Mul mure HCG tĂ”usuga⊠jaanuaris oli katkemine ja nĂŒĂŒd hullult pelgan. PĂŒĂŒan kĂŒll positiivselt mĂ”elda, aga kes teab, see teab â raske on.
HCG mÔÔdetud:
- 22.04 â 5+3 1670
- 25.04 â 5+5 4800 (ilus tĂ”us)
- 27.04 â 6+0 ei teinud, aga vĂ€ike roosakas tilgake oli pĂŒkstel, miks otsustasin veel teha
- 29.04 â 12185 (pole nii ilus tĂ”us⊠ca 20 000 vĂ”iks olla ju⊠đ
Ăkki kellelgi veel selliseid kogemusi ja ilusti kĂ”ik lĂ€inud?
Apelsin
Natuke soperdasin enne
- 22.04 â 5+3 1670
- 25.04 â 5+6 4800 (ilus tĂ”us)
- 27.04 â 6+0 ei teinud, aga vĂ€ike roosakas tilgake oli pĂŒkstel, miks otsustasin veel teha
- 29.04 â 6+3 12 185 (pole nii ilus tĂ”us⊠ca 20 000 vĂ”iks olla ju)⊠đ
See LINK https://www.momjunction.com/hcg-calculator/#result_append nÀitab, et kÔik on normal, mis ikka pisut rahustab.
Apelsin
Nagu jÀrjejutt juba. Aga kuna mulle meeldib teiste lugusid lugeda, panen ka enda loo arengud siia kirja.
1.04 hakkas mÀÀrima (tuttav lugu jaanuarikuisest peetumisest/katkemisest). Olin 6+4, helistasin Ă€mmaka nĂ”uandeliinile, lĂ€ksin erakorralisse, seal UH nĂ€itas 5+3 sĂŒdametöö puudus. Digiloos nii: Pulsatsioon aimatav? VĂ€ga veenev ei ole. Missed ab?
VĂ€iksed roosakad/pruunikad tilgad on pĂŒkstel olnud.
4.05 oli Ă€mmakale aeg. Tema UH midagi head ei leidnud, vabandas, et on peetunud, aga suunas mu koheselt arstile kinnitust saama. Arstil ei nĂ€inud UH samuti sĂŒdametööd, kahtlustas peetumist, aga kinnitust ei andnud. Hcg palus teha ja lubas helistada. Tegin. See oli 47 000.
Arst ei helistanud. Otsisin ta ise ĂŒles tĂ€na. Arst ĂŒtles hcg peale, et lootust on ja andis uue UH aja 19.05. JĂ€lle ootamistâŠ
Tegin ise tĂ€na (9.05) hcg â 53 000. Targemaks ei saanud, muidugi.. đ
Apelsin
NiivĂ€ga soovisin rÔÔmsa lĂ”puga luguâŠ. Rasedus siiski peetunud 5+4, kuigi keha max rase (tsĂŒkli jĂ€rgi praegu 8+4).
Paar pÀeva veel lubati oodata, et ise katkeb, kui ei, sekkume tablettidega.
Teile kÔigile kerget ja rÔÔmsat ootusaega!
Apelsin
Kuna minu tervise tĂ”ttu ei saa tablettidega katkestada, sekkutakse kirurgiliselt. Ăheltpoolt nagu lihtsam â mina magan, kui protseduur toimub, samas on see tervisele kahjulikum muidugi.
VĂ€ga palju ebameeldivaid sĂŒndmusi selle viie kuu jooksul seoses sooviga partneriga ĂŒhine laps ĂŒles kasvatada⊠đ
Apelsin