(Ma ei ole siin kĂŒll muidu aktiivselt kommenteerinud, aga) minu detsembribeebi sĂŒndis juba poolteist nĂ€dalat tagasi đź
Ănneks on asjaolusid arvestades kĂ”ik hĂ€sti, on vaja lihtsalt kĂ”vasti kosuda.
Esileht âș Lapse ootamine âș Detsembribeebid 2023
Teema: Detsembribeebid 2023

(Ma ei ole siin kĂŒll muidu aktiivselt kommenteerinud, aga) minu detsembribeebi sĂŒndis juba poolteist nĂ€dalat tagasi đź
Ănneks on asjaolusid arvestades kĂ”ik hĂ€sti, on vaja lihtsalt kĂ”vasti kosuda.
Â
Oiiii, palju palju Ă”nne ja tervist ja kosumist teileđ tahaksid sellest lĂ€hemalt rÀÀkida? Loeksin huviga, olen siin isegi mĂ”elnud, et mis siis kui praegu sĂŒnniks.. kui pikk beebi oli ja kui palju kaalus ja kuhu tal nii kiire oli?
(^*^)

Meie beebi sĂŒndis 31+3. Miks nii vara, pole teada. Kaalus natuke alla kahe kilo, mis on selle vanuse kohta pĂ€ris palju, aga esimestel pĂ€evadel oli kaalulangus kokku 14%. Pikkust oli 43 cm. Esimesed pĂ€evad veetis tekiga kaetud kuvöösis, CPAP, tilgutid, erinevad andurid kĂŒljes, tehti vereanalĂŒĂŒse ja fototeraapiat (pĂ€evitas, pisikesed pĂ€ikeseprillid pĂ€he kleebitud) â vahepeal ei paistnud kogu selle kraami vahelt vĂ€ljagi. MĂ”tlesin, kas ikka pĂŒsib meeles, milline ta on. NĂŒĂŒd on ta kosunud, magab soojavoodis, natuke sööb juba ise (suurema osa pean talle sondi kaudu andma). Rahulikult lĂ€heb. Kojusaamisest pole veel juttugi olnud.
KokkuvĂ”tteks nii palju, et kaks kuud varem sĂŒndinud ja muidu tervete beebide ellujÀÀmise pĂ€rast ei pea tĂ€nu tĂ€napĂ€eva meditsiinile suurt hirmu tundma, aga ema kĂ”hus oleks neil siiski palju parem kasvada.

Nii tore, et beebi kosub ja kĂŒll koju kaa saate đ muidugi kĂ”hus kindlasti parem kasvada, aga hea, et nii hĂ€sti lĂ€ks ja juba sĂŒndides hea kaaluga oli,
ise kÀisin 2 n tagasi, 30 nÀdalal omal soovil ultrahelis ja pisikese preili kaaluks pakuti 1680 +-250g
Â
(^*^)

Noh, daamid, hakkame sĂ€ttima? Vaatan, kuidas muudkui suvebeebide teemad kerkivad ja tunnen, kuidas oleks terve aasta juba vĂ€hemalt rase olnud đ
Kuidas lÀheb?
Kim

Noh, daamid, hakkame sĂ€ttima? Vaatan, kuidas muudkui suvebeebide teemad kerkivad ja tunnen, kuidas oleks terve aasta juba vĂ€hemalt rase olnud đ
Kuidas lÀheb?
Kim
hei
mul ka tunne, et terve igavik. TĂ€htaeg 8.12, aga vĂ”iks 2 ndl pĂ€rast juba ĂŒhele poole saada kĂŒll. Vaevuseid otseseid pole, isegi trenni saab teha, aga lihtsalt juba âigavâ.  Kuidas teil unega?
MR

Minul ta 13.12, mĂ”ned nĂ€dalad tagasi pakuti veidi varasemaks, 8-9.12, tahaks sĂ€ttida kĂŒll juba varsti. Magamine on ĂŒsna suur ettevĂ”tmine đ vĂ€lja puhkamisest on asi ikka kaugel. Kulutan aga vetsu ust ööotsa ja keeran kĂŒljelt kĂŒljele, aga hea pole kuidagi đ
olemegi ju pĂ”himĂ”tteliselt terve aasta rasedad olnudđ€Ł
^*^

Magamisega on nii ja naa. Vahel, kui vĂ€ga vĂ€sinud olen, siis kĂ€in vetsus ainult mĂ”ned korrad ja magan vĂ€ga sĂŒgavalt ja pikalt. MĂ”nel teisel ööl on jĂ€lle vĂ€ga keeruline. PĂ€eval aga ei viitsi/jaksa/suuda peale söömise ja kĂŒlitamise midagi teha. đ Ma sain keisriaja novembri lĂ”pupoole, seega lĂ”pp hakkab vaikselt paistma..
Kim

TĂ€iesti ideaalne on teada millal kindlalt minek on! Tahaks kaaaa!
See sĂŒnnituse alguse ootamine ajab nii Ă€revaks. Mul jĂ€rgmine nĂ€dal uh, kus vaadatakse vana keisrihaava, beebi kaalu ja muid asju, aga no keskmise lapse kes oli suure kaaluga, aga ei usutud, et nii palju kaalub pidin ise sĂŒnnitama. Tookord oli mĂ”ne aasta vanune keisrihaav. TĂ€na siiski juba 10a möödas.. ilmselt mingit nĂ€idustust ei ole ka sel korral.
Tegelt sĂŒnnitus oli tĂ€nu epiduraalile suhteliselt talutav ja taastumine vĂ”rreldes keisriga vĂ€ga hea. JĂ€rgmisel pĂ€eval oli juba hea olla. Aga ega see keisrist taastumine kaa mu mĂ€lu jĂ€rgi eriti hull ei olnud.
Â
Mina lihtsalt pĂ”en sellepĂ€rast. Et elan 70km haiglast, mul pole kordagi sĂŒnnitegevus ise pihta hakanud kodus, esimene oli keiser, teine esilekutsumine.. niiet ma ei tea isegi millal ma sĂ”itma peaks hakkama, et pĂ”llu ÀÀres ei sĂŒnnita đ
Â
Â
(^*^)
Â

No alati on vĂ”imalus, et soovib hoopis varem tulla.. đ
Kim

Kim kuidas lĂ€heb? Kas beebi kĂ€es? đ
Â
Minul tĂ€na 37ndl. Rase olemisest kopp ees, kas ei vĂ”iks nii olla, et seekord ta soovib varem sĂŒndida, mitte nagu eelmised kaks last, kes ei tahtnudki vĂ€lja tulla đ
(^*^)

Hei!
Veel ei ole, aga vĂ”in öelda, et lĂ€hipĂ€evil saabub. đ
Kim

Nii tore! Vahvat esimest kohtumist pisikesega ja kiiret taastumist keisristđ
Â
(^*^)

Esileht âș Lapse ootamine âș Detsembribeebid 2023