6
-4
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mis vahe siis täpsemalt ka on? Kui on covid, siis istud kodus, kui pole, siis käid ringi?

Loomulikult. Kui palavik on madal, siis käin tööl edasi.

+4
-18
Please wait...

Postitas:
Kägu

1.päeva õhtuks (paar nädalat tagasi) lõi palaviku 38 peale, liigesed ka valusad, siis edasi iga päevaga läks järjest paremaks, nädala lõpuks oli tervis tagasi ja ainus järelnäht on pidev kerge röga kurgus, mis ajab köhatama, kuigi haige olles ma ei köhinud, ainult kurk oli ka paar päeva valus.

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ja miks sa arvad, et pole.

Mis vahe siis täpsemalt ka on? Kui on covid, siis istud kodus, kui pole, siis käid ringi? Või ravid kuidagi erineval?

Muidugi käin tööl, kui enesetunne vähegi kannatab. Pole mul rahapuud keldris ja laenuorjaks ka ei taha hakata peale haigust.
koroona alguses said vaktsineeritud meil tasustatult kodus haiged olla, siis kasutasin seda varianti. Koroona sain muidugi ka töö juurest.

+7
-12
Please wait...

Postitas:
Kägu

Just põdesin. Üks päev väike palavik (alla 38), üks päev köha, paar päeva kerge nohu. Kõik asjad ükshaaval ja kordamööda. Halb olla ei olnud, väsimust jms pole ka.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Covidil on oma alafoorum

Palun teisi foorumeid mitte risustada.

Tänan.

+3
-8
Please wait...

Postitas:
Kägu

ka gripp kulgeb üsna sarnaselt. sestap ilma testita ei saa kindlalt väita, millega täpselt tegu.

Nõus. Need olid testitud tuttavad, aga mõnel võib ju gripp ka nii olla.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Palun teisi foorumeid mitte risustada.

Tänan.

Seal ei toimu juba ammu midagi peale mõnede antivaxxerite ja süstisõltlaste kakluste.

+3
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kolm inimest said suht korraga ühelt ja samalt inimeselt nakkuse, kuid neil kolmel inimesel on üsna erinevad sümptomid. Kes köhib, kellel on kurguvalu, kellel on kõrge palavik, kellel on nohu, kellel terve keha valutab, kes oksendab… Hästi kummaline on sel hooajal see covid jah – nii erinevad sümptomid on.

+4
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kes köhib, kellel on kurguvalu, kellel on kõrge palavik, kellel on nohu, kellel terve keha valutab, kes oksendab… Hästi kummaline on sel hooajal see covid jah – nii erinevad sümptomid on.

Mis selles kummalist on? Varem põdesid kõik täpselt ühtemoodi sinu arust või?

+4
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei olnud palavikku, selline paks pea ja nohu. Kulges ysna kergelt, väsimus vaid

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kolm inimest said suht korraga ühelt ja samalt inimeselt nakkuse, kuid neil kolmel inimesel on üsna erinevad sümptomid. Kes köhib, kellel on kurguvalu, kellel on kõrge palavik, kellel on nohu, kellel terve keha valutab, kes oksendab… Hästi kummaline on sel hooajal see covid jah – nii erinevad sümptomid on.

lisaks põevad erinevalt ka vaktsineeritud ja vaktsineerimata inimese.

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Muidugi käin tööl, kui enesetunne vähegi kannatab. Pole mul rahapuud keldris ja laenuorjaks ka ei taha hakata peale haigust.

Sama siin, ei saa endale haiguslehel viibimist lubada. Praegugi väike palavik  kerged haigusnähud ja liigun tööle, testi järgi pole gripp ega covid.

+1
-5
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sama siin, ei saa endale haiguslehel viibimist lubada. Praegugi väike palavik kerged haigusnähud ja liigun tööle, testi järgi pole gripp ega covid.

loodetavasti kannad ikka maski.

+7
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ei kanna ma mingit maski, eks näis kas tööl nakatan teisi või ei nakata.

0
-12
Please wait...

Postitas:
Kägu

ütleks, et üsna ebameeldiv kolleeg.

+8
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Sama siin, ei saa endale haiguslehel viibimist lubada. Praegugi väike palavik kerged haigusnähud ja liigun tööle, testi järgi pole gripp ega covid.

Püüan teistega minimaalselt kokku puutuda. Lõuna võtsin kodust kaasa. Kui vaja, kannan maski, loomulikult.

+1
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

loodetavasti kannad ikka maski. Ei kanna ma mingit maski, eks näis kas tööl nakatan teisi või ei nakata.

Sinusuguseid teadlikke nakatajaid peaks karistama.

+11
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Suvel tõi tädipoeg koroona koju ning eakale emale sai see saatuslikuks

+5
-3
Please wait...

Postitas:
Kägu

Maksad mulle esimesed 3 tööpäeva kinni? Kaotan nendega 300 eurot. Kui enesetunne vähegi kannatab, siis kodu ei jää.

0
-6
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kellel hetkel või just olnud covid, milliste sümptomitega ja kuidas on kulgenud? Olen haige, aga kuna pole testimisvõimalust hetkel, siis ei tea, kas külmetus või äkki peaks covidit kahtlustama.

Mis mõttes pole? Apteek kaugel? Test maksab 4 eurot. Eile tegin. Alla minutiga oli covidi paks kriips olemas.

+2
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Maksad mulle esimesed 3 tööpäeva kinni? Kaotan nendega 300 eurot. Kui enesetunne vähegi kannatab, siis kodu ei jää.

kas maski kandmise puhul jäetakse kolme tööpäeva palk maksmata?

+4
0
Please wait...

Näitan 30 postitust - vahemik 1 kuni 30 (kokku 47 )

Esileht Koroonaviirus COVID-19 Covid hetkel