Mul on ka kõhnad poisid – üks 9a ja teine 4a.
Vanemale poisile meeldib, kui teksad on võimalikult dressipükste taolised, pehme värvliga. Lemmikteksased on olnud ühed Mayoral (vist Kaubamajast) pehme kummivärvliga teksased. Tegelikult sellised suht “tittede” teksased, aga kuna poiss on kõhn ja lühike, on temale parajad olnud. Väga mugavad ja püsivad kõhnal poisil ilusti üleval. Üldse tundub, et Mayoral-il on riideid kõhnematele lastele (võibolla seetõttu, et see on vist Hispaania päritolu lasteriiete firma ja seal ongi lapsed nö. väiksema kondiga). Lisaks on palju kandnud Name IT pehme värvliga teksaseid. Tavalisi puuvillaseid dressipükse olen saanud H&M Basic ja Lindex.
Väga head kitsad laste spordipüksid (spordikangas, painduvad põlved) leidsin Ilves ISC (Lõunakeskus) laste spordipükste valikust. Kõik väljas toimuvad kehalise tunnid on nendega käinud.
Nooremale pojale ostsin kevadel H&M Basic… tüdrukute dressipüksid. Sest just tüdrukute dressipükste hulgast leidsin mudeli, mille vöökoha ümbermõõdu ja pikkuse suhe oli minu poja jaoks kõige õigem. Püksid on tumepruuni värvi, nii et ei saa aru midagi, et plikade omad. Ega jah, vahel tuleb ka nö. kaval olla…