Esileht â€ș Lapse ootamine â€ș Detsembri beebid 2022

NĂ€itan 30 postitust - vahemik 151 kuni 180 (kokku 188 )

Teema: Detsembri beebid 2022

Postitas:
KĂ€gu

Hei. Kas peaksin muretsema kui paar pĂ€eva tagasi kadus rindade tundlikkus? Kuni sinnamaale olid rinnad jube hellad aga nĂŒĂŒd mitte midagi. Iiveldus ja oksendamine alles. PĂ€evade jĂ€rgi tĂ€naseks rasedust 9+4. Esimene arstivisiit tehtud, oli kĂ”ik ok. Uus ultraheli aeg alles mai lĂ”pus.

Inimesed, kehad, rasedused niiii erinevad. Sinu puhul on hea mÀrk see, et kÔik tundemÀrgid ei kadunud.

Kui mul kĂ”ik tundemĂ€rgid kadusid, oli peetumine ja katkemine (6+4). NĂŒĂŒd on arst öelnud, et jĂ€lle peetumine (7+1), oota katkemist, aga mul kĂ”ik tundemĂ€rgid alles juba nĂ€dal aega ja ei katke ka
.

Apelsin

0
0
Please wait...

Postitas:
KĂ€gu

Katkemine vĂ”ib mĂ”nel inimesel kauem vĂ”tta. Kui mul tĂŒhi lootekott oli, siis HCG tĂ”usis ikka ilusasti ja mĂ”tlesin, et Ă€kki ikka.. Katkes ise peaaegu 2 nĂ€dalat peale arstiaega, Ă”nneks oli fĂŒĂŒsiliselt kerge (sama ei saa vĂ€ita vaimse kohta).

0
0
Please wait...

Postitas:
KĂ€gu

Hei. Kas peaksin muretsema kui paar pĂ€eva tagasi kadus rindade tundlikkus? Kuni sinnamaale olid rinnad jube hellad aga nĂŒĂŒd mitte midagi. Iiveldus ja oksendamine alles. PĂ€evade jĂ€rgi tĂ€naseks rasedust 9+4. Esimene arstivisiit tehtud, oli kĂ”ik ok. Uus ultraheli aeg alles mai lĂ”pus.

Inimesed, kehad, rasedused niiii erinevad. Sinu puhul on hea mÀrk see, et kÔik tundemÀrgid ei kadunud.

Kui mul kĂ”ik tundemĂ€rgid kadusid, oli peetumine ja katkemine (6+4). NĂŒĂŒd on arst öelnud, et jĂ€lle peetumine (7+1), oota katkemist, aga mul kĂ”ik tundemĂ€rgid alles juba nĂ€dal aega ja ei katke ka
.

Apelsin

Mille pĂ”hjal arst ĂŒtles, et katkemine? 6 nĂ€dal UH ei nĂ€ita ju midagi veel.

0
0
Please wait...

Postitas:
KĂ€gu

.

Apelsin

Mille pĂ”hjal arst ĂŒtles, et katkemine? 6 nĂ€dal UH ei nĂ€ita ju midagi veel.

UH jĂ€rgi ĂŒtles, et peetumine. TsĂŒkli jĂ€rgi oli 7+1, aga juba teine UH nĂ€itas ainult 5+4 ja sĂŒdametööd pole. Ja mina ootan
.

A.

0
0
Please wait...

Postitas:
KĂ€gu

Minul nĂ€iteks nĂ€dal enne arsti hakkas mÀÀrima(mitte verd), ja tĂ€pselt paar tundi enne arsti tuli verd. TsĂŒkli jĂ€rgi oli 7 ja UH jĂ€rgi 6, arvas, et hiljem viljastatud. Ta ei teadnud miks veritsus, kĂ”ik tundus korras olevat ja sĂŒda lĂ”i. Siiamaani mÀÀrib. Loodan, et jÀÀb pĂŒsima.

CK

0
0
Please wait...

Postitas:
KĂ€gu

Mul mure HCG tĂ”usuga
 jaanuaris oli katkemine ja nĂŒĂŒd hullult pelgan. PĂŒĂŒan kĂŒll positiivselt mĂ”elda, aga kes teab, see teab – raske on.

HCG mÔÔdetud:

• 22.04 – 5+3 1670
  • 25.04 – 5+5 4800 (ilus tĂ”us)
  • 27.04 – 6+0 ei teinud, aga vĂ€ike roosakas tilgake oli pĂŒkstel, miks otsustasin veel teha
  • 29.04 – 12185 (pole nii ilus tĂ”us
 ca 20 000 vĂ”iks olla ju
 🙁

Äkki kellelgi veel selliseid kogemusi ja ilusti kĂ”ik lĂ€inud?

Apelsin

Natuke soperdasin enne

• 22.04 – 5+3 1670
  • 25.04 – 5+6 4800 (ilus tĂ”us)
  • 27.04 – 6+0 ei teinud, aga vĂ€ike roosakas tilgake oli pĂŒkstel, miks otsustasin veel teha
  • 29.04 – 6+3 12 185 (pole nii ilus tĂ”us
 ca 20 000 vĂ”iks olla ju)
 🙁

See LINK https://www.momjunction.com/hcg-calculator/#result_append nÀitab, et kÔik on normal, mis ikka pisut rahustab.

Apelsin

Nagu jÀrjejutt juba. Aga kuna mulle meeldib teiste lugusid lugeda, panen  ka enda loo arengud siia kirja.

1.04 hakkas mÀÀrima (tuttav lugu jaanuarikuisest peetumisest/katkemisest). Olin 6+4, helistasin Ă€mmaka nĂ”uandeliinile, lĂ€ksin erakorralisse, seal UH nĂ€itas 5+3 sĂŒdametöö puudus. Digiloos nii: Pulsatsioon aimatav? VĂ€ga veenev ei ole.  Missed ab?

VĂ€iksed roosakad/pruunikad tilgad on pĂŒkstel olnud.

4.05 oli Ă€mmakale aeg. Tema UH midagi head ei leidnud, vabandas, et on peetunud, aga suunas mu koheselt arstile kinnitust saama. Arstil ei nĂ€inud UH samuti sĂŒdametööd, kahtlustas peetumist, aga kinnitust ei andnud. Hcg palus teha ja lubas helistada. Tegin. See oli 47 000.

Arst ei helistanud. Otsisin ta ise ĂŒles tĂ€na. Arst ĂŒtles hcg peale, et lootust on ja andis uue UH aja 19.05. JĂ€lle ootamist

Tegin ise tĂ€na (9.05)  hcg – 53 000. Targemaks ei saanud, muidugi..   🙁

Apelsin

0
0
Please wait...

Postitas:
KĂ€gu

Hei hei!

Olen siin pikalt lugemas kÀinud, kuid kuna Àmmaemanda vastuvÔtul veel kÀinud ei olnud ning eelmise aasta mÀrtsis oli katkemine, siis ei julgenud veel hÔiskama hakata
 Eile oli lÔpuks Àmmaemanda vastuvÔtt ja nÀdalaid nii Àpi kui ka UH jÀrgi tÀnase seisuga 9+1.

Soovin ka fb grupiga liituda, loodan, et veel vĂ”etakse vastu! 🙂

L.

0
0
Please wait...

Postitas:
KĂ€gu

Mul mure HCG tĂ”usuga
 jaanuaris oli katkemine ja nĂŒĂŒd hullult pelgan. PĂŒĂŒan kĂŒll positiivselt mĂ”elda, aga kes teab, see teab – raske on.

HCG mÔÔdetud:

• 22.04 – 5+3 1670
 ca 20 000 vĂ”iks olla ju
 🙁

Apelsin

Natuke soperdasin enne

• 22.04 – 5+3 1670
 🙁

See LINK https://www.momjunction.com/hcg-calculator/#result_append nÀitab, et kÔik on normal, mis ikka pisut rahustab.

Apelsin

Nagu jÀrjejutt juba. Aga kuna mulle meeldib teiste lugusid lugeda, panen ka enda loo arengud siia kirja.

1.04 hakkas mÀÀrima (tuttav lugu jaanuarikuisest peetumisest/katkemisest). Olin 6+4, helistasin Ă€mmaka nĂ”uandeliinile, lĂ€ksin erakorralisse, seal UH nĂ€itas 5+3 sĂŒdametöö puudus. Digiloos nii: Pulsatsioon aimatav? VĂ€ga veenev ei ole. Missed ab?

4.05 oli Ă€mmakale aeg. Tema UH midagi head ei leidnud, vabandas, et on peetunud, aga suunas mu koheselt arstile kinnitust saama. Arstil ei nĂ€inud UH samuti sĂŒdametööd, kahtlustas peetumist, aga kinnitust ei andnud. Hcg palus teha ja lubas helistada. Tegin. See oli 47 000.

Arst ei helistanud. Otsisin ta ise ĂŒles tĂ€na. Arst ĂŒtles hcg peale, et lootust on ja andis uue UH aja 19.05. JĂ€lle ootamist

Tegin ise tĂ€na (9.05) hcg – 53 000. Targemaks ei saanud, muidugi.. 🙁

Apelsin

NiivĂ€ga soovisin rÔÔmsa lĂ”puga lugu
. Rasedus siiski peetunud 5+4, kuigi keha max rase (tsĂŒkli jĂ€rgi praegu 8+4).

Paar pÀeva veel lubati oodata, et ise katkeb, kui ei, sekkume tablettidega.

Teile kÔigile kerget ja rÔÔmsat ootusaega!

Apelsin

0
0
Please wait...

Postitas:
KĂ€gu

Mul mure HCG tĂ”usuga

HCG mÔÔdetud:

• 22.04 – 5+3 1670
 ca 20 000 vĂ”iks olla ju
 🙁

Apelsin

Natuke soperdasin enne

• 22.04 – 5+3 1670
 🙁

Apelsin

Nagu jÀrjejutt juba. Aga kuna mulle meeldib teiste lugusid lugeda, panen ka enda loo arengud siia kirja.

1.04 hakkas mÀÀrima (tuttav lugu jaanuarikuisest peetumisest/katkemisest). Olin 6+4, helistasin Ă€mmaka nĂ”uandeliinile, lĂ€ksin erakorralisse, seal UH nĂ€itas 5+3 sĂŒdametöö puudus. Digiloos nii: Pulsatsioon aimatav? VĂ€ga veenev ei ole. Missed ab?

Apelsin

Apelsin

Ooot, sul hcg kasvab ju. Kas ei peaks langema hakkama, kui peetumine on?

0
0
Please wait...

Postitas:
KĂ€gu

Ei pea ilmtingimata kohe langema hakkama. Kuna tegemist on tĂŒhja lootekotiga, siis keha arvab veel et ollakse rase ja HCG kasvab vĂ€hehaaval. Tunnused vĂ”ivad endiselt olla, kĂ”ht vĂ”ib kasvada vaikselt, kuid kĂ”ik on tegelikult nĂ€iliselt. Kahju, aga tĂ”si, ka tahtsin uskuda viimase hetkeni et Ă€kki.

Minul kasvas ka HCG vÀga korralikult, katkes Ônneks ise Àra enne 11.nÀdalat. JÀrgmise rasedusega oli kÔik korras, aga hirm jÀi ikka.

0
0
Please wait...

Postitas:
KĂ€gu

Ei pea ilmtingimata kohe langema hakkama. Kuna tegemist on tĂŒhja lootekotiga, siis keha arvab veel et ollakse rase ja HCG kasvab vĂ€hehaaval. Tunnused vĂ”ivad endiselt olla, kĂ”ht vĂ”ib kasvada vaikselt, kuid kĂ”ik on tegelikult nĂ€iliselt. Kahju, aga tĂ”si, ka tahtsin uskuda viimase hetkeni et Ă€kki.

Minul kasvas ka HCG vÀga korralikult, katkes Ônneks ise Àra enne 11.nÀdalat. JÀrgmise rasedusega oli kÔik korras, aga hirm jÀi ikka.

Mul oli loode olemas. On, Ôigemini

Aga sĂŒda (enam) ei löö.

Apelsin

0
0
Please wait...

Postitas:
MelissaP

Oh armas Apelsin, minu kaastunne sulle 🙁  Loodan, et su keha siiski puhastub iseeneslikult Ă€ra ning ei pea teostama suuremat sekkumist.

Mida arst arvas, kas uurite ka edasi, et miks sul juba 2 peetumist jÀrjest oli?

0
0
Please wait...

Postitas:
KĂ€gu

Hei.

Sooviksin vÀga liituda Fb detsembribeebide2022 grupiga, olen saatnud mitu meili, aga kahjuks jÀÀnud vastuseta.

Homme saab 9 nĂ€dalat tĂ€is 😍

Gelku

0
0
Please wait...

Postitas:
KĂ€gu

Hei naised,
Aidake nĂŒĂŒd esmarasedat kĂŒsimustega.
Rasedust hetkel 11+3, 23. Mail minek uuesti arsti juurde, aga mulle jÀi arusaamatuks mis asi on raseduse söeluuring kuhu Àmmakas mind saatis, kas see on oscar test vÔi midagi muud?, kas enne seda ei pea andma mingisuguseid vereproove? Vöi toimub oscar test alles hiljem?
KĂ”ik rasedusega seotud asjad minu jaoks alles kĂ”ik nii uus ja ei jaga veel vĂ€ga hĂ€sti neid asju, ehk mĂ”ni sĂŒnnitanu oskab mu kĂŒsimustele vastuseid anda.

JM

0
0
Please wait...

Postitas:
KĂ€gu

Hei naised,

Aidake nĂŒĂŒd esmarasedat kĂŒsimustega.

Rasedust hetkel 11+3, 23. Mail minek uuesti arsti juurde, aga mulle jÀi arusaamatuks mis asi on raseduse söeluuring kuhu Àmmakas mind saatis, kas see on oscar test vÔi midagi muud?, kas enne seda ei pea andma mingisuguseid vereproove? Vöi toimub oscar test alles hiljem?

KĂ”ik rasedusega seotud asjad minu jaoks alles kĂ”ik nii uus ja ei jaga veel vĂ€ga hĂ€sti neid asju, ehk mĂ”ni sĂŒnnitanu oskab mu kĂŒsimustele vastuseid anda.

JM

Ämmaemanda saatis Oscar testile.  Vereproov sĂ”eluuringu jaoks + ultraheli = Oscar test. Vereproov Oscari jaoks vĂ”etakse ĂŒhes teiste analĂŒĂŒsidega.

0
0
Please wait...

Postitas:
KĂ€gu

Hei.

Mina sooviks vĂ€ga teie Fb grupiga liituda, olen saatnud mitu meili, aga jÀÀnud kahjuks vastuseta 😱

0
0
Please wait...

Postitas:
MelissaP

Hei.

Mina sooviks vĂ€ga teie Fb grupiga liituda, olen saatnud mitu meili, aga jÀÀnud kahjuks vastuseta 😱

Mina olen FB grupis, kirjutasin ja uurisin meie grupi adminnilt. Ta ĂŒtles, et on hetkel vĂ€lismaal puhkusel ning naaseb nĂ€dala lĂ”pus ja vaatab siis e-mailid ĂŒle. 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
KĂ€gu

Oi Apelsin, ma ikka iga pÀev kÀisin vaatamas, kas on uudist.. :

. TĂ€nase seisuga 8+4 ning tĂ€pselt nĂ€dala pĂ€rast lĂ€hen esimesele Ă€mmaka vastuvĂ”tule, eks siis paistab 🙂 . JĂ€tkuvalt ainukesed sĂŒmptomid on rindade hellus ning MEELETU vĂ€simus.. Noh, söögiisu on ka suur ja kĂ”htu enam nii sisse ei tĂ”mba kui varem (aga see vĂ”ibolla mu enda ettekujutus kah :D)

JM- kas sulle siis varasemalt ei tehtud vereproove vms? Mulle nĂŒĂŒd kohe öeldi, et kui tuled, siis söömata-joomata ja uriini- ja vereproov.

Madli

0
0
Please wait...

Postitas:
KĂ€gu

Oi Apelsin, ma ikka iga pÀev kÀisin vaatamas, kas on uudist.. :

. TĂ€nase seisuga 8+4 ning tĂ€pselt nĂ€dala pĂ€rast lĂ€hen esimesele Ă€mmaka vastuvĂ”tule, eks siis paistab 🙂 . JĂ€tkuvalt ainukesed sĂŒmptomid on rindade hellus ning MEELETU vĂ€simus.. Noh, söögiisu on ka suur ja kĂ”htu enam nii sisse ei tĂ”mba kui varem (aga see vĂ”ibolla mu enda ettekujutus kah :D)

JM- kas sulle siis varasemalt ei tehtud vereproove vms? Mulle nĂŒĂŒd kohe öeldi, et kui tuled, siis söömata-joomata ja uriini- ja vereproov.

Madli

Eks igas haiglas ole erinev see asi. SĂ”ltub ka teinekordki Ă€mmaemandast. KĂŒll need analĂŒĂŒsid tehtud saavad. 🙂

0
0
Please wait...

Postitas:
KĂ€gu

Liitusin mĂ€rtsi triibupĂŒĂŒjatega, kui tajusin pĂ€rast eelmise lapse sĂŒndi veel teda imetades esmakordselt vĂ”imalikku pĂ€evade lĂ€henemist ja tekkis soov rasestuda. Triipe ei tulnud, pĂ€evi ka mitte, loobusin pettunult, lahkusin triibupĂŒĂŒdjatest, lĂ€ksin hoopis tagasi tööle ja tegin kardinaalselt teised eluplaanid. Paari lisakilo seostasin stressiga, kuid ĂŒllatusega sain nĂŒĂŒd hoopis  oma triibud. PĂ€evad eelmise sĂŒnnituse ja praeguse vahel taastuda ei jĂ”udnudki. TĂ€htaeg on aastavahetuse kandis, esimene Ă€mmaka visiit selja taga ja kĂ”ik osapooled kerges ĆĄokis, kuid rÔÔmsad.

Guguu

+1
0
Please wait...

Postitas:
KĂ€gu

Miks peab olema detsbeebide grupp salastatud?

Eelneva 2 lapsega kÔik grupid avalikud, st ei pea jamama kellegagi, toppima sÔbralisti ja seejÀrel keegi lisab su gruppi.

Miks ei vĂ”iks see olla leitav mitte salastatud ??? đŸ€”đŸ€”đŸ€”

+2
0
Please wait...

Postitas:
KĂ€gu

Eelneva 2 lapsega kÔik grupid avalikud, st ei pea jamama kellegagi, toppima sÔbralisti ja seejÀrel keegi lisab su gruppi.

Salajane seetĂ”ttu, et teema on ju sedavĂ”rd isiklik (esimene trimester hetkel kĂ€imas- varajane rasedus, sĂŒmptomid, enesetunne, verejooksud, katkemisohud jne). Enamikel ei tea ju perekonnadki veel seda uudist, rÀÀkimata sĂ”brad ja Facebooki sĂ”brad. Avalikku gruppi kuuludes tuleb selline asi kohe pĂ€evavalgele, samuti on postitused kogu maailmale nĂ€htavad.

0
0
Please wait...

Postitas:
KĂ€gu

KĂŒll suur ja avalik grupp ka varsti tuleb

0
0
Please wait...

Postitas:
KĂ€gu

Mul mure HCG tĂ”usuga

HCG mÔÔdetud:

• 22.04 – 5+3 1670
 ca 20 000 vĂ”iks olla ju
 🙁

Apelsin

Natuke soperdasin enne

• 22.04 – 5+3 1670
 🙁

Apelsin

Apelsin

Apelsin

Kuna minu tervise tĂ”ttu ei saa tablettidega katkestada, sekkutakse kirurgiliselt. Üheltpoolt nagu lihtsam – mina magan, kui protseduur toimub, samas on see tervisele kahjulikum muidugi.

VĂ€ga palju ebameeldivaid sĂŒndmusi selle viie kuu jooksul seoses sooviga partneriga ĂŒhine laps ĂŒles kasvatada
 🙁

Apelsin

0
0
Please wait...

Postitas:
KĂ€gu

Salajane seetĂ”ttu, et teema on ju sedavĂ”rd isiklik (esimene trimester hetkel kĂ€imas- varajane rasedus, sĂŒmptomid, enesetunne, verejooksud, katkemisohud jne). Enamikel ei tea ju perekonnadki veel seda uudist, rÀÀkimata sĂ”brad ja Facebooki sĂ”brad. Avalikku gruppi kuuludes tuleb selline asi kohe pĂ€evavalgele, samuti on postitused kogu maailmale nĂ€htavad.

Ma ei saa aru kuidas postitused kogu maailmale nÀhtavad on? Grupp on ikkagi kinnine ju. Sama kinnine nagu ta praegu on. Lihtsalt liitumine grupiga vÔiks kergemaks teha .

+1
0
Please wait...

Postitas:
KĂ€gu

Tundub, et on vÀike arusaamatus nende gruppidega. Siin kÀis lÀbi idee teha vÀiksem salajane grupp, mis oleks ainult selles foorumis osalenud kasutajatele.

Need avalikult leitavad beebigrupid tehakse nagunii iga kuu jaoks ja kÔik soovijad saavad liituda. Hetkel vist lihtsalt pole seda tehtud veel

0
0
Please wait...

Postitas:
KĂ€gu

Ma ei saa aru kuidas postitused kogu maailmale nÀhtavad on? Grupp on ikkagi kinnine ju. Sama kinnine nagu ta praegu on. Lihtsalt liitumine grupiga vÔiks kergemaks teha .

Alati on ju vĂ”imalik liituda selle nö suure grupiga. Mina nt isiklikult suure grupi vastu huvi ei tunne, kus on mitusada liiget vaid meeldibki personaalsem lĂ€henemine🙂. Kinnistes gruppides on enamasti grupist vĂ€ljapoole nĂ€ha ka selle grupi liikmed + arutelu teemad ja teema esitajad (vaatasin just fb-st jĂ€rgi). Nagu ĂŒks KĂ€gu siin kirjutas, siis raseduse teema on paljudele meile niivĂ”rd isiklik ja on neid, kes ei tahagi ennast selle teemaga avalikult seostada, eriti veel raseduse varajases faasis.

May

0
0
Please wait...

Postitas:
KĂ€gu

Alati on ju vĂ”imalik liituda selle nö suure grupiga. Mina nt isiklikult suure grupi vastu huvi ei tunne, kus on mitusada liiget vaid meeldibki personaalsem lĂ€henemine🙂. Kinnistes gruppides on enamasti grupist vĂ€ljapoole nĂ€ha ka selle grupi liikmed + arutelu teemad ja teema esitajad (vaatasin just fb-st jĂ€rgi). Nagu ĂŒks KĂ€gu siin kirjutas, siis raseduse teema on paljudele meile niivĂ”rd isiklik ja on neid, kes ei tahagi ennast selle teemaga avalikult seostada, eriti veel raseduse varajases faasis.

May

Vabandust, minu viga🙂🙂 – privaatsetel gruppidel on nĂ€ha vaid osasid liikmeid, kes enamasti vist adminnid, muu info ilmselt nii kergelt nĂ€ha ei ole. Aga kindlasti on vahe, kas grupis on 30 inimest vĂ”i 400+ liiget 😀

0
0
Please wait...

Postitas:
KĂ€gu

Vaikseks siin jÀÀnud, kuidas teil lĂ€heb? 🙂

Madli

0
0
Please wait...

Postitas:
KĂ€gu

Vaikseks siin jÀÀnud, kuidas teil lĂ€heb? 🙂

Madli

Tundub, et enamus on fb Àra kolinud juba. Ise veel ei julge vÔi pole kindel kas liitun. Hetkel 10+4, 06.06 Oscar. Peale seda julgen kergemalt hingata. Kuigi siiani kÔik hÀsti olnud. Tegin ka Vistara ja Nifty testid Àra, lapse soo peaks isegi enne Oscarit teada saama.

Hetkel tundub, et see nÀdal hakkab suurem iiveldus mööda minema, suutsin tÀna isegi suppi keeta. Siiani on 8 nÀdal kÔige hullem olnud. Ajasin vist oma saia/puuvilja dieediga veresuhkru ka paigast Àra, arst saatis GTT testile.

Lisaks on ka nĂŒĂŒd vĂ€simus ja lĂ”unauinakud lisandunud. Ja nĂŒĂŒd juba hakkavad pĂŒksid ka veidi pitsitama. Aga ĂŒldiselt vĂ”ib öelda, et tĂ€itsa ok on see esimene trimester olnud.

tilulilu

0
0
Please wait...

NĂ€itan 30 postitust - vahemik 151 kuni 180 (kokku 188 )

Esileht â€ș Lapse ootamine â€ș Detsembri beebid 2022