Esileht Tööelu, raha ja seadused. dekreet ja töövõimetusleht

Näitan 4 postitust - vahemik 1 kuni 4 (kokku 4 )

Teema: dekreet ja töövõimetusleht

Postitas:
nunnuke86

Tere.

Küsimus siis selline,et kui ämmaemand kirjutas mulle dekreedilehe ja töövõimetuslehe välja…siis nii palju olen teadlik et seda näeb eesti.ee portaalist millal arst edastas aga loogiliselt võttes peaks ta edastama ju mõlemad nii dekreedilehe kui ka töövõimetuslehe mitte ainult dekrreedilehe…sest selle alusel tundub nagu mul oleks üks kuu oldud niisama kodus…
Kas peaksin ämmaemandale helistama ja küsima või kui firma niikuinii saadab paberid ära siis pole vahet ja ootan….Aitäh abilistele ette:)

0
0
Please wait...

Postitas:
zensus

RE: dekreet ja töövõimetusleht

Kas ma saan õigesti aru, et olid enne rasedus- ja sünnituspuhkuse algust haiguslehel?

S.t said korraga eelneva perioodi eest haiguslehe ja algava sünnituspuhkuse eest sünnituslehe?

Aga sina näed riigiportaalis ainult ühte nendest lehtedest?

Programm iseenesest töötab sedasi, et lehe välja printimisel edastatakse see automaatselt ka Haigekassale, s.t see on sundvalik, ei saa seda funktsiooni maha võtta.

Ehk siis ma ei arva, et on põhjust muretseda, kui sa said paberkandjal mõlemad lehed, siis on kõik korras.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kas kontrollisid lehtedel kuupäevad ära ja olid õiged? Kui jah, siis ma ei muretseks. Kui ei, siis ma küsiks ämmakalt üle igaks juhuks. Äkki printis ta kogemata välja nt vana perioodi lehe vms ja õige on väljastamata.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mulle anti ka 2 lehte, haigusleht kuni dekreedini ja dekreedileht. Vaatasin portaalist, et seal oli kirjas hoopis \”arsti poolt edastatud\” haigusleht 2 korda, päevane erinevus kuupäevades. Dekreedilehte polnud.

Helistasin haigekassa infosse ja sealt öeldi, et kui menetlemiseks läheb, vaadatakse paberkandjal lehti ja see portaalis üleval olev ei loe, see automaatne.

0
0
Please wait...

Näitan 4 postitust - vahemik 1 kuni 4 (kokku 4 )

Esileht Tööelu, raha ja seadused. dekreet ja töövõimetusleht

See teema on suletud ja siia ei saa postitada uusi vastuseid.