Esileht â€ș Lapse ootamine â€ș Detsembri beebid 2022

NĂ€itan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 188 )

Teema: Detsembri beebid 2022

Postitas:
KĂ€gu

Minul ka kĂ”hus torgib ja kisub, see on ĂŒks levinumaid varase raseduse sĂŒmptomeid 🙂 mĂ€letan esimesest rasedusest sama tunnet.

0
0
Please wait...

Postitas:
KĂ€gu

Hei!

Tulen aprillikuu triibupĂŒĂŒdjatest teie juurde ĂŒle!
Minul algas eelmine menstruatsioon 10.03. Ov oli 30.03. Eile dpo8 sain positiivse testi (First Response) 😍 tĂ€na kordasin hommikul, oli ilusti tumedam ja kuna noh, ei suuda asja uskuda, tegin nĂŒĂŒd umbes tunnike tagasi Formula Vitale ka (selle tundlikkus vist 10miu?) – ka see on Ă”rnalt-Ă”rnalt positiivne, kuid nii nĂ€htavalt, et isegi pildile saab ilusti. TĂ€na peaks menstruatsiooni jĂ€rgi olema 4+2. 🙂
Nii suur rÔÔm on teiega liituda!
TA peaks olema kalkulaatori jÀrgi siis umbes 15.12.

Arsti juurde plaanin minna kuu viimasel nĂ€dalal vĂ”i ĂŒldse mai alguses. Esimene ja kauaoodatud beebi! Loodan, et kĂ”ik sujub ja beebi kasvab.
SĂŒmptomitest nii palju, et viimased kolm-neli pĂ€eva on hullud gaasid olnud, eile oli ka kĂ”ht lahti. Kisub-sikutab kĂ”hus ka minul, aga olen rahulik ja naudin. Nii tore meel on!

kkmm

+1
0
Please wait...

Postitas:
KĂ€gu

Hei!

Tulen aprillikuu triibupĂŒĂŒdjatest teie juurde ĂŒle!

Minul algas eelmine menstruatsioon 10.03. Ov oli 30.03. Eile dpo8 sain positiivse testi (First Response) 😍 tĂ€na kordasin hommikul, oli ilusti tumedam ja kuna noh, ei suuda asja uskuda, tegin nĂŒĂŒd umbes tunnike tagasi Formula Vitale ka (selle tundlikkus vist 10miu?) – ka see on Ă”rnalt-Ă”rnalt positiivne, kuid nii nĂ€htavalt, et isegi pildile saab ilusti. TĂ€na peaks menstruatsiooni jĂ€rgi olema 4+2. 🙂

Nii suur rÔÔm on teiega liituda!

TA peaks olema kalkulaatori jÀrgi siis umbes 15.12.

Arsti juurde plaanin minna kuu viimasel nĂ€dalal vĂ”i ĂŒldse mai alguses. Esimene ja kauaoodatud beebi! Loodan, et kĂ”ik sujub ja beebi kasvab.

SĂŒmptomitest nii palju, et viimased kolm-neli pĂ€eva on hullud gaasid olnud, eile oli ka kĂ”ht lahti. Kisub-sikutab kĂ”hus ka minul, aga olen rahulik ja naudin. Nii tore meel on!

kkmm

Palju Ônne!!

+1
0
Please wait...

Postitas:
KĂ€gu

Tere! Mina sain 2 triipu testile neli pĂ€eva tagasi. Hetkel peaks olema 5+ 4. Ämmaemanda juurde lĂ€hen 21.aprill. TĂ€pselt ĂŒks pĂ€ev peale oma esimese lapse aastaseks saamist.

Triipe me otseselt ei pĂŒĂŒdnud aga Ă€ra ka ei hoidnud. SĂŒmptomitest on vahetevahel alakĂ”hus valud ning rinnad hellad. KĂ”ige vastikum on see, et tĂ€pselt enne magama minekut lĂ€heb kĂ”ht tohutult tĂŒhjaks. Eelmise rasedusega kallistasin terve esimene trimester potti. VĂ€ga vĂ€ga loodan, et seekord iiveldab vĂ€hem.

palju Ônne kÔigile!

+1
0
Please wait...

Postitas:
KĂ€gu

21.04 tÀhtis pÀev siin grupis.

Paljudel see pĂ€ev arstile minek. Samuti ka minul😍

Katzzz

+2
0
Please wait...

Postitas:
KĂ€gu

Juba uued detsembribeebid! Aasta tagasi olin ise samuti detsembribeebide grupis. Palju Ă”nne ja ilusat ootust teile! 😊

+3
0
Please wait...

Postitas:
KĂ€gu

Liitun ka detsembrikatega. TÀhtaeg 22.dets,seega suht jÔululaps tulekul.

Tegemist meie pere neljandaga.

Kas detsembrikatele juba facebooki grupp ka on?

+2
0
Please wait...

Postitas:
KĂ€gu

Liitun ka detsembrikatega. TÀhtaeg 22.dets,seega suht jÔululaps tulekul.

Tegemist meie pere neljandaga.

Kas detsembrikatele juba facebooki grupp ka on?

Kuna esimene laps tulekul, siis ei oska sellist gruppi isegi oodata 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
KĂ€gu

Kuidas teil isudega?

TĂ€na hommikust saati mitte millegi jĂ€rgi isu ei ole, samas kĂ”ht tĂŒhi. Esimest korda vist ĂŒle aastate polnud hommikul kohvi isu, ausalt ma ei uskunud, et see juhtub 😄. 3-4 korda mĂ”tlesin ĂŒmber, mida sĂŒĂŒa tahan ja lƍpuks vĂ”itis kartul heeringaga😄. Smuutid, apelsinid, ploomid ja muud puuviljad lĂ€hevad nagu soojad saiad, aga muud tuleb ka pĂ€eva peale sĂŒĂŒa 🙂.

May

0
0
Please wait...

Postitas:
KĂ€gu

Palju Ônne ja tere tulemast kÔigile detsembrikatele!

Minul UH 20.04 viljatusravikliinikus, Àmmakale lÀhen hiljem. Kes ennast ITK-s arvele vÔtavad, millise Àmmaka juurde lÀhete?

Minul ka sĂŒmptomitest peamine, et söögivahed ei tohi pikad olla, muidu tuleb kohe nĂ”rkus peale.

Morgase

0
0
Please wait...

Postitas:
MelissaP

Tere!

Liitun ka detsembribeebidega, praeguse seisuga olen 5+1 ja oodatav tĂ€htaeg 10.12. Olen ikka siin foorumis vaikne lugeja olnud, vahepeal olin ka triibupĂŒĂŒdjates, kuid lĂ”puks enam ei suutnud, liiga kurb/masendav oli. Juba pĂ€rast poolt aastat proovimist tegelikult tekkis mul pĂ€ris suur masendus (ma tean, et siin inimesi kes aastaid proovinud, ei kujuta ette mida teie veel olete tundnud) ja sain hiljuti 30a ka, seda enam tuli mure, kas kĂ”ik on korras ja hirm puges naha vahele. Panin endale kontrolliks arstiaja 08.04, sest varsti hakkas proovimisest aasta tĂ€is saama. Siis aga jĂ€id pĂ€evad hiljaks 2 pĂ€eva. Samas rinnad olid juba mitu pĂ€eva valusad olnud, kĂ”hus olid pĂ€eva krampide laadsed valud nagu kohe hakkasid pĂ€evad, olin kindel et kohe hakkavad. Imelik oli ainult see, et krambitas, kuid pĂ€evi ikka polnud, Tegin nagu muuseas 05.04 testi, isegi tegelikult eriti ei lootnud ja tuli 2 triipu. Vahtisin tĂŒkk aega testi,  ma olin kindel et see praak vms ja tegin 2 veel. Ikka POS. Muidugi ma ikka ei suutnud uskuda ja lĂ€ksin synlabi sama hommik- hcg oli 454.62. Olingi rase 🙂

08.04 kĂ€isin gĂŒnekoloogi juures, nĂ€gime ainult lootemuna(?), selline vedelikupaun pm, Ă€mmakas ĂŒtles et liiga vara, et midagi oleks rohkem nĂ€ha. 08.04 hcg oli 2852, prog 70.

Mul Ă€mmaemanda aeg ITKs 06.05 Maris Kirsi juures, teda soovitas mulle ĂŒks hea tuttav, pidi imetore olema.

Raseduse tunnustest praegu mul vahelduvalt iiveldus, vÀsimus, peavalu, rinnad valusad. Iiveldus kÀib nagu lainetena, tÀna hommikul jÀlle tÀiesti ok olla. Söögiisu on kÔvasti kasvanud.

Mul pidi muidugi olema sellel neljapĂ€eval tarkusehamba vĂ€ljatĂ”mbamine, kuid nĂŒĂŒd ei tea, kas lĂ€hen. Kardan nimelt kohutavalt hambaarsti ja tean kui stressirohke see asi minu jaoks tuleb, ei tea kuidas see kĂ”hubeebile mĂ”juda vĂ”ib
 GĂŒnekoloog ĂŒtles, et vĂ”id Ă€ra kĂ€ia, samas lugesin et igal pool soovitatakse ikkagi oodata kuni teise trimestrini. Hammas ei valuta, kuid veebruaris oli hambaarsti sĂ”nul seal auk sees ja tuleks ikkagi vĂ€lja vĂ”tta, et ei lĂ€heks pĂ”letikuliseks. Õnneks jĂ”udsin kĂ”ik teised hambad enne korda teha, see oligi viimane.

Vabandust, tuli vÀga pikk kiri:)

+1
0
Please wait...

Postitas:
KĂ€gu

Tere, MelissaP ja palju Ă”nne! Mina vĂ”tsin ka ennast Maris Kirsi juurde arvele, lĂ€hen sinna 4.05. Esimese lapsega olin samuti Marise juures ja jĂ€in vĂ€ga rahule 🙂

Ma ka kohe ĂŒldse ei salli hambaarsti juures kĂ€imist ja mul samuti tarkusehambas auk, ei teagi, mida teha sellega. Tegelikult peaks ju hambaid kindlasti rasedana ravima, pĂ”letik pole lapsele ĂŒldse hea, aga samas tarkusehamba vĂ€ljatĂ”mbamisel vĂ”ib ju pĂ€rast antibiootikumiravi vaja minna

Morgase

0
0
Please wait...

Postitas:
MelissaP

AitĂ€h ja palju Ă”nne sulle ka Morgase! Tore kuulda, et sul juba Marisega hea kogemus. Minul tuleb esimene laps, seega pole ĂŒldse veel Ă€mmakatega kogemus.

Vahepeal helistas tagasi mu hambaarst ja tema ĂŒtles, et hamba vĂ€ljatĂ”mbamiseks tuleks oodata teise trimestrini. Ta rÀÀkis, et kuna auk sees, tuleks ikkagi vĂ€lja tĂ”mmata, sest kui peaks hakkama 3.trimester valutama, siis on selle eemaldamine suurem probleem.

0
0
Please wait...

Postitas:
KĂ€gu

Palju Ă”nne MelissaP! Meil mitu kokkulangevust – esimene laps, sama vanus ja esialgne s.tĂ€htaeg 😄.

Mina olen hetkel aja broneerinud Maila Terasmees juures, vaatasin tĂ€itsa Tervisetrendi arvamuste jĂ€rgi + guugeldasin ja tundub, et sattusin vĂ€ga hea Ă€mmaka otsa. Samas ma ei ole hetkel veel 100% otsustanud, et kas lĂ€hen ikka ITK-sse vĂ”i vĂ”tan viljatusravikliinikus arvele. Otsustan ilmselt esimese UH paiku, mis 21.04 🙂.

Ma just kirjutasin ka, et enesetunne isutuse ja toidu valiku osas tĂ€itsa kehv ja see tekkis  ĂŒleöö. Tuleb vist smuutimasin vĂ€lja otsida 😄. Eile oli esimest korda ka peavalu, mis vajas leevendust paracetamoliga.

May

0
0
Please wait...

Postitas:
NaineN40

Minul ĂŒle 2ndl rasedust, kuu lĂ”pus arst ja siis tĂ€psemad kuupĂ€evad, arvatavasti jĂ”ulubeebi, ivf ga.

0
0
Please wait...

Postitas:
vaikne

Heihei

Vaid nĂ€dal veel oodata arstini 😀😀

Tunnustest on lisandunud 3xöösel vetsuskĂ€ik, vĂ€simus ja kergem iiveldus. TĂ€na tĂ€itus 7 nĂ€dalat 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
MelissaP

Palju Ă”nne sulle ka May, vĂ€ga tore et meil palju ĂŒhist! Mul mitu sĂ”brannat ja paljud endised kooli- ja ĂŒlikoolikaaslased juba mitme lapsega, tore et teada, et siin veel inimesi, kes 30a esimest ootavad. 🙂

Mul tÀna 5+4 Àpi jÀrgi ja uue tunnusena tekkinud maitse -ja lÔhnatundlikkus. Pidin tÀna hommikul hambaid pestes peaaegu oksele hakkama, hambapasta maiste hakkas nii vastu. Tellisin suure hurraaga endale muidugi loodusshampooni ja palsami ka, mis pidi rasedale ohutum olema, aga oh hÀda, lÔhn on nii vÀnge, et ei kannata vÀlja. Ma ei teagi, peab mingit lÔhnatut varianti vist otsima hakkama

Muidugi kĂ”ht on ka kogu aeg tĂŒhi, ainult tahaks sĂŒĂŒa, kuid palju korraga ei jaksa.

Kas teistel ka lĂ€heb aeg nĂŒĂŒd niiii aeglaselt? No mitte ei jaksa seda UH aega Ă€ra oodata, 6 mai tundub aastate kaugusel.

0
0
Please wait...

Postitas:
KĂ€gu

Hei. Olen hetkel 5+2 nĂ€dalat. Testi tegin eelmine nĂ€dal. Esimene visiit Ă€mmakale on tĂ€pselt 7 aastat ja 2h peale esimese lapse sĂŒndi ehk samuti 21 aprill nagu paljudel siin. TA on 13.12, kuid eelmine kord oli raviga gestatsioonidiabeet, siis ilmselt ei pÀÀse ka sel korral sellest ja indutseeritakse nĂ€dal enne TA. SĂŒmptomid on hootised, ainus pĂŒsiv asi on rindade hellus. Iiveldus, vĂ€simus jms on vahelduva eduga. Ootan UH, et saaks see esimene sĂŒdametööga tĂ€pike nĂ€htud. Eelmise rasedusega tegime FB nn salajase grupi, kus oli vaid siit leitud 35 liiget umbes. Seal oli pĂ€ris tore ja mitu uut jÀÀdavat tutvust sai leitud. Nende suurte sadade liikmetega gruppidest lahkusin kiirelt, sest sealne infotulv oli tihti selline, mis pani peast hoidma kinni 😄

+4
0
Please wait...

Postitas:
tilulilu

Nii tore on siin nĂ€ha paari tuttavat nime ivf grupist 🙂

Liigun ka ettevaatlikult siia ĂŒle. Minu lugu siis selline, et oleme umbes 2 aastat ĂŒritanud rasestuda, selle sisse jĂ€i ka 3 ebaĂ”nnestunud ivf katset. Plaan oli see kuu teha beready test, aga jĂ€in hoopis loomulikult rasedaks. MĂ”lemad oleme mehega 32 ja tegemist mehepoolse probleemiga.

Hetkel olen pÀevade jÀrgi 5+6, aga kuna ovulatsioon oli seekord pÀris hilja, siis ise arvan, et pigem 4+6.

Veretest 4+3 (minu arvestuse jÀrgi) oli 1100 ja 4+5 oli 2199, proge samal pÀeval 98. UH on viljatusravi arsti juures 22.04.

Hetkel on sĂŒmptomitest kerge vĂ€simus, rinnad vĂ€ga valusad ja suuuur söögiisu. Aeg-ajalt kĂ€ivad pĂ€evade laadsed krambid ka aga jĂ€rjest harvemini nĂŒĂŒd.

Hoian kÔikide jaoks pöialt!

tilulilu

+1
0
Please wait...

Postitas:
KĂ€gu

Nii tore on nĂ€ha, et meid siia juurde tuleb! ❀
Minul sĂŒmptomid sarnased, nagu sul, tilulilu.
KĂ”ht lĂ€heb tĂ”esti uskumatult kiiresti tĂŒhjaks. Ja nii jĂ€rsku. Tööl on ka juba olnud olukordi, kus see tĂŒhjakĂ”hutunne tuleb nii jĂ€rsku ja ootamatult, et ainuke mĂ”te, mis tekib on, et krt, niimoodi peab kĂŒll oksendama minema vist.
Rinnad on ka valusad – rasked, kĂ”vad, kuumad. Kas kellelgi on kogemust, kas see jÀÀbki nĂŒĂŒd raseduse lĂ”puni nii vĂ”i ĂŒhel pĂ€eval saab ikkagi ilma valudeta ka elada? 😅
Ja mul ka kĂ”ht selline, nagu oleks juba ei tea kui kaua rase. Enda loogikaga saan ju aru, et see mingi raseduskĂ”ht kĂŒll ei ole. 😀 PĂŒksid pitsitavad, samas gaase ega midagi enam pole. KĂŒllap hormoonid mĂ€ngivad siin suurt rolli, olen lihtsalt paistes vms.

Muus osas vĂ”ib praegu tegelikult vahel isegi meelest minna, et rase olen. Pelgan hirmsasti iiveldamist-oksendamist ning ka seda, et ĂŒkspĂ€ev ei suuda enam kohvi juua. Mulle vĂ€ga maitseb kohv. Aga pĂ€ev korraga ja ilmselt ĂŒks pĂ€ev vaatan heldimusega tagasi ajale, mil miski ei ajanud sĂŒdant pahaks, iiveldama ega oksendama. 😀

Minul tÀna menstruatsiooni jÀrgi 5+1. Arstiaeg 7+0, siis peaks vist beebit kuulda ka olema juba?

kkmm

+1
0
Please wait...

Postitas:
KĂ€gu

Palju Ônne kÔikidele ootajale!

Sain ka nĂ€dala alguses oma esimesed kaks triipu. Tahtsime suve lĂ”pus alles proovima hakata, aga pole ka midagi ennetamiseks otseselt teinud. Samas oleme vĂ€ga Ă”nnelikud 🙂. Esmarasedana tunnen ennast aga tĂ€itsa teadmatuses.

PÀevade jÀrgi on hetkel 5+3 ja esmaspÀeval lÀhen veretesti tegema. KolmapÀevaks on reis planeeritud. Kas kellelgi on infot, kas ja kuidas lendamine algfaasis rasedust vÔib mÔjutada?

0
-1
Please wait...

Postitas:
KĂ€gu

Ahjaa, sĂŒmptomitest on vĂ€simus ja vahepeal vĂ€iksed torked vms alakĂ”hus. Kaalulangus ka vĂ€ike. Arvasin, et on hoopis teistmoodi tunne rase olla, aga vb see tunne alles tuleb.

wanderer

0
0
Please wait...

Postitas:
KĂ€gu

Tere, sain ka mĂ”ned pĂ€evad tagasi positiivse testi. Ei taha liiga vara arstile minna, kuid ma ei saa aru mitmes nĂ€dal vĂ”ib olla😀 Milline on enam-vĂ€hem tĂ€pne kalkulaator? FLO nĂ€itab 4+5, ĂŒks nĂ€itas 5, emmedeklubi oma nĂ€itas 6. Esimese menstruatsiooni pĂ€ev 16 mĂ€rts. AitĂ€h juba ette🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
KĂ€gu

Mul tĂ€na juba test korda arstil kĂ€idud, kĂ€isin k 2 nĂ€dalat tagasi, aga siis oli loode veel vĂ€ga vĂ€ike. TĂ€na oli loode UHga vaadates tunduvalt suurem ja sĂŒda lĂ”i ilusti. Flo jĂ€rgi hetkel 7+4, mÔÔtmise jĂ€rgi 7+0. TĂ€htaeg peaks olema 02.12.

Sain aja 25.05 I trimestri UH uuringuks ja enne seda tuleb vereproovid anda.

Uuest ÄE juurde 30.05.

Kes veel juba kontrollis kÀinud? Paljudel siin vist 21.04 ajad?

M

0
0
Please wait...

Postitas:
KĂ€gu

Tere, sain ka mĂ”ned pĂ€evad tagasi positiivse testi. Ei taha liiga vara arstile minna, kuid ma ei saa aru mitmes nĂ€dal vĂ”ib olla😀 Milline on enam-vĂ€hem tĂ€pne kalkulaator? FLO nĂ€itab 4+5, ĂŒks nĂ€itas 5, emmedeklubi oma nĂ€itas 6. Esimese menstruatsiooni pĂ€ev 16 mĂ€rts. AitĂ€h juba ette🙂

Paljud kasutavad flo-d. Arstile vĂ”id vast ikka minna, teevad vajadusel mĂ”ned analĂŒĂŒsid ja panevad UH aja.

0
0
Please wait...

Postitas:
KĂ€gu

Mina kĂ€isin tĂ€na arstil. PĂ€evade jĂ€rgi on 5+6 hetkel. Tehti ultraheli, millega midagi ei nĂ€htud. Ehmatas ikka Ă€ra kĂŒll, kuid jÀÀn ootama veretesti tulemusi. Kui hCG on alla 1000, siis on okei, et veel ei paista. Esmarasedana ei kujuta ettegi, mida ja millal ootama peaks. Jutt kĂŒll hirmutas veidi, sest variante on ju kolm:

1) Rasedus liiga vÀike veel ja pole UH nÀha lihtsalt.

2) EmakavÀline.

3) Varajane rasedus, mis ei jÀÀ pĂŒsima.

Loodan siiski, et kÔik korras ja lihtsalt lÀksin liiga vara arstile. Kui hCG lihtsalt madal veel, siis lÀhen 2 nÀdala pÀrast uuesti ultrahelisse.

Arst soovitas ka foolhapet vÔtta. Oskate mingisuguseid rasedate vitamiine vÔi foolhapet soovitada?

-wanderer

0
0
Please wait...

Postitas:
KĂ€gu

Mina kĂ€isin tĂ€na arstil. PĂ€evade jĂ€rgi on 5+6 hetkel. Tehti ultraheli, millega midagi ei nĂ€htud. Ehmatas ikka Ă€ra kĂŒll, kuid jÀÀn ootama veretesti tulemusi. Kui hCG on alla 1000, siis on okei, et veel ei paista. Esmarasedana ei kujuta ettegi, mida ja millal ootama peaks. Jutt kĂŒll hirmutas veidi, sest variante on ju kolm:

1) Rasedus liiga vÀike veel ja pole UH nÀha lihtsalt.

2) EmakavÀline.

3) Varajane rasedus, mis ei jÀÀ pĂŒsima.

Loodan siiski, et kÔik korras ja lihtsalt lÀksin liiga vara arstile. Kui hCG lihtsalt madal veel, siis lÀhen 2 nÀdala pÀrast uuesti ultrahelisse.

Arst soovitas ka foolhapet vÔtta. Oskate mingisuguseid rasedate vitamiine vÔi foolhapet soovitada?

-wanderer

Mina vĂ”tan tervisepĂŒramiidi Pregnaane plus’i, seal foolhape, raud ja muud vitamiinid ĂŒhes

CK

0
0
Please wait...

Postitas:
KĂ€gu

Tere kÔigile detsembrikate emmedele!

VĂ”tan ka teie seas koha sisse. Raseduskalkulaatori jĂ€rgi ĂŒtleb tĂ€htajaks 11.dets, aga kuna mul ei ole klassikaline 28-pĂ€evane tsĂŒkkel, siis vĂ”ib see tĂ€htaeg veel muutuda. Igaljuhul arstile lĂ€hen jĂ€rgmisel nĂ€dalal ja loodan sĂŒdametöö Ă€ra nĂ€ha. Iiveldus on kĂŒll meeletu ja segab igapĂ€evaelu, aga loodan, et pĂ€ris detsembrikuuni seda kannatama ei pea 😀

Vitamiinidest söön Eleviti ja toidu osas seda mis tundub, et parajasti sees vĂ”iks pĂŒsida 😀

Igaljuhul hoian meile kÔigile pöialt!

flaming0

0
0
Please wait...

Postitas:
KĂ€gu

Said oma HCG vastuse kÀtte?

0
0
Please wait...

Postitas:
KĂ€gu

Kui eelmine nĂ€dal oli veidi kehva olla, siis sel nĂ€dalal on ikka vĂ€ga kehva. Eile tegin ahjulĂ”he ja lĂ€ksin kohe Ă€ra kodust kui see valmis. 5h hiljem koju jĂ”udes tahtsin selle lĂ”hna peale panna maja pĂ”lema. Üldse on lĂ”hnatundlikus suurenenud. Aga seni kuni see tĂ€henab, et kĂ”ik on ok, kannatan Ă€ra. Eelmine kord oksendasin 37 nĂ€dalat, seega vaid 31 nĂ€dalat veel minna vaid 😄 Ämmaemand kirjutas, et kas tahan neljapĂ€eva asemel minna tĂ€na visiiti juba, aga kahjuks ajad ei klappinud. Lisaks mida kauem ootan, seda tĂ”enĂ€olisemalt nĂ€en sĂŒdant. Aga raske ikka see ootus.

0
0
Please wait...

NĂ€itan 30 postitust - vahemik 31 kuni 60 (kokku 188 )

Esileht â€ș Lapse ootamine â€ș Detsembri beebid 2022