Esileht Lapse ootamine Detsembri beebid 2022

Näitan 8 postitust - vahemik 181 kuni 188 (kokku 188 )

Teema: Detsembri beebid 2022

Postitas:
Kägu

Oi, meil siis sinuga täpselt nädal vahet. Tänasega 9+5 ning Oscar sinust nädal hiljem.  GTT saan samuti, seda kaalu tõttu ning emal oli samuti rasedusaegne diabeet, ehk siis kontrolli mõttes, siiani veresuhkur ok.

Ma ka veel fb’ga ei ole liitunud, ehk peale Oscarit.

Madli

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei 🙂

Seoses detsembribeebide fb salajase grupiga plaanime uusi liikmeid vastu võtta kuni 03. juunini.
Liitumiseks kirjuta: detsembribeebid2022@gmail.com.

May

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei 🙂

Seoses detsembribeebide fb salajase grupiga plaanime uusi liikmeid vastu võtta kuni 03. juunini.

Liitumiseks kirjuta: detsembribeebid2022@gmail.com.

May

Kas see on seoses liitujate piirarvuga või millegi muuga? Plaanisin ühineda peale Oscari testi, aga see alles 06.06. Madli kirjutas, et tal veel nädal hiljem minust Oscar.

tilulilu

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei!

Leidsin grupi nüüd vist viimasel minutil.

Soovin ka teie salajase grupiga liituda, kuna ei meeldi suured massid. Saatsin ka emaili teele, kuid ei lisanud oma siinset kasutaja nime. Loodan, et see ei ole probleemiks,  Minul on käsil Oscari UH järgi hetkel 13+2. Alles eile sai käia selles UH-s. Lõplikku tulemust ei ole saanud, kuna vereanaöüüsi sain anda peale UH-d alles. Kõik tundus nagu timm olevat, ainult ninaluid ei õnnestunud hästi hinnata, kuna asend oli selline, milles oli see vist võimatu teha. Esmasp on esimene ÄE vastuvõtt, ehk siis kergitatakse veits seda saladuseloori minu jaoks, kas on veel vaja korrata või mis siis teha.

Minu jaoks üldiselt rasedus kulgenud sarnaselt esimesega – hulga iivelduse ja oksega. Ainuke vahe seekord on see, et olen end juba raseduse alguses vaalaks õginud (söömine on leevendanud iiveldust ja oksetunnet).

Kodus on juba üks 5 aastane detsembribeebi ees, kes sündis jõuludel 2016. Õnneks uue beebi TA on dets algus – 6.12. Aga eks siis näeb kuis läheb.

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kui hilisemaid liitujaid rohkem, siis võite omavahel ju uue grupi teha 😀 

0
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mina käisin nüüd 12+4 Oscaril ära, kõik jäsemed, luud said üle loetud ja kõik korras. Sündroomid ja muud geneetilised haigused välistas juba veretest. 11.12 on üks tüdruk saabumas 🙂

Nii kui 12 nädalat täis sai kadusid ka sümptomid. Saab nüüd rahulikult elu ja rasedust nautida ja teistele ka teatama hakata.

tilulilu

0
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kuigi see teema siin täiesti väljasurnud ning kõik teised juba FB’s lobisevad, siis kirjutan ikka 😛

Oscaril käidud, beebil riskid madalad. KV norm, ninaluu polnud nähtav halva nähtavuse tõttu, kuid see ei tekitanud muret. Ise sain preeklampsia riski ning nüüd söön aspiriini.

Ega nüüd muud polegi teha kui vaikselt oodata LA’d 🙂

Madli

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Hei detsembribeebide emmed!

Mina olen varem seda teemat usinalt lugemas käinud, aga kuna algselt oli mu tähtaeg pandud jaanuari esimestele päevadele, siis olen rohkem kirjutanud sinna teemasse. Eile käisin aga ära esimese trimestri lõpu UH-s ja mu tähtaega tõsteti ettepoole. Kuna tulemas on pere kolmas beebi ja ka kaks eelmist on sündinud varem, siis on üsna selge, et ka seekord on meil tulemas siiski pigem detsembribeebi – ilmselt saab meil olema jõulu- või aastalõpubeebi 🙂 Sellega seoses ei tahaks ma kuidagi jääda kõrvale võimalusest jutustada detsembriemmedega teie salajases FB grupis. Tean, et te ametlikult liikmeid rohkem vastu ei võta, aga panin siiski oma palve kolida detsembrikate gruppi meilile teele ja loodan väga, et võtate mu siiski veel vastu 😉

Enesetunne on nüüd lõpuks inimlikum, paar nädalal tagasi vaevlesin ikka päris suure iivelduse, isutuse, väsimuse ja nõrkuse käes. Ilmselt annab siia oma panuse see, et uus rasedus tuli eelmisele kohe otsa. Loodan, et kõigil teistel on enesetunne ka nüüdseks juba parem? Ainult väsimus- ja jõuetustunne on ikka päris tuntav veel 🙂

0
0
Please wait...

Näitan 8 postitust - vahemik 181 kuni 188 (kokku 188 )

Esileht Lapse ootamine Detsembri beebid 2022