Kas keegi on juba teinud põhjaliku ülevaate, milline vanker sobiks kruusateele, kus on palju lahtiseid kive? 🙈Samuti, et talvel oleks lumega hea liikuda. 🙃
Minu jaoks täiesti tundmatu maa. Poes soovitavad müüjad kõike, polegi saanud konkreetseid vastuseid.
Neli suurt ratast ja õhkkummid. Endal samad teeolud ja ilmselt vaatan nende emmaljunga või roan mudelite poole mis sellised on.
kuigi meeldivad teistsuguse raami ja keerlevate esiratastega mudelid rohkem.. aga tean, et jään talvel nendega kindlasti hätta 😀
Kas keegi on juba teinud põhjaliku ülevaate, milline vanker sobiks kruusateele, kus on palju lahtiseid kive? 🙈Samuti, et talvel oleks lumega hea liikuda. 🙃
Minu jaoks täiesti tundmatu maa. Poes soovitavad müüjad kõike, polegi saanud konkreetseid vastuseid.
Neli suurt ratast ja õhkkummid. Endal samad teeolud ja ilmselt vaatan nende emmaljunga või roan mudelite poole mis sellised on.
kuigi meeldivad teistsuguse raami ja keerlevate esiratastega mudelid rohkem.. aga tean, et jään talvel nendega kindlasti hätta 😀
Kas peaks olema kohe fikseeritud ratastega või mis liiguvad igas suunas?
Saad mõnda linki jagada, mida täpsemalt mõtled 🤗
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
04.08.2023 07:19
Roanil on hästi lühike kaarvari, tuul ja lumi pääsevad sisse
Et soovitan sinna kaarvarju pikenduse ka juurde mõelda 🙂
+1
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
04.08.2023 10:11
No nendel EJ, mis ma vaadanud olen, on lukustatavad esirattad. Samas on võimalus lisasillaga panna ka ette suured rattad. Kuna ma maale ei satu ja peamiselt linnas ja mööda kõnniteid/kergliiklusteid vurama hakkan, siis ma esialgu arvan, et sellest minu jaoks piisab.
Teiseks argumendiks on EJ valimisel kindlasti Beebikeskuse järelhooldus. Ehk, kui midagi on jamasti, siis on koht kuhu viia ja tehakse korda. Ma ei viitsi pusserdada ja susserdada kuskil nurgatagustes kohtades. EJ on ka välimuselt sümpaatne- ei ole enam need vanad metalsed raamid, aga samas ei näe korvid ja flat istumisosad ja UFO-d välja 😀
Ma ei teagi.. Tunduvad kuidagi usaldusväärsemad.. Tahaks juba aru saada, mis nende uute Sentode erinevused olema saavad.
Roanil on hästi lühike kaarvari, tuul ja lumi pääsevad sisse
Et soovitan sinna kaarvarju pikenduse ka juurde mõelda 🙂
Ei ole lühike ju? Mudelid on erinevad. Mul Roan oli esimese lapsega (ka talvel sündinud) ei pääsenud midagi sisse😀 lumetormiga ma jalutama ei plaani minnagi 🤣
Kas peaks olema kohe fikseeritud ratastega või mis liiguvad igas suunas?
Saad mõnda linki jagada, mida täpsemalt mõtled 🤗
Roan coss classic, roan emma, emmaljunga mondial deluxe nt.. need sellised millega lähed läbi lume ja ebatasasel teel ei värista last, sest õõtsuvad kaasa.
endale meeldib nt emmaljunga NXT90 ka aga kõik samas stiilis vankrid on ikka tunduvalt kehvema vedrustusega kui need millel neli suurt ratast.. vähemalt need, mida vaatamas-katsumas olen käinud. Aga vankriostuga ma ei kiirusta ja kuna ostan järelturult seekord ilmselt siis lihtsalt hoian pakkumistel silma peal 🙂
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
09.08.2023 07:31
Mina sain oma GTT tehtud. Oli kenasti korras, nüüd homme kordus uh ja siis uus vastuvõtt alles septembris 😛
(^*^)
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
09.08.2023 10:40
Kuidas Gtt läks?
Kim
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
09.08.2023 19:18
Hästi läks, kõik suhkrud olid väiksemad kui lubatud. Algul ähvardas küll, et isegi kui 0.1 üle on kohe diagnoos 😀 muidugi täiega põdesin ette ära 😀
Algne näit oli 4.8 (võis kuni 5.1)
60 min peale siirupit 9.6 (võis kuni 10)
Ja 120min hiljem oli 6.2 ( võis kuni 8.5)
(^*^)
+1
0
Please wait...
Postitas:
kim
10.08.2023 18:09
Appi, see perekooli kasutamine on ikka täiesti võimatu juba..
Kas siirup südant ei ajanud pahaks?
Kim
0
0
Please wait...
Postitas:
lilk
10.08.2023 19:12
On jaa jube mis selle lehega toimub 😀
Siirup oli üsna vastik jah.. veidi vastu hakkas, aga mitte midagi hullu, süda ei läinud nii pahaks nagu kartsin. Olen seda GTT eelmiste kahe rasedusega kaa teinud ja tookord oli valikus koolamaitseline siirup. Vot see oli minu jaoks vastik. Seekord valisin apelsini maitselise ja võimalik, et sidruni oma oleks isegi veel etem. Kui 60 min oli täis, lubas koridorist vett kaa võtta ja väikeste lonksude haaval juua, aga ma ei joonud. Kannatasin vapralt lõpuni 😀
Täna sai siis käidud kordus uh südame veresoonte ja värkide vaatamiseks, beebi oli kenasti jälle vales asendis, tuharseidus ja vale pidi, koguaeg käsi ees või varjud 😀 aega võttis, aga lõpuks õnnestus arstil siiski kõik vajalik ära näha ja kõik oli nii nagu peab 🙂
(^*^)
0
0
Please wait...
Postitas:
kim
12.08.2023 15:01
No see on ainus teema, kuhu ma kommenteerida vist saan, sest selle aadress jookseb kohe “perekool” trükkides ette. Teised teemad on kõik kättesaamatud 🙂
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
19.08.2023 18:16
Heihei
Kes te jõudnud siin 23-24 ndl. Mis teie emakapõhja kõrgus on olnud? Mul viimase kuuga kasvas vaid 1 cm ja on 21 cm. Enne seda kasvas kuuga 4 cm. Ämmakas ütles et vaatab mis järgmine kuu on
MR
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
20.08.2023 09:48
Kas see on see mõõt, mida ta mõõdulindiga kõhu pealt mõõdab? Ma ikka nii tumba nendes asjades? Käisin vastuvõtul 24+ midagi ja ütles, et 24 cm ehk ok. Aga samas lisas kõrvale, et see on idividuaalne ja võib mõnedel nö ettenähtust erineda.
Kim
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
21.08.2023 10:00
Minul alles sai 23 ndl täis.. ämmakas ülejärgmisel nädalal.
Kuidas muidu läheb? Mis mõtted on? Kas palju asju ostetud?
(^*^)
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
21.08.2023 10:13
No mul on nüüd juba 25+ millegagi.. Kui läheb plaaniliseks keisriks, siis jääb kindlasti novembrisse. Lasin ämmakal endale ikka selle GTT testi ära rääkida, eks näha ole, kas üle ka elan 😀
Viimastel nädalatel asju juurde ei ole otseselt soetanud, kuid valimisega olen tegelenud küll. Puhkus saab läbi ja pean nüüd natsa tööl ka käima, fui.
Kim
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
21.08.2023 20:39
Kim, hoian pöialt, test pole jube, pigem lihtsalt tüütu! Minul beebi hetkel tagurpidi, aga aeg nii varajane alles, et jõuab 7x igat pidi pöörata veel, kuigi ise tahaks keisrit 😀
Mul pole endiselt midagi ostetud, vaatan küll ja tahaks hirmsasti roosasid asju osta, aga mõtlen, et kui muutub vahepeal poisiks…🤔🤣🤣 esimene laps pidi kaa kindlalt tüdruk olema, lõpuks oli poiss mis poiss 😀
Kim, hoian pöialt, test pole jube, pigem lihtsalt tüütu! Minul beebi hetkel tagurpidi, aga aeg nii varajane alles, et jõuab 7x igat pidi pöörata veel, kuigi ise tahaks keisrit 😀
Mul pole endiselt midagi ostetud, vaatan küll ja tahaks hirmsasti roosasid asju osta, aga mõtlen, et kui muutub vahepeal poisiks…🤔🤣🤣 esimene laps pidi kaa kindlalt tüdruk olema, lõpuks oli poiss mis poiss 😀
(^*^)
Kas LA ei kinnitanud sugu? Mul näitasid nii Niptify, Oscar kui ka LA (eriti ülbelt vehkis oma tunnusega) poissi, seega usaldan. Aga samas ei ole mul ostetud riided eriti poisilikud, sobiks vabalt mõlemale soole. Valget, beezi, pruuni.. Vanker jms suuremad asjad tulevad ka sooneutraalsed. Pigem olen esmarasedana hakanud pead vaevama mingite nipsasjakeste kohta uurimisega. A la millist lutti osta? White noise?
Kim
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
22.08.2023 08:09
Mul oscaris ei öeldud midagi, aga LA öeldi, et tüdruk, nädal hiljem kui need südameveresooned lähemal uurimisel olid, sest ei paistnud õigel ajal hästi asendi tõttu ja emaka armi tõttu( esimene sündis erakorralise keisriga) ütles, et pigem on tüdruk 😀 see on veidi kahtlust äratav. Olen üsna kahevahel, kas võtta tasuline UH veel või mitte, et kindel olla 😀 lutti soovitada ei oska, keskmine laps mul lutist ei hoolinud üldse, sellest juba pea 10 aastat möödas ja esimese lapse ajal ostsin esimese luti mis välimuselt meeldis :D, see oli kaa 13 a tagasi, täna on neid valikuid palju rohkem.
Teise pidin siiski sünnitama ise, kuigi lõpuks oli suur sünnikaal ja justkui oleks pidanud saama keisri ka sel korral läks sünnitus esilekutsumisega ses suhtes hästi, et sain piisavalt epiduraali ja vähe õmblusi pärast, halba mälestust tegelikult ei jäänud ja midagi hullu tänu epile polnud. Saaks ainult kindel olla, et saab ka sel korral korraliku koguse süsti siis vist kardaks vähem 😀
(^*^)
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
23.08.2023 08:34
Ma ise ootan jaanuari alguse beebit, aga olen siin lugemas käinud, kuna jaanuari teemas vaikus. Siin paar lehte tagasi oli juttu alakõhuvalust ja ebamugavus/pingetundest alakõhus. Kas olete sellest lahti saanud? Kui jah, siis kuidas.
Minul tekib see jalutamisega, vahel saan pikemalt ilma selle pingetundeta, vahel tekib see üsna kiirelt. Nädalavahetusel jätsin jalutamised ära ja ei olnud mingit probleemi, samas tahaks ikka ju liikuda. Mainisin seda ÄE-le ka ja sain aru, et seda ei peaks olema. Ta võttis veel mingid proovid, et põletikud välistada. Kõik muu paistab nagu korras olevat, MG tarvitan juba. Natuke tekitab muret ja loodan kuulda, kuidas siin teistel sellega.
T.
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
23.08.2023 10:24
Minul tõmbas kõht krampi tööl, jalutades..a hullem on õla ja kaelapinge. Hetkel söön ecoshi magneesiumit 3tk õhtuti ja ei ole enam praktiliselt olnud. Praegu pole päris tükkaega neid pingepeavalusid kaa olnud.. täpset põhjust ei teagi, aga tundub, et mul aitas aeg või magneesium
Ma ise ootan jaanuari alguse beebit, aga olen siin lugemas käinud, kuna jaanuari teemas vaikus. Siin paar lehte tagasi oli juttu alakõhuvalust ja ebamugavus/pingetundest alakõhus. Kas olete sellest lahti saanud? Kui jah, siis kuidas.
Minul tekib see jalutamisega, vahel saan pikemalt ilma selle pingetundeta, vahel tekib see üsna kiirelt. Nädalavahetusel jätsin jalutamised ära ja ei olnud mingit probleemi, samas tahaks ikka ju liikuda. Mainisin seda ÄE-le ka ja sain aru, et seda ei peaks olema. Ta võttis veel mingid proovid, et põletikud välistada. Kõik muu paistab nagu korras olevat, MG tarvitan juba. Natuke tekitab muret ja loodan kuulda, kuidas siin teistel sellega.
T.
Jaanuarikad kolisid fb . Tule meie sekka 🙂
Minul ka valud ja pinged kôhus, just jalutades ja pikemalt “rapsides” kôht tômbab nö krampi ja pingesse
Ma ka tööl. Kuigi kõht on nii raske ja valus, et enam ei jaksa üldse. Tuju on paha ja nägu on vingus peas 😀
Kim
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
17.09.2023 20:31
Tead ma kaa ei jaksa, kaalu küll väga juures pole, aga see väsimus.. õh.
Viimased umbes kolm nädalat veel tööl vastu pidada, saab kodus üksi edasi mossis näoga olls 😀😀😀 (^*^)
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
12.10.2023 08:07
Kuidas meie detsembrikatel läheb? Ei ole facebooki jõudnud, aga siin vahel ikka käin piilumas.. ma juba nii väsinud sellest rase olemisest. Siiamaani on aeg ruttu läinud, aga edasi vist venib 😀
(^*^)
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
13.10.2023 08:38
Ma ka enan ei viitsi, aga mul on ka õnneks suur tõenäosus sellega juba poolest novembrist maha saada 🙂
Kim
0
0
Please wait...
Postitas:
Kägu
13.10.2023 11:10
Ooo, supper ju!
Mul oli kaa algul TA 23.dets, siis varakult liikus juba 13.12 peale ja hetkel 3d uhs pakuti hoopis 9.12. Ma loodan selle 9nda peale täiega 😀