Hei-hei!
Just hommikul käisin vaatamas, kas detsembribeebide teema juba olemas, siis veel ei olnud, aga nüüd näe ongi 🙂
Palju õnne kahele eelmisele! Määrimine peaks alguses normaalne olema, aga ehmatav ka kindlasti.
Mina samuti IVF-rase, 24.03 siirdati 3-päevane embrüo ja täna hommikul tuli rasedustestile õrnake-õrnake triibuke, hoian kõvasti pöialt nüüd endale ja kõigile teistele ka. Veretest on alles teisipäeval.
Ootame oma teist beebit ja TA peaks olema 12.12.
Morgase
Kolin ka IVF grupist siia üle 🙂 minul oli ka siirdamine 24.03 ja siirdati 2 päevane ja oma triibu sain samuti 01.04. Veretest alles neljapäeval, aga usun, et ilus kuna iga päev testil triip tumeneb ilusti 😍 nii äge, et nii samamoodi oma teed alustame.
Palju õnne !
Katzzz
Nii tore, palju õnne sulle ka! 🙂
Minul nüüd veretestil käidud, teisipäeval, 4+1 oli hcg tase 408. 20.04 on UH. Julgen juba natuke rohkem rõõmustada.
Ma ise tegin IVF-i Pelgus, alguses mõtlesin sinna arvele võtta, aga nüüd otsustasin ikka ümber ja lähen ITK-sse. Esimene laps sündis ka seal.
Sümptomitest – ühel õhtul iiveldas, eile oli kõht väga punnis, pea kipub valutama.
Kuidas te trenni osas teete, eriti IVF-ikad? Ma ise tegin 2 nädalat peale siirdamist pausi, aga nüüd olen edasi trenni teinud, natuke ikka muretsen selle pärast. Samas esimese, loomulikul teel saadud rasedusega tegin läbi terve raseduse trenni.
Morgase