Tere!
Liitun ka detsembribeebidega, praeguse seisuga olen 5+1 ja oodatav tähtaeg 10.12. Olen ikka siin foorumis vaikne lugeja olnud, vahepeal olin ka triibupüüdjates, kuid lõpuks enam ei suutnud, liiga kurb/masendav oli. Juba pärast poolt aastat proovimist tegelikult tekkis mul päris suur masendus (ma tean, et siin inimesi kes aastaid proovinud, ei kujuta ette mida teie veel olete tundnud) ja sain hiljuti 30a ka, seda enam tuli mure, kas kõik on korras ja hirm puges naha vahele. Panin endale kontrolliks arstiaja 08.04, sest varsti hakkas proovimisest aasta täis saama. Siis aga jäid päevad hiljaks 2 päeva. Samas rinnad olid juba mitu päeva valusad olnud, kõhus olid päeva krampide laadsed valud nagu kohe hakkasid päevad, olin kindel et kohe hakkavad. Imelik oli ainult see, et krambitas, kuid päevi ikka polnud, Tegin nagu muuseas 05.04 testi, isegi tegelikult eriti ei lootnud ja tuli 2 triipu. Vahtisin tükk aega testi, ma olin kindel et see praak vms ja tegin 2 veel. Ikka POS. Muidugi ma ikka ei suutnud uskuda ja läksin synlabi sama hommik- hcg oli 454.62. Olingi rase 🙂
08.04 käisin günekoloogi juures, nägime ainult lootemuna(?), selline vedelikupaun pm, ämmakas ütles et liiga vara, et midagi oleks rohkem näha. 08.04 hcg oli 2852, prog 70.
Mul ämmaemanda aeg ITKs 06.05 Maris Kirsi juures, teda soovitas mulle üks hea tuttav, pidi imetore olema.
Raseduse tunnustest praegu mul vahelduvalt iiveldus, väsimus, peavalu, rinnad valusad. Iiveldus käib nagu lainetena, täna hommikul jälle täiesti ok olla. Söögiisu on kõvasti kasvanud.
Mul pidi muidugi olema sellel neljapäeval tarkusehamba väljatõmbamine, kuid nüüd ei tea, kas lähen. Kardan nimelt kohutavalt hambaarsti ja tean kui stressirohke see asi minu jaoks tuleb, ei tea kuidas see kõhubeebile mõjuda võib… Günekoloog ütles, et võid ära käia, samas lugesin et igal pool soovitatakse ikkagi oodata kuni teise trimestrini. Hammas ei valuta, kuid veebruaris oli hambaarsti sõnul seal auk sees ja tuleks ikkagi välja võtta, et ei läheks põletikuliseks. Õnneks jõudsin kõik teised hambad enne korda teha, see oligi viimane.
Vabandust, tuli väga pikk kiri:)